מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שם משפחהרינת06/01/2011
נולדתי בתאריך 19.4.81 שמי רינת מחלב וכעת אני נשואה ומתלבטת האם להוסיף את שם משפחתו של בעלי לשם משפחתי או להוריד את שם משפחתיח ולשים את שמו של בעלי- שצ'ופק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שם משפחה - תגובה
חנה עטיה06/01/2011לרינת שלום,
לפי הידע שלי - לא מומלץ שתי שמות משפחה. צריך לבחור האם ברצונך להשאר עם השם שלך או להחליפו בשם של בעלך.
השם החדש נותן אנרגיות נוספות כדי להתמודד עם ארועי החיים החדשים בחברת בעלך.
בכל מקרה המפה בה נולדת היא הקובעת היא 80%.
השם רינת מחלב - אני לא מנתחת מפה על רגל אחת. אך הגעת לעולם עם יעוד מספר 6 - ז"א יעודך להיות רגישה, המשפחה מרכז עולמך, לותר, להתפשר, לשמור על איזון רגשי כי את צריכה לתת לכולם ולא לצפות לתמורה.
אך החשיבה שלך וגם מה שאת מקרינה כלפי חוץ קצת שונה. ז"א מספר 1 - "אם אין אני לי מי לי" - אני צריכה לסמוך רק על עצמי, חשיבה של יצירה ורעיונות, אולי לחשוב על צרכי ולא על אחרים, ליזום, להנהיג, להוביל - וזה סותר את היעוד במידת מה. זה בקיצור מאוד.
לגבי השם החדש - רינת שצופק - בעקבות הנישואין החשיבה שלך תהיה יותר מעמיקה, איכותית, רצינית, חוקרת, איטית. והיכולות של ביטוי ביצירה, בדיבור, עבודה עם ילדים, במה. נוצרת מפה בהחלט שונה מהקודמת.
זאת אנרגיה נוספת למה שיש לך.
זה ממש בקיצור
בהצלחה חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת שם לבתי שנולדה שבוע 27מירי05/01/2011
בתי עדיין בפגייה ותהיה שם כנראה עוד חודשיים לפחות, בינתיים אנו שוברים את הראש לגבי שם לבונבונה שלנו, שם המשפחה : עוקב שמי: מירי הילדה נולדה ב: 27.12.10 בשעה: 05:08 השמות שאנו מגלגלים הם: נויה, שיר, מור, ליאן,ירין מקווה שאחד מהם מתאים
בתודה מראש
מירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת שם לבתי שנולדה שבוע 27 - תגובה
חנה עטיה05/01/2011למירי שלום,
ילדתך הגיע לעולם עם יעוד מספר 6 - יעודה לחיות בהרמוניה, לחשוב על המשפחה והקהילה, לתת בלי לבקש תמורה, להיות ותרנית, משפחתית ורגישה.
בתור ילדה היא צריכה תשומת לב והתחשבות ברגשותיה.
במקרה שלכם רצוי לתת לה שם שיחזק אותה פיסית.
השמות נויה, ירין, מור - לא מומלצים.
השמות שיר וליאן הם לבחירה לטעמי:
ליאן - יוצר לה מפה מאוד עוצמתית כדי להתמודד עם חייה. הרבה כוח, עוצמה, מנהיגות, מנטליות, כריזמה, ארגון ויעילות. ובתוכה היא תהיה, רכה ומשפחתית.
שיר - גם בגרות וכבדות בחוץ - יכולות טובות ובתוכה רכות, רגישות והמשפחה היא מרכז חייה.
יתכן שהשם ליאן עדיף כי גם השם עצמו הוא מספר 1 - הובלה, מנהיגות, יצירה, אי אפשר יהיה לומר לה מה לעשות.
שיר - ילדה טובה ומשפחתית - שרוצה לרצות ושלכולם יהיה טוב במשפחה.
להחלטתכם.
בהצלחה רבה חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה גדולהההה
מירי06/01/2011חנה יקרה
תודה רבה על הייעוץ החשוב שלך, אני מקווה שאת יודעת כמה את עוזרת להורים ,יש לי המון הערכה לשליחות שלך, תודה תודה תודה!!!
מירי דה-ליון עוקב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחנה שלום שוב
מירי06/01/2011רציתי לבדוק שוב הטיות נוספות לשם נויה, כמו : לינוי, נויה-לי פשוט רוצה למצות את אופציית השם הזה כי הוא היה הכי פייבוריטי אצלנו... תודה וסליחה על ה"נדנוד" דרך אגב גם ליאן אהוב עלינו רק רציתי לבדוק סופית ....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחנה שלום שוב - תגובה
חנה עטיה06/01/2011למירי שלום,
לינוי - לא מומלץ - מפה דיס הרמונית.
נויה לי - ממש לא מומלץ (הרבה מספרים קארמטים).
שוב ממליצה על ליאן.
בהצלחה חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בבקשה תענו ליקרן 3205/01/2011
היי,
רשמתם לי שמומלץ לבחור שם רק לאחר הלידה להזכירכם ההתלבטות בין 2 שמות (לבת) הילה או לינוי. שם משפחה ויקטור.
אבל בביח' מומלץ לבוא עם שם מוכן ומן הסתם לא יהיה לי זמן להחליט שם ולהתיעץ איתכם .
מה אתם ממליצים?
לעזרתכם אודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה תענו לי - תגובה
חנה עטיה05/01/2011לקרן שלום,
אשמח לעזור לך - אך תאריך הלידה הוא קריטי לגבי ההמלצה על השם המתאים. לכן אין ברירה אלא לחכות ללידה.
לגבי השמות שהצעת:
השם הילה (שהוא 14/5 וקארמטי) יוצר הרבה טוב לב והרמוניה - אך הקשר עם התאריך הוא קריטי.
השם לינוי - לא מומלץ בשום מקרה - אך שוב צריך לחכות ללידה.
את תמיד יכולה להתקשר טלפונית אם נחוץ.
בהצלחה חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לתינוקעופר04/01/2011
האם יש מניעה כלשהי לתת לבני, הצפוי להיוולד בקרוב, שם כרצוני ושם שני על שם אבי שנפטר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עופר
ליאת יוגב05/01/2011בהחלט אפשרי לציין כשם שני ,שם של מישהו שנפטר .
הבעיה שיכולה להיות היא כאשר השם הראשון הוא על שם מישהו שנפטר ,
בעיקר בטרם זמנו ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם ראשון
עופר06/01/2011שם ראשון לא על שם מי שנפטר, שם יפה שיראו לי ולאשתי.
ושם שני על שם אבי דוד, שנפטר בגיל 62, לפני שנים רבות.
האם זה עושה מזל רע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
עופר
ליאת יוגב06/01/2011לא ידוע לי שקיימת איזה שהיא בעייתיות ,
כשתגיע העת ,תתייעצו על השם הראשון ,כדי להיטיב עם התינוק !
להשתמע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שמות לתאומיםנוי04/01/2011
שלום...
אני כרגע בהריון עם תאומים בנים.
אני מחפשת שמות בינתיים, ואח"כ מתכוונים כמובן לבדוק את השמות.
שאלתי היא: האם לחפש שמות עם מספר נומרולוגי מקשר, בגלל שזה תאומים.
וגם שיקשר עם הבן שיש בבית, לדוגמא המספר של בני הוא 6.
או... שאין קשר למספר - כי צריך להתייחס למספר הגורל, ואז לבחור את השמות, כדי שיאזן.
אשמח לקבל תשובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שמות לתאומים - תגובה
חנה עטיה04/01/2011לנוי שלום,
המשותף בן תאומים שמספר היעוד שלהם יהיה זהה וכמובן גם יום הלידה.
השם הפרטי שינתן לכל תאום יעיד על הציפיות שלך ממנו (בתת מודע שלך). לכל תאום תהיה מפה משלו, שיהיה בה גם מהמשותף בגלל תאריך הלידה הזהה. (כל ילד הוא אישיות בפני עצמה בודאי כאשר מדובר על תאומים).
רק את תציעי שמות לתאומים שיולדו לך. לעיתים מספר נומרולוגי זהה יכול ליצור מפה שונה.
כאשר תציעי שמות אוכל להמליץ לך האם המפה הרמונית דיס הרמונית וכו'.
בהצלחה בינתיים
ואעזור לך בשמחה לאחר הלידה.
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם אופיר לביתיאביטל04/01/2011
שלום רב
ביתי נולדה ב 27/9/2010 בשעה 9.15 רציתי לדעתעם השם אופיר טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שם משפחה אוחנה
אביטל04/01/2011השם משפחה של ביתי אופיר אוחנה נולדה 7/9/2010 בשעה 9.15
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם משפחה אוחנה - תגובה
חנה עטיה04/01/2011לאביטל שלום,
כתבת בכל הודעה תאריך שונה - איזה הוא המדוייק.
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתאריך מדויק
אביטל אוחנה05/01/2011התאריך הוא27/09/2010 השם אוחנה אופיר בת נולדה ב 9.15
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתאריך מדויק - תגובה
חנה עטיה05/01/2011לאביטל שלום,
ילדתך הגיע לעולם עם יעוד מספר 3 - זה אומר שיעודה לשמח, להיות אופטימית, ילדית, מקסימה, יצירתית וכו'.
השם אופיר הוא מספר 9 וגם יום הלידה יוצא 9 - ז"א שהשם הפרטי שלה הרמוני ליום הלידה וגם ליעוד וזה טוב כי היא תהיה מרוצה מעצמה.
אך היכולות שלה הן 16/7 - גם מספר קארמטי וגם דיס הרמוני ליעוד. ז"א שהיכולות הפוכות מהיעוד - יכולות של להתעמק, לאט לאט, לחקור לעומק, לעבוד לבד - יהיה עליה במהלך חייה ללמוד לחיות עם הפיצול הזה באישיותה.
לא אוסיף, אך יתכן וכל ארועי חייה יהיו מבלבלים. במקרה הזה השם יוצר לה מפה לא פשוטה - אך השם כבר נבחר אז יש רק להתמודד ולעזור לה לעבור את מהמורות חייה.
בהצלחה חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לתינוקתשירלי04/01/2011
שלום,
רציתי לדעת איזה שם יותר יתאים לבת שלנו שנולדה בתאריך:
02.01.2011
השם משפחה הוא צרפתי
השמות הם: נועה, בר, גאיה.
וכן רציתי לדעת אם השם רומי צרפתי מתאים לבת השניה שלנו שנולדה בתאריך:
15.08.2008
בתודה מראש,
שירלי ודודי צרפתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שירלי
ליאת יוגב04/01/2011מבין השמות הצעת , נראה שהשם נועה הוא המתאים ביותר , מאחר ומתקבל צירוף רך ורגשי יותר למספר הגורל אליו נולדה התינוקת ,
כאשר מספר הגורל הינו 7 , מספר המדגיש צדדים נוקשים , דורשי שלמות מנטלית , יש בהם צורך בעומק חקר למידה וכו. מול זה בזכות השם נועה צרפתי נוצר צירוף מרכך , נשי יותר , גם כי אפשר לראות צד יותר מופנם מול החלק שלפיו יהיה חשוב לה לבטא עצמה !
באשר לביתכם רומי , חשוב לציין שמאחר ונולדה למספר גורל 6 , יש חשיבות רבה לתת לה הרבה אהבה , ותחושת שייכות שכל כך הכרחית בעבורה .
לאחר ששם נבחר פחות נוהגת לומר האם השם טוב או פחות מכך ... התשובה תמיד יותר מורכבת !
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם לתינוקת
שירלי05/01/2011תודה רבה על התגובה. . .
נכון לעכשיו רומי ונועה (השם שנבחר) הם עם שם משפחה ברוק
רציתי לדעת איזה שם משפחה מתאים להם יותר ? ברוק או צרפתי
בכל המסמכים שלי אני עדיין ברוק (אולי עדיף להשאיר את זה ככה גם לבנות)
בתעודת לידה שלהם הם עדיין ברוק
תודה
שירלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השם נוגהרינת03/01/2011
לי קוראים רינת מחלב שצ'ופק נולדתי ב 19.4.1981 בעלי רונן שצ'ופק נולד ב- 11.4.1981 אני בהריון ועתידה ללדת באיזור ה- 12.6.2011 בת ראשונה
האם השם נוגה זה שם טוב. חשבתי גם על השמות : מילה, נויה או הילי
מהי המלצתך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
רינת
ליאת יוגב04/01/2011חשוב לדעת מה יהיה שם המשפחה של התינוקת ? מעבר לכך לתאריך הלידה יש משמעות של 50% מערך המפה , כך שהדבר הנכון ביותר הוא להיוועץ לאחר הלידה
להשתמע ביוני .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שינוי שםליאת03/01/2011
שלום לכולן,
אני יודעת שהפורום עוסק בקטנטנים אך מקווה שתוכלו לעזור גם לי.
שמי ליאת חגבי ואני מעוניינת לשנות את שמי לעדי.
אני לא כ"כ מתחברת לשמי ומרגישה שהוא מעניק לי בדידות ולבדות מסוימת.
אני מאוד אוהבת את השם עדי.
האם זה יכול לפגוע כעת אם אשנה שם?לתרום לי?
תאריך לידה 1.12.1982
אשמח מאוד אם תשיבו לי.
תודה מראש.
ליאת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ליאת
ליאת יוגב03/01/2011אענה לך כך , עוד היום אחה"צ הגיעה אלי אישה שרצתה לדעת האם נכון לה לשנות את שם המשפחה שלה , מאחר והתשובה היא לא שחור לבן , לא יכולתי רק לומר - כן או לא .
חשוב להסביר את משמעות המפה על פי השם ליאת חגבי , בצירוף תאריך הלידה ,
כמו גם המשמעות של השם עדי חגבי .... אם כך, הרבה יותר מורכב , מהתשובה - כן או לא !??
לצורך העניין מוזמנת ליצור קשר , במידה ותרצי , כמובן
להשתמע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איזה שם יותר יפה- נטעלי או נטלי?אירוס03/01/2011
איזה שם יותר יפה- נטעלי או נטלי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אירוס
ליאת יוגב03/01/2011ההתיחסות שלי היא לא בהתאם לשם יפה כן או לא ? אלא יותר הסתכלות על המפה כולה ועד כמה הרמונית ?? או קונפליקטית ?קרמטית ועוד ...
כך שאם תרצי תוסיפי נתונים ואפשר לבחון זאת .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לבתתומר03/01/2011
בתי נולדה ב-17.12 ב-03:15
שמותינו תומר ונטלי יקוטי עד כה לא הצלחנו למצוא שם מתאים לילדה- בחרנו שובל וכך קראנו לה עד כה אך אישתי לא מסכימה עם זה כרגע ההתלבטות היא בין השמות:
ליאם, שירלי ואגם. אשמח לשמוע מה מתאים יותר על מנת לקבוע כבר את השם סופית.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תומר
ליאת יוגב03/01/2011אין ספק שקיימת משמעות מאד גדולה לבחירת השם הראשון !!! כך , שבעובדה שבחרתם לתינוקת השם שובל ,קיימת ללא ספק התייחסות למפה הראשונה , התינוקת בת 3 שבועות.
אם כך , המפה הראשונה מוכיחה על צדדים של יתר חופש ריגושים עניין סקרנות , חברה תקשורת תנועה , כמו גם מידה רבה של שובבות , חוסר שקט , אפשרי שיהיה חשוב לה להיות גם מאד אחראית ?! לשמר דברים ולא לשנות , בשל ה-14-5 המתקבל בנקודות מסויימות במפה .
ובכל זאת מבין השמות שהצעתם , השמות האפשרייים הם אגם !! כמו גם ליאם !
לשיקולכם !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לבתעדי02/01/2011
שלום. ביתנו נולדה ב- 28.12.10 בשעה 12:10 בצהרים. שם המשפחה הוא קריסי ורציתי לבדוק את השמות הבאים: יובל, ירדן, אור, הדר, רומי, נוגה, נועה וניצן.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עדי
ליאת יוגב03/01/2011מבין השמות הרבים שהצעת , נראה שהשם הראוי ביותר הוא רובי , זאת מאחר ומתקבלת מפה המרככת במידה רבה את ה-7 כמספר הגורל , חשוב היה ליצור מספרים נשיים , אם כך השם המתאים כאמור הוא רומי .
השמות האחרים גם הם נבחנו , אך נמצאו כפחות מתאימים !
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם לבת
עדי03/01/2011היי, רשמתי כבר את השמות אבל בכל זאת היתי רוצה לשמוע האם השמות יובל וניצן ממש לא מסתדרים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
עדי
ליאת יוגב03/01/2011השמות יובל וניצן ממש לא מתאימים ,
השם יובל - יוצר מפה קונפליקטית,בעייתית ,מצבים של איבוד שליטה מול הפחד מאיבוד שליטה , המון בלגן .
השם ניצן מפה נוקשה ,שם מלא קרמטי - 13- 4 היוצר מצבים של תקיעות בדרך החיים ,
לא מומלץ !!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תינוקתהילה01/01/2011
שלום רב,
תינוקת שנולדה ב 1.1.11 בשעה 11 מה ניתן לומר על הילדה ??
איזה שם הוא טוב עבורה
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תינוקת - תגובה
חנה עטיה01/01/2011להילה שלום,
יעודה של הילדה הוא 6 - היא הגיע לעולם להיות משפחתית, לתת ולתרום למשפחה ולקהילה, להיות ותרנית פשרנית ונלחמת על הצדק וגם מאוד רגישה.
את ההצעות לשם את תציעי + שם משפחה ואני אמליץ ברשותך על השם שיצור מפה הכי הרמונית שניתן.
בהצלחה חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה אחרתמתייעצת01/01/2011
שלום,
עם כל הכבוד לנומורולוגיה.
אני מחפשת משהו קצת אחר ואשמח באם תוכלו לעזור.
אני בהריון, לפני לידה ומעוניינת להתייעץ לגבי שם לתינוק בפן הדתי.
אשמח אם תוכלו לתת לי מקום אליו אוכל לפנות לגבי התייעצות והמלצה על שם מהתנ"ך בפן הדתי.
או פורום כלשהוא אם אתן מכירות אשר מייעץ למתן שמות מן הפן הדתי.
תודה ושבוע טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח לעזרה בנושא
אימא02/01/2011תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבאמת???
לי03/01/2011וואו לא ידעתי...
אני רק רוצה לומר לך משהו ..אנחנו לא מכירות אמנם אבל כל הכבוד לך על ההתיחסות ועל התשובות האישיות:) את מקסימה תודה רבה:) מכל הלב:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לתינוק שנולדלי01/01/2011
שלום:)
אשמח לדעת האם השם שבחרנו מתאים לתינוק שנולד ביום 26/12/10 בשעה 00.31
השם הוא אלמוג
שמי ושם בעלי לימור ורועי שוורצמן
תודה מראש:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר וחשוב לי רק להוסיף
לי01/01/2011שניתן לו גם שם נוסף שם שני הוא יוסף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לימור
ליאת יוגב01/01/2011לשם השני פחות חשיבות , אך את שואלת על בחירת השם לאחר שנבחר , אם כך ,
כל שניתן לומר , חשוב לאפשר לו מידה רבה של חופש ,ריגוש ,עניין ,חברה, גיוון ותנועה .
בהצלחה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ליאת
לי01/01/2011השם הוא עדיין ב גדר בחירה הברית תתקיים בעזרת ה' מחר ורציתי לדעת אם הבחירה היא טובה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם אפשר שאלה נוספת לגבי שמות
לי01/01/2011השם הראשון שהיה בתור אפשרות הוא שליו אבל אין לי מושג למה היה לי קצת קשה עם השם הזה
אשמח לשמוע את דעתך לגבי השם שליו והשם עמיחי
שוב המון תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לימור
ליאת יוגב01/01/2011אם עדיין השם לא הוחלט , אפשר לומר כך - השם אלמוג - לא מומלץ , מאחר ומתקבל צירוף קונפליקטי במיוחד , מספר גורל 5 מול שם מלא 7 , צירוף המוכיח על המון בלגן , בלבול רב , צדדים הפוחדים לאבד שליטה , מול מציאות , לאורך הדרך , המאבדת שליטה , ה-7 מורכב מ-16 שהינו שיעור במערכות יחסים , מצבים של ניתוקים ועוד .כמו כן קיים צירוף מספרים נוסף 19- היוצר מצבים קורבניים בדרך החיים ,
משום כך , כמו לומר לא מעט סיבות , לא אוכל להמליץ על השם .
השם שליו גם הוא בעייתי - מספרים רכים - מדובר בבן ! מספרים שלפיהם יהיו בעיות תקשורתיות , חברתיות ... כמו גם צירוף 19-1 המוסבר .
השם עמיחי - יוצר מפה שיש בה המון חוסר שקט , כמו גם מספרים רכים ,מושפעים , תלותיים .
לשיקולכם !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליאת המון תודה על התגובה
לי02/01/2011יש לי שאלה נוספת האם יש חשיבות לשם משפחה למשל בעלי רושם את השם משפחה שלנו עם ו אחת ואילו אני עם 2...האם יש לזה משמעות בבחירת השם..?
לימור
ליאת יוגב02/01/2011בודאי שיש משמעות לכל אות , מכירה הביטוי "קוצו של יוד" .?
חשוב לדעת לאיזה שם משפחה התינוק נולד ? בדרך כלל ההתייחסות היא על פי איך שהאבא כותב .
צייני בפני האם לבדוק את השם על פי שורצמן , כי משנה את כל המפה !!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליאת המקסימה
לי03/01/2011שאלתי את בעלי וכן עם כותבים את השם משפחה עם ו אחת..גם בת.ז זה רק עם ו' אחת..מה זה בעצם אומר?
לימור
ליאת יוגב03/01/2011בהתייחסות לשם המשפחה שורצמן , נראה שהשם עמיחי הוא היותר מומלץ ,
האם קיימות אופציות נוספות ???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)