מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שם לתינוקת 16.12.21יעל18/12/2021
שלום,
בשעה טובה נולדה בת
16.12.21
13:11
שמות הורים יעל ואדיר אסדו
מתלבטים בין השמות
שי לי
שירה
תהל
לינוי
ליאן
אגם
נשמח להכוונה.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מספר הגורל של התינוקת הינו 6
ליאת יוגב19/12/2021מספר הגורל של התינוקת הינו 6,צורך בהרמוניה,אהבה,משפחה.
מבין כל השמות שהצעת השם ליאן הוא היותר מומלץ.מפה הרמונית,הרבה טוב והבנה.
בדקתי גם השמות האחרים-אך לא אוכל להמליץ על מי מהם.
במידה ותרצו הכוונה נוספת-חפשו שמות בערך גימטרי 1, 3 ,4. חיזרו להתייעץ!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שינוי שם משפחה בעקבות נישואיןיפעת13/12/2021
שלום,
רציתי לברר לגבי שינוי שם המשפחה לאחר הנישואין.
מספר הגורל שלי (לפי תאריך הלידה) הוא 4. השם הפרטי : 2 ושם המשפחה: 8. מספר השאיפה שלי הוא 1. (בעבר המליצו לי להוסיף את האות א לשם המשפחה כדי שמספר השאיפה יהיה 2).
בעקבות הנישואין, שם המשפחה החדש שלי הוא 2 ולכן מספר השאיפה שלי הוא 4.
תאריך הלידה שלי הוא 13.6.83 (גם יום הלידה הוא 4).
השם הפרטי המלא של בן הזוג הוא 8 ושם המשפחה שלו הוא 2 (מספר שאיפה 1). מספר הגורל שלו הוא 8 (תאריך הלידה- 6.1.1972)
רציתי לדעת האם שם המשפחה שלו מתאים לי או שכדאי להוסיף את שם המשפחה הקודם שלי? (עם א או בלי א)
תודה רבה,
יפעת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יפעת מוזמנת להתקשר ולשוחח
ליאת יוגב14/12/2021מאחר והפורום הוא לבחירת שם לתינוק, מוזמנת להתקשר ולשוחח..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בבחירת שם מתוך שניים נבחרים ע"י נומרולוגיהליאת גורן09/12/2021
שלום רב ילדתי בת מתוקה לפני 8 ימים תודה לאל. ויש לנו 2 שמות שאהבנו ומתלבטים בינהם מה טוב יותר ומתאים יותר לתינוקת. אשמח לשמוע מבחינת נומרולוגיה. משפחת גורן, התינוקת נולדה ב30/11/21 בשעה 11:38. השמות הם : עמית , יהלי. אשמח לדעת מה יותר מתאים לפי תאריל לידתה ואיזה שם חזק וטוב יותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליאת
ליאת יוגב09/12/2021כאשר מציגים שתי אפשרויות בלבד,בעייתי משהו..
מבין שני השמות שהצעת,השם יהלי -עדיף..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בבחירת שם לבתנועה21/11/2021
לא מוצאת את ההודעה הקודמת.
נשמח לעזרה בבחירת שם לביתנו.
נולדה ב6.11.21 שם משפחה יעקבי.
האופציות שעלו לנו:
טום
ים
מיקה
איב
יהלי
עומר
אלי
דני
תודה@* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למרות הרשימה לא אוכל להמליץ על מי מהשמות
ליאת יוגב21/11/2021מתוך הבנה שאת שם המשפחה כותבים ללא האות ו . יעקבי
כל השמות שהצעתם יוצרים מפות גבריות או קונפליקטיות. למרות הרשימה היפה שנתתם לא אוכל להמליץ על מי מהשמות.
חפשו שמות בערך גימטרי 3 או 8. זאת מאחר ומספר הגורל הינו 4
4 נחשב למספר גברי, חשוב ליצור שם מלא או 2 או 6 הנחשבים למספרים נשיים ורכים. לכן שמות בערך שציינת 3 או 8 ייטיב.
תיעזרו באתר "שם לי"* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחפש שם או עם ערך גימטרי או נומורלוגי
נועה21/11/2021רוצה לראות שהבנתי נכון.
לחפש שם או עם ערך גימטרי 3 או 8
או עם ערך נומורלוגי 2 או 6?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנועה המשמעות שתנסו להתחבר לשמות פרטיים
ליאת יוגב21/11/2021המשמעות של דברי, שתנסו להתחבר לשמות פרטיים בערך גימטרי 8 או 3,
במטרה ליצור שם מלא 2 או 6 כאשר אלה מספרים רכים ונשיים ביחס למספר גורל 4.
מקווה שברורה,במידה ותרצי להבהיר-תתקשרי 052-3431920* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בבחירת שם לבתלונה20/11/2021
שלום, ביתנו נולדה ב6.11.21
לא מצליחים לבחור שם.
ההתלבטויות-
ים
מיקה
גוני
יהלי
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לונה צייני את שם המשפחה של התינוקת
ליאת יוגב20/11/2021צייני את שם המשפחה של התינוקת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התייעצות לגבי בחירת שם לתינוקדניאלה19/11/2021
שלום
אשמח לחוות דעת לשמות הבאים-
אור
אורי
ליבי
לבן זכר שנולד בתאריך 15.11.2021
שם משפחה סטרול
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מספר הגורל של התינוק 4 הבנוי מ-22
ליאת יוגב20/11/2021מספר הגורל של התינוק 4 הבנוי מ-22, ה-4 הזקוק למסגרת בטחון ויציבות,22 בהתבגרותו-אפשרות לעשייה בגדול תוךמכריזמה ועוד.
מבין השמות שהצעתם,אפשר היה לחשוב שהשם ליבי הוא היותר מומלץ.
מתקבלת מפה פרקטית מעשית חומרית ובעיקר הרמונית.. אך גם פרפקציוניסטית.
במידה וקיימות אופציות נוספות,אשמח לענות על מידת ההתאמה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבחינת התאמה גם עבור השם איתן
דניאלה26/11/2021היי, אשמח לבחינת ההתאמה גם עבור השם איתן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמפה הרמונית עם עוצמה רבה
ליאת יוגב26/11/2021השם איתן,יוצר מפה שלפיה השם המלא המתקבל =19/1.
19- תהיה לא פעם בעיה של ערך עצמי,כמו גם תחושת עליונות או נחיתות/מסכנות.. מעבר לכך המפה הרמונית עם עוצמה רבה,לימים.
שמות בערך גימטרי 3 7 או 9 יכולים להיטיב!!
חיזרו להתייעץ,מאחר וחשוב לבדוק מקומות נוספים במפה,שחשוב לבחון (מעבר לשם המלא)..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יהודה - שאלה לליאת יוגבירון בריינר14/11/2021
שלום .
ב"ה נולד לנו בן בתאריך 10.11.21.
שם המשפחה :בריינר.
אנו חושבים על השם יהודה או עוז יהודה.
האם נראה אפשרי ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מספר הגורל של התינוק הינו 8
ליאת יוגב14/11/2021מספר הגורל של התינוק הינו 8,שאפתן פרקטי מעשי השגי ועוד
השם יהודה בריינר יוצר מפה עצורה רגשית ובמידה רבה פרפקציוניסטית. השם עוז בריינר-מפה פרפקציוניסטית . חלקים עצורים רגשית שלימים ילמד להיות רך רגיש וחברותי.
השם עוז יהודה מפה קונפליקטית במיוחד!!
נסו להתחבר לשמות בערך גימטרי 1 (נסו להעזר באתר שם לי) חיזרו להתייעץ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה1 לא יצור אותו דבר ? פרפקציוניסט ומרוכז בעצמו ?
אורלי15/11/2021סקרנית לדעת אם כמו בשיטת קוד-יה גם בנומרולוגיה כל אות מחוברת לצ'קרה ויש לכל מספר השפעה גם על גוף ונפש ?
נומרולוגית (אני לא רוצה להגיד שם שלא יהיה לשון הרע אם היא אמרה טעות) אז היא אמרה לי שלא מתייחסים בכלל לאותיות של השם , רק לתאריך הלידה. זה נכון ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהירון
ליאת יוגב15/11/2021פחות יכולה להתייחס לאמירות של אחרים, יודעת שהשיטה שעובדת ב-30 השנים האחרונות- מדייקת באופן מדהים!
מאחר ופנית אלי,זו תשובתי..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום . בן תאריך 10.11.21. שם המשפחה :בריינר.
ירון בריינר17/11/2021הי . שם לבן .נולד בתאריך 10.11.21. שם המשפחה :בריינר. האם השמות הבאים יתאימו? : ישי ינון ניתאי אילאי
ממש תודה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשם המתאים ביותר הינו ינון
ליאת יוגב17/11/2021מבין השמות שהצעת,השם המתאים ביותר הינו- ינון,
מפה הרמונית,כמו גם דינמית וצורך בעניין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהינון בן בקשר להתאמה לאב ירון
ירון18/11/2021הי ליאת:) לבן שנולד ב 10.11.21 אמרת שיתאים השם ינון.
שם משפחה בריינר. האם החיבור/ התאמה בין שם האבא: ירון - יהיה טוב עם הבן בשם ינון לדעתך? (ואם לא, אז אולי עדיף ניתאי ישי עילאי? ) .
עד כמה יש טעם לבחון את ההתאמה בשם התינוק- מול האבא והאמא? ממש תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהתאמת שם לתינוק חשוב שהמפה תהיה במידה רבה
ליאת יוכב18/11/2021בהתאמת שם לתינוק חשוב שהמפה תהיה במידה רבה הרמונית,פחות ניתן לראות עד כמה היחסים והתקשורת עם ההורים תהיה חיובית או פחות מכך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שם לתינוק והתאמה לתאריך לידהולריה29/10/2021
שלום, אתמול נולד לנו בן בכור 28.10.2021
חשבנו להעניק לו את השם איתן, שם המשפחה הוא אוחיון.
ממחקר שעשיתי יוצא שהתאריך שלו הוא מספר הלב 7.
אשמח לדעת האם השם מתאים ליילוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אכן מספר הגורל הוא 7 ומוכיח על עומק איכות
ליאת יוגב29/10/2021אכן מספר הגורל הוא 7 ,מוכיח על עומק איכות,צורך בפרטיות, ועוד מגגד השם המלא הוא 2 וקיים קושי בצירוף זה!! , המפה התקבחת הינה מפה חרדתית, מופנמת ופחות קבלה עצמית..
נסו להתחבר לשמות בערך גימטרי 1 ,6 או 9
חיזרי להתייעץ!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החלפת שם פרטי לעצמי ואשמח לעזרהnaama reubens26/10/2021
היי ליאת, אני מעוניינת להחליף את שמי.
שמי כיום הוא נעמה
תאריך לידה 19.9.1985
אשמח לעזרתך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני סקרנית..למה את מעוניינת להחליף את שמך?
אורלי27/10/2021גם אני חשבתי על זה אבל לא ידעתי למי פונים ומה המשמעות אז זה מפחיד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שם לתינוק וייעוץ לגביוטל24/10/2021
אשמח ליעוץ לבחירת שם.תאריך הלידה 23.10.21
האפשרויות הן:
סהר בן ישראל
הראל בן ישראל
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מבינה משאלתך ששם המשפחה הינו בן ישראל
ליאת יוגב24/10/2021מבינה משאלתך ששם המשפחה הינו-בן ישראל
אם זהו שם המשפחה, המפה ע"פ סהר הינה מפה שיוצרת רגישות רבה ומנגד פחד מללכת עם הצדדים הרגשיים מדי,מה שנקרא פחד מאיבוד שליטה! כמו גם נוצרת בעייה חברתית תקשורתית.
ע"פ השם הראל מתקבלת מפה קונפליקטית,בין 2 בגורל ל-1 בשם המלא,דבר היוצר בעיית ערך עצמי,כמו גם מפת חנק,הרגשתו תהיה שלא מבינים לעולם הצרכים שלו 2 כמספר הגורל הינו מספר רגשי הזקוק להרבה תמיכה ועידוד. אך יש מצב שלפיו הציפיות מהסובבים אותו שיהיה עצמאי חזק עוצמתי. בניגוד ליעוד שנולד אליו..
הנכון הוא לנסות ולהתחבר לשם פרטי בערך גימטרי 9.
חיזרי להתייעץ!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבחירת שם לתינוק וייעוץ לגביו
טל25/10/2021נכון שם המשפחה הוא בן ישראל.
מה לגבי שחר, יונתן או ינאי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשם שחר יוצר מפה נשית כמו גם קושי חברתי
ליאת יוגב25/10/2021השם שחר יוצר מפה נשית כמו גם קושי חברתי, השם יונתן- יוצר מפה של עודף 2 כמו גם פחד מאיבוד שליטה/פחות קבלה עצמית ומפה קונפליקטית 1 מול 2 דומיננטי . השם יוצר מפה קונפליקטית,כמו גם חוב קרמטי בשם המלא-16/7 שמשמעו שיעור במערכות יחסים.
האפשרות הטובה מכולם שם בערך גימטרי 9. תעזרי באתר "שם לי".
חיזרי להתייעץ!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הכוונה בבחירת שם לתינוק ומה מומלץיונית06/10/2021
ליאת שלום, נשמח לדעתך. הבן שלי צפוי להיוולד ב- 17.11 (קיסרי מתוכנן) ואנחנו מתלבטים בין השמות- אלון, יובל, דניאל ואמיר. מה מומלץ יותר ומה פחות בהתחשב בתאריך הלידה? תודה מראש!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יונית מה שם המשפחה של התינוק
ליאת07/10/2021מהו שם המשפחה של התחנוק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם המשפחה של הילד הוא סגל
יונית07/10/2021שם המשפחה של הילד- סגל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשם דניאל הוא המומלץ או כל שם בערך גימטרי 5
ליאת יוגב07/10/2021אם אכן זהו התאריך שתלדי בו (17.11). מבין השמות שהצעת,השם דניאל הוא המומלץ. או כל שם בערך גימטרי 5 (רק חשוב לחזור ולהתייעץ..)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ייעוץ בקשר לשינוי השם הפרטיאידית שרוני29/09/2021
שלום שמי אידית, בת ז. אדית וכשנולדתי קראו לי שרונה. החלפתי גם את שם משפחתי לפני יותר מ12 שנה. .
ת.לידה 16 8 1975. הרבה קשיים בחיים. בעיקר בתחום זוגיות אני רווקה לעבודה. תודה. אשמח לייעוץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפורום נועד לבחירת שם לתינוק
ליאת יוגב30/09/2021היי אדית,אשמח לענות לך בשיחה טלפונית,הפורום נועד לבחירת שם לתינוק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התלבטות בנוגע להענקת השם לתינוקתקארין05/09/2021
שלום
מתלבטים מאוד בנוגע לבחירת השם וגם קצת חלוקים, ההעדפות שלנו שונות. שמי קארין בעלי אופיר
שם משפחה עמר ויש לנו בבית ילדה בשם מיה
התינוקת הנוכחית נולדה ב31.8.21
השמות שחשבנו הם:
רומי
גאיה
עלמא
עמנואל
שיה
אריה
אן
אריאל
אשמח לעזרה מבחינת מה מתאים לנתונים וגם איזה שמות מומלצים ואיזה פחות, גם לפי הנומרולוגיה.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש קצת הבדלים בין כל מיני שיטות, נומרולוגיה, קוד-יה, אסטרו - לא יודע מה
שמואל05/09/2021אז חקרתי ואני נתתי שמות בשיטת קוד-יה ומאד מרוצה
מאד מאמין ששם זה חשוב וצריך לדייק בזה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם עדיף ומומלץ בכלל לשמות שם?נטע04/08/2021
אם קראתי בשם כבר בברית אך לאחר מכן בדקתי ועדיף אחר,
האם עדיף לשנות שם אפילו לאחר הברית
מה המשמעות
אני מצד אחד מפחדת לשנות ומצד, שני מפחדת שבחרתי לא נכון ואולי כן עדיף לשנות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חן
Liat yogev04/08/2021יתכן שבחירתך טובה,אין לי נתונים כדי להשיב על כך. אם תרצי עזרתי,צייני השם שבחרת וכמובן את שם המשפחה של התינוק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנטע
Liat yogev04/08/2021יתכן שבחירתך טובה,אין לי נתונים כדי להשיב על כך. אם תרצי עזרתי,צייני השם שבחרת וכמובן את שם המשפחה של התינוק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנטע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לתינוקת שנולדהחן03/08/2021
היי,
ילדתי בשעה טובה בת ב2.8.2021
שמי חן ושם בעלי יאיר
2 אחים: בראל ולביא
מתלבטים בין כמה שמות ונשמח לחוות דעת.
לין
ליבר
ליה
אלה
אגם
גאיה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חן
Liat yogev03/08/2021מה שם המשפחה של התינוקת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהווסקר
חן04/08/2021ווסקר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחן
Liat yogev04/08/2021מבין השמות שהצעת,השם ליה או אלה הם בעדיפות,מתקבל מפה נשית רגשית וחברותית ,כמו גם מאד הרמונית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלין
חן04/08/2021תודה רבה
ולין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהההסבר מדוע השם לין פחות מומלץ
Liat yogev04/08/2021השם לין,פחות מומלץ מאחר ויוצר קרמה 13-4= נעילות מחשבתית תחושת חוסר שבחעות רצון ועוד קונפליקט במפה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)