קרנית דקה

לבדיקת התאמה ללא עלות מלא/י פרטיך

• קרנית דקה
    אנוק
    19/05/2011

שלום
    הייתי בבדיקת התאמה לליזר.
    בשל העובדה כי עובי הקרניות הינו 482 בכל עין, הומלץ על Lasek. שאלותי:
    1. האם עובי הקרנית מספיק מתוך מחשבה עתידית שאם חלילה יצטרך להתבצע תיקון, עובי הקרנית יהיה מספיק... כמה מהעובי יורד בניתוח והאם מה שישאר מספיק?
    2. אני 9 חודשים לאחר לידה, עדיין מיניקה. האם ניתן לבצע את הניתוח כיום?
    3. מקריאה באינטרנט, אני מבינה שזמן ההחלמה הוא ארוך - כמה ימים אני "מושבתת"? וכמה זמן לאחר הניתוח אראה חד?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה
    קרנית דקה

הוספת תגובה

• קרנית דקה - תגובה

פרופ' ישראל קרמר
    20/05/2011

אנוק שלום רב,
    1. כדי שאדע האם עובי קרנית של 482 הוא עובי מספיק כדי להוריד את כל מספר המשקפיים שלך וגם להשאיר רזרבה ואפשרות לתיקון בעתיד, עלי לדעת מהו מספר המשקפיים, כולל צילינדר ואז לערוך חישוב בעזרת תוכנת המחשב, איזה עומק ליטוש יידרש. אודה על העברת הנתונים, כולל התיק הרפואי אלי כדי שאוכל לענות על שאלה זו במדוייק.
    2. אין בעיה עם ביצוע ניתוח זה בזמן הנקה, 9 חודשים לאחר לידה. כדאי להכין חלב אם לפני הטיפול על מנת לא להניק ב-8 השעות לאחר הלייזר, עקב נטילת כדור הרגעה.
    3. לאחר ניתוח לייזר מסוג השיוף השטחי, יש לנוח 4 ימים שלמים בבית, ואחר כך ההחלמה הראייתית עלולה להמשך שבועיים עד 3 שבועות.

בברכה,
    פרופסור ישראל קרמר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו