ניתוח בעין אחת שלא הצליחה..

לבדיקת התאמה ללא עלות מלא/י פרטיך

• ניתוח בעין אחת שלא הצליחה..
    עידית
    17/03/2011

שלום רב,
    לפני שבוע עשיתי ניתוח לייזר בשיטת לאסיק. עין אחת הצליחה, והעין השנייה לא בטענה שהחתך לא היה מספיק עמוק ושצריך לתת לעין להתאחות ושהניתוח יהיה רק עוד 3-4 חודשים. הסבירו לי שזה סיבוך נדיר אך שיכול לקרות. בוצע חיתוך אך לא בוצע לייזר. ואמרו שהעין לא נפגעה.. בנוסף, אמרו לי שאין צורך במשקפיים בעין שלא נותחה ושזה יסתדר... (אני קיבלתי את זה קשה והייתי מאוד היסטרית ולחוצה)
    ברצוני לדעת האם סיבוך מסוג זה מוכר? האם יהיה נכון לנתח את העין בעוד 3-4 חודשים? זה לא יהיה מסוכן עבורי?
    אודה לתשובה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה
    ניתוח בעין אחת שלא הצליחה..

הוספת תגובה

• ניתוח בעין אחת שלא הצליחה.. - תגובה

ד``ר עמי הירש
    17/03/2011

שלום רב,

בניתוחי לאסיק אחד הסיכונים הוא חיתוך לא סדיר של הכיפה הטיפולית וטוב עשה הרופא המנתח שלא ביצע את פעולת הליטו של הקרנית.
    בעוד מס' חודשים ניתן יהיה לבצע טיפול חוזר אך הקפידי לשאול את הרופא המנתח שלך איזה סוג של ניתוח הוא מתכוון לבצע (האם לחזור על פעולת הלאסיק או לבצע ליטוש חיצוני מסוג PRK או LASEK). מקובל במצב זה לבצע ליטוש של שטח הפנים החיצוני של הקרנית ולא לנסות חיתוך פעם נוספת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו