ראיה מטושטשת

לבדיקת התאמה ללא עלות מלא/י פרטיך

• ראיה מטושטשת
    אלעד
    15/05/2011

עשיתי ניתוח לייזר (שיוף) לפני שבוע ואמרו לי שתוך שלושה ימים אוכל לחזור לשגרה נורמלית לחלוטין ועדין ראייתי מטושטשת וממש לא חזרתי לשגרה....
    היום אני אמור להוריד את העדשות ששמו לי מיום הניתוח האם לאחר הורדת העדשות אני אראה טוב יותר? או פחות טוב? אשמח לתשובה. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה
    ראיה מטושטשת

הוספת תגובה

• PRK-LASEK

עדי
    16/05/2011

עברתי ניתוח דומה ורק אחרי חודש ראיתי טוב.........

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• הנסיון שלי הוא

דניאל
    16/05/2011

השיפור בראייה הוא הדרגתי ויכול לקחת גם שלושה חודשים. עד שתראה ברור.
    לפעמים אפילו יותר. התאזר בסבלנות.

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• ראיה מטושטשת - תגובה

פרופ' ישראל קרמר
    17/05/2011

אלעד שלום רב,

ההחלמה הראייתית לאחר ניתוח מסוג LASEK או PRK שהוא שיוף שטחי של הקרנית ללא חיתוך קליפה מעל לליטוש, היא איטית והדרגתית ולעיתים איטית מאד. לפעמים לוקח זמן של כחודש עד שהראייה מתחדדת לרמה סבירה. יש להמתין בסבלנות עד להחלמה הראייתית לאחר הסרת העדשות הרפואיות, תחת טיפול בסטרואידים.

בברכה,
    פרופ' ישראל קרמר

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה לכם

אלעד
    18/05/2011

תודה על התגובות , שאלה נוספת ,האם אפשר לקנות עדשות יומיות עם המספר של אחרי הניתוח לזמן ההחלמה??, כי קשה לראות מטושטש בלי יכולת לשים לפחות משקפיים או משהו בזמן ההחלמה.

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה לכם - תגובה

פרופ' ישראל קרמר
    20/05/2011

אלעד שלום רב,
    עדשות מגע אופטיות או משקפיים לא עוזרים לשיפור הראייה, כי הטשטוש נובע מתהליכי ריפוי שקורים מספר שבועות באיזור שיוף הלייזר השטחי בקרנית.

בברכה,
    פרופסור ישראל קרמר

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• ראיה מטושטשת - תגובה

פרופ' ישראל קרמר
    25/05/2011

שלום רב,
    לאחר ניתוח לייזר מסוג שיוף שטחי, החלמת חדות הראיה היא איטית מאד ועלולה לקחת תקופה של שבועיים עד שלושה עד להשגת חדוץ ראיה ברמה טובה מאד. את עדשות המגע כדאי להסיר רק אחרי 5-7 ימים מיום טיפול הלייזר.

בברכה,
    פרופ' קרמר

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו