מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלה כללית לגבי בחירת שםסטניסלבסקי20/04/2010
אני בהריון ראשון עם בן, הלידה צפויה להיות בסוף יוני וכבר מתחילים לחשוב על שמות.
ברור לי שבלי תאריך לידה מדוייק לא ניתן לקבל יעוץ, אבל רציתי לדעת אם בכל זאת יש קווים כלליים בבחירת שם שיכולים סייע לנו.
תודה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
סטניסלבסקי
ליאת יוגב20/04/2010החשוב הוא להתחבר למספר שמות אפשריים שאוהבים להציגם ורק לאחר הלידה
בידיעה ובשילוב עם תאריך הלידה אוכל לבחון האפשרויות .
להשתמע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המלצה לכתיבת השם נועםאיילת20/04/2010
בני נולד ב 8.4.10 בשעה 1:44, שמו נועם, כיצד מומלץ לכתוב את שמו: נועם או נעם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
איילת
ליאת יוגב20/04/2010מהו שם המשפחה של התינוק ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנועם או נעם
איילת21/04/2010שם המשפחה אפנג'ר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
איילת
ליאת יוגב21/04/2010מספר הגורל של התינוק הינו 6 - מספר המראה על צדדים הזקוקים להרמוניה אהבה משפחתיות ועוד
מול זה השם נועם יוצר מפה שיש בה קונפליקט בעייתי בין מספר 5 לבין - 7 כמו לראות מפת פחד מאיבוד שליטה המביאה לדרך החיים מצבים של איבוד שליטה , צדדים המוכיחים על המון בלבול וקושי בכל היבט .
השם נעם , עדיף אם כך , גם כי , לא פעם נוצרת הדחקה לעולם הרגשות , כאשר הגיע למקום של רגשות אך החיים מאלצים אותו להיות יותר נוקשה , עצמאי חזק ומה פתאום ללכת עם הרגשות ?
אך מבינה שהשם נבחר והשאלה היא איזה מבין השניים עדיף ?
תשובתי - עדיף נ ע ם .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לבן למשפחת פארמרינה פאר20/04/2010
שלום,
נולד לנו בן ביום שבת בתאריך 17.04.10 בשעה 07:30
אנחנו מתלבטים בין גיא ליובל
שם משפחה הוא פאר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מרינה
ליאת יוגב20/04/2010אין ספק ,שמבין שני השמות השם יובל הוא המומלץ יותר .
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ליאת, שאלה עקרונית...רננה19/04/2010
האם בחירת שם באופן נומרולוגי אינו התערבות קרמתית?
אני שואלת זאת משום שהינך מדברת כ"כ יפה על קארמה
ולכאורה מראה שאת מודעת לנושא, ומכאן שאלתי נובעת,
מדוע את מתערבת בנושאים קרמתיים שאמורים לזרום באופן טבעי מפי האם לילדה
בחירת שם הוא תפקידה הבלעדי של האם!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
רננה
ליאת יוגב19/04/2010אכן כך , בחירת שם נעשית ע"י אמא , משום כך לא תראי אותי לאורך הדרך מציעה שמות , גם אם מתבקשת .. , מתוך ידיעה ברורה שאמא היא זו שאמורה להתחבר לשם התינוק! !!
לעומת זאת , כאשר מתקבלות מפות עם מספרים קרמטיים , מתוך ידיעה שקרמה יוצרת קשיים , אם יכולה לייעץ שלא לבחור השם , לא מרגישה שקיימת התערבות מצידי , אם אדם צריך להיוולד לקרמה , מספר הגורל יהיה כזה - קרמטי .(או יום הלידה).. בעובדה שנמנעת מבחירת שמות קרמטיים , יודעת שלא פעם מקלה על הדרך .
כאשר הורים מתייעצים ברור לי שההחלטה בידיהם , אם למרות שמייעצת כך או אחרת ובחרו בסופו של דבר שמות היוצרים צירופים קרמטיים - כך צריך שיהיה . מול זה שיקול הדעת שלי בייעוץ הוא לא רק נושאים קרמטיים , אלא גם להימנע מצירופים קונפליקטים ועוד , כל זאת מתוך מגמה להיטיב את דרכו של התינוק .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לגבי שם של ילד בן 6מאיה18/04/2010
רציתי לדעת אם תוכלי לייעץ לי לגבי השם של בני בן ה-6 האם השם מתאים לו ?
מפני שהרבה אנשים ייעצו לי להוסיף לו שם אמצעי מפני ששמו קצר.
שמו בן.......ושם המשפחה מורנו
הוא נולד בתאריך 19/1/2004
בתודה מראש מאיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מאיה
ליאת יוגב18/04/2010מאחר והאתר נועד לבחירת שם לתינוק , אוסיף רק הערה , לא מוצאת כל סיבה להוסיף שם
לבנך - בן . השאירי את שמו כפי שהוא ...
אם תרצי לדעת יותר , תפני אלי למייל .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השם יהלישירז18/04/2010
ביתי נולדה ב 14.2.10 בשעה 03:07 לפנות בוקר האם השם מתאים לה או להוסיף לה שם
שירז
ליאת יוגב18/04/2010מהו שם המשפחה של התינוקת ??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לבתגלי18/04/2010
שלום ליאת,
בהמשך לשיחתנו, הייתי מעוניין לדעת מהי מידת התאמת השמות הנ"ל לבתי שנולדה בתאריך 13.04.2010 בשעה 13:55. שם המשפחה הוא אלון.
השמות הם:
ליהי
הילה
עדי
תודה,
גלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
גלי
ליאת יוגב18/04/2010השם ליהי - יוצר פה קונפליקטית , היוצרת קשיים ובעיות בכל כיוון בחיים .
השם הילה , מקבל מפה רגשית נשית , יכולת הבנה רבה , נתינה רבה ועוד .
השם עדי , מפה המראה על כך שלמרות שמספר הגורל הינו 2 , מספר המדגיש צורך בשיתוף הרמוניה שלווה רוגע , החיים ידרשו ממנה להצליח להגיע להשיג (האם מי מכם ,כהוריה, אדם מאד שאפתני השגי ?) כמו כן על פי השם עדי נראה , שתקלוט שאבא לא תמיד רגיש לעולם הצרכים שלה .
אם כך , מבין השמות , השם הילה נראה כמתאים ביותר .
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לבתידוד18/04/2010
שלום,
נולדה לי בת בתאריך 14,04,2010
שם משפחה טאוב
אנו מעונינים בשם רומי
דעתך?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
דוד
ליאת יוגב18/04/2010ראשית אשמח אם תקרא תשובתי ל- סימה.
מעבר לכך , השם רומי עבור ביתכם , יוצר מפה קונפליקטית , כאשר מספר הגורל הינו 3 מספר המראה על צדדים ילדיים , קלילים , זורמים חברותיים , צורך בביטוי ועוד
השם רומי - יוצר קונפליקטים אין סופיים , מפות קונפליקטיות יוצרות קשיים בלבולים , בעיות , משברים ועוד
לכן נסו להתחבר לשמות נוספים . צר לי ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לבןסימה18/04/2010
שלום ,
נא חוות דעתך לשמות: אריאל, הראל
לבני שנולד בתאריך 13.4.2010 שם משפחה : חבס.
תודה מראש,
סימה ואורי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
סימה
ליאת יוגב18/04/2010מספר הגורל של התינוק הינו 2 , מספר המדגיש רגישות , צורך בשיתוף , הרמוניה שלוה ועוד .
מול זה על פי השם אריאל מתקבלת מפה מאד הרמונית , אלא שהמספרים המתקבלים הינם מספרים נשיים רגשיים מדי , מפה נשית לבנים יוצרת , לימים , בעיות באינטימיות , כמו גם בלבול בזהות המינית...
השם הראל גם הוא יוצר צירוף מספרים נשי , גם כי גם כאן המפה מאד מאד הרמונית , מה שמתקבל על פי המפה של הראל - מצד אחד מספר גורל 2 מצד שני , הפצע הגלגולי המתקבל גם הוא 2 .
כמו לומר למרות שהיעוד שלי הוא שיתוף זוגיות אינטימיות , עד כמה לא תמיד היה פשוט כבר מחיים קודמים הנושא האינטימי , כמו גם בחיים אלה ... פצע שסוחב מגלגולים קודמים .
אם כך , לא אוכל להמליץ בפה מלא על מי מהשמות ,
כאן אוסיף הערה חשובה ,
אני מוצאת עצמי בתשובותי , במצב שלא יכולה לאשר השמות שאנשים מציעים , יודעת שזה נשמע בעייתי , אך מצד שני , אין ספק , שמבחינה מקצועית , לא ניתן לאשר שמות ובלבד לרצות אחרים .
חשוב לי להיות מדוייקת בכל דרך שהיא ,כך שנכון מבחינת הפונים לפורום , לתת שמות נוספים , הצעות נוספות ובלבד שנוכל להיטיב עד כמה שניתן עם דרך החיים של הילדים ....
שם הוא גורל !!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבחירת שם- דחוף
סימה18/04/2010הי,
תודה על תשובתך, נא חוות דעתך לשמות הבאים-
אביתר, ניר, נועם, אילון , אראל.
המון תודה,
סימה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
סימה
ליאת יוגב18/04/2010כזכור מספר הגורל של התינוק הינו 2 , מספר המדגיש צורך בשיתוף אינטימיות, רגש , חשוב לתת הרבה תמיכה ועידוד לאורך הדרך ובעיקר בילדות .
מול זה על השם אביתר , נוצרת מפה הרמונית ,כאשר מרבית מספרי המפה הינם זוגיים , מוכיחה על "ילד טוב " נכון שהשם הפרטי נוגד את כל חלקי המפה , דבר העלול ליצור בעיה מסויימת , דימוי עצמי בעייתי , כי אם כל מי שאני מאד הולך בתלם , אך כשרוצה לראות עצמי רוצה לראות את הצד היחודי העצמאי המיוחד , עד כמה אוהב את עצמי כמו שאני ?
ובכל זאת נראה שמבין השמות כולם , זהו השם המועדף .
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לבןדוד18/04/2010
אמורה ללדת את בני הבכור בסוף מאי בעזרת השם 27.5. מתלבטת בין השמות: אריאל, אליאב, ליאב. שם המשפחה מלול. שמו של בעלי גיל
דיקלה
ליאת יוגב18/04/2010נכון לעכשיו , השמות כולם מתאימים , חשוב לבחון זאת ביחס לתאריך הלידה .
היי איתי בקשר לאחר הלידה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לבן- דחוףא.ל18/04/2010
שלום רב,
אבקש את עזרתכם בייעוץ לגבי בחירת שם לתינוק החדש שלנו, הוא נולד ב- 12.04.10
שם המשפחה משה.
אנחנו מתלבטים בין גפן, אפק ונווה.
אודה לעזרתכם הדחופה,
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
א.ל.
ליאת יוגב18/04/2010מספר הגורל של התינוק הינו 1 , מספר המראה על צדדים אינדבדואליים , עצמאיים יחודיים , ניהוליים ועוד .
מול זה אפרט את כל אחת מהבחירות שלכם . השם גפן , יוצר צירוף קרמטי , קרמה = חוב מחיים קודמים וקשיים בחיים אלה . הקרמה המתקבלת הינה 19-1 - מה שמראה על מצבים קורבניים , נחיתות וועוד . השם אפק יוצר מפת חנק , צירוף מספרים זוגיים , מול החלק המאד יחודי עצמאי , אינדבדואלי אליו נועד . מפות חנק מראות , שבעצם ירגיש , שאין מישהו חיצוני לו המבין את עולם הצרכים שלו . אפשרות גם לבעיות בריאות ... לא מומלץ באופן מודגש .
השם נווה - יוצר מפה נוקשה רצינית בוגרת מול חלק אחר האומר , חייב להראות לעולם הצדדים המאד קלילים זורמים , חברותיים , כמו להבין שלא תמיד אוהב את מי שאני ,
אם צריך להראות משהו אחר ממי שאני באמת , סימן שלא מקבל את מי שאני ...
צר לי , אך נכון לנסות להתחבר לשמות נוספים .
השם נווה , יוצר גם מפה שלפיה קיימים צדדים פרטיים מול חלק האומר , חייב להיות סטנדרטי מסגרתי . מה שנקרא - פחד מאיבוד שליטה ,המביא לחיים מצבים של הפתעות .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לבתינטלי17/04/2010
שמי נטלי דדון ואמש ילדתי את ביתי השנייה בתאריך 11.04.10 בשעה 18:12 אנו מתלבטים מאוד בבחירת השם,ואשמח אם תוכלי לעזור לי בבחירת השם.
שם בעלי הוא גיא דדון ותאריך הלידה שלו הוא 29.10.81
שמי נטלי (חיים) דדון ותאריך הלידה שלי הוא 10.03.84
ביתי הבכורה מאי ונולדה 10.5.07
הצעת לי את השם גאיה נראה לי מצחיק שלבעלי קוראים גיא ואקרא לילדה גאיה
אני חושבת על השם יהב
אשמח שתפרטי לי כן או לא
או שתעזרי לי בבחירת שם אחר
אשמח לשמוע את חוות דעתך המקצועית.
תודה רבה
אמא טרייה
נטלי
ליאת יוגב18/04/2010לא ברור לי איך יכולתי לאשר השם גאיה , כאשר צירוף המספרים המתקבל הינו קרמטי , לא נוהגת לאשר צירופים קרמטיים , מספר קרמה יוצר חובות מחיים קודמים המביאים לקשיים בחיים אלה .
באשר לשם יהב , המפה המתקבלת נפלאה , אלא , שמתקבל מספר פצע גלגולי התואם למספר הגורל , כמו גם למספר השם המלא .
מספר הגורל של התינוקת הינו 9 - מספר המדגיש צורך במרחבים , רצון לבגדול , יכולת הבנה נתינה ועוד מול זה , כאשר מספר הפצע הגלגולי תואם למספר הגורל , כמו לראות עד כמה קיים קושי למממש היעוד . זו הסיבה שבגללה לא אוכל לאשר השם .
אם כך , נסי להתחבר לשמות נוספים , ( לא נוהגת להציע שמות )..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתגובתך
נטלי19/04/2010שמות נוספים שאהבנו הם
ליאה
רוני
הילי
ליעד
רומי
מה דעתך מה יכול להתאים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
נטלי
ליאת יוגב19/04/2010השמות ליאה רוני הילי ורומי מקבלים צירוף מספרים קרמטי , היוצר קושי ובעייתיות ,
השם ליה אפשרי ומתקבל כמפה הרמונית יותר , מפה שיש בה חלקים פרטיים יחודיים , הליכה בדרך מיוחדת משלה , מפה אפשרית בהחלט .
(שימו לב לכתיב) השם ליעד - יוצר מפה רוחנית במיוחד צדדים המראים על תובנה רבה , בגרות , אך גם מפה מאד פרטית , פחות בכיוון הזוגי .. לשיקולכם .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לבןטלטוש17/04/2010
שיוולד ב-27/4 בקיסרי.
שם משפחה בר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
טלטוש
ליאת יוגב18/04/2010מה השאלה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם לבן
טלטוש18/04/2010איזה מהשמות מתאים יותר: אוריה, עמית או איתי והאם יש שם טוב יותר
נ"ב - כל השמות של שלושת בניי מסתיימים באות רי"ש... במקרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
טלטוש
ליאת יוגב18/04/2010מבלי להתיחס כרגע לתאריך הלידה ...
אתייחס רק לצירופי המספרים המתקבלים מתוך השם המלא- השם אוריה יוצר צירוף
קרמטי 13-4 דבר המדגיש נעילות מחשבתית , הרגשת תקיעות חוסר שביעות רצון - בעייתי במיוחד
השם עמית , יוצר צירוף מספרים קונפליקטי ובעייתי לימים בעולם הצרכים ... בעייתי !
השם איתי , יוצר צירוף מספרים רכים נשיים פשרניים . גם הוא עלול ליצור בעייתיות .
נסו להתחבר לשמות נוספים עד הלידה .
להשתמע לאחריה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שמות לתאומייםסוזי17/04/2010
שלום,
בתאריך 06/04/2010 ילדתי תאומיים בן ובת שעה 17:59.
לבעלי קוראים דודו ושם משפחה מלכה.
אני מתלבטת בין השמות הבאים
לבן:
איתן
אביב
רון
עידו
תומר
השם רון הכי מתאים לו אשמח לקבל פירוט על השם.
לבת:
שקד
נועה
מעיין
ליאל
תמר
אודה לעזרתך.
סוזי
ליאת יוגב18/04/2010בחנתי את כל השמות , מתברר שקיימת בעייתיות , בבחירת כל אחד מהשמות , מאחר ומתקבלות מפות קונפליקטיות , היוצרות קשיים לדרך החיים . כמו גם מספרים קרמטיים = חוב מגלגולים קודמים .
דברו איתי ואנסה לכוון אתכם ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמות לתאומים
סוזי21/04/2010היי ליאת,
בהמשך לשיחתינו הטלפונית.
אשמח לקבל חווד דעתך על השמות.
שיר
הילה
טל
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
סוזי
ליאת יוגב21/04/2010מספר הגורל של התאומים הינו 13-4 מספר המדגיש צורך בבטחון מסגרת יציבות ,
השם הילה יוצר מפת חנק , עד כמה לא ממש יכולה להרגיש את מה שהכי זקוקה לו , עד כמה מישהו חיצוני לי יוכל להבין את עולם הצרכים הקיים בי ?? בעייתי , גם מבחינה בריאותית - כאפשרות וגם חוויה שאצטרך לעשות יום אחד ניתוץ דרך ... השם טל יוצר קונפליקט בעולם הצרכים , בין ה-4 בגורל לבין ה-5 , בעייתי
השם שיר - אפשרי כמפה היותר מתאימה גם כי המפה במרביתה הולכת בכיוון הזוגי יותר , מה שמראה על "ילדה טובה " אך לעומת זאת כלפי חוץ חייבת להראות לעולם הצדדים היותר שובביים , לא סטנדרטיים , אולי אף מידה של שובבות , כמו לומר , לומדת שהעולם לא ממש יאהב אותה בחלק היותר סטנדרטי הקיים בה , חייבת אם כך , להראות הצדדים הקלילים שובבים וכו.
מה שיוצר פחות קבלה עצמית , אם צריכה להראות משהו אחר ממי שאני , אם כך , עד כמה מקבלת את מי שאני ??
אז לומר שהשם שיר מומלץ ? האם קיימות אופציות נוספות , האם בחרתם שם לתאום ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמות לתאומים - דחןף
סוזי23/04/2010היי ליאת,
אני ממש מתוסכלת....
הברית בעוד מספר ימים ורוב השמות אינם מתאימים מבחינת נמורולגית
אשמח לקבל פירוט על השם רון לבן.
איך השמות.
יהל
תאיר.
נורא קשה לתת שם שמתאים מבחינה נומרולגית אבל שהחיבור שלי לשם לא בשמיים.
מה עושים?
עזרתך הדחופה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
סוזי
ליאת יוגב23/04/2010צודקת , חשוב שתתחברי ותאהבי השם !! אך מעבר לכך , לא אוכל להמליץ על שמות , כאשר רואה קושי , קונפליקטים , מספרים קרמטיים = חובות על חיים קודמים וקשיים בחיים אלה ...
אם כך , השם רון עבור בנך , יכול להיות לא רע , לומר מושלם - ממש לא , מאחר ועל ציר גיבוש האישות קיים קונפליקט בין מספר הגורל שהוא 4 לבין השם המלא - 9 , כמו לראות מצבים קונפליקטיים בין הירידה לפרטים התעסקות בקטנות , צורך בבטחון מול החלק האחר היושב על מרחבים , גישה של עשיה בגדול ועוד . אם מה הולכים ??
השמות שהצעת עבור הבת - בעייתיים , יהל - קונפליקט בין ה- 4 גורל ל- 5 השם המלא .
קושי בכל כיוון בחיים !!
מול זה השם תאיר , מפה נוקשה, גברית , קושי באינטימיות , לימים .
אם כך , כל מה שנשאר , או לנסות להתחבר לשמות נוספים ולהציעם , או לדבר טלפונית ואנסה לעזור ...
להשתמע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמות לתאומים
סוזי25/04/2010היי ליאת,
איך השמות שילת /אדר לבת?
איך השם עילאי לבן?
אודה לתשובתך הכנה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
סוזי
ליאת יוגב25/04/2010מבין השמות שהצעת , השם אדר אפשרי בהחלט ,
כאשר מספר הגורל הינו 13-4 מספר המייצג צדדים יותר נוקשים , מול זה השם אדר יוצר מידה של ריכוך , צדדים נשיים , גם כי קיים סוג של קונפליקט בין מספר הגורל לשם המלא , הגורל רציני אחראי בוגר , השם המלא - 3 ילדי קליל זורם ..
ובכל זאת , מבין השמות שהצעת עד כה ,זהו השם המועדף .
השם עילאי בעייתי .
אולי כדאי לשוחח בסופו של דבר ....?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמות לתאומים
סוזי25/04/2010היי ליאת,
איך השמות רותם וזיו לבת?
סליחה שאני לא החלטתי ,אני קצת מבולבלת וחסרת אונים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
סוזי
ליאת יוגב26/04/2010דברי איתי , אנסה לעזור לך ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאולי הפעם
לילך23/04/2010השמות הילה או תמר יתאימו?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לילך
ליאת יוגב25/04/2010השם הילה - בעייתי במיוחד , לא לבחור בו !
השם תמר , ללא ספק - עדיף .
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לתינוקתrotema17/04/2010
בתי נולדה ביום 12.4.10 בשעה 18:05 שם ההורים- אבי ( 13.7.80)ורותם (8.1.82) כהן
ברצוני לציין כי היא נולדה יומיים לפני תאריך פטירתו של אבי ששמו היה מאיר
השם השם אורי מתאים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
רותם
ליאת יוגב17/04/2010מספר הגורל של התינוקת הינו 1 - מספר המדגיש צורך בפרטיות יחודיות , עצמאות ועוד
מול זה על פי השם אורי מתקבלת מפה החונקת את עולם הצרכים שלה , כמו לראות ,שהסובבים לא ממש נותנים לגיטימציה למי שנועדה , עד כמה יוכלו להבין את עולם הצרכים הפנימי הקיים בתוכה ,
כי המספר הדומיננטי האחר הוא 4 , המייצג צד של חוקים נורמות ועוד .
מעבר לכך מתקבל מספר קרמה 13-4 היוצר נעילות מחשבתית , מצבים של חוסר שביעות רצון ,תקיעות ועוד .
אם כך , ברור שלא נכון לבחור בזה השם , האם קיימות אופציות נוספות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)