מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בחירת שם לפני הלידההילה30/04/2011
שלום,
נקבע לי תור ללידה קיסרית.
האם זה בסדר לבדוק כבר עכשיו אפשרויות לשם התינוק?
הנתונים: התאריך יהיה 11/5/11, בן,
שם ההורים: הילה, ת.ל 16/11/71 ועמיחי ת.ל 29/3/83.
שם המשפחה הוא שרפשטיין.
השם המועדף הוא אלעד.
אפשרויות נוספות: עפרי, עמרי.
חשוב לנו שתהיה ע' בשם.
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הילה
ליאת יוגב30/04/2011בהנחה שאכן ה-11.5 יהיה תאריך הלידה ,לא אוכל להמליץ על מי מהשמות שהצעת ,
השם אלעד - יוצר מפה נשית רגשית , מדובר בבן ,לכן פחות מתאים , מפה נשית עבור בנים עלולה ליצור בעיה בכל הקשור באינטימיות ,לימים !
השם עפרי , גם הוא מראה על מפה נשית ,לכן בעייתי !
השם עמרי - מפה קונפליקטית , בעיה בערך עצמי , בעייתי במיוחד .
נסי להתחבר עד הלידה ,לשמות נוספים והציעי אותם בהמשך .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמעט בת חודש ושם איין...שירה30/04/2011
ליאת שלום רב
רציתי מאד להתקשר אולם בינתיים איני מתחברת לשמות עבור בתי שנולדה ב-2/4/11.
את לשמחתי זוכרת אותנו עם בתי הבכורה גילי(שהוחלף מגאיה).
אשמח לדעת מה מתאים לה ביותר מבין השמות החדשים עליהם חשבתי: אור, אורי, הראל, אריאל. תודות מקרב לב שירה. רוגצ'בסקי.
נ.ב איך מתחברים לשם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ושם נוסף
שירה30/04/2011יהלי, יולי
ושוב תודה חמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שירה
ליאת יוגב30/04/2011היי , אנסה להתייחס לשמות הראויים יותר , מבין השמות שהצעת.
כאשר השמות הראל , יהלי , אריאל , הינם שמות היוצרים מפות קונפליקטיות , משום כך , אין ספק שלא אוכל להמליץ על מי מהן .
השם אורי - מפת חנק , התינוקת נולדה למספר גורל 1 , דבר המדגיש יחודיות עצמאות , הליכה בדרך מיוחדת משלה במקוריות ובלהוביל .
מול זה השם אורי מוכיח שלא תמיד תוכל ללכת עם אותו יעוד אליו נולדה .. תתחשב ברצונות אחרים ופחות בצרכיה שלה , משום כך נקראת - מפת חנק .
השם אור - מפה שיש בה מידה של הרמוניה , מספרים אי זוגיים במרבית חלקי המפה , אלא , שקיימת אפשרות לבעייתיות בכל הנוגע לנושא החברתי תקשורתי ,בשל כך ,לא לגמרי אוכל להמליץ על השם , גם כי מרבית חלקי המפה הרמונייים בהחלט .
אך חוששת לבעייה תקשורתית עם משמעות מעמיקה יותר בנושא .
השם יולי , קיים מה שנקרא - פחד מאיבוד שליטה , צדדים דינמיים במיוחד מול חלקים האומרים , חייבים להאט הקצב , להיות יותר משפחתית ביתית וכו , כמו לראות שלא פעם תחשוש בללכת עם הקצב והפעלתנות יתר הקיימים בה . מה שנקרא פחד מאיבוד שליטה , דבר העלול ליצור מצבים של הפתעות בדרך החיים .
אסכם - גם השמות שאפשר היה לחשוב שמתאימים יותר , נוצרת איזה שהיא בעייתיות , משום כך , לא אוכל להמליץ בפה מלא - על מי מהשמות שציינת .
נסי להתחבר לשמות נוספים , אתר "שם לי" הינו אתר נפלא למציאת אפשרויות .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליאת היקרה
שירה01/05/2011תודות מקרב לב על ההתייחסות.
אחשוב על שמות נוספים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמות נוספים
שירה01/05/2011ליאת היקרה בוקר אור
בהמלצתך נכנסתי לאתר השמות ובאמתחתי שמות נוספים לבחירה.בתי נולדה ב-2/4/11 : שי, נועם, נועה, יהל, תאיר, גוני, אלה.
שם המשפחה רוגצ'בסקי
תודות חמות שירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שירה
ליאת יוגב01/05/2011מבין השמות שהצעת ,נראה שהשם נועה הוא המתאים ביותר ,
גם כי , מרבית מספרי המפה הינם מספרים גבריים , אך בכל אופן המפה המתקבלת היא מפת מנהיגות , עוצמתית חזקה מובילה ,
השמות האחרים , כל אחד וסיבותיו - לא מומלצים .
נסי להתחבר לשמות נוספים , שמות פרטיים 9 , 2 אפשריים !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרטים חסרים לשם בתענבל29/04/2011
הי
היא אמורה להיוולד בין ה5-10/10 יותר קרוב ל10/10 השנה, זה מבחינת התאריך המשוער. שמי ענבל (בעבר נקב) ושם בעלי ערן ושם בני בן ה6 (נולד בערב ל"ג בעומר 26/5/ 2005 בדיוק) שמו תום "יילך בתום יילך בטח (משלי)-ילד תמים, שלם, טהור כמשמעות השם גם פשוט, ילד טבע ושמחת חיים.
שם משפחתינו מאז הנישואים בן דור.
האם חסרים פרטים נוספים?
התלבטות לגבי השם לבת....לפי חלומי לסבתא ההיא קראו זהרה ורצינו לעברת את זה לזוהר. שם נוסף שמשתלב לי טוב כשאני רואה אותו כתוב, ומשמיעה בשפתיי הוא נועם.
אשמח לחוות דעתך. ענבל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרטים חסרים לשם בת - תגובה
חנה עטיה29/04/2011לענבל שלום,
תאריך הלידה המדויק קריטי בהמלצה על שם מתאים לילדתך שתיוולד.
2 השמות שהצעת נועם וזוהר בן דוד - יוצאת מפה הרמונית למחצה.
ממליצה עד הלידה לחשוב על שמות נוספים, וכאשר אדע את תאריך הלידה אוכל לבדוק איזו מפה התנהגותית נוצרת לילדה.
בהצלחה חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם אחרון המועודף שלנו - סהר
טלי29/04/2011תודה עזרת לנו מאד, מה את אומרת על השם האחרון שלנו - סהר..?
תודה רבה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם אחרון המועודף שלנו - סהר - תגובה
חנה עטיה29/04/2011לטלי שלום,
השם סהר - מאוד לא מומלץ.
דיס הרמוניה גדולה בין היעוד ליכולות.
מכל השמות שהצעת עד עכשיו שקד הכי מומלץ.
אם יש לך שמות נוספים, אני לרשותך
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שםטלי29/04/2011
שלום, בשעה טובה נולד בננו הבכור.
הילד נולד ב22.4 בשעה 2:42 לפנות בוקר של יום שישי.
אנלנו מתלבטים בין לירוי, נדב, יהלי ואיתי.
נציין כי השם לירוי אהוב עלינו ביותר. האם השם הינו שם טוב עבור ילדינו.
בברכת שבת שלום
הזוג המאושר:-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בחירת שם - תגובה
צייני בבקשה את שם המשפחה של הילד.
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לשיחתנו...
טלי29/04/2011שם המשפחה של בננו מרמור marmur
השם שלי טל
תאריך הלידה שלי 3.8.1981
השם של בעלי כפיר
תאריך הלידה שלו 10.7.1975
שוב תודה...
טלי וכפיר מרמור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לשיחתנו... - תגובה
ילדך הגיע לעולם לשמח אותך, להיות אופטימי ומקסים, אינטלגנטי, יצירתי וכו'.
עם השם לירוי לצערי, נוצרת מפה מאוד דיס הרמונית כאשר היכולות נוגדות את היעוד. היעוד - ילדי, יצירתי והיכולות - עשיה בגדול, ארגון, ניהול, פרקטיות, מעשיות. זה הקו המרכזי ועלול לגרום לתסכול ומשברים בחיים. יש גם דברים נוספים בשם הלא מומלץ הזה.
נדב - נוצרת מפה נשית לבן העלולה לגרום לבעיות באינטימיות בבגרותו. מפה רגישה מדי.
יהלי - קארמטי בחשיבה וגם דיס הרמוניה בתחום הזוגיות - לא מומלץ.
איתי - קארמטי ביכולות - 16/7 - קושי להביא לידי ביטוי את היכולת לעבוד לעומק, לחקור, להיות איכותי ורציני. כי בא לידי ביטוי השלילי של המספר.
מציעה לחשוב על שמות נוספים.
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך..
טלי29/04/2011תודה רבה:)
מה עם השמות -
שקד
רואי
?
האם יש לך איזשהי המלצה לשם המתאים למפה אותה ראית?
שבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך.. - תגובה
השם שקד בהחלט בא בחשבון.
השם רואי לא מומלץ.
שקד - נוצרת מפה עם יכולות מאוד רציניות בתחום ההובלה, ניהול, ארגון, פרקטיות - יתן כוח ועוצמה ליעוד הילדי.
כל קו השאיפות הוא של רגשות, משפחה, חברים, פשרנות, רכות מול יכולות של עוצמה, דינאמיות, פחות רגשי, יותר גברי. זה נקרא "רצוי מול מצוי" - הרצוי רגשי ורך המצוי גברי ונוקשה.
אך גם נותן כוח, מעשיות והשגיות ליעוד המקסים, יצירתי.
זה השם המומלץ מהשמות שהצעת.
את השמות חשוב שרק את תציעי ואני אבדוק איזו מפה נוצרת.
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לבתענבל29/04/2011
הי
חלמתי חלום לפני 6 שנים שבני היה ברחם. חלמתי על סבתא של אמי שהיתה אישה משמעותית בחייה והיא נקראה זהרה. הייתי בשמחה כלשהי-אירוע בחלומי והיא ניגשה אל חלון הרכב כשנסעתי משם ואמרה אל תשכחי לקרוא לביתך זוהר ושאלתי מי את? היא אמרה סבתא זהרה. מאז זוהר היה מוכן לבת. נולד בן והשם זוהר מאוד לא התאים לו-לפנים, לבעלי ולמומנטום. ויתרנו על השם. עכשיו אנחנו בהריון עם בת.... נועם מצטלצל לי נכון ונעים כשם לבת אך יש משהו בזוהר מאז אותו חלום שלא מאפשר להרפות. זוהר לבת זה אחלה אך אכשהו לא יושב לי היום כפי שהיה לי ברור בחלום ההוא...ממש הצהרתי שלביתי יקראו זוהר והנה עברו 6 שנים מאז והשם נועם מרגיש לי מקסים יותר. יש לי דימוי של זוהר לילדה בלונדינית ו"זוהרת" מבפנים. שניהם שמות מקסימים. סתם מתעניינת בדעתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שם לבת - תגובה
חנה עטיה29/04/2011לענבל שלום,
הסיפור מקסים ואת גם מספרת אותו מקסים.
לגבי הילדה - אני יכולה ליעץ לפי נתונים של תאריך לידה, שם משפחה והצעות שלך לשם לילדה שתולד.
אני לרשותך.
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגאיה
שרונה29/04/2011תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גאיה ?שרונה29/04/2011
אני אמורה בע"ה ללדת כל יום, היינו די סגורים על השם גאיה עד ששמענו כל מיני דברים על בריאות של ילדים בשם זה, האם השם הוא טוב? האם כדאי לחפש שם אחר ? שם האם שמרית, אב - יגיל משפחה - מנוביץ', ויש ילדה גדולה בשם מיקה שנולדה ב - 17.05.2009
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גאיה ? - תגובה
חנה עטיה29/04/2011לשרונה שלום,
אין לי מושג על הקשר בין בריאות לשם גאיה.
אני יכולה לומר שהשם שאת מעניקה לילדתך הוא מהנשמה שלך ובחירה שלך בלבד.
השם גאיה = מספר 1:
שם לאדם עצמאי, חזק, מקורי וייחודי. הוא ירצה להנהיג ולהוביל, ויעשה הכול בדרכו שלו. הוא שכלתני, יצירתי, אינדיבידואליסט, שאפתן וחשובה לו ההצלחה. הוא סומך רק על עצמו וידע לעמוד בקשיים הניצבים בדרכו.
לאחר שתציעי את השם אני אוכל לבדוק איזו מפה התנהגותית נוצרת עם השם הפרטי ושם המשפחה.
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגאיה ?
שרונה29/04/2011אשמח אם תבדקי לי את השם גאיה מנוביץ', אמא שמרית כהן מנוביץ, אבא יגיל מנוביץ', וכן את אחותה מיקה מנוביץ שנולדה ב - 17.05.2009,
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגאיה ? - תגובה
חנה עטיה29/04/2011לשרונה שלום,
גאיה מנוביץ - מאוד כדאי לחכות ללידה ואז לראות איזו מפה נוצרת. כי תאריך הלידה קריטי בהמלצה על שם מתאים.
עם גאיה מנוביץ קיימות יכולות של הובלה, עסק עצמאי, ניהול, יזמות וכו. בחשיבה יושב לו מספר קארמטי 14/5 - שיקשה על ה 5 - הפקח, זריז, מאלתר - עד שיתגבר על השלילי של המספר. יש כאן גם צרוף של במה - אהיה לרשותך לאחר הלידה.
מיקה מנוביץ - השם כבר ניתן כך שאומר רק כמה מילים. היעוד הוא 6 - ילדה משפחתית, רגישה, טובת לב, רצון לנתינה וכו'. בראש יושב מספר 13/4 - הקארמטי, כמו שוטר בראש שאומר לה מה נכון ומה צריך לעשות, כאילו מקשה על החשיבה.
נוצרת מפה של בית, מסגרת, משפחה, המון טוב לב ונתינה, יכולת ליצור זוגיות ואינטימיות.
היא תקרין כלפי חוץ משהו שונה - אינדיבידואליזם, נבדלות, חוכמה, בגרות - שונה ממי שהיא - ילדה רגישה וטובת לב. היא אמורה ללמוד לאהוב את מי שהיא באמת ולא מה שהיא מקרינה כלפי חוץ.
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנא התייחסותכם הדחופה לגבי שם לבתידיאן28/04/2011
שלום רב
בהמשך לפנייתי הקודמת בקשר לשם לבתי שנולדה ב - 23/4/11 בשעה 18:34 אנא חוות דעתך לגבי השמות מעין, נעמי
בתודה דיאנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
דיאן
ליאת יוגב28/04/2011בחנתי את שני השמות הנוספים שהצעת , מעין ונעמי , שני השמות ערכם הגימטרי הינו 8
אם כך,השם המלא המתקבל הוא 5 , מספר היוצר קונפליקט למספר הגורל ,
כאשר השם המלא הוא קונפליקטי למספר הגורל , עלול ליצור חוויות משבריות בדרך החיים .
משום כך , לא אוכל להמליץ על מי מהשמות ,
ניסיתי לבדוק גם את מעיין בכתיב זה , אך גם אז נוצרת בעייתיות , מספרים נוקשים מדי , פרפקציונסטיים , בקיצור בעייתי
דברי איתי ואנסה להנחות אותך ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לתינוקתטלטוש28/04/2011
יש לי תינוקת בת 4.5 חודשים. נולדה בתאריך 9.12.10, ב' בטבת- נר שמיני של חנוכה, בשעה 13:15 בניתוח קיסרי דחוף (עקב מיעוט מי שפיר והאטות בדופק) וקראנו לה אורי.
רצינו חוות דעת על השם..
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שם לתינוקת - תגובה
חנה עטיה28/04/2011שלום רב,
מה שם המשפחה של הילדה
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם משפחה
טלטוש29/04/2011סליחה ששכחתי לרשום- שם המשפחה הוא שמש.
אורי שמש.
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם משפחה - תגובה
חנה עטיה29/04/2011שלום לך,
ילדתך הגיע לעולם עם יעוד מספר 6 - יעודה לחיות בהרמוניה, לתת מעצמה למשפחה ולקהילה, להיות נשית ורגישה, אוהבת יופי ואסטטיקה, פשרנית וותרנית.
נוצרת מפה הרמונית של מסגרת, בית, משפחה, ביטוי דרך שיתוף פעולה, רגישות, המון נתינה. החשיבה בגדול ורחב, חשיבה השגית ופחות רגישה ולכן יתכן שהיא לא תאהב או תפחד לראות בעצמה את הרגישות וטוב הלב.
כלפי חוץ היא תקרין קסם אישי, ילדיות, אופטימיות, מוחצנות - אך בתוכה תהיה יותר אחראית, ומסגרתית, מופנמת.
בהצלחה לכם
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהמישהי28/04/2011
שלום
בני נולד ב1.1010 שמו עומר האם מתאים לו? האם שם טוב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שעה:3:35 לפנות בוקר
מישהי28/04/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשעה:3:35 לפנות בוקר - תגובה
חנה עטיה28/04/2011למעיין שלום,
ליעוץ על שם לילדך נחוצים גם תאריך הלידה, (לא כתוב ברור) וגם שם המשפחה.
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לתינוקתדיאן28/04/2011
שלום רב,
ילדתי בשבת , 23-4-2011, בשעה 18:34 את בתנו התינוקת. שם המשפחה:גוזלן
אבקש לשאול האם יהיה מומלץ לתת לה אחד מבין השמות הבאים:
הילה
אילה (AYALA)
נירדי (בכתיב חסר נרדי מ'שיר השירים' - בושם האזוביון)
שני
בתודה דיאנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
דיאן
ליאת יוגב28/04/2011מספר הגורל של התינוקת הינו 4 , מספר המוכיח על הצורך בבטחון מסגרת יציבות , מידה רבה של אחריות ועוד . אם כך , השם הילה - מוכיח על כך , שמי שמכיר אותה מבחוץ לא תמיד יכירה מבפנים , הפנים נוקשה עצור רגשית , כלפי חוץ חשוב יהיה לה להיראות רכה ומתפשרת ,כמו גם חברותית יותר , דבר המוכיח על מסרים כפולים מצד ההורים ועוד . אך בכל זאת מבין השמות נראה שזהו השם המועדף !
השם אילה , מפה נוקשה , גברית , עצורה רגשית , כמו גם פחות קבלה עצמית , מפה גברית עבור בנות , עלולה ליצור בעיות באינטימיות ,לימים , כמו גם , בלבול בזהות המינית.
השם נרדי , מפה שמוכיחה על כך , שאין מי שיבין לעולם הצרכים , דבר העלול ליצור גם בעיות בריאותיות , חלילה , כמו גם , קונפליקטים רבים ..
השם שני , מפה שיש בה צדדים עצורים רגשית ונוקשים , אך תלמד איך להתרכך ולהיות פשרנית , אם כך , מה שנקרא - רצוי מול מצוי , יושב על חווית תסכול ...
בעייתי במיוחד !
לשיקולך , אשמח אם תציעי שמות נוספים , או לבחור בשם הילה , שאי אפשר לומר שמושלם ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריכה חו"ד דחופה לגבי השם זיו ארוךלימור27/04/2011
לבת היפה שלי מתאים השם זיו ולאחר שקראתי לה בשם פתאום שמתי לב שהשם בשילוב שם המשפחה נראה מוזר, האם רק בעיני?
זיו ארוך
האם לשנות לה את השם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צריכה חו"ד דחופה לגבי השם זיו ארוך - תגובה
חנה עטיה27/04/2011ללימור שלום,
השם כבר ניתן לכן אין מה לומר. השם שניתן בלידה הוא הקובע.
גם לא ציינת תאריך לידה שהינו קריטי בהבנת המפה של ביתך.
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשם זיו ארוך
לימור27/04/2011נולדה בתאריך 01.04.2011 בשעה 07:15
אשמח לחו"ד מאחר ולא נרשמה עדיין בתעודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשם זיו ארוך - תגובה
חנה עטיה27/04/2011ללימור שלום,
הילדה הגיע לעולם עם יעוד מספר 9 - יעודה להיות מנהיגה, רחבת אופקים, אלטרואיסטית, נדיבה, כריזמטית, אינדיבידואליסטית וכו'.
השם זיו ארוך - האם השם זיו הוא לא שם לבן ?
נוצרת מפה מאוד מאוד דיס הרמונית.
איני יודעת אם נכון עכשיו לשנות את השם וכמובן מצער אותי שלא התיעצת קודם לכן.
בכל אופן - היעוד הנפלא סגור עם מספרים שיוצרים חוסר יציבות רגשית ונפשית ומאוד בלבול בחיים - ממש חבל. יש כאן יכולת להתפתח רוחנית אך גם קושי בתקשורת עם עצמה והסביבה. דיס הרמוניה רצינית בתחום הקרירה, לימודים עבודה.
לא הייתי ממליצה בשום מקרה על שם כזה.
לשיקולך
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשם זיו ארוך
לימור27/04/2011ואם אני מוסיפה שם נוסף (אמצעי)
זיו זיוה ארוך
תודה רבה (:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשם זיו ארוך - תגובה
חנה עטיה28/04/2011לימור שלום,
השם שבשימוש הוא הקובע במפת ההתנהגות של האדם.
האם תשתמשי בשני השמות ביום יום ?
ואם כבר הצעת את השם זיוה - הוא בודאי יוצר מפה הרמונית בהרבה.
לימור28/04/2011כן, בכוונתי לעשות בשם זיוה שימוש גם כן.
לפחות בבית.
תודה (:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשם זיו ארוך
לימור28/04/2011החלטנו לשנות את השם.
מה עדיף?
השם אור או השם טל?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשם זיו ארוך - תגובה
חנה עטיה28/04/2011ללימור שלום,
למה הכוונה להשתמש בשם זיוה - באיזו צורה ?
השם אור - לא מומלץ.
השם טל - מאוד לא מומלץ.
לגבי החלפת השם - מציעה שתתיעצי עם ליאת.
השם זיוה הכי מתאים מהשמות שהצעת עד עתה.
לימור28/04/2011ואיך השם אור אורה ארוך?
כאשר בבית והמשפחה נקרא לה אורה בדר"כ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשם זיו ארוך - תגובה
חנה עטיה28/04/2011ללימור שלום,
השם אורה ארוך - היעוד מספר 9 - כבר ידוע לך.
נוצרת מפה של אינדיבידואליזם, אנשים שעושים מה בראש שלהם, פחות מושפעים מהסביבה, עם יצירתיות, דמיון, אסרטיביות - אך כלפי חוץ היא תקרין משהו שונה - משפחתיות, רגישות, פשרנות, ותרנות, נתינה, אחריות, הרמוניה. זה אומר שהיא לא תאהב מה שיש בתוכה ומי שהיא אמורה להיות - עד שתלמד לאהוב את עצמה כפי שהיא באמת.
לימור29/04/2011חנה תודה רבה, עזרת לי מאוד (:
שבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שם-דחוףהדר27/04/2011
בנינו נולד ב- 27.4.2011 בשעה 00:16 . האם השם עומר מתאים לו? שם המשפחה הוא שוורץ.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בחירת שם-דחוף - תגובה
חנה עטיה27/04/2011שלום רב,
ילדכם הגיע לעולם עם יעוד מספר 8 - יעודו להיות השרדותי, חזק, השגי, מעשי, מסגרתי, שאפתן, יעיל ומאורגן. כל המספרים מסביב הם של מנהיגות, נדיבות, אינדיבידואליזם, כריזמה, רוחב אופקים חוכמה.
נוצרת מפת מנהיגות עוצמתית במיוחד, של כוח, הכל בגדול - אך היעוד סגור עם מספר 9 העושה מה בראש שלו ופחות מסגרתי. יש כאן גם עקשנות גדולה, תחרותיות, אפילו כוחניות. קצת יותר מדי מהכל.
ממליצה לחשוב על שמות נוספים.
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבחירת שם לתינוק- דחוף
הדר29/04/2011האם השם עומרי מתאים לבננו?
נולד ב- 27.4.11 בשעה 00:16.
שם משפחה שוורץ.
שם האם - הדר תאריך לידה 7.12.80.
שם האב - דני תאריך לידה 27.8.80.
נודה מאוד לתשובתך הדחופה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבחירת שם לתינוק- דחוף - תגובה
חנה עטיה29/04/2011שלום הדר,
עומרי שוורץ - השם עצמו עומרי הוא שם מספר 2 - עדיף לטעמי על עומר במקרה הזה.
כי הילד עומרי יצפה מעצמו להיות ילד טוב, משתף פעולה, רגיש ונעים. קצת מרכך את היעוד העוצמתי.
נוצרת מפת מנהיגות הרמונית עם יכולת הובלה, מנטליות חזקה, יכולת ניהול, שאפתנות, אך פחות רגישות. ולכן:
יש להתיחס ברגישות לנפשו של הילד - הוא עוצמתי, חזק, השרדותי, אולי אפילו יהיה עקשן, דעתן, אך חשוב מאוד לשמור על נפשו, לא לפגוע בו, לא להעמיד בפניו דרישות גבוהות מדי, להיות רכים, גמישים ואוהבים.
בהצלחה רבה חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם השם שבחרנו הרמוני לת. הלידהתהילה27/04/2011
לאחר אין ספור התלבטויות קראנו לבני שנולד בתאריך 2.9.2010 יונתן.
שמי תהילה ושם אביו מוטי ספיר.
רציתי לשאול אם שמו של בני הרמוני עם תאריך הלידה שלו הן על פי הנומורוליגה הקבלית והן על פי הנומורולגיה המערבית כמו כן רציתי לבדוק מה פוטנצייל חיו של בני מבחינת עיסוקו בחיים על מנת לכוון את חייו על פי הפוטנציאל שנושא בני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם השם שבחרנו הרמוני לת. הלידה - תגובה
חנה עטיה27/04/2011לתהילה שלום,
השם כבר ניתן כך שאין הרבה מה לומר.
אני אוכל לענות לך רק לפי הנומרולוגיה המערבית.
השם יונתן ספיר - יעודו מספר 14/5 - יעודו להיות חופשי ומשוחרר, ציפור דרור, תקשורתי, גמיש, מאלתר, בתנועה וכו'. ה 14 הקארמטי יקשה עליו להגיע ליעוד עד שיתגבר על השלילי של ה 5.
תהיה לו יכולת טובה לטפל באנשים, לשתף פעולה, להדריך וללמד עם חשיבה בגדול ורחב, חשיבה השגית ורצון להצלחה הוא יוכל להיות עו"ד או פסיכאטר וכמובן עוד דברים נוספים.
הדיס הרמוניה היא בין היעוד ליכולות. היעוד חופש, תקשורת, לעשות מה שבא לי, להסתובב בעולם והיכולות, אינטימיות, ביחד, זוגיות, רגישות - זה יוצר קושי בגיבוש האישיות, תתכן תלותיות, מושפעות מהסביבה, קושי באינטימיות ומערכות יחסים וכו'.
חנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השם -עופריאדווה27/04/2011
שלום...
שאלה 1: אני צפוייה ללדת בן בתאריך 20/7 אנחנו חושבים לקרא לו עופרי שם משפחה שבת, האם זה מסתדר מבחינה נומרולוגית?
שאלה 2: בני בהכור נולד ב19/12/2008 בשעה 1:00 בלילה. את שם המשפחה כבר ציינתי (שבת), האם הבחירה הייתה נכונה?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השם -עופרי - תגובה
חנה עטיה27/04/2011לאדוה שלום,
שאלה 1: תאריך הלידה קריטי להמלצה על שם לילד שיולד. לכן מומלץ להתיעץ לאחר הלידה כאשר תדעי את התאריך המדויק.
עופרי שבת - אם זה תאריך הלידה - נוצרת מפה מאוד מסגרתית, משפחתית, עם רגישות, נתינה רבה למשפחה ולקהילה. בחשיבה יושב לו מספר 7 השונה מכל המפה - חכם, מעמיק, אינדיבידואליסט, עמוק, איטי ולכן הוא יפחד להסתכל פנימה ולראות מי הוא אמור להיות - זה נקרא - "פחד מאיבוד שליטה". פחד להיות אדם שגרתי, מסגרתי, פחות גמיש.
שאלה 2: מה שמו של הילד. מה גם שהשם כבר ניתן כך שאוכל לומר רק כמה מילים.
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שם עפ"י תאריך לידה מדויקבדוי27/04/2011
שלום,
תאריך הלידה הצפוי של ילדי הוא ב- 19/5/11. שם המשפחה - שלום.
אנו מתלבטים בין השמות עומר, עומרי,, עמית , עופרי/ עפרי.
האם תוכלי להמליץ לי על השם המתאים ביותר?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בחירת שם עפ"י תאריך לידה מדויק - תגובה
תאריך הלידה קריטי בהמלצה על שם מתאים לילד שיוולד.
על פניו נראה כעת שהשם עומר הוא המומלץ.
כי שאר השמות יוצאות מפות מאוד דיס הרמוניות.
ממליצה לפנות לאחר הלידה כאשר תדעו את התאריך המדויק.
בהצלחה חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך והבהרה
בדוי27/04/2011תודה על תשובתך. 19 למאי זהו תאריך לידה מדויק (קיסרי מתוכנן). כמו כן , אנו מעוניינים להוסיף בת"ז שם אמצעי - אשר. האם זה משפיע? האם עדיין עומר הוא השם המומלץ ביותר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך והבהרה - תגובה
לגבי שם נוסף - יש לו משמעות רק אם הוא בשימוש בחיי היום יום.
אני שוב מצינת שאם תאריך הלידה ישתנה - דברי אינם רלוונטים.
עומר - שם קארמטי - 19/1 - ילד שאמו מצפה ממנו להוביל, להיות עצמאי, מנהיג, לסמוך על עצמו - אך ה 19 הקארמטי כאילו מקשה עליו למלא אחר ציפיות אלו - כי יתכן שירגיש שאנשים מתחתיו או מעליו מן מסכנות שכזו. גם שם המשפחה קארמטי 16/7.
הילד יגיע לעולם עם יעוד גם מספר 1 - ז"א שהוא יצטרך לפתח בטחון עצמי, להיות יוזם, מנהיג, להביא רעיונות, להיות יצירתי ויחודי. יש כאן 50% מספר 1 כי גם יום הלידה הוא מספר 1.
נוצרת מפת מנהיגות עוצמתית, כאשר החשיבה היא ילדית, אינטלגנטית, יצירתית, מקסימה (שונה מהעוצמה של המפה - זה נקרא פחד מאיבוד שליטה) תהיה לו תקשורת טובה עם עצמו והסביבה. יש כאן הרבה קסם אישי, כריזמה, ופער בין הרצוי למצוי. ז"א הרצוי "החיים הטובים" (מספרים ילדיים) המצוי יכולת רבה, הובלה, ארגון, פרקטיות, מעשיות, הצלחה בכל מעשה ידיו.
מציעה לחשוב על שמות נוספים עד הלידה.
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)