מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בחירת שם לתינוק דחוף!!!!מיה24/04/2010
היי,
שמי הוא שירז טל בללי והתאריך לידה שלי הוא 06.03.84 ובעלי הוא יוני (יונה) בללי והתאריך שלו הוא 16.04.81.
בשעה טובה נולד לנו בננו הבכור ביום שני ה 19.04.10 בשעה 00:50 ואנו מתלבטים בן שתי שמות
עילאיי או שוהם.
נשמח אם תעזרי לנו בהקדם כי הברית ביום שני הקרוב.
תודה רבה
שירז* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שירז
ליאת יוגב24/04/2010האם ניתן להבין ששם המשפחה של התינוק הינו - בללי ?
אם אכן כך , השם שוהם - נפלא !
מתקבלת מפה שיש בה חלקים עצמאיים , מנהיגותיים , מול צדדים רכים , צורך בביטוי , תוך נועם ורכות .
נפלא .
השם עילאיי , תמיד נשאלת השאלה - איך כותבים ?
שם שנשאלת לגביו השאלה איך לכתוב , עלול ליצור בעיה תקשורתית לילד .
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה - שירז
מיה24/04/2010קודם כל תודה רבה,
השם משפחה הוא בללי וחשבנו לאיית את השם הפרטי עילאי - האם כך זה בסדר?
מאחר וקודם כתבתי לך עם שני יודים והכוונה היא ליוד אחת.
נשמח לתשובה שוב בהקדם.. כי כרגע הנטייה היא יותר לעילאי מה דעתך?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שירז
ליאת יוגב25/04/2010השם עילאי ,יוצר מפה שיש בה חלקים מנהיגותיים , מול הפחד מללכת עם הצדדים המנהיגותיים , מה שנקרא פחד מאיבוד שליטה , מול זה מספרי המפה הינם מספרים פרקטיים מעשיים , אך גם עצורים רגשית ... מול זה השם עילי , באופן הזה , יוצר מפה יותר מבטאת ... נראה כעדיף !
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הודעה לליאתענת24/04/2010
שלום ליאת,
שם ביתי כיום הוא חנה , נולדה ב- 30/6/1994 אני מעוניינת להוסיף לה שם- אליה. מה דעתך האם זה נכון לה להוסיף ? שמה יקרא חנה אליה.
אשמח באם תחזירי לי תשובה בהקדם.
בברכה
אמא של חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ענת
ליאת יוגב24/04/2010מהו שם המשפחה של חנה ביתך ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לבתמיטל23/04/2010
שלום,
בתאריך ה- 14/08/10 תיוולד לנו בת וחשבנו על השמות: אמילי, עדי, דניאל,
שם המשפחה: כץ
השמות שלנו: לירן ומיטל
אודה לתשובתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מיטל
ליאת יוגב24/04/2010תאריך הלידה הינו מרכיב של 50% מערך המפה , מאחר וכך , לא אוכל לקבוע סופית מהו השם המתאים יותר , אך על פניו נראה שאמילי , צירוף טוב.
היי בקשר לאחר הלידה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עוד אפשרויותלילך23/04/2010
נורית או מעין/מעיין מתאימים?
תודה,
משפחת ישי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לילך
ליאת יוגב24/04/2010השם מעין מקבל צירוף קרמטי - 13-4 , קרמה = חוב מחיים קודמים וקשיים בחיים אלה . כמו לראות מציאות היוצרת תקיעות וחוסר שביעות רצון
השם מעיין , יוצר מפה קונפליקטית , שלימים , בעייה בבחירת כיוון מקצועי ...
השם נורית - מפת חנק , עד כמה העולם החיצון יוכל להבין את עולם הצרכים הקיים בי ??
עלול ליצור בעייה בריאותית ?? כמו גם מצבים של ניתוצים ביום מן הימים ....
אם כך , נראה שמבין השמות השם תמר , הוא השם המועדף .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פניה חוזרתלילך23/04/2010
כאמור, נולדה ב 13.04.2010
משפחת ישי
אולי השמות הילה או תמר יתאימו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לילך
ליאת יוגב23/04/2010השם תמר אפשרי בהחלט !!
המפה כולה הינה מפה הרמונית , מספרים זוגיים , המוכיחים על "ילדה טובה"
גם כי אפשר לראות זאת בדרך של , המון רגש , אך כלפי חוץ , הרושם שתרצה להראות לעולם הוא יותר מעשיות פרקטיות ומה פתאום להיות כל כך רגשית ?
אפשרות אחרת , כאשר כל המפה היא זוגית , אך השם הפרטי כמספר אי זוגי תמר = 1
יכול ליצור בעיתיות מסויימת .
ובכל זאת , אין ספק שהשם מתאים !!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לבנייפעת חבני23/04/2010
שלום ליאת,
נולד לי בן שלישי ביום רביעי ה-21.4.10 בשעה 11:46. יש לי שני שמות שעליהם אני מתלבטת והם:
אורי ORI או אלון מה דעתך. שם המשפחה הוא חבני
תודה רבה
יפעת חבני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
יפעת
ליאת יוגב23/04/2010השם אורי -נפלא ! מספרים מנהיגותיים ,תוך גישה מעשית פרקטית ,
הבעייה הקיימת על פי השם - שקיימת בעייה שנקראת , בעיית אפקטיביות , קיימות רצונות לבגדול , יכולות לבגדול , אך לא תמיד תגענה ההזדמנויות כמו שרוצה . דבר העלול להביא לחווית תסכול .
אך בסה"כ המפה נפלאה .הרמונית , עוצמתית!
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פניה חוזרתלילך23/04/2010
ביתנו נולדה ב 13.04.2010 ועדיין לא החלטנו על שם.
שם המשפחה ישי.
האם השם יעל מתאים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לילך
ליאת יוגב23/04/2010המפה על פי יעל ישי מקבלת מספר קרמה 16-7 = מצבים של ניתוקים , הפתעות , שיעור במערכות יחסים , השם ממש - לא מומלץ !!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התיעצות לגבי שמות לבניםרחלי22/04/2010
האפשרויות : הראל , נועם , אלון, מה האפשרות העדיפה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
רחלי
ליאת יוגב22/04/2010נתונים ??שם משפחה , תאריך לידה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה
רחלי23/04/2010האפשרויות : הראל , נועם , אלון, מה האפשרות העדיפה ?
שם משפחה אמזלג
תאריך לידה 18/04/10
תודה מראש על התשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
רחלי
ליאת יוגב24/04/2010מספר הגורל של התינוק הינו 7 , מספר המדגיש צורך בחקר עומק , ידע למידה , צורך בפרטיות רבה , מול רצינות ואיכות . על פי השם הראל מתקבלת מפה חרדתיצת במיוחד , כמו גם, פחות קבלה עצמית ,
ובנוסף מי שיכירו מבחוץ לא תמיד יכירו מבפנים , הפנים -לא סטנדרטי ופרטי במיוחד , החוצה ירצה להראות לעולם הצד הסטנדרטי , היותר הולך בתלם .
השם נועם - מקבל מפה שיש בה חלקים נוקשים , גם כי לא תמיד יאהב להראות לעולם ,כמו גם לראות עצמו ככזה , אם כך עד כמה יאהב את מי שהוא? מה שנקרא פחות קבלה עצמית . , גם כאן אפשר לראות , שמי שיכירו מבחוץ לא יכירו מבפנים , מוכיח גם על הורים עם מסרים שונים לחלוטין ...
השם אלון , יוצר מפת חנק , עד כמה העולם החיצון מבין את עולם הצרכים שלי ?? כאשר הפנים כל כך מיוחד שונה , פרטי ועוד , אך מול זה יקלוט שהדרישות ממנו , מתוך ההורים מורים , חברה סביבה הם להיות סטנדרטי , כמי שהולך בתלם , כשזה לא מי שאני , אם כך לתוך החיים יכניס אנשים חיצונים מנוכרים וקרים , כי לא תמיד יוכלו להבין את עולם הצרכים הפנימי שלו ...
לשיקולך .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שםלי גוזלן22/04/2010
שלום
בשעה טובה נולדה לי בת בתאריך 17.04.10
אני מתלבטת לגבי השמות :
עמית
טל
בר
רוני
ניר
שמי : לי גוזלן 15.10.83
תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לי
ליאת יוגב22/04/2010האם ניתן להבין ששם המשפחה של התינוקת הינו גוזלן ?
אם כך הדבר , השם טל נראה כמתאים ביותר , מאחר ומתקבלת מפה הרמונית במיוחד ,
מספרים נשיים רגשיים , יכולת הבנה , יצירתיות ועוד. אלא , שחשוב לי לציין שמספר הגורל הינו 6 מספר המראה על צורך בהרמוניה אהבה משפחה , מול זה גם מספר הפצע הגלגולי שלה - מתוך השם טל גוזלן = 6 , כמו לראות , שעל היעוד שבאה לעשות כאן קיים קושי , שעברה אותם כבר בגלגולים קודמים בכל הקשור בהרמוניה משפחה , כשזהו הקושי שלה גם בחיים אלה ....
השמות האחרים נבחנו גם הם , אך לא נמצאו כמתאימים , כל אחד וסיבתו ...
אז השאלה המתבקשת , האם קיימות אופציות נוספות ??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת שמותolga21/04/2010
שלום!
שמי אולגה ושם בעלי אבי (אבי יצחק בת.ז)
שם משפחה: יוסוביץ.
בתנו נולדה בתאריך 14/3/2010 בשעה 2:36AM.
אנו קראנו לה נועה. שם שני שלה הוא רוזה - על שם סבתי ז"ל למרות שלא רשמנו את השם בת.ז
יש לי גם בן שנולד בתאריך 02/5/2006
שמו יהונתן משה
תוכלי לבדוק האם שמות מתאימים ?
תודה ראש!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אולגה
ליאת יוגב21/04/2010נראה שבחרתם בשם!! השאלה האם כשבחרתם בשם נועה , חשבתם בשפה העברית , או רוסית ??
במידה וחשבתם בשפה העברית , מתקבלת מפה שלפיה הצורך בפנימי הוא מאד לכיוון שיתוף , בהבנה תמיכה , רגש שייכות , כאשר החוויה היא שהדרישות ממנה שתהיה ילדה ח כ מ ה , עם תובנות רבות ופחות מכך לכיוון של הכלה , תנו לה לחוש תחושת שייכות , הבנה , תמיכה עידוד וכו.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שםאיילה21/04/2010
איך השם הראל לבן שנולד ב-14.3.2010
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בנוסף..
איילה21/04/2010שם המשפחה בן אשר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
איילה
ליאת יוגב21/04/2010השם הראל עבור התינוק שמספר הגורל שלו הינו 2 - מספר המדגיש צורך בהרבה תמיכה ועידוד , רגישות רבה ,צורך בשלווה והרמוניה ועוד . מול זה השם הראל יוצר מפה לפיה , פחד מלאבד שליטה בעולם הרגשי הקיים בו , מה שנקרא = פחד מאיבוד שליטה , פחד מללכת עם הצדדים הרגישים הקיימים בו ,מביא למצבים של הפתעות בדרך החיים .
כשכלפי חוץ חשוב יהיה לו להיראות חזק , מעשי פרקטי ושוב לא ממש לקבל את מי שאני , אם רוצה להראות החוצה משהו חזק מרשים כוח רב , כמו לומר עד כמה רוצה שהעולם יראה אותי בחלקים הרגשיים הקיימים בי ??
פחות קבלה עצמית ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טהר או טוהרחגית21/04/2010
שלום, רציתי להתייעץ לגבי השם טוהר.
הילדה נולדה ב16.03.2010 ושם המשפחה שלנו- איסקוב
רציתי לדעת איך מומלץ יותר לכתוב את שמה טהר או טוהר?
והאם הם מתאים לה..
בתודה מראש, חגית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחגית
מאיה קדם21/04/2010האם יש אפשרות לשלוח עוד 2 שמות לבחירה?
מאיה קדם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התגובה...
חגית21/04/2010כבר קראנו לה טוהר..
השם לא מומלץ?
אולי יש אפשרות להוספת שם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה?
חגית22/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחגית
מאיה קדם22/04/2010אין צורך להוסיף עוד שם..
אני הבנתי שאת בהתלבטות לגבי שם אחר, אך טעיתי.
השם בסדר גמור.
בהצלחה
מאיה קדם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשאלה שלי הייתה
חגית22/04/2010השאלה שלי הייתה איך נכון יהיה לכתוב את שמה טהר/טוהר? עם ו' או בלי
איך מומלץ לפי התאריך לידה שלה ובכלל...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החלפת שםאיריס21/04/2010
שמי איריס שקד נולדתי ב 13/3/76 לפני כמה ימים רב אמר לי שאני חייבת לשנות את שמי, רציתי לדעת איזה שם מומלץ לפי תאריך הלידה.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאיריס
מאיה קדם21/04/2010שלום איריס,
בפורום זה אנחנו עוסקים בבחירת שם עבור תינוקות.
אשמח לשוחח איתך טלפונית ולעזור.
יום טוב,
מאיה קדם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לתינוק שנולד ב7.4הילה21/04/2010
תינוקינו נולד ב-7.4 בשעה 09:40. שם משפחה - בן בשט. מתלבטים בין השמות יותם ואיתן. מה דעתך?
תודה!
הילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הילה
מאיה קדם21/04/2010מזל טוב להולדת בנכם.
לאחר בדיקתי השם יותם נמצא מתאים לילדכם.
תרבו נחת.
מאיה קדם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה מאיה!
הילה21/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ענבר או עינבר - החלפת שםליאת יוגב21/04/2010
בתי נולדה ב-14 לינואר 2010 בארה"ב,
והתחברתי מאוד לשם ענבר, שם משפחה לביא,
פניתי אלייך בנוגע לשם ענבר או עינבר לאחר שנרשמה כבר במשרד הפנים כענבר, את ציינת שעינבר לביא יכול להיות נפלא אך מעט בעייתי מבחינת היעוד, לא הזכרת כלל את השם ענבר אז אני מניחה שהוא לא מתאים, אינני רוצה להחליף את השם מכיוון שאני מאוד מתחברת אליו,
שאלתי היא האם אפשרי (מבחינה נומרולוגית) להוסיף את האות י לתעודת הזהות על מנת להטיב עמה?
תודה רבה רבה
אילת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אילת
ליאת יוגב21/04/2010מתוך הבנה שכשבחרת השם לביתך , חשבת בשפה העברית ,
השם ענבר - קודם כל נבחר ! כך שזוהי המפה של התינוקת , מה שמתקבל ,
צירוף מספרים המוכיח על צדדים הזקוקים לחופש ריגושים ,עניין ,סקרנות , חברה ועוד מול זה קיים צד המראה על שיקול דעת בכל דרך שהיא , כמו לראות מצב שיש בו מה שנקרא פחד מאיבוד שליטה , פחד מללכת עם כל החלקים הכל כך זורמים קלילים , חייבת להיות יותר זהירה , כמו גם חייבת להיות יותר זוגית מול החלק היותר פרטי יחודי בדרכי החופשית , אך מה פתאום להיות יותר מדי יחודית , הזוגיות גם היא חשובה , אם כך עם מה הולכים ? למרות שהמפה על פי השם עינבר טובה , המשמעות של השם הראשון קיימת , כך שלא בטוח שהייתי ממליצה במקרה הנ"ל לשנות ולהוסיף - י - לשמה .
התשובה נבחנה בשפה העברית .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)