עודף תיקון ?

לבדיקת התאמה ללא עלות מלא/י פרטיך

• עודף תיקון ?
    ליאת
    23/05/2011

עברתי ניתוח אינטראלסיק לפני 4 ימים (סביבות -5)
    העניים מתאוששות מצויין, אין כאבים/הפרשות/הילות או כל תופעות לוואי שמוזכרת.
    הבעיה היא שהמספר כנראה גדול בבערך מספר אחד מהמתוכנן, מה שגורם לטשטוש קל למרחק וקושי לקרוא/לעבוד מול מחשב. בנתיים קניתי משקפיים 1+ מה שמאפשר לי לקרוא ולעבוד מול המחשב.
    משיחה עם אנשים שעבור טיפול דומה/מהודעות בפורומים אני מבינה שהבעיה ביצוב המספר נובעת בד"כ מהתאוששות העין. דוקא כיוון שהעיניים שלי התאוששו מצויין אני חוששת שהבעיה מעידה על שיוף יתר של העדשה ולכן אני חוששת שהיא לא תפטר מעצמה.
    שאלותי הם : האם בעיה כזאת היא נפוצה ?האם היא בד"כ נעלמת מעצמה? אחרי כמה זמן ? מה הסיבה לכך ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה
    עודף תיקון ?

הוספת תגובה

• הכוונה למינוס 5 ....

הילה
    24/05/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• עודף תיקון ? - תגובה

פרופ' ישראל קרמר
    24/05/2011

שלום רב,

התופעה של תיקון יתר היא תופעה מוכרת וידועה אשר איננה קשורה להתאוששות הרפואית והאנטומית של העין. בדר"כ או ברוב המקרים, התופעה הזו חולפת תוך מס' שבועות, לעיתים מס' חודשים. הסיבה היא- השיוניים במבנה הקרנית לאחר חיתוך הקליפה והשיוף העמוק מתחתה. אני תקווה כי ה+ ירד אצלך במהרה. בינתיים תשתמשי במשקפי + לקרוב.

בברכה,
    פרופ' קרמר ישראל

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו