מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ראיה מטושטשתאלעד15/05/2011
עשיתי ניתוח לייזר (שיוף) לפני שבוע ואמרו לי שתוך שלושה ימים אוכל לחזור לשגרה נורמלית לחלוטין ועדין ראייתי מטושטשת וממש לא חזרתי לשגרה....
היום אני אמור להוריד את העדשות ששמו לי מיום הניתוח האם לאחר הורדת העדשות אני אראה טוב יותר? או פחות טוב? אשמח לתשובה. תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר PRK-LASEK
עדי16/05/2011עברתי ניתוח דומה ורק אחרי חודש ראיתי טוב.........
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירההנסיון שלי הוא
דניאל16/05/2011השיפור בראייה הוא הדרגתי ויכול לקחת גם שלושה חודשים. עד שתראה ברור.
לפעמים אפילו יותר. התאזר בסבלנות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירהראיה מטושטשת - תגובה
פרופ' ישראל קרמר17/05/2011אלעד שלום רב,
ההחלמה הראייתית לאחר ניתוח מסוג LASEK או PRK שהוא שיוף שטחי של הקרנית ללא חיתוך קליפה מעל לליטוש, היא איטית והדרגתית ולעיתים איטית מאד. לפעמים לוקח זמן של כחודש עד שהראייה מתחדדת לרמה סבירה. יש להמתין בסבלנות עד להחלמה הראייתית לאחר הסרת העדשות הרפואיות, תחת טיפול בסטרואידים.
בברכה,
פרופ' ישראל קרמר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירהתודה לכם
אלעד18/05/2011תודה על התגובות , שאלה נוספת ,האם אפשר לקנות עדשות יומיות עם המספר של אחרי הניתוח לזמן ההחלמה??, כי קשה לראות מטושטש בלי יכולת לשים לפחות משקפיים או משהו בזמן ההחלמה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירהתודה לכם - תגובה
פרופ' ישראל קרמר20/05/2011אלעד שלום רב,
עדשות מגע אופטיות או משקפיים לא עוזרים לשיפור הראייה, כי הטשטוש נובע מתהליכי ריפוי שקורים מספר שבועות באיזור שיוף הלייזר השטחי בקרנית.
בברכה,
פרופסור ישראל קרמר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירהראיה מטושטשת - תגובה
פרופ' ישראל קרמר25/05/2011שלום רב,
לאחר ניתוח לייזר מסוג שיוף שטחי, החלמת חדות הראיה היא איטית מאד ועלולה לקחת תקופה של שבועיים עד שלושה עד להשגת חדוץ ראיה ברמה טובה מאד. את עדשות המגע כדאי להסיר רק אחרי 5-7 ימים מיום טיפול הלייזר.
בברכה,
פרופ' קרמר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)