מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ניתוח PRKיפעת א22/03/2011
היי,
בתאריך 24/02/2011 עברתי ניתוח PRK בשתי העיניים ע"י פרופ' קרמר.
ההחלמה הראייתית אכן איטית ורק היום חזרתי לעבודה לאחר 3 שבועות מכיוון שאני עובדת מול מחשב 8.5 שעות וזה היה בלתי אפשרי.
עד היום הראייה שופרה והצלחתי לראות טוב הכול, אבל לאחר כ- 5 שעות של עבודה מול המחשב אני חשה בכאבים בעיניים ובראות לא תקינה - רואה כפילויות והמילים קצת נמרחות לי.
האם זה תקין ? כמה זמן מומלץ לעבוד על מחשב לאחר החלמה כ"כ ארוכה ? ועוד כמה זמן נשאר לי עד שאני אראה תקין לחלוטין ???
תודה מראש,
יפעת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח PRK - תגובה
פרופ' ישראל קרמר22/03/2011שלום רב,
כנראה שהבעיה כרגע היא יובש של הקרנית ואי סדירות שטח פני הקרנית על רקע תהליכי ריפוי שטחיים ויובש עיניים בעת עבודה מול מחשב.
הנני ממליץ לך על המשך טיפול בטיפות FML לפי המינון שהוכתב לך, או שלא הוכתב לך ואז כדאי לעבור לטיפות FML במקום דקסמיצין וכפול 3 פעמים ביום למשך חודש ואז לבוא לביקורת.
לגבי היובש, כדאי לנסות טיפות הילוקומוד כפול 5-6 פעמים ביום, שזו משאבה הנלחצת בטיפטוף מעל העין, וכדור אומגה 3 פעמיים ביום.
מומלץ ללילה להשתמש בטיפות ג'ל.
בברכה,
פרופ' קרמר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירהניתוח PRK
יפעת א22/03/2011ראשית תודה רבה על התשובה, אך הייתי רוצה לדעת האם זה טוב ונכון להמשיך כרגע לעבוד מול המחשב כ"כ הרבה שעות ? כשהגעתי הביתה ממש כאב לי הראש והעיניים.
לגביי החלפת הטיפול התרופתי לטיפות ה-FNL האם אני צריכה מרשם עבורם ?
תודה מראש,
יפעת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירהניתוח PRK - תגובה
פרופ' ישראל קרמר25/03/2011שלום רב,
עבודה מול מחשב איננה מזיקה לאחר ניתוח לייזר מסוג PRK, אך היא מעייפת מאוד את העיניים, וגורמת ליובש והחמרתו לאחר הניתוח, עקב הצפייה במסך וחוסר עפעוף או מצמוץ יעיל. יש להשיג מרשם לטיפות מסוג FML. יש להשתמש בתחליפי דמעות בעת העבודה במחשב.
בברכה,
פרופסור ישראל קרמר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)