מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- תינוק חדש הגיע לעולםקרן03/02/2011
שלום,
מעוניינת בעזרה בבחירת שם לתינוק שנולד ביום 31.1.2011 בשעה 04:45
שם המשפחה:גולדשטיין.
השמות לגביהם אנחנו מתלבטים: איתי, עומר, יובל.
הרבה תודה,
אמא קרן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תינוק חדש הגיע לעולם - תגובה
חנה עטיה03/02/2011לקרן שלום,
ילדך הגיע לעולם עם יעוד מספר 9 - יעודו להיות מנהיג, כריזמטי, אלטרואיסט, לתת ולא לצפות לתמורה, להיות חכם, מוחצן, רגיש וכו'.
השם עומר - לא מומלץ, אובר מספר 9 - מוביל לשלילי של המספר.
בהחלט יש התלבטות בין יובל לאיתי.
השם איתי - שם לילד בוגר, חכם, רציני, איכותי, נבדל.
השם יובל - ילד מקסים, ילדי, אינטלגנטי, דברן, בא לשמח את אמא שלו.
השם יובל גם יותר הרמוני ליעוד מאשר איתי.
עם איתי נוצרת מפה - סה"כ הרמונית. כאשר היעוד 9 המנהיג העושה מה בראש שלו, סגור עם מספרים מסגרתייים, משפחתיים, ביתיים. גם הזוית של הזוגיות יוצרת בעיות באינטימיות.
עם יובל נוצרת מפה - כאן היעוד 9 פחות סגור עם המספרים מסביב ויש כאן צרוף של טיפול באנשים, הרבה טוב לב. הוא יקרין כלפי חוץ, אדם חברותי, מסתדר, תקשורתי ולא תמיד יאהב את הרגישות והרכות שבתוכו.
בהצלחה חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
קרן06/02/2011חנה שלום,
כל כך התרגשתי לקרוא את הדברים.
כבר בבטן הרגשנו את האנרגיה של הקטן: אנרגיה חזקה אבל גם הרבה קלילות, פשטות, שמחה. לכן היה מדהים לקרוא את כל הדברים האלה בשם "יובל". אנחנו לא מחליטים מראש על שם אלא מחכים לרך הנולד מסתכלים עליו ומנסים 'להבין' מי הוא. עדיין זה מדהים איך שהשם שעלה הצליח לענות על התחושה לגבי התכונות שלו (מימי העוברות).
דבר שהטריד אותי לגביו (שוב, בהריון) היה נושאים של אינטימיות אמיתית ועמוקה, תחום הרגש-שכל וזוגיות. ואז כתבת דברים ברוח הזו לגבי השם "איתי"!
בקיצור, התרשמתי מאד. הרבה תודה.
הברית מחר ובחרנו ביובל.
קרן.
(סליחה שלקח לי כל כך הרבה זמן לכתוב בחזרה... אני רואה שמאז עברו כאן עוד המון המון תינוקות.... מקווה שתראי את התגובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה - תגובה
חנה עטיה06/02/2011לקרן שלום,
אני מתרגשת בשבילך, בחרת בשם נפלא ומאחלת לכם הרבה אושר איתו.
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לתינוקתמאיה03/02/2011
שלום רב,
ילדתי ביום 31.1.11 בשעה 1:35 תינוקת יפיפיה.
מאוד אהבתי את השם אלינור, אך רב ששאלנו לעצתו אמר שהשם א מתאים לעומת רב נוסף שאמר שמתאים (כל אחד מהם ביקש פרטים אחרים)...אנחנו מבולבלים ועצם העניין גרם לנו לפקפק בבחירתנו.
שמות נוספים שאהבנו אף הם נפסלו על ידי שניהם.
כעת עלה רעיון לקרוא לה אימבר. שם ששנינו אוהבים למרות שלא היה ברשימה שהכנו.
מה דעתכן? מה הסיבה, אם בכלל לשלילת השם אלינור והאם אימבר מתאים?
שם המשפחה יהיה דינר.
המון תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד שם
מאיה03/02/2011גם תבור זו אופציה (-:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מאיה
ליאת יוגב03/02/2011לא מכירה את דרכם של רבנים , כך שלא אוכל להסביר את שיקול דעתו של מי מהרבנים שאליהם פנית ,
על כל פנים , אני מוצאת שהשם אלינור עדיף על השם אימבר , היוצר קונפליקטים ובעייתיות .
השם אלינור מוכיח על מפה הרמונית במרביתה , מספרים רכים , חברותיים , תוך יכולת ביטויית נפלאה , צדדים יצירתיים , כמו גם , צדדים בוגרים תובנה רבה ,(בשל העובדה שמספר הגורל הינו 9) 9- מספר שיש בו צדדים בוגרים תובנות רבות , יכולת להתעלות , צורך במרחבים , ועוד .
כאשר המפה במרביתה מורכבת ממספרים אי זוגיים המייצגים , יחודיים , הצורך ללכת בדרכה המיוחדת ועוד .
לשיקולכם !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ליאת
מאיה03/02/2011אם כך, אם נוריד את ה- י ונקרא אמבר זה טוב באותה מידה?
המון תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מאיה
ליאת יוגב03/02/2011בבחירת השם אמבר , עלולה להיווצר בעייה תקשורתית , המלווה בבעיות חברתיות ,
כמו גם , פחות קבלה עצמית , משום כך , לא אוכל להמליץ על השם אמבר .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבחרנו
מאיה13/02/2011אלינור IT IS ! תודה רבה (-:
זה גם השם שממילא התחברתי אליו כבר בהריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לילדח103/02/2011
בני נולד ב- 22.2.09 ונתנו לו את השם מתן- שם משפחה דינוביץ.
רציתי לבדוק על מנת להיות שלמה עם עצמי, רגע לפני נתינת שם נוסף במשפחה, האם הוא משדר חיוביות או שיש איזה בעייתיות עם השם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שם לילד - תגובה
חנה עטיה03/02/2011שלום רב,
השם כבר ניתן כך שאין הרבה מה לומר.
השם הוא מהתת מודע של האם וזה מה שבחרת.
למה הכוונה לתת שם נוסף במשפחה.
השם בו משתמשים הוא הקובע במפת ההתנהגות של האדם.
יעודו של ילדך הוא מספר 8 - יעודו להיות חזק והשרדותי, להיות זריז, יעיל ומאורגן, כריזמתי, משיג את מטרותיו ופחות רגיש.
נוצרת מפה של בונקר רגשי (ביחסים הקרובים והזוגיים). כלפי חוץ הוא יקרין משפחתיות, הרמוניה, טוב לב, רגישות, נתינה. אך בתוכו יהיה ממש שונה. הוא יהיה אדם שידע להסתדר, לנצל הזדמנויות, לפתור בעיות בצ'ק.
הוא צריך ללמוד לתת רק כשהוא שלם עם זה ולא בשביל שיגידו לו תודה על טוב ליבו.
הכי חשוב ללמדו להביע רגשות, ללמדו שהתעסקות ברגשות כן חשובה ואפילו מאוד חשוב. כי הוא יהיה עסוק בלעבוד, להצליח כלכלית ולעסוק ברגשות זה כאילו בזבוז זמן.
בהצלחה חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם לילד-המשך..
ח106/02/2011שלום חנה-תודה על המשוב, הכוונה שעוד אח בדרך ורציתי להיות שלמה עם ההחלטה הקודמת ואולי ניתן להוסיף לו שם נוסף (למתן) שיאזן את כל התכונות הפחות טובות אצלו...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם לילד-המשך.. - תגובה
חנה עטיה06/02/2011שלום רב,
כפי שכבר הסברתי הוספת שם לא משנה את ההתנהגות של האדם, או נאמר שהיא שולית ביותר. השם בו משתמשים הוא הקובע.
את השם כבר נתת כי זו הייתה בחירתך הטובה והמתאימה לך.
כעת יש לעזור לו לעבור את ארועי חייו, ולדאוג לצד הרגשי שלו שיפתח, שידע להביע רגשות, שידע בעיקר שחשוב להביע רגשות. ללמדו שלמען שיהיו לו יחסים קרובים מוצלחים הצד הרגשי מאוד חשוב.
בהצלחה חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתלבטתמיכל03/02/2011
היי,
נולדה לי בת בתאריך ה- 25.1.11 בשעה 14:32 ואני מתלבטת בין מספר שמות: מאיה,נויה,נועה,יערה ויובל.
אשמח לשמוע את דעתך לגבי השם המומלץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתלבטת
מיכל03/02/2011שכחתי להוסיף ששם המשפחה הוא כהן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מיכל
ליאת יוגב03/02/2011מספר הגורל של התינוקת הינו 3 , מספר המדגיש צדדים ילדיים , באה ללמוד שיעור באופטימיות , להתחבר לצדדים יצירתיים או ביטויים בכלל . לדעת לתת אמון ולסמוך על העולם (הנאיביות הילדית )
מול זה , על פי השם נויה , מתקבלת מפה שיש בה חלקים רכים רגשיים מול החלק האומר - מה פתאום ? חייבת להיות יעילה פרקטית חזקה , מה פתאום רגש ,
אם כך , מה שנקרא - פחד מאיבוד שליטה , פחד מללכת עם החלקים היותר מדי מושפעים רכים ורגשיים .
אפשר גם לראות המפה , צד דינמי מול חלק האומר , חייבים להתנהל בשיקול דעת , מה שנקרא - רצוי מול מצוי , דבר העלול ליצור חווית תסכול .
השם יובל , מה שיכולה להיות מאד הרמונית ,למרות זאת , קיים יתר 3 במפה , צד ילדי , מול החלק המחייב להיות יותר אחראית ובוגרת . שוב רצוי מול מצוי המביא לחווית תסכול .
השם נועהבעייתי במיוחד , תקלוט שאף אחד לא באמת מבין לעולם הצרכים הקיים בתוכה , לא מתאים!!
השם יערה , מפה שיש בה חלקים רכים חברותיים מול זה שכלפי חוץ , חשוב יהיה להיראות יותר מרוחקת , שונה נבדלת , אם כך , עד כמה מקבלת את מי שהיא ??
מה שנקרא - פחות קבלה עצמית , אך מאד אפשרי שזהו השם היותר מתאים ?!
מבין כל השמות שהצעת , אלא אם כן אפשר לנסות להתחבר לשמות נוספים .
לשיקולכם !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאופציות נוספות
מיכל04/02/2011היי ליאת,
תודה על התשובה היא בהחלט עזרה.
שמות נוספים שחשחבתי עליהם: מאיה , רוני, סתיו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מיכל
ליאת יוגב04/02/2011מבין השמות שהצעתם , השם רוני בהחלט מתאים , מפה דינמית , פעלתנית צד זורם חברותי מול חלק פרקטי ומעשי במיוחד
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחזרה לשם הנעוריםיפעת03/02/2011
שלום,
מה דעתך על חזרה לשם הנעורים לאחר גירושין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
יפעת
ליאת יוגב03/02/2011חייבים לבחון הנתונים במלואם , לא רק את הרעיון בפני עצמו ...
לראות מה היה השם שאליו נולד האדם , מול מהי המפה כיום ואז לבדוק מה עדיף ...
כשברור שהשם הראשון יש לו משמעות מאד גדולה , ובכל זאת , חשוב לבחון כל הנתונים לצורך העניין .
(הפורום נועד לבחירת שם לתינוק , אם כך , ניתן לפנות להיוועצות טלפונית .)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הוספת שםסיגי03/02/2011
שלום אני עוברת תהליך גיור ואני רוצה להוסיף שם לעצמי
קוראים לי אלונה נולדתי בכ"ד באלול התשנ ורציתי לשאול אם לפי זה אפשר למצוא לי שם עיברי
אשמח לעזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אלונה
ליאת יוגב03/02/2011ניתן בהחלט לעזור , אך הפורום לבחירת שם לתינוק לא נועד לכך , מה גם
שיש צורך לבחון קודם כל השם הראשון שאליו נולדת , בשפה בה נולדת ,
אם כך , מוזמנת ליצור קשר ... אם תרצי , כמובן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שם לתינוקתחגית03/02/2011
ילדתי בת בתאריך 23.1.2010 בשעה 20:00 בערב.
שם משפחה:דוידוביץ.
מתלבטים לגבי השמות: ליר, גלי, ניקול, אלין , מורן, אלה.
נשמח לתשובה.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
חגית
ליאת יוגב03/02/2011מבין השמות שהצעתם השם המועדף הינו ליר , מפה הרמונית בכללותה , צירוף רגשי נשי וחברותי במיוחד . בהצלחה !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זהר או זוהריעל02/02/2011
שלום,
נולדה לי ילדה ב- 31.1.11 השם הוא זוהר,
האם להוסיף או להוריד את ה- ו?
שם המשפחה - עפרון
תודה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זוהר או זהר
יעל02/02/2011שעת הלידה- 6:24 בבוקר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזהר או זוהר - תגובה
חנה עטיה02/02/2011ליעל שלום,
אני מעדיפה את השם זוהר.
הילדה נולדה עם יעוד מספר 9 - יעודה להיות מנהיגה טובת לב, אמיצה, חכמה, רגישה, אינדיבידואליסטית וכו'.
בתוכה היא תהיה עם המון טוב לב, חברתית, עם נתינה, יצירה. אך בתקשורת שלה עם עצמה והסביבה תהיה יותר פרקטית, מעשית ופחות תקרין את הרגישות שלה.
השם זהר - הקושי הוא ביחסים הקרובים ובזוגיות, ולכן אני מעדיפה את השם זוהר.
בהצלחה חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזהר או זוהר
יעל03/02/2011תודה רבה,
באינטואיציה שלי גם אני העדפתי זוהר..
יום טוב,
יעל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אמא ואבא של נירצ'וקיפעת02/02/2011
שלום,
בני נולד בתאריך 25.2.2010 בשעה 23:30. הענקנו לו את השם ניר ושם משפחתו נרשם דונסקי- כשמי, מכיוון שבן זוגי ואני לא נשואים. לאחר כ-9 חודשים לאחר הצהרת האבהות של בן זוגי, שם המשפחה של בני הוחלף לפרץ- כשם בן זוגי.
שאלתי היא האם המזל שלו ישתנה בעקבות שם המשפחה שהוחלף בגיל 9 חודשים?
יש לי הרגשה שמאז שהחלפנו את שם משפחתו הוא חולה יותר. האם יש בסיס להרגשתי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
יפעת
ליאת יוגב02/02/2011מבדיקה שערכתי , נראה שדוקא השם השני מיטיב עם התינוק .
אלא שקיימת חשיבות רבה לבחירת השם הראשון , אי אפשר למחוק השם ולבטלו .
כמו לראות שעל פי השם ניר דונסקי , נוצרת מפה שיש בה צדדים של חנק , כמו לראות מספר גורל 3 , מספר המדגיש צדדים ילדיים זורמים קליליםרגשיים ופרטיים , מול זה הדרישות מהסובבים אותו תהיינה יותר להיות פרקטי מעשי , כמו גם ללכת על פי נורמות .אם כך , במצבים כאלה יכול להיווצר סוג של חנק , שמשפיע גם מבחינה בריאות , כמו לראות בעיות דרכי נשימה , או באזור הבטן , כאפשרות .
אין ספק , שכפי שציינתי באשר למשמעות השם הראשון , שקיימת כאן משמעות שתלווה את דרכו לאורך החיים , על פי המפה הראשונה אליה נולד .
המפה על פי השם ניר פרץ , כפי שציינתי מיטיבה , מפה אנרגטית פעלתנית דינמית יותר ,
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליאת, תודה על התגובה
יפעת03/02/2011קודם כל תודה רבה על התשובה. את מציינת שאי אפשר למחוק ולבטל את השם הראשון. את מתכוונת שיהיו לו 2 מפות שילוו אותו בחייו? כי הרי השם דונסקי נמחק באופן רשמי מתעודת הלידה שלו...
יפעת
ליאת יוגב03/02/2011נכון , אכן ילוו אותו שתי מפות לדרך החיים , כשקיימת משמעות מאד גדולה , כפי שציינתי לבחירת השם המלא הראשון .
אם כך , מאמינה שבחירת שם כל גורלית , כמו לראות עד כמה חשוב לבחור השם נכון .
לשם כך , קיים מקצוע הנומרולוגיה ...(אחת הסיבות)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לתינוקרונה02/02/2011
נולד לנו בן ב-29.1.2011 בשעה 7:02 בבוקר יום שבת.
שם המשפחה שלנו הוא ברדה,.אנחנו מתלבטים בין השמות שי-יה(שייה) ל-מעיין
נשמח לייעוץ.
בברכה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
רונה
ליאת יוגב02/02/2011מספר הגורל של התינוק הינו 7-16 מספר המדגיש צורך בידע למידה , איכות , מול צורך בפרטיות , המפה על פי השם שייה , הינה מפה קונפליקטית ובעייתית במיוחד .
המפה על פי השם מעיין , מפה שיש בה חלקים נוקשים מול הצורך להראות לעולם הצדדים היותר רכים הרמוניים ,
אפשרות אחרת לבחון המפה , מי שיכירו מבחוץ לא תמיד יכירו מבפנים , הפנים - אי זוגי ,פרטי במיוחד , החוצה ישדר כמי שיותר זוגי והולך על פי נורמות .
לשיקולך ,באשר לשם מעיין !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תינוקתאלמונית01/02/2011
שלום רב,
אני אמור ללדת ב- 13.2.2011
בניתוח קיסרי
השמות הם לבת :
ליהי
ליהיא
ליאן
משפחת לוי,
אשמח לקבל ממכם דעה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אלמונית
ליאת יוגב01/02/2011אם אכן תלדי ב-13.2 , השמות ליהי וליאן לא מתאימים ,כי אז מתקבל קונפליקט
בין מספר הגורל =1לבין השם המלא =2 , בעייתי במיוחד .
השם ליהיא בכתיב זה , מתאים יותר, גם כי בעייתי משהו .
נכון יהיה לבחון אופציות נוספות , או לחכות ללידה ואז להיוועץ ,
להשתמע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מבקשים עזרה בבחירת שם לבת שלנורועי01/02/2011
שלום לכולם,
שמי רועי ושם אישתי מילי.
שם משפחה - רינגל.
אשמח אם תוכלו לייעץ לנו בבחירת שמה של בתנו החדשה אשר נולדה בתאריך 31/01/2011 בשעה 13:11.
אנחנו מתלבטים בין מספר שמות אפשריים:
עמית
עומר
תמר
אודה לכם תשובתכם בהקדם האפשרי.
תודה רבה
רועי רינגל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
רועי
ליאת יוגב01/02/2011ראשית , מספר הגורל של התינוקת הינו 9 מספר המדגיש , יכולת הבנה נתינה ,רצון לבגדול , תוך צורך לתקן העולם וחשוביהיה לתת לה מרחבי מחיה ,
מול זה , על פי השם עמית , מתקבלת מפה שיש בה צדדים רכים וחברותיים מול הרצון להראות לעולם כלפי חוץ , צד פרטי , אינדבדואלי ונוקשה יותר . פחות קבלה עצמית , כמו גם מפה שיש בה בעייתיות מבחינה חברתית ...
השם עומר - מוכיח על מפה שיש בה פחד מאיבוד שליטה , פחד מלהיסחף ביתר בהיבט הרך , חברותי ופשרני , מפת פחד מאיבוד שליטה , עלולה להביא לחיים מציאויות של איבוד שליטה !! בעייתי
השם תמר , מפה שיש בה , שוב ,חלקים רכים חברתיים ,אך מה פתאום ?? פחד מללכת עם הצדדים הללו , כמו לראות , פחד מאיבוד שליטה בלהיות יותר מדי רכה ופשרנית .
שוב מציאות העלולה להביא להפתעות. כמו גם מפה שיש בה חווית תסכול רבה .
אם כך, ממליצה לנסות להתחבר לשמות נוספים .
צר לי , שזוהי תשובתי ,אך לאחר ההסבר הדי מפורט , אפשר להניח שתוכלו להסכים איתי שלא מן הראוי להמליץ על מי מהשמות הללו .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרועי
רועי רינגל02/02/2011היי ליאת,
מה לגבי השמות:
מיקה
שי-לי
שוב תודה
רועי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
רועי
ליאת יוגב02/02/2011השם שי-לי , מקבל מפה שיש בה המון קונפליקטים , מוכיח על מצבים משבריים בדרך החיים !!!
השם מיקה יוצר מפה מאד לא אינטימית , מספרי 9 גורל ו-7 דומיננטי , כמו לראות צדדים מנטליים , תובנה , בגרות רבה , אך קושי באינטימיות במידה רבה .
מרבית המספרים במפה הינם מספרים גבריים , גם בעייתי ..
נסו להתחבר לעוד שמות !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נכדי יולד בעזרת השם ב-6 למרץ שנה זומרים לוין01/02/2011
נכדי יוולד ב-6/3/2011 בניתוח קיסרי.הוריו (ורד ורועי)מתלבטים בין השמות ערן,עמית ועידו.אביו מעדיף את השם ערן(גם אני) ואמו מעדיפה עמית.אודה על המלצתך.
בתודה סבתא מרים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מרים
ליאת יוגב01/02/2011חשוב לבחון השמות ביחס לתאריך הלידה ובצירוף לשם המשפחה
היי בקשר לאחר הלידה , להשתמע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המלצה לבןאלמונית01/02/2011
אני צריכה ללדת בעוד כיומיים בניתוח ואצטרך להיתאשפז לזמן מה לכן ברצוני כבר עכשו לקבל המלצות לשמות על מנת להיות פחות או יותר מוכנה ,הוא צריך להיוולד בע"ה ב3.2 שם המשפחה הוא זיתוני והשמות שחשבתי הם נועם ליאם דניאל אושר אופק כאשר ליאם הוא המועדף לי מה את אומרת ?והאם ישנו פרט נוסף שלא ציינתי ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ושכחתי
אלמונית01/02/2011מדובר בבן
אלמונית
ליאת יוגב01/02/2011נכון לעכשיו , מבלי להיות בטוחים בתאריך הלידה , האפשרות לבחור בשם נועם - נראית טובה . השמות האחרים פחות מתאימים , אך חשוב לבחון זאת בודאות מול תאריך הלידה . לכן אשמח אם תחזרי אם כל הנתונים לאחר הלידה , כשיהיה תאריך ודאי!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לטניהטניה קוריצ'אר31/01/2011
שלום! אני אמורה ללדת בניתוח קיסרי ב-28.02.2011. השם שאני רוצה לתת לתינוקת הוא שלי. אני מאוד אוהבת את השם. השאלה היא האם התאריך עצמו הוא חיובי וטוב? הרי אפשר לנסות לשנות אותו בכמה ימים. והאם השם שלי מתאים ומביא מזל טוב. שם המשפחה שלנו קוריצ'אר. תאריך לידה שלי הוא 30.06.1974 ושל בעלי 20.12.1970
ותודה ובברכה, טניה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לטניה - תגובה
חנה עטיה31/01/2011לטניה שלום,
תאריך הלידה של התינוקת הוא גורלה.
התאריך עצמו יוצר יעוד מספר 16/7 - יעודה להיות חכמה, מעמיקה, איכותית, בעלת עומק רגשות, בוגרת, נבדלת - לא פשוט, מה גם שהמספר הוא קארמטי - ז"א יתכנו, פחדים, חרדות נטישה, הפתעות, קורים דברים.
לגבי השם שלך - אין לי תשובה, כי לא בדקתי את מפתך, מה גם שאני לא מבינה בתחום אולי עליו את רומזת של קשר בין שמך לשם ילדתך.
אם זה יהיה תאריך הלידה - נוצרת מפה של חשיבה בגדול ורחב, רצון לידע, חשיבה יצירתית, מקורית, אינטואטיבית וכו'.
אך בתוכה היא תהיה מאוד רגישה, עדינה, עם יכולת לטפל באנשים, יתכנו חרדות ופחדים.
יש כאן אינדיבידואליזם, ומצד שני צורך ביחד וזוגיות.
לשיקולך
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטניה
טניה קוריצ'אר31/01/2011אולי הבנת לא נכון? אני לא רוצה לתת את השם שלי- טניה, אלה השם שלי. מספרו 7 נדמה לי.
התאריך 02.03.2011 או 07.03.2011 יותר מתאים או פחות קארמי?
בתודה ובברכה טניה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטניה - תגובה
חנה עטיה31/01/2011לטניה,
אני התיחסתי רק לשם שלי + שם המשפחה.
השם שלי - מספר 7 - אמרנו שהיעוד הוא 16/7.
אם גם השם 7 - אז את מצפה שהיא תהיה בוגרת, חכמה, נבדלת, מעמיקה, איכותית, צריכה שקט ואת הפינה שלה בבית. לא פשוט לילדה כל ה 7 הזה - היא הלו ילדה.
2.3.2011 - יוצא יעוד 9.
7.3.2011 - יוצא יעוד 14/5.
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)