שלום בקשר לדיל שמצאתי להסרת משקפיים

לבדיקת התאמה ללא עלות מלא/י פרטיך

• שלום בקשר לדיל שמצאתי להסרת משקפיים
    מתיו
    13/04/2011

עלה בדרכי למצוא דיל טוב מאוד באינטרנט להסרת משקפיי..
    הדיל עצמו הוא טוב מאוד מכיוון שישנה הנחה של 1000 ש''ח
    שאלתי היא דווקא בקשר לחברה שמבצעת את הניתוח. החברה נקראת care
    ורציתי לדעת אם החברה מוכרת או לא מוכרת
    האם ישנם אנשים בפורום זה אשר עברו ניתוח שם ויכולים לתת לי המלצות או להפך...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כולם כמעט אותו דבר במחיר

מור
    15/04/2011

אין משמעות אמיתית לפירסומים יש הנחות גדולול של קופת חולים , מבדיקה שבצעתי כרגע , השאלה למה אתה מתאים בדיוק אם לאינטרלסאק היקר יעלה לך בלי סיבוכים 104000 - 10800 אצל כולם אחרי הנחה , פארק או asa עולה בערך 7800 ש"ח ככה שאל תתפתה בגלל מבצע זה או אחר תלך לבדיקת התאמה , ממולץ לעשות ברשת עיניים כי הם עשו לי בדיקה ממש מקיפה, בכל מקרה בסוף כולם אותו מחיר , גם אני בשלב חיפוש אחר מכון לאחר התאמה לכל השיטות , לצערי בעניים הציעו לי רק מחיר על אינטרלסאק שזה יקר לי , ולא נתנו לי אפשרות לטיפול אחר לכן אני בצער יאלץ לעשות asa באופטיק אסותא ב 7800 , אם אין לך בעיות תקציביות אני ממליץ לך על רשת עיניים , אבל לשאלתך אין משמעות להנחה בסוף מגיעים לאותו מחיר אצל כולם !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום בקשר לדיל שמצאתי להסרת משקפיים - תגובה

ד``ר עמי הירש
    18/04/2011

אני מציע לך לבדוק את המכונים השונים ולא להתייחס להנחת אינטרנט כזו או אחרת של מכון מסויים.
    ניתוחי לייזר בעיניים אינם דומים לארוחות במסעדה עליהם נקבל הנחות דרך קופונים באינטרנט.

בברכה,

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום בקשר לדיל שמצאתי להסרת משקפיים - תגובה

ד''ר נדב בלפר
    18/04/2011

החברה מוכרת
    הרופאים המנתחים בכל מקום בישראל הם תמיד רופאי עיניים מוסמכים
    חג שמח

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• טוב, אין לך ממה לחשוש CARE היא חברה

יפעת
    21/04/2011

רצינית מאד.
    אחת מהטובות בארץ.

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו