מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בחירת שם לתינוק שנולדאבי31/01/2011
שלום לכם,
נא יעצו לי בבחירת שם לתינוק שנולד בתאריך 28/01/2011 בשעה 11:15 .
תאריך לידה של האב 24/11/1977 תאריך לידה בשעה 11:00
תאריך לידה של האם 01/01/1980.
אנחנו מתלבטים בין שתי שמות אפשריים :
גיא
רועי
אודה על תשובתכם בהקדם האפשרי .
בתודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בחירת שם לתינוק שנולד - תגובה
חנה עטיה31/01/2011לאבי שלום,
ילדך הגיע עם לעולם עם יעוד מספר 6 - יעודו להיות משפחתי, נדיב וטוב לב, תרבותי, קהילתי, לגשר בין אנשים, להיות אחראי, לחיות בהרמוניה ולהיות מאוזן רגשית.
השם גיא - לא מומלץ במקרה הזה.
השם רועי - שם קארמטי לילד 16/7 - יוצר מפה מנהיגותית, עוצמתית לילד, עם חשיבה בגדול, יכולת ניהול ואירגון. אך השם הפרטי נוגד את כל העוצמה הזו ויש להבין את הציפיה שלו מעצמו - ללכת יותר לאט, לעומק, לאיכות ולא לרוץ קדימה.
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם משפחה
אבי31/01/2011היי ,
שם המשפחה הוא אשכנזי
שמות ההורים:
אבי
מאיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשעת לידה
אבי31/01/2011שעת לידה 23:15 ולא 11:15
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשעת לידה - תגובה
חנה עטיה31/01/2011לאבי,
ראה התיחסות נוספת להתיחסות הקודמת
בהצלחה חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם לתינוק שנולד המשך
אבי01/02/2011היי חנה ,
תודה על תגובתך ותשובתך
אז לפי תגובתך השם רועי הוא שם טוב לילד או שאת ממליצה על שם אחר ?
אודה על תגובתך
בתודה מראש .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם לתינוק שנולד המשך - תגובה
חנה עטיה01/02/2011לאבי שלום,
מה שכתבתי שעם השם רועי יוצאת מפה הרמונית, עוצמתית, מנהיגותית, אך השם רועי עצמו נוגד את המפה. כי השם יוצר כבדות, בגרות, רצינות, עומק, איכות, פחדים אפילו של נטישה. מן ילד בוגר כזה שצריך שקט, פחות חברה - אלו הן הציפיות שלו מעצמו, כי אלה ציפיות האם ממנו. זה לא אומר שהוא חייב להיות כזה, אך הוא יצפה מעצמו להיות כזה.
השם עצמו קארמטי וזה לא קל לילד.
המפה היא עם יעוד 6 - משהו יותר משפחתי, הורה נהדר, חושב על כולם עם יכולת נתינה ומנהיגות.
הבחירה היא רק שלכם.
ואני לרשותכם
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שמות לתינוקרותם31/01/2011
בעוד כחודש בעזרת השם יוולד בנננו הבכור ... אנחנו מתלבטים בין 2 שמות: נועם ועידו ... איזה מהם טוב יותר???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שמות לתינוק - תגובה
חנה עטיה31/01/2011לרותם שלום,
כדי ליעץ לך נחוץ תאריך הלידה ושם המשפחה.
אין שם טוב ולא טוב - יש לבדוק איזו מפה נוצרת עם השם המסוים שניתן.
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שם לבתעינת31/01/2011
נולדה לי בת ב28-1-2011 בשעה 16:15 ורשמו בטופס 16:18 אשמח לעזרה בשמות האם השם ליאה מתאים?אשמח לעזרה כי צריכה לבחור לה שם ביום חמישי בעליה לתורה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בחירת שם לתינוקת
עינת31/01/2011שם המשפחה שלי דניאל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבחירת שם לתינוקת - תגובה
חנה עטיה31/01/2011שלום לעינת,
יעודה של הילדה הינו מספר 6 - יעודה להיות נדיבה, לחיות בהרמוניה, להתמקד במשפחה ובילדים, לגשר, לפשר וכו'.
אך יוצאת מפה של אובר מספר 6 - וזה לוקח לשלילי של המספר - יתכנו כעסים, אכזבות, צורך שיודו לה על טוב ליבה, הדחקות רגשיות - נסי לחשוב על שמות נוספים.
כל המפה טוב לב ונדיבות, אך גם קיים הרצון לדאוג לצרכיה ולא רק לזולת, וזה גם עלול ליצור קונפליקט בתוכה.
בהצלחה חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבחירת שם לתינוקת
עינת31/01/2011ליאה זה שם ממש לא טוב ?יש לך המלצה לשם אחר למרות שממש אני אוהבת את השם אשמח לעזרתך...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבחירת שם לתינוקת - תגובה
חנה עטיה31/01/2011לעינת שלום,
את השם רק את יכולה להציע ואני אעזור לך האם נוצרת מפה הרמונית או דיס הרמונית.
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שם לתינוקתאמא טרייה30/01/2011
שלום,
נולדה לנו בת בכורה ב-29.1.11 בשעה 05:22.
אנו מתלבטים בין נילי, כרמל, גליה, גלי, אביגיל,נטע-לי,עמית,נועה
שם משפחה קרוטמן.
בתודה רבה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד שמות ששכחנו..
אמא טרייה30/01/2011נעמה, עלמה, עופרי
תודה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אמא טרייה
ליאת יוגב30/01/2011אין ספק שהצעת מספר רב של שמות , אך מבין השמות אפשר לראות שהשמות המועדפים ,
גם כי לא באופן המושלם , נטע (לא נטעלי) , כמו גם אביגיל , כאופציה לא רעה
השם נטע מוכיח על צדדים רכים רגשיים מול הצד היותר נוקשה שבמספר הגורל שלה -7
יכולת ביטויית , תוך צורך בשלמות רגשית , משפחתיות וכו.
השם אביגיל , מוכיח על צדדים מופנמים מול הצד שלא תמיד יאהב את הצדדים היותר מדי מופנמים , חשיבות רבה לפתיחות ומוחצנות , גם אם זו לא מי שאני , אם כך - פחד מאיבוד שליטה , פחד מללכת עם התכונה היותר מופנמת הקיימת בי .
אפשרות נוספת לראות , צדדים שיש בהם יכולת הבנה רבה . רגישות , גם אם הפנים יותר נוקשה ,ה-7 כמספר הגורל שנולדה אליו .
השמות האחרים גם הם נבחנו , אך לא אוכל להמליץ על מי מהם ,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שם לתינוקתאורית30/01/2011
שלום,
בתי נולדה ב 25.1.2011- בשעה 2:32 בבוקר.
שם המשפחה שלנו הוא מושקוביץ
אנו מתלבטים בין מס' שמות:
שני
לינוי
לינור
אלינור
ליאור
נופר
מה דעתך על השמות הנ"ל?
בברכה,
אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אורית
ליאת יוגב30/01/2011מבין השמות שהצעת ,שני שמות אפשריים ,
כאשר מספר הגורל הינו 3 ,מספר המוכיח על צורך בביטוי , יצירתיות,צדדים ילדיים ,
חברותיים , אמנם הגיעה מיום לידה 7 , שנחשב לרציני בוגר דורש שלמות וכו.
כשבעצם באה ליעוד 3 , קלילות וכו.
השמות האפשריים הינם אלינור וליאור .
השם אלינור מראה על צדדים קלילים חברותיים זורמים , פתוחים עד כדי מוחצנות ,
אך כלפי חוץ יהיה חשוב לה להיראות יותר שקטה ! אם כך עד כמה תאהב את מי שהיא ??
השם ליאור ,מוכיח על צדדים זורמים חברותיים, מפה נשית רגשית במיוחד , הליכה על פי דרכי , יחודיות , אך כלפי חוץ , יהיה חשוב לה להיראות יותר משפחתית הרמונית ואחראית .
שוב , עד כמה אוהבת את מי שאני ?
השמות האחרים ממש לא מתאימים !
לשיקולכם!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שם לתינוקתמעין30/01/2011
שלום רב
ביתי נולדה ב19.01.2011 בשעה 9:58
אנו מתלבטים בין מספר שמות יהלי, תהל, ניצן ועופרי
שם המשפחה טדגי אשמח לשמוע את דעתכן לגבי השמות הללו
תודה
מעין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בחירת שם לתינוקת - תגובה
חנה עטיה30/01/2011למעין שלום,
יעודה של ילדתך הוא מספר 6 - יעודה להיות משפחתית, להעניק למשפחה ולקהילה, להיות רגישה, לחיות בהרמוניה, לגשר, לפשר, וכו'.
השם יהלי - יוצר מפה מאוד חזקה, עוצמתית, מנהיגותית לילדה. יתכן והיעוד שלה יהיה חנוק בתוך המספרים החזקים מסביב. בכל מקרה יש לדעת כמה היא רגישה וכמהה לתשומת לב והתיחסות רבה לרגשותיה.
ניצן - לא מומלץ, תהל - גם רצוי שלא.
עופרי - מספר קארמטי שיקשה עליה לממש את יכולותיה ודברים נוספים - עדיף לא.
בהצלחה חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לתינוקתרויטל30/01/2011
אני עתידה ללדת בקיסרי ב-18/2 או 25/2
השם שמוצא חן בעיני
ליהיא לוי
האם מתאים לתאריכים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שם לתינוקת - תגובה
חנה עטיה30/01/2011שלום לך,
לגבי התאריך 18.2.2011 - יוצאת מפה מאוד רכה ונשית כולה טוב לב, נתינה, יצירה, רגישות, הרמוניה - יתכן אפילו שמרוב רגישות, צורך בהרמוניה סביבה, נתינה - היא תהיה מאוכזבת כאשר לא יודו לה על טוב ליבה, כאילו תסחוב אכזבות בחייה, יתכן שמרוב צורך בהרמוניה לא תאמר מה באמת היא מרגישה כדי לא לפגוע באנשים סביבה, תצבור כעסים. יש מאוד להתחשב ברגישותה הרבה.
לגבי התאריך 25.2.2011 - כבר נוצרת מפה שונה. היעוד הוא 13/4 - 4 המסגרתי, הפשוט, חיים מסודרים, בטחון כלכלי אך בגלל ה 13 - מספר קארמטי ירגיש קושי לממש את יעודו - מין כליאה שכזו.
יש כאן מצד אחד צורך לבטא את עצמו בדיבור, ביצירה ומצד שני סגירות רגשית ונוקשות.
לשיקולך.
בהצלחה חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתלבטיםטלי30/01/2011
שלום, בעלי ואני מתלבטים באשר לבחירת שם לבננו הבכור שאמור להיוולד באפריל בה'.
השמות המועדפים עלינו הינם: נדב, לידן ושקד.
אנו אוהבים מאד את השם נדב אך בשל סופו המר בתורה כאשר הרגו אלוהים מאש חוששים אנו מהשם הזה.
נשמח לקבל את דעתך המקצועית בארש לנדב ובאשר לשני השמות הנוספים.
שם משפחתנו מרמור.
תודה רבה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי שם אחד
טלי30/01/2011שכחתי לכתוב את השם לירוי... גם הוא בין הנבחרים שלנו..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתלבטים - תגובה
חנה עטיה30/01/2011לטלי שלום,
בלי תאריך לידה איני יכולה ממש ליעץ לך לגבי השם המועדף.
אני יכולה אולי לומר איזה שם ממש לא מתאים.
הכי מומלץ לפנות לאחר הלידה ואז אוכל לבדוק האם יוצאת מפה הרמונית או דיס הרמונית לילד שיוולד.
לגבי מה שאמרת לגבי השם נדב - אין לי שום ידע בתחום הזה.
כרגע אני לא ממליצה על - לירוי, לירן.
שקד - נראה נהדר בשלב זה - נחכה לתאריך הלידה.
נדב - גם לא רע - מספרים רכים, מסגרתיים ונשיים מסביב, ולכן יש לבדוק טוב את תאריך הלידה כדי שלא תתקבל מפה רכה מידי לבן.
בהצלחה בלידה חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לתינוקתפליסיה29/01/2011
נולדה ב26/01/2011 בשעה 20:45 ראשונה בין התאומים. רוצים לקרוא לה ליאן.
רוצה לשמוע אם יש הצעות אחרות.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תיקון
פליסיה29/01/2011נולדה ב 00:45.
לאמא קוראים ילנה, לאבא פליקס, שם משפחה גיטלינס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
פליסיה
ליאת יוגב29/01/2011לשאלתכם האם השם ליאן מתאים ,
המפה המתקבלת - מספר גורל 4 , מוכיח על הצורך במסגרת בטחון יציבות .
מול זה על פי השם ליאן , מתקבלת מפה המוכיחה על צד סטנדרטי מצד אחד , הליכה בתלם ,מול הצורך להיראות אחרת ,שונה לא סטנדרטית , כמו לראות עד כמה לא מקבלת עצמה ...
צד אחר , יכולות בכיוון הזוגי אינטימי מול הקושי בעניין האינטימי ...
התשובה מתייחסת לשם ליאן בשפה העברית , זוהי שאלה האם חושבים בשפה העברית ??
לא נוהגת להציע שמות ,לכן מוזמנים לנסות לבחון שמות נוספים .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יעוד מספר 5טל29/01/2011
שלום,
במידה ולפי תאריך הלידה לבן יוצא יעוד מספר 5 , אלו שמות לדוגמא לבן עשויים להיות מומלצים?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יעוד מספר 5 - תגובה
חנה עטיה29/01/2011לטל שלום,
את השמות רק אתם תציעו. ואני אנסה ליעץ האם יוצאת מפה הרמונית או דיס הרמונית.
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עדכון פנייהsharon29/01/2011
אני פניתי בהודעה לגבי התלבטות בין השמות ליהי לליה והשם משפחה הוא דקל
בנוסף אבא של התינוקת מבקש שאני אוסיף לה שם שני התר
אז מה יותר מתאים ?
מקווה לתגובתך
בתודה מראש,
שרון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עדכון פנייה - תגובה
חנה עטיה29/01/2011לשרון שלום,
השם שבשימוש הוא הקובע. לכן הוספת שם בתעודת זהות לא משמעותית במפה ההתנהגותית שנוצרת מהשם המלא ותאריך הלידה.
השם ליהי עדיף לטעמי - הילדה הגיעה לעולם עם יעוד מספר 6 - יעודה להיות משפחתית, קהילתית, לפעול בהרמוניה, להיות טובת לב, לפשר ולגשר, להתמקד במשפחה וכו'.
נוצרת מפה של יכולות גדולות מאוד בנתינה, כמעט בכל תחום בו תבחר.
כלפי חוץ היא תקרין נחמדות, זוגיות, שיתוף פעולה.
החשיבה שלה תהיה יותר מעמיקה, איכותית, אינדיבידואליסטית, חכמה ולכן תוכל להיות יועצת בתחום בו תעסוק.
בתחום הזוגיות והקשרים הקרובים נראה פרפקציוניזם, בקורתיות, חוסר מרוצות.
יש כאן שילוב של אינדיבידואליזם ומצד שני בתוכה היא תהיה משפחתית, טובת לב עם רצון להעניק לכולם. יש לדאוג ולהתחשב ברגשותיה כילדה, כדי שתרגיש מאוזנת בנפשה.
בהצלחה חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התלבטות לגבי שםsharon29/01/2011
שלום ליאת
אשמח אם תעזרי לי להחליט מבחינה נורמולוגית ילדתי את ביתי ב- 19.1.11, אבא של התינוקת שלי אוסטרלי ואני מתלבטת בין 2 שמות ליהי וליה, אשמח לדעת מה יותר מתאים
בתודה מראש
שרון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שרון
ליאת יוגב29/01/2011מהו שם המשפחה של התינוקת ?האם כשבוחרת השם חושבת בשפה העברית ?במידה ולא כיתבי השם המלא בשפה האנגלית .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה המפה אומרת לי על שם?דקל פרץ29/01/2011
שלום, קוראים לי דקל. שם משפחה: פרץ.
נולדתי בתאריך ה6.6.1990 בסביבות 12:00 בצהריים.
לאמא שלי קוראים דינה.
לאבא שלי: דויד.
לאחי קוראים דרור. ולאחותי דולב.
רציתי שתגידי לי אם יש אפשרות... מה המפה שלי אומרת .. אני אשמח מאוד.
דקל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
דקל
ליאת יוגב29/01/2011מאחר והפורום נועד לבחירת שמות לתינוקות , משום כך , לא נכון להתחיל לנתח מפות של בני ה-20 וכיוצא בזה ..
אם מעוניינת אפשר לפנות למייל שלי .?!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המלצה לשםהדס28/01/2011
הי,
הבן שלנו אמור להיוולד בעז"ה בתאריך 11.2.11 בניתוח קיסרי
אנחנו מתלבטים בין תומר, עידו וגיא.
יש המלצה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המלצה לשם - תגובה
חנה עטיה29/01/2011להדס שלום,
מומלץ להיוועץ לאחר הלידה כאשר תדעי במדויק את התאריך.
בכל אופן שם המשפחה הכרחי ליעוץ.
אני לרשותך
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לתינוקיוסי בן אהודה28/01/2011
שלום נולד לנו בן וביום א' ברית בע"ה ת.לידה 22.1.11 (קיסרי)מה את חושבת על השם עמית.
ואם לא האם יש המלצות?
תודה ושבת שלום,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שם לתינוק - תגובה
חנה עטיה28/01/2011ליוסי שלום,
ילדכם הגיע לעולם עם יעוד מספר 9 - יעודו להיות מנהיג טוב לב, חכם, רואה הכל בגדול ורחב, נדיב, אלטרואיסט, אינדיבידואליסט, רגשי וכו'.
נוצרת מפה מאוד עוצמתית של מנהיגות, יכולת הובלה, יכולת ישום, ביצועיסט, כושר ארגון וניהול, יכולת להצליח כלכלית, שום דבר לא יעמוד בדרכו.
בתור הורים יש להבין את עוצמתו ולא לכפות עליו את רצונכם אחרת יהפך לטיפוס מרצה.
השם עמית - 16/7 - שם קארמטי לילד בוגר, רציני, חכם, נבדל, אינדיבידואליסט - מצפה מעצמו להיות יותר מעמיק ואיטי ולא זריז ושואט קדימה כמו היכולות שלו.
לשיקולכם
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם לתינוק
יוסי בן אהודה29/01/2011תודה חנה ,
קיבלתי את תשובתך , וחשבנו גם על אורי (בהגייה האור שלי), מה דעתך ?
האם יש לך שמות שלדעתך מתאימים יותר ?
תודה , ושבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם לתינוק - תגובה
חנה עטיה29/01/2011ליוסי שלום,
במקרה הזה השם אורי מאוד לא מומלץ מהרבה סיבות.
את השמות רק אתם תציעו ואני אנסה להמליץ איזו מפה נוצרת - הרמונית או דיס הרמונית.
בהצלחה חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לתגובה
יוסי בן אהודה29/01/2011תודה על מהירות התגובה ,
חופית אוהבת את השם מתן , ואני קראתי על צירוף האותיות מ-ת המזכירות מוות,
מה דעתך ?
שוב תודה ,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לתגובה - תגובה
חנה עטיה29/01/2011שלום ליוסי,
לגבי השם מתן - איני מתמצאת בתחום עליו אתה מדבר.
לגבי השם מתן בן אהודה - נוצרת מפה הרמונית למדי - עם שאיפה בגדול, שאיפה להצליח, היכולת היא של זריזות, תקשורת, עבודה עם אנשים - אך יתכן גם קושי להוציא זאת לפועל בגלל מספר קארמטי ביכולות.
הוא יקרין משפחתיות, הרמוניה, טוב, לב, נדיבות - מה שהרמוני ליעוד.
בהצלחה חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)