מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- תאריך לידה לפי שםשירה09/09/2023
שלום ליאת,
סיכוי גבוה שאצטרך לעבור קיסרי מתוכנן.
אשמח לדעת, האם ניתן להתייעץ איתך לגבי קביעת תאריך מסוים שיתאים לשם שנרצה?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שירה
ליאת יוגב09/09/2023אשמח לענות לך בשיחת פלא.
חפשי ליאת יוגב..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התייעצות לגבי שם לתינוקתלילך06/09/2023
היי,
עבור תינוקת שמספר הגורל שלה 7 ונולדה ביום לידה 7,
שם משפחה: מאירי (9)
אני רוצה לחפש שמות , איזה ערך מספרי לשם הפרטי את ממליצה עבורה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לילך
ליאת יוגב07/09/2023בנתונים שציינת, יום לידה 7 גורל 7,
נכון לבחור שמות בערך גימטרי, 3 6 או 9.
כאשר חשוב לחזור ולהתייעץ, מאחר וקיימים הרבה יותר פרמטרים, מעבר לשם המלא.
להשתמע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שם לבת בכורהאנונימית06/09/2023
היי ליאת,
מתלבטים לגבי שם לתינוקת.
נולדה ב-05.09.23,
תאריך עברי: כ' באלול
שם משפחה: שניידר
שמות שחשבנו עליהם: אורין,אליאנה, אוריאן, ליבי, ליטל, ארבל, ירדן, סתיו, כרמל
תודה רבה על העזרה
😀* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנונימית
ליאת יוגב06/09/2023מספר הגורל של התינוקת הינו 3 , מספר המוכיח על צורך להיות ילדה, יצירתיו/ביטוי, חברתיות,
כאשר מבין השמות שהצעת השמות סתיו או אוריאן- אפשריים.
מפות הרמוניות וטובות.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
אנונימית06/09/2023תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התלבטות בבחירת שם לבתשירה28/08/2023
היי! אשמח להתייעץ לגבי כמה אופציות לשמות לילדה הראשונה שלנו :)
לני , סאני או ליה
שם משפחה ביריוקוב
אישית מתחברת יותר ללני
תאריך לידה משוער 28/12/23 (לא יודעת אם יש מה לעשות עם תאריך משוער אבל מציינת בכל מקרה)
תודה ענקית!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שירה
ליאת יוגב29/08/2023תאריך הלידה מרכיב של 50% מערך המפה,
לכן חיזרי להתייעץ לאחר הלידה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה!!
שירה29/08/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היי התלבטות שם לתינוקתאדווה19/08/2023
היי ליאת,
תוכלי להגיד לי אם לאיה או מילאן שם טוב?
שם משפחה: אשכנזי תאריך 22.6.23
תודה רבה רבה !!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אדווה
ליאת יוגב20/08/2023השם מילאן יוצר מפה פרקטית חומרית, מפה זוגית , המוכיחה על הליכה בתלם, גם אם 8 מוכיח שפחות תאהב סמכויות..
השם יוצר מפה הרמונית וזה החלק החשוב, גם כי, מי שיכיר אותה מבחוץ לא תמיד יכיר מבפנים,
הפנים נוקשה ועצור רגשית, החוצה תשדר לעולם צד רך וחברותי יותר.
בהצלחה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!
אדווה אשכנזי22/08/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עתידה ללדת בת (קיסרי) ב24.8.23Olga19/08/2023
מתלבטים בין השמות ריף ולני ..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר olga
ליאת יוגב19/08/2023חשוב להתייעץ לאחר הלידה, כמו גם, צייני את שם המשפחה שהתינוק אמור להיוולד אליו..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא רגועה מהשם של הבת שליאנונימי11/08/2023
היה לי הריון קשה, בסיכון. עם חשש להפלה משבוע 13. גם לקראת הלידה כשהייתי עם צירים הפחידו אותנו ודיברו על הפסקת הריון. בסוף שום דבר מההפחדות לא התגשם תודה לאל והילדה יצאה בסדר גמור אבל עם כל מה שהיה לא הייתי בראש פנוי לבחירת שם ואחרי הלידה עדיין לא היה לי שם שרציתי. אבא שלה מאוד רצה לקרוא לה מיקה וגם היה חשוב לו לבחור כי אני בחרתי את השם של הגדול וגם לא ממש הבאתי אופציות הפעם, הכל לא הרגיש לי מתאים. לקח לנו שבוע וחצי להרכיז על השם והיה עליי המון לחץ בנושא. ידעתי שכבר אין ברירה ושזה יהיה מיקה כי אחרת אאכזה את אבא שלה מאוד. הבעיה שבטוח כל זה כאילו עלתה לי תמונה בראש של קבר שרשום עליו את השם הזה. עברו שמונה חודשים, ואני לא מצליחה להשתחרר מהתמונה הזאת שעלתה לי בראש..כל הזמן חושבת אולי השם הזה יוביל לאבד אותה ואני לא יודעת מה לעשות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנונימי
ליאת יוגב11/08/2023ראשית, מאד חשוב לנסות להוציא ממחשבותייך את הרעיון שציינת והחרדה שלך על ילדתך (נכון, לא בקלות, ובכל זאת הרבה ממה שמעבירים לתת מודע שלנו, בסוף עלול לקרות בכל עניין בחיינו)
שנית, מוזמנים ליצור קשר כדי שאראה נתוני המפה, חסר לי שם משפחה כמו גם תאריך לידה.
חפשו - ליאת יוגב בגוגל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לבת נולדה ב 4/8/23יורם05/08/2023
שלום
איך השם יהלי? וגם אמי וליה אפשרות
משפ אלוני, תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יורם
ליאת יוגב05/08/2023ראשית, מספר הגורל של התינוקת הינו 1 , מספר המוכיח על יחודיות, פרטיות, מקוריות, עצמאות, זהו היעוד שלה, שחשוב לאפשר לה..
כשאפשר היה לחשוב שמבין 3 השמות שהצעתם, השם אמי הוא היותר מתאים, אלא שנוצרת מפה שבעיקרה מספרים גבריים, כמו גם עצורים רגשית,
גם כי, קיימים צדדים עוצמתיים מנהיגותיים ובכל זאת, קיימים צדדים אינדבדואליסטיים ביתר.
הרושם שחשוב יהיה לה להציג הוא פתיחות קלילות ויכולת ביטוי, אך לא בהכרח זה מה שיהיה קיים בה..
מומלץ לחשוב ולבחון שמות נוספים (בערך גימטרי 2 או 5)
תיעזרו באתר "שם לי"
חיזרו להתייעץ!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חוזרת להתייעץ בעניין שם התינוקתאדווה30/07/2023
היי, עברתי על האתר שמות שהצעת,
מה דעתך על ריי אשכנזי, לאב אשכנזי, נל אשכנזי
?
תאריך לידה 22.6.23
המון תודה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אדווה
ליאת יוגב30/07/2023לא זוכרת השמות שהצעת בעבר,
אך נראה לי, שאלה אותם שמות ש"דנו" עליהם בעבר
ופחות המלצתי ,
גל- יוצר מפה נוקשה גברית בעיקרה,
השם לאב- שוב מתקבלת מפה גברית, מדובר בבת.
השם ריי, מפה קונפליקטית ,בהקשר לנושא המקצועי, מצד אחד תרצה דברים בטוחים קבועים ויציבים, מצד שני, גיוון דינמיות.
מצב שלפיו יווצרו משברים , בנושא המקצועי וחבל.
אולי בשלב הזה כדאי, להתקשר ולהתייעץ טלפונית
חפשי ליאת יוגב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לנכדה חדשה, תאריך לידה 18.7.2023חנה27/07/2023
תאריל לידה לועזי 18.7.2023
כט תמוז תשפג
איזה שם כדאי לתת לנכדה החדשה?
אשמח לעזרה
תודנ
חני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חנה
ליאת יוגב27/07/2023האם היא זו שאמור לבחור שם לתינוקת,
חשוב שתציינו מהו שם המשפחה של התינוקת כמו גם שמות שאוהבים.
חיזרו להתייעץ!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בבחירת שם לתינוקתאדווה09/07/2023
היי,
כתבתי לך פה על שמות לתינוקת שנולדה ב22.6.23
עדיין ללא שם, רצינו ליב אבל אמרת שלא טוב ואמרת שאחפש שמות נוספים..
ניסינו לחשוב עוד,
אודה לך אם תוכלי להגיד מה יכול להתאים מפה, במיוחד אם מדובר בכמה שמות שיכולים להתאים, ומה בוודאות לא טוב, כדי שיהיו לנו אופציות:
מל
לונה
מון
לין
מילאן
נאיה
ריף
לאב
לורי
ריי
תודה רבה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אדווה
ליאת יוגב10/07/2023מבין השמות שהצעת, השם ריףמהוא המומלץ!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההוא היחידי?
אדווה12/07/2023בעלי פחות אוהב אותו, אודה לך מאוד אם תוכלי לתת כמה אופציות מהנ"ל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאדווה
ליאת יוגב12/07/2023נסו להתחבר לשמות בערך גימטרי 1,2,4,5, או 8 (ברור שלא כל שם בערך שציינתי עשוי להתאים), חפשו באתר "שם לי"
חיזרו להתייעץ!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בבחירת שם לתינוקתאירינה06/07/2023
שלום,
אני אמורה ללדת בשעות הקרובות (קיסרי) ואנחנו מתלבטים לגבי איזה שם לבחור.
תאריך לידה - 06.07.2023
שם משפחה- שטלמן
שמות ההורים - אירינה (אירה) ושמעון
שמות שחשבנו עליהם - אליאנה, אליענה, הלני
זקוקים לעזרתך.
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עדכון תאריך
אירינה07/07/2023מעדכנת תאריך לידה-
07.07.2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאירינה
ליאת יוגב07/07/2023מבין השמות שהצעת,השם הלני הוא המומלץ,
ללא ספק!
מספר גורל 3, צורך בביטוי יצירתיות,חברה,
המפה כולה,נשית רגשית וחברתית.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחידוד
אירינה07/07/2023תודה רבה על התשובה!
שסליחה על החפירה אבל זה דווקא בשם שבעלי הכי פחות מתחבר ((
הטר ביקש לוודא אם 2 האופציות האחרות מומלצות פחות או לא מומלצות כלל ואיזה שם עדיף אליאנה/אליענה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאירינה
ליאת יוגב09/07/2023השם אליענה יוצר מפה לפיה מספר הגורל הינו 3
מספר רגשי חברתי מול העובדה שבגלל השם, נוצרת מה של הרבה הגנות ושמירת חיץ.
השם אליאנה, יוצר מפה שלפיה נוצר קונפליקט בין ה-3 כמספר הגורל מול ה-4 כשם המלא,
ילדה מול בוגרת, כאשר נוצר גם מספר חוב קרמטי 13-4 מצבים לפיהם תרגיש חווית תקיעות וחוסר שביעות רצון בתחום הכישורים והיכולות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התשובה והפירוט
אירינה09/07/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שם לבת עזרה בבקשהאדווה29/06/2023
היי, נולדה לנו בת ב22.6.23
מתלבטים בין כמה שמות-
ליה אשכנזי
ליב אשכנזי
מון אשכנזי
דיי רוצים לסגור על ליב.
אודה לפענות הנ"ל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אדווה
ליאת יוגב30/06/2023השמות ליב ומון יוצרים צירוף מספרים נוקשה ואובססיבי, כמו גם מפות גבריות
המפה על פי השם ליה , כאילו, יותר הרמונית וטובה,
אך קיימים במפה צירוף מספרים גברי ועצור רגשי.
למרות זאת מפה הרמונית..
במידה ויש עוד שמות,אשמח שתציעי, במידה ולא,
השם היותר מתאים הינו ליה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה עם ליב שי אשכנזי?
אדוו30/06/2023או שם שני אחר שיכול להתאים לליב?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאדווה
ליאת יוגב30/06/2023אין משמעות לשם שני, אלא אם הוא בשימוש יומיומי קבוע..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שינוי שם חצי שנההילה21/06/2023
שלום,
נולדה לנו בת מהממת לפני חצי שנה ולא מצליחה להסגר על שם בשבילה וזה כבר נושא שאני מרגישה שאני חייבת לשחרר ושיהיה מאחורי. כל ההיריון וגם לפני רציתי גל/גלי אבל בעלי פחות התחבר ובסוף החלטנו ענבר. התחרטתי וחשבנו על עפרי וזה מה שבסוף רשמנו במשרד הפנים. זה עדיין לא מרפה ממני וחושבת לשנות לגלי.
שח משפחה שחר.
בבית יש אחות גדולה רוני.
נולדה ב21.12.22
תודה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הילה
ליאת יוגב21/06/2023הנכון הוא להשאיר השם עפרי!
נסי להתחבר לשם שבחרת לבסוף
השם גלי, פחות מומלץ בודאות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שם לתינוקגל20/06/2023
היי
הילד שלי נולד בתאריך 20.01.2023
קראנו לו לי-ים(מספר נומרולוגי 9)
האם זה בסדר?
או שרצוי להוסיף או להחליף?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גל
ליאת יוגב20/06/2023כדי להצליח לענות, חשוב שתצייני את שם המשפחה של לי-ים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)