מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

עוד שאלה...
נעמה23/04/2011אני מבינה שהשם הינו הכי מומלץ מבין כל השמות אך עדיין צפוי להערים עליה קשיים. האם ישנו מספר שהינו מומלץ לתאריך זה?
שוב תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה... - תגובה
חנה עטיה23/04/2011לנעמה שלום,
אני מאוד מעריכה את רצונך ושאיפתך שלילדה יהיו חיים טובים. אני מעריכה זאת יותר, כיוון שיעודה באמת יכול ליצור אתגרים שונים בחייה. היא באה לעולם - ללמוד, לחקור, להתמחות בתחום מסוים, להיות נבדלת ובוגרת, לעסוק ברוחניות ובנפש האדם. משימות רבות לפניה, מה גם שהיעוד הינו מספר גברי, ולכן חשוב לי כפי שכבר ציינתי קודם לכן לתת לה שם שיוסיף רכות ונשיות למפה. יום הלידה 8 מוסיף לנוקשות והגבריות של המפה ולכן השם שי לי בהחלט יצר מפה הרמונית יחסית. כאשר היעוד הוא 16/7 והיכולות 6 - זה קשר הרמוני למחצה ולא מושלם (אין דבר כזה).
את השמות רק את תציעי - כי הם מגיעים מנשמתך ואני אנסה לעזור לך להבין איזו מפה התנהגותית נוצרת.
ולשאלתך:
המספרים האפשריים הם 2, 4, 8 - אך זה לא אומר שכל שם יתאים, כי אני צריכה לבדוק את המפה הנוצרת עם השם המוצע.
אני לרשותך
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה במציאת שם ת.ל 17.4נעמה21/04/2011
תינוקת שנולדה ב-17.4 בשעה 13:00 לשם המשפחה עזר.
השמות שאנו מתלבטים ביניהם הם שי-לי, קשת, רותם, עופרי ואופרי. העדיפות היא לשם שי-לי.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שם נוסף
נעמה21/04/2011שכחתי להוסיף שם נוסף- מיה.
תודה רבה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה במציאת שם ת.ל 17.4 - תגובה
חנה עטיה21/04/2011לנעמה שלום,
ילדתך הגיע לעולם עם יעוד מספר 16/7 - יעודה להיות חכמה ומעמיקה, מעדיפה איכות על כמות, חוקרת, בוגרת ונבדלת. אך בבגרותה יהיה עליה להתגבר על הקארמה על ה 16 (על השלילי של ה 7). בגלל ה 16 יתכנו פחדים וחרדות נטישה ולכן יש להתיחס לעומק רגשותיה ולעזור לה להעלותם על פני השטח ולהביעם.
השם אותו אתם מעדיפים - שי לי - ה 16/7 שהוא מספר גברי, נוקשה מוקף במספרים של רגישות, נשיות, משפחתיות וזה כמובן לטובה, אך יתכן ויקשו עליה להבין את יעודה שהוא להיות אידיבידואליסטית, נבדלת, בוגרת, הצריכה את הזמן לעצמה.
קשת - בלי אותיות אהו"י ולכן לא מומלץ.
רותם - מפה מאוד דיס הרמונית.
עופרי - מפה מאוד גברית לבת.
אופרי - אובר מספר 7 - ממש לא מומלץ.
לשיקולכם.
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם נוסף
נעמה22/04/2011תודה רבה על התשובה המהירה. אני מבינה אם כך שמבין השמות, שי-לי הוא הכי מומלץ.
לגבי שם נוסף- מיה, האם מומלץ?
תודה ושבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם נוסף - תגובה
חנה עטיה22/04/2011שלום לך,
מבין השמות שהצעת שי לי הכי מומלץ.
לגבי מיה (סליחה שלא התיחסתי, חשבתי שכן). בכל אופן:
בגלל היעוד הגברי - היה לי חשוב שתציעו שם שיוסיף רכות, נשיות ורגישות למפה,
השם שי לי עושה זאת.
השם מיה יוצר קו מציאות של פרפקציוניסט, סגירות רגשית, בגרות, אחריות, מספרים גבריים. בחשיבה נמצא מספר רגשי עם חשיבה על כולם, עם רצון לנתינה (אך זה רק 20% מהמפה) וגם הוא יפחד לראות את הנוקשות והפחות רגישות שבתוכו.
מכל השמות שהצעת עד עכשיו, שוב, שי לי הכי מומלץ.
בהצלחה חנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שם לרך הנולדמיכל כהן21/04/2011
במזל טוב נולד לנו היום (21-4-11) בן. שמי מיכל ושם האב אבי (אברהם השם שמופיע בת.ז.). שם המשפחה הוא כהן. אודה לקבלת עזרה בבחירת שם. השמות שאנו מתלבטים הינם: עידן, אייל, אלון, ניב, שי ורותם. אודה לתשובתך המהירה. מיכל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בחירת שם לרך הנולד - תגובה
חנה עטיה21/04/2011למיכל שלום,
ילדך הגיע לעולם עם יעוד מספר 11/2 - יעודו להיות עדין, רגיש, אימפטי וסמפטי, משתף פעולה, זוגי וכו'.
השמות עידן וניב - יוצא אובר מספר 11/2 - מאוד לא מומלץ, כי בא לידי ביטוי השלילי של המספר.
רותם - יוצאת מפה מאוד דיס הרמונית - כאשר היכולות (גם מספר קארמטי) וגם נוגדות מאוד את היעוד.
שי - כמה בעיות - גם יראה בחוץ אינדיבידואליסט, ובתוכו יהיה רגשי ומשפחתי (כביכול אישיות לא מגובשת) יתנהג בבית ובחוץ שונה. גם בעיה בתקשורת שלו עם עצמו והסביבה ולכן לא מומלץ.
אלון - מפה מאוד הרמונית אך נשית ורגשית לבן - יכול ליצור קושי בזהות המינית שלו בבגרותו ולכן לא מומלץ.
אייל - השם המומלץ מהשמות שהצעתם.
היעוד הרגיש (לילד ה 11 - יתכן ויגרום למתח ולחץ בגלל האנרגיה הגבוהה של המאסטר). מוקף במספרי מנהיגות, עם חשיבה בגדול, רצון רב להצליח ויכולות נהדרות של נתינה בכל תחום בו יבחר לעסוק.
יש כן לשים לב לרגישות הרבה שלו ומאוד לשמור על נפשו העדינה.
בהצלחה חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם מתאים למי שנולד ב18.4מיטל21/04/2011
שלום רב,
ילדתי ב18.4 ב23:35 את בני רציתי לדעת איזה שמות יכולים להתאים לתאריך הזה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מיטל
ליאת יוגב21/04/2011השם לתינוק בוחרת אמא , הציעי שמות , צייני את שם המשפחה
ורק אז אוכל לעזור לך להחליט מי מבין השמות עדיף .
להשתמע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמות מתאימים לתאריך
מיטל21/04/2011היי שם המשפחה שלנו הוא כהן זאדה
אבל אני שוקלת להוריד את הזאדה ולהשאיר רק כהן
השמות שחשבתי עליהם הם:עידן איייל ליאם איתי לירם עילאי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מיטל
ליאת יוגב21/04/2011ראשית הדרך להתייחס לבחירת השם לתינוק היא קודם כל על פי השם אליו נולד .
מאחר ונולד לשם המשפחה - כהן זאדה , כך נכון לבחון את המפה ועל פי זה להמליץ על מי מהשמות , במידה ומתכוונים להוריד את שם המשפחה זאדה , חשוב לבדוק בדיקה מעמיקה , את כל אחד מבני המשפחה , עד כמה נכון או לא לשנות ?
כאשר , מספר הגורל של התינוק הוא 8 , מספר המוכיח על גישה פרקטית , שאפתנות ,הצבת מטרות , מספר המעיד על כוח רב , על כך יבחן לאורך הדרך ..
השמות היותר מתאימים מבין אלה שהצעת , אייל , לירם .
השם אייל , מוכיח על מפה שיש בה חלקים דינמיים , פעלתניים , אך חשוב יהיה להוסיף שם נוסף בת.ז. (שוחחי איתי על כך ואעזור לך ) ,
השם לירם - נפלא , מאחר וקיימים חלקים פרקטיים , עצורים רגשית , ה-8 , מול חלק יותר מבטא וחברותי , מפה שיש בה צדדים דינמיים פעלתניים , בקיצור - יופי !
לשיקולכם !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לתינוקתAR3020/04/2011
שמי מורל שמחה(בפועל נקראת מורל בלבד) תאריך לידה 21.12.1980 האב ארי 21.5.1975 אנו מתחברים מאוד לשם אריאל התינוקת נולדה ב5.4.2011 בשעה 8:50
שם המשפחה רביד
עוד לא החלטנו על שם מה דעתך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מורל
ליאת יוגב20/04/2011מספר הגורל של התינוקת הינו 4 - מספר המוכיח על הצורך בבטחון מסגרת יציבות ,
כאשר על פי השם אריאל - המפה המתקבלת הינה מפה מאד פרקטית מעשית , אך מפה עצורה רגשית , מפה שיש בה חלקים מאד חומריים כמו גם ,מספרים גבריים ,
מאחר ומדובר בבחירת שם לילדה - קיימת בעייתיות בלבחור בשם זה , בשל העובדה שמספרים גבריים אצל בנות ,עלולים ליצור קשיים בכל הקשור באינטימיות , לימים , כמו גם בלבול בזהות המינית .
משום כך ובשל סיבות נוספות , השם אריאל במקרה הנ"ל - לא מומלץ !
נסו להתחבר לשמות נוספים !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה
AR3021/04/2011תודה על המענה, אריאל הוא השם המועדף עליי ובנוסף אנשים נוטים לחשוב שהשם הזה מתייחס רק לזכר אך זה לא נכון הוא גם שם של בת כי אריאל היא כינוי לירושלים ( ספר ישעיהו). איזה מספר נומרולוגי צריך להיות לה לפי השם הפרטי ? או האם הוא כולל שם פרטי+שם משפחה? האם זה מותאם גם לתאריך הלידה ולשעת הלידה ?אודה לך אם תכתבי לי מה השם המומלץ מבין מאגר השמות הבא:
עדי, יהל, נטע, מאיה, נטע לי, להב, הילה, ליהיא, ליהי, ליה, הדר, שנהב, עופרי/עפרי
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מורל
ליאת יוגב21/04/2011הדרך להמליץ על בחירת שם לתינוק מורכבת מכמה היבטים , שלא אפרט , אך בהחלט ההתייחסות היא לשם המלא ותאריך הלידה , כשאין צורך להוסיף שעת לידה ..
מבין השמות שהצעת , פירטתי מדוע השם אריאל , גם אם הוא המועדף עלייך- לא מומלץ !
השמות , הדר שנהב או מאיה , נראים כשמות המתאים ביותר בהתאם לנתונים שניתנו .
השם מאיה מוכיח על צדדים שלפיהם מי שיכיר אותה מבפנים לא יכירה מבחוץ , הפנים יותר עצור רגשית ונוקשה , מול זה החוצה תיראה רכה , חברותית ומבטאת רגשות ..
כלומר , האנשים הקרובים לה יוכלו לראות היבטים מסויימים וכשתהיה בחברה או בכלל , יוכלו לקלוט המון רגש ..צדדים שונים לחלוטין .
השם הדר , מוכיח על מפה הרמונית במרביתה , מספרים זוגיים - מה שנקרא "ילדה טובה" אך כלפי חוץ תיראה יותר "שובבה " קלילה , זורמת וחברותית .
מפה נהדרת !
כך גם לגבי בחירת השם שנהב , מפה שמוכיחה על מידה רבה של אחריות , שוב - "ילדה טובה" , הליכה בתלם סטנדרטית , אך כלפי חוץ חשוב יהיה להראות צדדים עוצמתיים מנהיגותיים מוחצנים , שתי המפות ,במקרה של בחירת השם הדר ושנהב , מוכיחות על צדדים של פחות קבלה עצמית , למרות זאת , אלה השמות היותר מומלצים !
לשיקולכם !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לילד שיש גם בערביתיוסי20/04/2011
היי אנשים
אשמח לכמה שיותר הצעות לשם לבן שקיים גם בערבית.-דוגמת "אמיר"
תודה רבה
יוסי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שם לילד שיש גם בערבית - תגובה
חנה עטיה20/04/2011ליוסי שלום,
את ההצעות לשמות מומלץ ורצוי שהאם תציע.
אני אוכל לבדוק האם יוצאת מפה הרמונית או דיס הרמונית.
יש אתרים של שמות לתינוקות ותוכל להעזר בהם.
בהצלחה חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לבןעמית19/04/2011
שלום רב. שמו של בני - יאיר , שם המשפחה- בן יעקב. בני נולד בתאריך 21.07.09 בשעה 23:06.
ברצוני לדעת האם שמו טוב לו ולעתידו.
בתודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שם לבן - תגובה
חנה עטיה19/04/2011שלום עמית,
ילדך הגיע לעולם עם יעוד מספר 3 - זה אומר שיעודו לשמח אותכם, להיות אופטימי ומקסים, אינטלגנטי, יצירתי בתחומים שונים, ילדי, אוהב אנשים.
ביכולות יוצא מספר קארמטי 14/5 - זה אומר שהיכולות שלו הן 5 - יכולות של תקשורת, תנועה, עבודה עם אנשים, יכולת אילתור טובה וכו'. בגלל ה 14 - הוא יחוש קושי בהגשמת יכולות אלו - כי הוא יצטרך להתגבר על השלילי של המספר הקארמטי.
בחשיבה יושב לו "שוטר" מספר 4 (מסגרתי, משפחתי, אוהב שגרה, סדר וארגון) השונה משאר המפה הילדית, העושה מה בראש שלו, הרוצה חיים קלים וטובים. זה נקרא פחד מאיבוד שליטה. הוא יפחד לראות מי הוא באמת, ומי הוא אמור להיות.
דבר נוסף נקרא פצע גלגולי - כאשר המספרים החסרים במפת השם המלא - יוצא מספר 3 שהוא היעוד של הילד, זה מקשה עליו להגיע ולהתחבר ליעודו בחיים.
זה בקיצור, כי השם כבר ניתן.
תנו לו הרבה אהבה ושמחה, כי בתוכו הוא ילד רגיש ועדין.
בהצלחה חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אופציה נוספת לשםסיוון19/04/2011
שלום,
אני חוזרת עם אופציה נוספת
ביתי נולדה ב8.4.2011 שם המשפחה הוא ארד, האם מתאים לה השם נויה??
תודה רבה על היעוץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אופציה נוספת לשם - תגובה
חנה עטיה19/04/2011לסיון שלום,
איני מוצאת את פנייתך הקודמת. אך אם פנית את בודאי יודעת שיעודה של הילדה הינו מספר 16/7 - ז"א שהיא הגיעה לעולם להיות חכמה ומעמיקה, חוקרת, מעדיפה איכות על כמות, בוגרת ונבדלת.
בגלל ה 16 הקארמטי - יתכנו חרדות, פחדים ותחושה שלא מבינים אותה וכו'.
עם השם נויה - ה 16 האינדיבידואליסט, הנבדל סגור עם מספרים יותר מסגרתיים, משפחתיים, עם יכולות של נתינה, רגישות, טוב לב וביטוי דרך המשפחה.
ז"א שיקח לה זמן להבין ולהגיע אל יעודה האמיתי, לדעת שיעודה ללמוד, להתמחות בתחום מסוים, להיות עם עצמה לעיתים.
יש כאן שילוב של פרפקציוניזם שכלי עם פרפקציוניזם רגשי , אחריות רבה, רצינות ובגרות.
לשיקולכם
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה
סיוון20/04/2011בפניותיי הקודמות פניתי בשם בעלי דן,
יוצא שאין שום שם שהוא אידאלי בשבילה, איזה מספר אני צריכה שיצא משכלול האותיות כדי שיתאים?
נראה לי שנויה יחסית לשאר השמות הוא לא ככ נורא.....
שוב תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה - תגובה
חנה עטיה20/04/2011לסיון שלום,
נכון, כעת אני נזכרת והצעתי שיתקשר אלי ואנסה לעזור.
עברתי כעת על כל 14 השמות שהצעתם עד היום:
השמות שבאים בחשבון הם מיכל, דנה ונויה.
אף אחד מהם לא יוצר מפה מושלמת - אך אלה האפשרויות ולכן צריך לבחור.
אני שוב מציעה שתתקשרי ואסביר לך לגבי השמות המומלצים או על השם שתבחרו.
בהצלחה חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
סיוון20/04/2011ניסיתי להתקשר לפני מספר ימים,
תודה על התשובה
אנסה שוב להתקשר
בהערכה רבה על היעוץ והעזרה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שם לתינוקויקי רוזנבלום19/04/2011
שלום וחג שמח,אשמח בעזרה בבחירת השם המתאים ביותר
נולד לי בן בתאריך 14/4 בשעה:05:36, שם משפחה רוזנבלום
שם האם - ויקי רוזנבלום 27/8/79
שם האב - יונתן רוזנבלום - 16/5/78
לבני הגדול קוראים עידו רוזנבלום נולד ב- 13/7/08.
יש לנו מס' שמות אשמח אם תגידו לי מה הכי מתאים לו -
גיא,יובל,איתי.אהבנו בעיקר את השם גיא האם יתאים מבחינת הנומרולוגיה???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בחירת שם לתינוק - תגובה
חנה עטיה19/04/2011שלום רב,
ילדכם הגיע לעולם עם יעוד מספר 22/4 - יעודו להיות מסגרתי, משפחתי, מאורגן, פרקטי, מעשי ופחות רגיש. בבגרותו יוכל להביא לידי ביטוי את המאסטר של העשיה, הפרקטיות ברמה גבוהה את ה 22. כילד זה עלול לגרום לו ללחץ ומתח פנימיים בגלל האנרגיה הגבוהה של המספר.
גיא - מצטערת אך נוצר אובר מספר 4. במצב זה יתכן שימוש בשלילי של המספר ולכן לא מומלץ. בתחום הזוגיות והיחסים הקרובים גם קיימת דיס הרמוניה, כאשר החשיבה חופשית, פקחית, רוצה שינויים והנשמה רוצה משהו קבוע, מסגרתי, מסודר - לכן יתכנו קשיים בבחירת בן זוג. גם בתחום הקריירה קיימת דיס הרמוניה.
יובל - הדיס הרמוניה קיימת בעיקר בתחום הקריירה, לימודים ועבודה. כאשר השאיפות הן לעסק עצמאי, ניהול, יוזמה והיכולות הן של שיתוף פעולה, רגישות, לעבוד ביחד. ברור שזה גורם לתסכול ולקושי למצוא תחום תעסוקה שיענה גם על השאיפות וגם על היכולות.
איתי - השם המומלץ מהשמות שהצעתם - נוצרת מפה בהחלט הרמונית כאשר המספרים מסביב הם של נתינה, טוב לב, משפחתיות - מאוד הרמונים ליעוד ונוצרת מפה של פרקטיות, מעשיות, קביעות, שגרה (תתכן סגירות רגשית).
כלפי חוץ הוא יקרין רוחב אופקים, איש העולם הגדול, נדיבות, מוחצנות, פחות התיחסות לפרטים הקטנים, עושה מה בראש שלו. אך בתוכו יהיה מאוד מסגרתי, משפחתי. ז"א הוא יצטרך ללמוד לאהוב את מי שהוא באמת ולא את מה שהוא מקרין כלפי חוץ.
בהצלחה חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה כלליתרוית19/04/2011
היי
האם מוקדם מידי לפנות אלייך לייעוץ לשם תינוק - עוד לפני הלידה ?
האם אנו צריכים בעצם לפנות אלייך רק לאחר הלידה? (במידה ויש תאריך לידה משוער ונאמר ויש לנו מספר שמות שאנחנו מתלבטים לגביהם)
והאם ניתן לקבל ממך המלצות לשמות (אנחנו קצת מתקשים בבחירת שם), כלומר במקום שאנו נביא שמות-את תגידי לנו מה יכול להתאים?
תודה וחג שמח,
רוית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה כללית - תגובה
חנה עטיה19/04/2011לרוית שלום,
להמלצה על שם מתאים חשובים כמה נתונים:
תאריך לידה מלא
שם משפחה
בן או בת.
ושמות אליהם את מתחברת, שמות שרק את תציעי.
לאחר מכן אני אוכל לבדוק איזו מפה נוצרת לתינוק שיוולד.
ניתן לפני הלידה לבדוק לגבי שמות - אך זאת רק בדיקה ראשונית, כי תאריך הלידה קריטי בהבנת המפה ההתנהגותית של התינוק שיולד.
לכן מומלץ להתחבר לשמות עד הלידה ולפנות לאחריה.
בהצלחה חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השם שירה במלעיל או במלרע- מה עדיף?עדי18/04/2011
שלום ,
בתי נולדה ב- 15/8/2000
קראנו לה שירה.
אנו מכנים את שמה עד היום במלרע .
האם עדיף כינוי במלעיל ? כלומר האם עדיפה הדגשה של ההברה הראשונה "שי"על פני הדגשה של ההברה הסוגרת "רה"?
שם המשפחה: ישי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השם שירה במלעיל או במלרע- מה עדיף? - תגובה
חנה עטיה19/04/2011לעדי שלום,
לגבי שאלתך איך לקרוא לילדה עם דגש על ה "שי" או על ה"רה" - אין לי מושג. השם שירה לדעתי הגיע מהספר של עגנון שבה קרא לדמות שירה עם דגש על ה "שי".
אבל רבות הבנות עם השם שירה עם דגש על ה"רה".
אך מה שאולי חשוב הוא להבין את ביתך, את נפשה הרגישה כל כך. את חוכמתה הרבה, האינדיבידואליות שלה, לשוחח איתה על פחדיה, על התחושה שבעצם לא מבינים את נפשה,
על היותה בוגרת ונבדלת.
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ושאלה נוספת
עדי19/04/2011שלום לך,
תודה על התשובה .
מתשובתך אני מבינה שעליי לשים דגש על אופייה של בתי.
האם השם שירה מתאים לה (מבחינת תאריך לידה ומבחינת אותה רגישות ואינדיבידואליות שבה?)
האם יש הדגשים נוספים שעליי ליישם?
אשמח לתשובה.
בתודה וחג שמח,
עדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ושאלה נוספת - תגובה
חנה עטיה19/04/2011לעדי שלום,
האתר נועד לבחירת שם לתינוקות שזה עתה נולדו.
מפתה של ביתך מעניינת ויחודית, אך אוכל לעזור לך בפניה אישית ולא דרך האתר.
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שם לתינוקתזהר18/04/2011
שלום וחג שמח,
נולדה לנו תינוקת ב- 7/4/2011
שמי- זהר שבת 20-10-70
אבא- פיליפ סטיינברג 21-7-64
בת בכורה: ליה סטיינברג 18-6-2008
ואנחנו מתלבטים בבחירת השם לתינוקת , יש כמה אופציות:
אורי, אריאל, דנה, שירה, אלה, אביב, גלי, רוני, אמי
תודה על הייעוץ
זהר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
זהר
ליאת יוגב18/04/2011מספר הגורל של התינוקת הינו 6 , מספר המדגיש צורך באהבה , משפחה ,הרמוניה , מידה רבה של אחריות ובגרות , אסתטיקה ויופי כדבר חשוב ועוד .
מול זה , מבין השמות שהצעתם , השם המתאים ביותר הינו גלי , זאת מאחר ומתקבלת מפה מאד הרמונית , מפה נשית רגשית , חברותית ונפלאה !
אפשרות נוספת , אך עם מידה של בעייתיות , בחירת השם אלה , כאשר קיימים צדדים רגשיים נשיים , מול החלק האומר - מה פתאום ? כמו לומר , פחד מלאבד שליטה בעולם הרגשות ... מפת פחד מאיבוד שליטה , עלולה להביא לחיים מציאות של הפתעות .
לכן , גם אם החלק החשוב ביותר במפה שזהו גורל מול שם מלא - צירוף מספרים מאד הרמוני , ולמרות זאת , קיימת סוג של בעייתיות
בחנתי גם את השמות האחרים , אך לא אוכל להמליץ על מי מהם - שירה , אביב , דנה , אריאל , או אורי .
לשיקולכם !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחג שמח
זהר18/04/2011תודה רבה וחג שמח לך ולבני משפחתך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדיין מחפשים שם
זהר08/05/2011הי ליאת,
אנחנו עדיין לא מצאנו את השם המיוחל , אשמח אם תוכלי לבדוק את האופציות הבאות,
שי, נינה, יובל, שלי
תודה,
זהר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאו מאיה
זהר08/05/2011שכחתי - :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
זהר
ליאת יוגב08/05/2011מתוך הבנה שעדיין לא הוחלט סופית על בחירת השם ,
אוכל לומר , שמבין השמות הנוספים שהצעת , השם שלי - הוא היותר מתאים !!
נוצרת מפה תואמת לזו של השם גלי , שהמלצתי עליו בחום ....
השמות האחרים , כל אחד וסיבתו - בעייתי
בהצלחה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לבן - דחוףאנה18/04/2011
שלום,
בשעה טובה ומוצלחת נולד לנו בן. תאריך: 13.4.2011 , שעה : 6:41 בבוקר.
עוד יומיים הברית בעזרת השם ואנחנו עדיין לא סגורים על שם. חשבנו על השם אביב...האם מתאים?
שמות נוספים שיכולים לבוא בחשבון הם: עמית, שחר, ליאב, לירן.
אנחנו בלחץ מפאת הזמן ..אנא עזרי לנו בהקדם.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שם משפחה
אנה18/04/2011פז
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אנה
ליאת יוגב18/04/2011ראשית ,מספר הגורל של התינוק הינו 3 , מספר המוכיח על צורך בביטוי , ילדיות , חברותיות ועוד , מספר 3 נחשב למספר מזלי משהו , כמו גם , חשוב לדעת להתחבר לגישה אופטימית בדרך החיים !
מול זה על פי השם אביב - מתקבלת מפה נשית ורגשית , מדובר בבן , לכן לא מתאים !!
(מפה נשית עבור בנים , עלולה ליצור בעיות באינטימיות ,לימים ועוד )
השם עמית , יוצר קונפליקט ביחס לשם המלא המתקבל, דבר העלול ליצור אירועים משבריים לדרך החיים !
השם שחר - שם מלא קרמטי- 19-1 מצבי קורבנות , תחושת מסכנות מצד אחד , או לחילופין עליונות , בעייתי
השם ליאב , מספר שם מלא 13-4 היוצר גם הוא קושי , מצבי תקיעות בחיים , בעיקר בתחום המקצועי , לימים . השם לירן , אפשרי כמתאים ביותר , גם כי , הרגשה שלא תמיד מבינים לצד הילדי הקיים בו , דרישות מצד הסובבים , כמו לומר - הורים מורים חברה סביבה , נועד להיות רגש ! ה-3 מול מספרים נוקשים , בעקבות בחירת השם , כמו לראות מידה של הדחקה לצד הרגיש והילדי שבי , כי אין מקום ללכת עם מה שנועדתי , מי יבין לליבי ?
למרות זאת , זהו השם המועדף על פני שאר השמות ,
או לחילופין , לנסות להתחבר לשמות נוספים !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בבחירת שםמיכל17/04/2011
שלום,
שמי מעיין אייל
וילדתי ב 5.7.2011 - בת שנשארה בפגייה עד היום- בשמחה רבה היום היא יצאה ותהייה איתנו בחג :-)
עוד לא החלטתנו על שם סופי , ואחרי החג אנחנו נחגוג את יצאיתה מהפגייה ( מעין בריתה) " באירוע ביתי מצומצם שבו כמובן נצטרך כבר להחליט ולהכריז על השם
אנא עזרי לי להחליט כדי שיהו לה חיים טוביםם קלים והרמוניים:
האפשרויות הם:
רומי, רוני, שירה, משי,אביה,שירז,מיכל,הוד,אדוה,אורטל,סיון
שם משפחה : אייל
תודה , וחג אביב שמחח
מעיין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה בבחירת שם - תגובה
חנה עטיה17/04/2011למעיין שלום,
צייני בבקשה את תאריך הלידה מדוייק.
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתאריך לידה
מיכל17/04/2011אופס צודקת ... אני כל כך מבולבלת ולחוצה בימים האחרונים
5.8.2010 ( ב 5 ליולי כבר התאשפזתי כי הייתי בשמירת הריון)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואם חשוב השעה
מיכל17/04/2011אז ב 0800 היא יצאה לאויר העולם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתאריך לידה - תגובה
חנה עטיה17/04/2011למעיין שלום,
אם הילדה נולדה בתאריך 5.8.2010 - יעודה הוא מספר 16/7 - יעודה להיות חכמה ומעמיקה, איכותית, בוגרת, אינדיבידואליסטית, נבדלת.
ה 16 - הקארמטי יתכן ויגרום לה לפחדים וחרדות ולכן יש להתיחס מאוד לרגשותיה, אותם אולי תעדיף לא להביע בפתיחות.
מכל השמות הרבים שהצעתם השמות שבאים בחשבון הם אדוה ואורטל:
אדוה - נוצרת מפה די הרמונית כאשר היכולות הן של עשיה בגדול בבגרותה. החשיבה היא הרמונית, חשיבה על כולם ולא רק על עצמי, חשיבה רגשית, רצון לנתינה ולכך שכולם יהיו מרוצים. אך זה נוגד את שאר המפה היותר סגורה רגשית, גברית ונוקשה. ז"א היא תצטרך להבין שהיא אינדיבידואליסטית, נבדלת, עמוקה ורצינית ופחות משפחתית ורגישה.
אורטל - היעוד מוקף במספרי מנהיגות, עוצמה רבה, יכולות רבות של נתינה ועיסוק בתחומים רבים. היא תקרין כלפי חוץ כריזמה, משפחתיות, שאפתנות, שליטה רגשית, כושר ארגון וניהול. אך תהיה אינדיבידואליסטית, עושה מה שהיא רוצה ולכן תצטרך ללמוד לאהוב את מי שהיא באמת.
נראה לי שחשוב להמליץ על שם שיצור מפה עוצמתית, ולטעמי אורטל הוא השם המועדף.
אני לרשותכם חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד הצעות
מיכל17/04/2011תודה רבה!
דווקא זה השם שהכי פחות התחברתי אליו,
האם כל השאר בכלל לא באים בחשבון ( חוץ מאדוה)
דרך אגב האם מספר קרמטי 7\16 זה כמו 7\25 וכמו 7\7 ....?
אופציות נוספות: הילה , תהילה, נוריה, ליבי
אשמח לדעת מה היתרון והחיסרון בכל שם
תודה שוב
מעיין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד הצעות - תגובה
חנה עטיה17/04/2011שלום לך,
קיימים 4 מספרים קארמטים ואחד מהם הוא לא 7 רגיל אלא 7 המגיע מתוך 16. ז"א בא לידי ביטוי השלילי של המספר והאדם צריך בהתפתחות שלו להתגבר על הקארמה.
כל השמות הנוספים שהצעת קודם לכן - נוצרות מפות מאוד דיס הרמוניות.
לגבי השמות הנוספים:
נוצרות מפות במיוחד דיס הרמוניות וחבל.
מציעה לחזור לשם אורטל או לחשוב על שמות נוספים.
בהצלחה ואני לרשותכם
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמספרים קארמטים
מיכל17/04/2011שוב תודה ..איזה זריזות :-)
מהם 3 המספרים הקארמטים האחרים?
האם בבדיקת השם שאני מציעה מספר הקארמטי נלקח בחשבון ?
האם המספר הקארמטי הוא רק בסכימת של תאריך הלידה המלא
או שבודקים יום בנפרד וחודש אם יש גם שם משהו קארמטי
לדוגמת 14.8.2011 האם המספר 14 גם נבדק בפני עצמו? האם היה תאירך 16 לחודש הו גם היה סוחב איתו את אותה קראמה? 7\16 כמו מה שיצא לתאריך המלא שלה?
את יכולה לכוון אותי איזה סכימה אני צריכה למצוא בשם האם כל השמות שמסתכמים ב 3 כמו אורטל יהיו טובים.ץ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמספרים קארמטים - תגובה
חנה עטיה18/04/2011שלום לך,
שאלת הרבה שאלות מאוד חכמות ונבונות. אך את הידע רוכשים בשנים של לימודים והתעמקות בנושא. אענה לך בקיצור נמרץ.
הקארמטי גם ביום הלידה כפי ששאלת יש לו כמובן משמעות.
שם מספר 3 הוא נפלא - כי הוא ילד שבא לשמח את אמא שלו. אך צריך לבדוק איזו מפה נוצרת עם השם המסוים.
המספרים הקארמטים - 13, 14, 16, 19 - לכל מספר יש את המשמעות הקארמטית היחודית שלו.
תמיד אני משתדלת שבמפה שנוצרת לא יהיה מספר קארמטי - כי אם מתיעצים, מומלץ ליצור לילדה מפה הרמונית כמה שניתן, כדי שתעבור את מהמורות חייה ביתר קלות.
בהצלחה חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שם לתינוקתאמא טרייה17/04/2011
שלום :)
סוף כל סוף הגיעה הקטנטונת לעולם ואשמח לקבל ייעוץ בבחירת שמה... היא נולדה ב 14.4.11 בשעה 13:05 ושם המשפחה שלנו הוא שבו...
אנחנו מתלבטים בין מספר שמות ונשמח להמלצה והכוונה לשם שהכי מתאים לקסם הזה שנכנס לחיינו...
השמות שאנחנו שוקלים הם: אמילי, מגי, עלמה, שקד
האם יש בינהם שם שמתאים? אם לא, אודה על הכוונה לאיזה מספרים נומרולוגים עליי לכוון בחיפוש אחר שם
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בחירת שם לתינוקת - תגובה
חנה עטיה17/04/2011שלום רב,
ילדתך הגיעה לעולם עם יעוד מספר 22/4 - יעודה להיות מסגרתית, משפחתית, מאורגנת, מסודרת, פרקטית, מעשית ופחות רגישה.
ה 22 - המאסטר יוכל לבוא לידי ביטוי בבגרותה, בעשיה בגדול, פרקטיות ברמה גבוהה, עסק עצמאי.
השמות שקד ומגי - יוצרים מספר קארמטי ביכולות - ולכן יצור לה קושי להביא לידי ביטוי את יכולותיה של הובלה, רעיונות, יוזמה, וכו'.
השמות אמילי ועלמה - יוצרים לה יכולות הנוגדות את היעוד ודברים נוספים ולכן זה לא מומלץ.
אשמח אם תציעי שמות נוספים
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמות נוספים
אמא טרייה19/04/2011תודה על תגובתך... דווקא מאוד רצינו לקרוא לה אמילי.. האם זה אומר שלא מומלץ לקרוא לה שקד?
שעת הלידה חייבת להיות מדוייקת על הדקה? כי אמנם הרופא אמר 13:05 אבל לפי מיטב זיכרוני זה היה איזה 2 או 3 דקות לפני.....
שמות אופציונלים נוספים שאשמח להתייעץ איתך הם
ארבל, אריאל, נועה או נעה, שיר
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמות נוספים - תגובה
חנה עטיה19/04/2011שלום לך,
שעת הלידה הוא לא נתון רלונטי בנומרולוגיה.
לגבי אמילי - היעוד העוצמתי, מסגרתי, פחות רגיש - סגור עם מספרי רגש, יצירה, ביטוי בדיבור - זה נפלא, אך בגלל שזה דיס הרמוני ליעוד זה יקשה עליה להבין ולהגיע ליעודה בבגרותה.
שקד - נוצרת מפה שהיכולות הם מספר קארמטי 19/1 - ז"א שהיכולות של הובלה, עסק עצמאי, יוזמה, רעיונות - יהיה לה קושי להביאם לידי ביטוי כי היא תרגיש שלא הולך לה, שהיא אולי מסכנה, חסרת בטחון בעשיה, קושי מול אנשים כי תלך בתחושה שהם מעלה או מתחתיה. ז"א תסכול בהגשמה. גם בתחום התעסוקה, קריירה, לימודים קיימת דיס הרמוניה ודברים נוספים.
לגבי השמות הנוספים:
כל השמות הנוספים שהצעת יוצא קארמטי ביכולות.
שיר - נוצרת מפה הרמונית אך גברית לבת. חשוב בגלל היעוד הגברי שהמספרים מסביב יהיו מספרי רגש. כי מפה גברית לבת מקשה עליה בבגרותה לגבי הנשיות שלה.
שם המשפחה שבו = 11 יוצר את המספרים הקארמטים ביכולות.
לכן נסי לחשוב על שמות מספר 4 או 9 - אולי זה יועיל לענין וגם אולי יוסיף מספרים רגשיים למפה.
ואני לרשותך
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמנסה עוד שמות
אמא טרייה20/04/2011התכוונת לחפש שמות עם ערך נומרולוגי 4 או 9? כמו למשל נגה או רומי?
התינוקת כבר בת 6 ימים ועדיין אין לי מושג איזה שם מתאים לה... חשוב לי שהשם יעזור לה להיות רגישה, אוהבת ומשפחתית ועם זאת שתהיה חזקה ותדע להתמודד...
אם יש עוד מספרים חוץ מ4 ו 9 אשמח לדעת... ואם נגה או רומי מתאימים לתאריך הלידה אודה אם תסבירי לי למה
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמנסה עוד שמות - תגובה
חנה עטיה20/04/2011שלום רב,
השם נגה יוצר מפה מאוד הרמונית לילדה.
היעוד הוא 22/4 - זה מספר עוצמתי וחזק לילדה. ז"א בבגרותה תוכל לנהל עסק עצמאי, להיות בעלת יכולת ארגון וניהול ברמה גבוהה.
עם השם נגה נוצרת מפה מאוד הרמונית, מסגרתית עם יכולות של נתינה וטיפול באנשים, טוב לב רב, משפחתיות, אחריות, חוש אסטטי.
מה עוד צריך.
השם רומי יוצר מפה פחות הרמונית - בחשיבה יושב מספר קארמטי (לא מומלץ). יוצא במידה מסוימת אובר מספר 4 (לא מומלץ). כלפי חוץ היא תקרין רכות, עדינות, שיתוף פעולה, רגישות ובעצם תהיה מאוד פרקטית ומעשית ופחות רגישה. ז"א היא תצטרך ללמוד לאהוב את מי שהיא באמת.
בהצלחה חנה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תינוקת חדשהשירה17/04/2011
ליאת המקסימה שלום רב
תמהני אם תזכרי את שיחתינו לפני כשנתיים. התלבטתי קשות בבחירת שמה של בתי הבכורה ולבסוף החלפתי שמה בעצתך המבורכת.השם שהענקתי לה תחת לחץ- גאיה אך בסופו של דבר החלפתי לגילי. אין ספק שהיא גילי ולא אחרת.
ב2/4/11 בשעה טובה, נולדה לי בת שניה. ואני מתלבטת כבר שבועיים בסוגיית השם איזה שם עדיף מבחינה נומורולוגית: ליבי, מאיה, רונה/י, שירי.
שם המשפחה רוגצ'בסקי.
תודות מקרב לב
שירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שירה
ליאת יוגב17/04/2011היי , בהחלט זוכרת שיחתנו ...
מספר הגורל של התינוקת הינו 1 - מספר המוכיח על צורך בעצמאות , יחודיות , ללכת בדרכה המיוחדת , זאת צריך לאפשר לה !! מספר המעיד על צדדים מנהיגותיים , כמו גם , מקוריות רבה ועוד .
כאשר מתוך השמות שהצעת , השמות שירי וליבי , שניהם יוצרים מפה תואמת , שלפיה קיימים צדדים מנהיגותיים , אך קיים כאן עודף של מספר 1 , למרות שבהחלט אפשר לראות שהמפה הרמונית בהחלט !
השמות רוני או רונה , שניהם יוצרים מפות שאפשר היה לחשוב הרמוניות , אלא שמספר הגורל הינו 1 וזהו גם מספר הפצע הגלגולי , \
פצע גלגולי - משמעותו - פצע שבאנו איתו מגלגולים קודמים כשגם בחיים אלה נוכל לחוש במשמעות אותו פצע - כנקודת קושי מסויימת ,
כשהפצע הגלגולי תואם למספר הגורל מוכיח על הקושי להתחבר ליעוד , שלשמו הגיעה לכאן .
השם מאיה , יוצר מפה הרמונית , מפה שיש בה חלקים זורמים במיוחד , פתיחות תקשורת , סקרנות רבה , אך נוצר כאן גם מספר קרמה 14-5 שיש לו משמעות ,
של צורך לשנות כל הזמן לדבר הבא ... או צורך לשמר דברים ביתר !
לכאן או לכאן .
בכל מקרה , השם מאיה , לדעתי הוא השם היותר מתאים , אלא שבמקרה של בחירת השם מאיה , יש להוסיף שם נוסף בת.ז .
על כך , חשוב שנשוחח .
להשתמע !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)