מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ניתוח לייזר-- הודעה עדכניתטל24/06/2011
היי, הייתי בבדיקת התאמה "בעיניים" והציעו לי ניתוח לאסק קסטם ויו.. מה ידוע עליו?
ואילו במכון CARE הצציעו לי או LASIK או PRK .. ובעיניים אמרו שאני לא מתאימה ללאסיק..
איך יכול להיות הבדל בין שתי המקומות?
דבר שני,בCARE אמרו לי שאין לי יובש בעיניים ואילו בעיניים אמרו שיש לי קצת יובש..
מזה אומר? האם זה יפגע בניתוח?
איך יכול להיות הבדלים משמעותיים בין המקומות מבחינת מידע? והבדל משמעותי מבחינת עלות הניתוחים.. הבדל של 4000???(בעיניים)
וו שאלה אחרונה, האם אחרי לידה המספר חוזר?
תודההה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח לייזר-- הודעה עדכנית - תגובה
ד``ר עמי הירש27/06/2011שלום רב טל,
אם בעיניים אמרו לך שאת מתאימה ללאסק קסטם ויו סימן שהרופא החליט שעדיף לא לפתוח פתח בקרנית (באינטראלאסיק או לאסק) להחלטה זו קיימות סיבות רבות, פני לרופא הבודק ובקשי הסבר נוסף.
לגבי יובש בעיניים השאלה האם ב-CARE הדבר נבדק.
לגבי מחיר לעולם אל תתפשרי על הצעת מחיר הזולה ביותר שכן כמו בתחומים אחרים בחיים לעיתים הזול הופך להיות לייקר ביותר..
בברכה ד"ר הירש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירההאם מה שהוצע לי מחזיק יותר זמן?
טל27/06/2011תודההה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירההאם מה שהוצע לי מחזיק יותר זמן? - תגובה
פרופ' אור קייזרמן27/06/2011טל שלום
אין הבדל במשך הזמן שהניתוח מחזיק בין לאזיק ללאסק. לאמיתו של דבר שני הניתוחים יכולים להחזיק לכל החיים ומצד שני בשניהם גם תיתכן לפעמים נסיגה קלה של המספר אחרי מספר שנים.
לגבי התאמה או אי התאמה ללאזיק אני מציע לשאול את הרופאים בשני המכונים מדוע לדעתם מותר או אסור לעשות לאזיק.
לגבי היובש - נראה ששני המכונים מסכימים שהיובש שלך קל ולא מהווה בעיה לניתוח (אחרת היום פוסלים אותך מניתוח). הגדרת יובש קל יכולה להשתנות ממקום למקום וזה יכול הלסביר את ההבדל במושגים.
פרופ' אור קיזרמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)