מידע רפואי
פורומים
- שיקום לב
- עזרה ראשונה, החייאה, בטיחות
- פוריות, פריון, הפריה חוץ גופית, IVF
- כאב
- נכויות, אחוזי נכות
- השתלת שיער
- סוכרת אנדוקרינולוגיה
- טיפולי ורידים, דליות, מחלות כלי דם
- תמיכה במשפחות ילדים חולי סרטן
- הריון בסיכון גבוה
- כירורגית כלי דם, ורידים
- רפואת משפחה
- אקנה-רוזציאה
- ביטוח בריאות
- קטרקט - ניתוח וטיפול
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
ד"ר אליעזר גירש
אמבריולוג קליני בכיר מנהל מעבדה להפריה חוץ גופית (IVF) בביה"ח ברזילי, אשקלון. מנהל מעבדה אנדרולוגית בבנק הזרע Cryobank ברמת השרון. בוגר אוניברסיטה העברית (Ph.D) ומכון ויצמן למדע (פוסט-דוקטורט).ד"ר עדי אדר
מומחה לנוירולוגיית ילדים דר` עדי אדר הינו מומחה לנוירולוגיה והתפתחות הילד, כיום מנהל את מכון אדר , מכון ארצי לאבחון הפרעות קשב וריכוז, נירולוגיה ילדים. מכון אדר זכה גם השנה בסקר שביעות רצון של כללית מושלם. כמו כן תחומי העיסוק של דר` אדר כוללים כאבי ראש, הפרעות תנועה, טיקים.
מנהל הפורום
- שינוי קל בשם שנבחרמיכל05/08/2022
היי ליאת, בני נולד ב 25.4.2010 ב 11:20 קיבל מאיתנו את השם רז. חשבתי רבות על כך כי אולי היה נכון להוסיף י לשמו ולקרוא לו רזי. מה חוות דעתך בעניין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מהו שם המשפחה שרז נולד אליו
מיכל06/08/2022מהו שם המשפחה שרז נולד אליו??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת שם לתינוקתשרי03/08/2022
היי,
בתי נולדה ב25.6.22 הבנתי שזה מספר קרמתי 19
האם השם שבחרנו לה הוא גילי הוא בסדר?
שם המשפחה אברהם
אודה לתשובתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השם לביתך נבחר כך שאם תרצי לבדוק
ליאת יוגב05/08/2022השם לביתך נבחר, כך שאם תרצי לבדוק מה המשמעות של השם הנבחר- מוזמנת ליצור קשר..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לפי תאריך לידהסיגל12/07/2022
היי
עתיד להוולד לי בע"ה בן ב15.9.22.
יש לי כמה שמות שמתחברת ולא יודעת מה מתאים לחיים מאושרים ומצליחים.תוכלי לעזור?מדובר בילד לאחר 20 שנות טיפולים.
השמות:יאלי,יהלי,עילאי,ארד,ארבל,קאי,איליי.
שם משפחה:מרדכי
אשמח לתובנות וייעוץ
סיגל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הנכון ביותר הוא לחכות ללידה
ליאת יוגב12/07/2022הנכון ביותר הוא לחכות ללידה ואז להתייעץ
אהיה בשבילך לכשתלדי!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החלפת שם לילד ?שקד05/07/2022
לי קוראים שקד לבעלי נתנאל שלמה כהן
יש לנו ילדה
ובן בשם רפאל כהן
אני לא חושבת שהשם מתאים לילד כשאני מסתכלת עליו הוא פשוט לא רפאל.
השם מהמם ומלא משמעות אבל זה פשוט לא הוא.
קראנו לו בחפוז ככה כי אבא של בעלי נקבר יום לפני הברית ולא היה לנו שם וכך יצא השם שלו רפאל.
הבן שלי נולד בתאריך 17/04/2022.
רציתי לקרוא לו לביא / אימרי / ליאו /* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ראשית אפשר לומר שהמפה על פי השם רפאל
ליאת יוגב05/07/2022ראשית,אפשר לומר שהמפה על פי השם רפאל - מפה בהחלט טובה והרמונית. כמו גם מדובר בתינוק בן חודשיים וחצי ולכן, ההתייחסות, לימים, תהיה על פי השם הראשון שנבחר לו.
במידה ולא מתחברת לשם, מבין השמות שהצעת, השם אימרי (בכתיב זה),
הוא המומלץ יותר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החלפת שמות פרטיים לשני ילדייאסתר28/06/2022
החיים של שניהם מתחילתם ועד כיום מלווים בהמון קשיים, סובלים מדיכאון וחרדות.
נתנאל נולד ב- 10/12/1991 ג' בטבת התשנ"ב, מבקש לשנות שם פרטי לשני שמות עבריים פרטיים ובעלי משמעות חיובית וגם את שם המשפחה שיוצר משמעות שלילית אבל בלי לפגוע בכבוד אביו (שם משפחה דומה ועם משמעות חיובית).
אוראל נולדה ב- 20/6/1996 ג' בתמוז התשנ"ו. מבקשת להחליף את שמה הפרטי לשני שמות פרטיים עבריים ובעלי משמעות חיובית.
נשמח לעזרתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אם יש בעיות כאלה חריפות, ממש ממליצה לבדוק עם שיטת קוד-יה
אורלי29/06/2022שמתמחה בסיטואציות כאלה ועזרה כבר לאלפי אנשים להשיג איזון וחיים טובים באמצעות כיוונון שם שמתאים במדויק לצרכים שלהם וליצירת איזון .
כדאי לבדוק..
מנסיון אישי..
אורלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאולי זה לא המקום מתנצל, אבל גם אני ממליץ על קוד-יה כי עברנו חוויה
אורן הרן-שליש30/06/2022למשפחה שלנו זה עזר מאד, מעולם לא הייתי טיפוס רוחני , אפילו אנטי . אבל אחרי שאחותי הבריאה מסרטן, אף אחד לא מבין איך ובן דוד שלי משתקם בהדרגה ממחלת נפש, כך שהעובדות מדברות בעד עצמן, אני לגמרי בעד והנה אני סקרן כל כך שאני מוצא את עצמי משוטט בקבוצה של נומרולוגיה , רוצה לדעת איך עובד הקסם הזה. (אני פנסיונר כרגע ובעברי מנהל חשבונות מאד ריאלי).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אביגל או אביגיילאביגייל27/06/2022
נולדתי אביגיל. בגלל הרבה קושי בחיים שניתי לאביגל. אבל אביגייל יותר נראה לי, לאחר שנים. כששואלים מה שמך תמיד אומרת אביגייל.
האם זה נכון לשנות לאביגייל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מאחר והפורום נועד לבחירת שם לתינוק
ליאת יוגב27/06/2022מאחר והפורום נועד לבחירת שם לתינוק,
מוזמנת להתקשר..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התייעצות בחירת שםירין26/06/2022
היי הבן שלנו נולד ב24.06.2022 = מספר מזל 9
שם משפחה חסון =7
מתלבטים בין
ריף, לני , ליאם,אדם ,ראם,ריי
נשמח לדעת מה הכי מתאים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפשר היה לחשוב שמבין כל השמות שהצעתם
ליאת יוגב26/06/2022אפשר היה לחשוב שמבין כל השמות שהצעתם,השם הראוי ביותר הוא רייזוהי המפה ההרמונית והטובה ביותר, אלא שמרבית מספרי המפה הינם מספרים נשיים, מה שעלול ליצור,לימים, קושי באינטימיות.
במידה ותרצו לדייק, נסו להתחבר לשמות בערך גימטרי 3 או 1
חיזרו להתייעץ!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התאמת שם לתינוקתשרית12/06/2022
שלום רציתי לדעת אם השם ליה מתאים לילדה שלי היא נולדה ב 8/6/2021
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שרית
ליאת יוגב13/06/2022מהו שם המשפחה של התינוקת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשיבות שם המשפחה במפהרות08/06/2022
הי, לילדים שלי בחרתי שמות עם ערך גימטרי מסויים, ללא התחשבות בשם המשפחה.
כלומר, שם פרטי רצוי נומרולוגית, אך אם מחברים לערך הגימטרי של המשפחה מתקבל ערך לא רצוי מבחינתי. כמה משמעות יש לענין מבחינת נומרולוגיה?
ספציפית, שם פרטי בערך 8, רצוי, שם משפחה 4, סהכ 3 = לא רציתי ולא התכוונתי...
עכשיו לקראת בחירת שם לתינוקת, ופתאום עולים נתונים חדשים שלא התכוננתי אליהם :)
בגדול השמות הפרטיים מסתדרים עם תאריכי הלידה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא הצלחתי להבין את השאלה
ליאת יוגב08/06/2022לא הצלחתי להבין השאלה, אם תרצי לשוחח-בשמחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התאמת שם לתינוקזהבה07/06/2022
שלום
ברוך ה' ילדתי את בני בתאריך 11.04.2022 בשעה 13:28
אני (זהבה) ובעלי (אברהם)
התלבטנו בין שני שמות עמנואל ואביעד
נורא רציתי לקרוא בשם עמנואל ובסוף בחרנו את השם אביעד
שם המשפחה הוא אייסו
רציתי לדעת אם השם שנבחר מתאים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היו שלמים עם הבחירה
ליאת יוגב07/06/2022השם נבחר,משום כל כל שנותר לי לציין,היו שלמים עם הבחירה.
התינוק נולד למספר גורל 3, מספר הילד, ביטוי יצירתיות ושיעור באופטימיות. יש בו חלקים רכים ורגשיים,גם אם כלפי חוץ ישדר משהו אחר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם לתינוק
זהבה07/06/2022אשמח לקבל הסבר קצת יותר רחב מה משמעות יום הלידה 11 ואיך השם הנבחר משפיע ביחד עם מספרהגורל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לקבל הסבר קצת יותר רחב
זהבה07/06/2022אשמח לקבל הסבר קצת יותר רחב מה משמעות יום הלידה 11 ואיך השם הנבחר משפיע ביחד עם מספרהגורל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמפה בכללותה היא מפה רגשית חברותית
ליאת יוגב07/06/2022המפה בכללותה היא מפה רגשית חברותית, כשכלפי חוץ ישדר לעולם משהו אחר יותר צדדים חדים/גבריים יחודיים ופרטיים (בניגוד למי שהוא), כבדו אותו (בעיקר אבא שלו) לצדדים הרכים ורגשיים הקיימים בו.
11 משמעו יצרתיות, השראה , הדרכה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מרגישה חוסר חיבור לשם אביעד
זהבה07/06/2022אני מרגישה חוסר חיבור לשם אביעד
אם ארצה לשנות לאבישי או עמנואל
מה יתאים לו יותר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאביאור, אביחי, אבישי, עמנואל
זהבה07/06/2022בהשך להודעה הקודמת
אני רוצה לשנות את שם התינוק
אשמח שתכווני אותי לשם שיוכל להתאים מבין השמות שהצעתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמיד יש משמעות לשם שנבחר
ליאת יוגב07/06/2022ראשית, תמיד יש משמעות לשם שנבחר,כלומר המפה קודם כל נבנית עלפי השם אביעד.
מעבר לכך, במידה ומחליטים לשנות, המומלץ ביותר הוא השם אביאור.
במידה וצריכים הסבר נוסף דברו איתי..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבירן , אביאור, אלאור
.08/06/2022אשמח להכוונה איזה שם הכי יתאים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לבתי שנולדה היום 5.6.2022קליה05/06/2022
שלום.
בתי נולדה היום. שם משפחתה יהיה מנדל.
אני רציתי לקרוא לה באחד מהשמות הבאים, אך מבינה שתאריך הלידה והשם לא בהרמוניה.
אשמח לחוות דעת.
השמות:
אופיר
שי
שי לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מספר הגורל של התינוקת הינו 8
ליאת יוגב05/06/2022מספר הגורל של התינוקת הינו 8, מוכיח על גישה פרקטית שאפתנות,
פחות תאהב סמכויות, צורך בדינמיות ועוד.
השם שי לי- נפלא בעבורה מחר ומתקבלת מפה הרמונית ביחס למספר הגורל, מידה של ריכוך מול ה-8 .
מעולה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה. חשבתי שזה בעייתי שכל מספר נמצא בקבוצה אחרת. גורל 8, שי לי 9 ויום הלידה 5
קליה05/06/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יעוץ לגבי שם לבן שנולד בתאריך 1.6.2022ליה03/06/2022
היי, מתלבטים בין שני שמות : ארי ואיתמר. לאמא ואבא קוראים : ליה ומקס (מקסים) ולאחים : איתן ואביגיל. מה עדיף מבחינה נומרולוגית? תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליה מה שם המשפחה של התינוק
ליאת יוגב03/06/2022מה שם המשפחה של התינוק??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתאריך הלידה לא משמעותי בנומרולוגיה ?
יעל03/06/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתאריך הלידה מהווה 50% מערך המפה
ליאת יוגב03/06/2022תאריך הלידה מהווה 50% מערך המפה
חשוב לדעת שם משפחה כדי להתאים השם הנכון..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החלפת שם לתינוק בגיל 7 חודשיםאנונימי01/05/2022
היי, הבן שלי בכמעט בן 7 חודשים. נולד ב11/10/22
קראנו לו ליאו אבל אני פחות הצלחתי להתחבר לשם..
חשבתי להחליף לו את השם ל-ריף. שם המשפחה הוא אלגמיל.
אפשר לשנות לו את השם אחרי שבירכו עליו בברית בשם הזה? זה שם טוב בשבילו? תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תיקון תאריך הלידה
אנונימי01/05/2022תאריך הלידה הוא 11/10/2021
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהראשית חשוב שאמא תאהב את השם הנבחר
ליאת יוגב02/05/2022ראשית חשוב שאמא תאהב השם שנבחר. במידה ולא מתחברת אפשרי לשנוצ
השם ליאו=11/2 כמו גם, השם ריף -מאחר והמפה על פי ריף נפלאה- ניתן בהחלט לעשות המהלך.
בהצלחה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד אפשרות לשם
אנונימי09/05/2022תודה רבה!
חשבתי על אפשרות נוספת לשם - קאי
מה שם טוב יותר עבורו ? קאי או ריף?
שם משפחה אלגמיל
תאריך לידה 11.10.21
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשם קאי עבור התינוק יוצר מפה
ליאת יוגב10/05/2022השם קאי עבור התינוק יוצר מפה קונפליקטית ולכן,לא מומלץ!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שם לבן שנולד לי לפני כמה ימיםעינאדיס28/04/2022
הבן שלי נולד ב אפריל 26, 2022 בשעה 1:27 בלילה והברית שלו ביום שלישי ואני לא בטוחה לגבי שם. שם המשפחה הוא שוורצבאום
ואני מתלבטת לגבי שמות. 3 שמות שעלו לי זה עילאי, איתן ואלי איתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השם עילאי בכתיב זה יוצר שם מלא
ליאת יוגב28/04/2022לא בדיוק הבנתי מהם 3 השמות?
האם עילאי איתי ואיתן? (האם אלי-זו גם אפשרות?)
השם עילאי בכתיב זה,יוצר שם מלא 16/7 שזהו חוב קרמטי-שיש בו מצבי חרדת נטישה , כמו מצבי ניתוקים (לא לבחור!!)
השם עילי בכתיב זה יוצר מפה נשית רגשית וחברתית..
איתן-פחות מומלץ וגם בשם איתי נוצרת מפה עם בעייתיות.
נסו להתחבר לשמות נוספים בערך גימטרי 2, 5 או 7 (אבל לא 16)
נכון שאיתי =7 אך בשל הקונפליקט שנוצר במפה,לא ניתן להמליץ על השם.
אפשר גם ליצור קשר..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התאמת שם לבן - נולד בתאריך 18.4.2022רעות28/04/2022
שלום,
נולד לנו בן בתאריך 18.4.2022 בשעה 18:01
לילד הבכור קוראים אביתר
רציתי להתייעץ לגבי השם עופרי
שמות ההורים- רעות ושגיא כהן
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השם עופרי יוצא מפה לפיה מספר הגורל
ליאת יוגב28/04/2022השם עופרי, יוצר מפה לפיה-מספר הגורל (צמצום ת.הלידה) הינו 1 צורך בעצמאות יחודיות פרטיות,המספרים האחרים הינם מספרים חברותיים ורכים יותר,נראה מכאן שאלה הציפיות שלכם וכל הסובבים אותו שיהיה..
הצגתם אפשרות אחת (נראה שהשם נבחר)
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?