חצי שנה אחרי ניתוח PRK

לבדיקת התאמה ללא עלות מלא/י פרטיך

• חצי שנה אחרי ניתוח PRK
    הילה
    16/03/2011

שלום,
    אתמול הייתי בבדיקה אחרי חצי שנה מהניתוח - יש לי עין עצלה לפני הניתוח ראיתי 6:40 ואחרי הניתוח ראיתי 6:14 עם מרחב ראייה גדול יותר. אתמול בבדיקה ראיתי כמעט אותו דבר כמו לפני הניתוח. ונאמר לי שאני רואה עכשיו 6:18 . השאלה שלי האם זה חלק מתהליך ההחלמה או שהעין חוזרת למה שהייתה? או שזה מקודמם מלקבוע?
    והרופא אמר לי להמשיך עדין להשתמש בטיפות FML. למה משתמשים כל כך הרבה זמן בסטרואידים(FML)?
    תודה,
    הילה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה
    חצי שנה אחרי ניתוח PRK

הוספת תגובה

• חצי שנה אחרי ניתוח PRK - תגובה

ד''ר נדב בלפר
    16/03/2011

מציע לך לשאול את הבודק - יש כאן יותר מדי נעלמים ואופציות ....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• חצי שנה אחרי הניתוח prk

הילה
    17/03/2011

הרופא הנתח אמר לי שאי אפשר לדעת עדין האם זה חלק מההחלמה או שהמספר חוזר?
    הוא אמר שזה עוד יכול להשתנות...
    האם זה יכול להיות חלק מהתהליך? ההחלמה? גם חצי שנה אחרי הניתוח?
    תודה מראש הילה

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• חצי שנה אחרי ניתוח PRK - תגובה

פרופ' ישראל קרמר
    25/03/2011

שלום רב,
    לעיתים יש צורך להמשיך טיפול בטיפות סטרואידים כגון FML כאשר יש בקרנית עכירות בתגובה לליטוש הלייזר או בעיה של נסיגת אפקט הלייזר, וזאת כדי לעכב תהליכי ריפוי בקרנית.
    לגבי העין העצלה, היא תמיד תשאר עצלה ולכן התחושה היא שהראייה השתפרה. כדאי לנסות טיפול של NEUROVISION לטיפול בעין עצלה, במידה ואת מתאימה לטיפול זה הקיים במכון שבו הנני עובד הנקרא "עיניים".

בברכה,
    פרופסור ישראל קרמר

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו