מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קרנית 8 מ"מ..דנה16/05/2011
שלום רב,
עברתי בדיקת התאמה לשיטת PKR , והרופא אמר שאני גבולית.
יש לי מספרים בערך 5 ,6 ,גבולית לטענתו עקב קרנית בקוטר כמעט 8 מ"מ, וכן הוא מצא שיש לי קצת יובש - לטענתו ההתאמה היא גבולית.
מה דעתך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרנית 8 מ"מ.. - תגובה
פרופ' ישראל קרמר17/05/2011דנה שלום רב,
אולי את מתכוונת שקוטר האישון שלך הוא 8 מ"מ. במידה וזה אכן קוטר האישון אז אני מציע לך לעבור ניתוח מסוג ליטוש-שיוף בלבד, שהוא נקרא PRK או LASEK עם טכנולוגיה של ליטוש רובוטי מתוחכם, הנמצאת במערכת הלייזר אשר בשימוש במכון שבו אני מנתח הנקרא-"עיניים". ליטוש מתוחכם זה בעל פוטנציאל למנוע סינוורים בלילה כי הוא יכול ללטש ליטוש רחב בקוטר 8.00 . אם התכוונת לקוטר קרנית של 8 מ"מ, זה אמנם קוטר קטן אך ניתן לבצע PRK במקרה זה.
לגבי יובש בעיניים זה בדר"כ לא מהווה בעיה בשיטת הליטוש או שיוף מסוג PRK.
בברכה,
פרופ' ישראל קרמר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירהקוטר 8 מ"מ
דנה18/05/2011אופס..
נראה לי שהכוונה היא לאישון, כי הרופא אמר שאחרי ההרחבה זה הגודל שלה, ואכן ההפרעה היא סינוורים בלילה וכו.
מה שמסתבר שיש לי גם עכשיו אבל פחות שמתי לב, עשיתי ניסוי, ברחוב ואכן הפנסים עם הילה רחבה סביבם...
בבדיקה שעשיתי במכון שלכם לא היתה התייחסות לענין והציעו לי ניתוח באינטרלאסיק ועקב גילי להשאיר מספר קטן בעין אחת כדי לדחות את המשקפים לקריאה.
מה דעתך?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)