מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלום בקשר לדיל שמצאתי להסרת משקפייםמתיו13/04/2011
עלה בדרכי למצוא דיל טוב מאוד באינטרנט להסרת משקפיי..
הדיל עצמו הוא טוב מאוד מכיוון שישנה הנחה של 1000 ש''ח
שאלתי היא דווקא בקשר לחברה שמבצעת את הניתוח. החברה נקראת care
ורציתי לדעת אם החברה מוכרת או לא מוכרת
האם ישנם אנשים בפורום זה אשר עברו ניתוח שם ויכולים לתת לי המלצות או להפך...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כולם כמעט אותו דבר במחיר
מור15/04/2011אין משמעות אמיתית לפירסומים יש הנחות גדולול של קופת חולים , מבדיקה שבצעתי כרגע , השאלה למה אתה מתאים בדיוק אם לאינטרלסאק היקר יעלה לך בלי סיבוכים 104000 - 10800 אצל כולם אחרי הנחה , פארק או asa עולה בערך 7800 ש"ח ככה שאל תתפתה בגלל מבצע זה או אחר תלך לבדיקת התאמה , ממולץ לעשות ברשת עיניים כי הם עשו לי בדיקה ממש מקיפה, בכל מקרה בסוף כולם אותו מחיר , גם אני בשלב חיפוש אחר מכון לאחר התאמה לכל השיטות , לצערי בעניים הציעו לי רק מחיר על אינטרלסאק שזה יקר לי , ולא נתנו לי אפשרות לטיפול אחר לכן אני בצער יאלץ לעשות asa באופטיק אסותא ב 7800 , אם אין לך בעיות תקציביות אני ממליץ לך על רשת עיניים , אבל לשאלתך אין משמעות להנחה בסוף מגיעים לאותו מחיר אצל כולם !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירהשלום בקשר לדיל שמצאתי להסרת משקפיים - תגובה
ד``ר עמי הירש18/04/2011אני מציע לך לבדוק את המכונים השונים ולא להתייחס להנחת אינטרנט כזו או אחרת של מכון מסויים.
ניתוחי לייזר בעיניים אינם דומים לארוחות במסעדה עליהם נקבל הנחות דרך קופונים באינטרנט.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירהשלום בקשר לדיל שמצאתי להסרת משקפיים - תגובה
ד''ר נדב בלפר18/04/2011החברה מוכרת
הרופאים המנתחים בכל מקום בישראל הם תמיד רופאי עיניים מוסמכים
חג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירהטוב, אין לך ממה לחשוש CARE היא חברה
יפעת21/04/2011רצינית מאד.
אחת מהטובות בארץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)