מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הסרת משקפיים בלייזר לפני צבאאופק26/05/2011
שלום רב, אני כרגע במכינה קדם צבאית ומיועד לשירות קרבי בחיל רגלים בסוף יולי השנה,
ההורים שלי הציעו לי לעבור ניתוח להסרת משקפיים בלייזר אך לאחר כמה שיחות עם חברים התברר לי שהניתוח מוריד פרופיל לכמה חודשים וכך אצטרך להתגייס לשירות לא קרבי או שאצטרך לדחות את הגיוס לנובמבר, שתי אפשרויות אלו לא מקובלות מבחינתי וחיפשתי אפשרויות נוספות.
הציעו לי לעבור את הניתוח ולא לשתף את הצבא וכך לא יורידו לי את הפרופיל והצבא לא ידע מזה לאורך כל השירות הצבאי שלי.
השאלה שלי היא האם באמת זמן ההחלמה המונע ממני להיחשף לתנאים קשים הוא באמת שלושה חודשים? והאם אני מחויב לדווח על הניתוח לצבא?
בתודה, אופק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסרת משקפיים בלייזר לפני צבא - תגובה
ד''ר נדב בלפר26/05/2011ברור שכדאי לדווח אמת
מכל הסיבות שבעולם
לא רצוי להיות בחול או בסביבה מלוכלכת כמה שבועות ... ולעיתים יותר
שאל בצהל על הפרופיל - איני בטוח מה נכון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מטפל סיעודי: איך בוחרים נכון?
איך בוחרים מטפל סיעודי שיתאים ליקרים לנו מכל...כל הטיפים כאן
בחן את עצמך:
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
מאמרים אחרונים
היועצים שלנו
דיאטנית קלינית מוסמכת ובעלת ניסיון רב בטיפול בהפרעות אכילה, השמנת יתר, מבוגרים, מתבגרים והורים לילדים.... קרא עוד
פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן ל... קרא עוד
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)