מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בחירת שם לתינוקתשולי09/04/2010
שלום
ביתי נולדה ב 3.4.2010
אנחנו מתלבטים בין השמות הבאים, אנה אמרי לנו האם האופציות האלו טובות לה
עלמה, רוני, אורין, עמית, אלה
שם המשפחה הוא שטרובך
בברכה שולי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שולי
ליאת יוגב09/04/2010בחנתי את כל אחד מהשמות שהצעת , השם אורין - אפשר היה לחשוב שמתאים , כאשר המספרים כולם הם מספרים אי זוגיים , המתאפיינים בהרמוניה מסויימת , בשל העובדה שקיימת יכולת ללכת עם הצדדים המאד יחודיים הקיימים בה , צדדים קלילים פתוחים , מול זה מאחר וקיים צד המדגיש את הבעייתיות מבחינה תקשורתית באופן כזה או אחר ...לכל כיוון שאפשר לתאר . משום כך לא אוכל להמליץ על השם , קיים גם הצד האומר עד כמה אני אוהבת להציג לעולם את מי שאני , כמו לראות מצב של פחות קבלה עצמית! בעייתי משהו
המפה על פי אלה , אף היא יכולה היתה להתאים , אלא שמאחר וקיים מספר גורל 1 המדגיש צדדים יחודיים עצמאיים , לדעת להישען על עצמה , זהו יעודה . אך לעומת זאת, קיים פצע גלגולי , שגם הוא מספר 1 , כמו לומר למה נועדתי ועל אותו יעוד קיימת בעייתיות לממש זאת . משום כך לא אוכל להמליץ על השם אלה .
שאר השמות , באופן הכי ברור לא מתאימים . אם כך כל שנשאר , לנסות ולהתחבר לשמות נוספים
אנא הציעי ואהיה בשבילך ... להשתמע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
שולי10/04/2010תודה..
מה לגבי רותם , גאיה ליר או לירי
ואם אלו לא מתאימים יש לך רעיון מה כן יכול להתאים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שולי
ליאת יוגב10/04/2010ובכן , המפה המתקבלת על פי השם לירי , מפה גברית , נוקשה, עצורה רגשית - לא מתאים .
כמו כן זוהי המפה על פי השם גאיה - בצירוף מספר קרמה 13-4 - מצבים של נעילות מחשבתית, תחושת תקיעות ועוד . ליר - בעיה תקשורתית , חברתית העלולה לצוץ ...
רותם -השם המועדף מכולם , גם כי , תסכול בתחום הביטויי, גם אם זהו הרצון והאידיאל , לבטא עצמה ובכל זאת לא תמיד פשוט בהקשר זה .
דברי איתי , אנסה לעזור לך .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
שולי19/04/2010הי
חזרתי שוב
מה דעתך על עלמא , הדס, שני, ליה
מישהו מאלו מתאים לה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שולי
ליאת יוגב19/04/2010השם עלמא יוצר מפה עם בעייה תקשורתית מאד בולטת , , השם הדס - מפה לפיה קונפליקט בעולם הצרכים , העלול ליצור בעייה הקשורה לבחירת בן זוג לחיים , כמו גם מפת פחד מאיבוד שליטה ,העלול להביא מצבים של הפתעות ואיבודי שליטה .
השם ליה יכול היה להתאים אלא שמאחר ומספר הגורל הינו 1 מספר המדגיש צורך בעצמאות יחודיות אינדבדואליות ללכת בדרכה המיוחדת , אך לעומת זאת זהו גם מספר הפצע הגלגולי , כמו לראות שיהיה קושי להתחבר לאותו יעוד שאליו נועדה .
השם שני , יוצר מפה עם צדדים נוקשים עצורים רגשית , כמו גם מי שיכירה מבחוץ לא יכירה מבפנים , שתי פנים , שתי אישייות...
דברי איתי ... !!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קושי בבחירת שם לתינוקרוני09/04/2010
שם
שמות מתאימים לתינוק שנולד ביום רביעי 31.3.10 בשעה 22:00
1. גיא יעקב עיני.
2.נועם עיני,
3. רועי עיני.
4. דניאל עיני.
5. טל עיני.
6. עידו עיני.
7. אופיר עיני.
8. איתי עיני.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
רוני
ליאת יוגב09/04/2010אין ספק שמבין השמות שהצעת השמות ,עידו או רועי הם השמות המומלצים
מספר הגורל של התינוק הינו 1 - מספר המדגיש יחודיות עצמאות , צדדים אינדבדואליים ופרטיים במיוחד , מול זה על פי השם רועי ,מתקבלת מפה היוצרת הרמוניה עם מספר הגורל , חלקים זורמים מבטאים , מקצועיות , אולי אף בכיוון ביטוי ויצירתיות .
על פי השם עידו , נוצרת מפה שגם היא מאד הרמונית , בכיוון המאד יחודי פרטי , חברותי זורם . יכולת תקשורתית טובה , סתגלנות תימרון , וצורך בהרבה חופש , נכון שלא בהכרח מילדות , אך ללא ספק בהמשך הדרך זהו הדבר המאפיין המפה .
שאר השמות נבחנו ונמצאו כלא מתאימים .
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התלבטות דחופה - שם לתינוקתעינת09/04/2010
שלום שוב
כתבתי הודעה אתמול בלילה, על התלבטות לתינוקת שנולדה ביום שלישי, 6.4 ב- 12:15 בצהריים.
שם משפחה בומש. ההתלבטות היא לגבי השם לוטם (או לטם - עדיפות עם ו') וקיים גם השם אלה כאופציה.
ההתלבטות שלי היא בגלל שהשם קצת סגור (מתחיל בלו - ומסתיים בטם) - האם זה מעיד על משהו? כי אנו אוהבים את השם ועדיין לא שלמים איתו במאת האחוזים.
אשמח לקבל מידע אודות שני השמות.
תודה ושבת שלום
עינת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עינת
ליאת יוגב09/04/2010אין סוף פרמטרים לניתוח המפה , האם בשל העובדה שה- טם - סוגר , האם אקח זאת כשיקול דעת - ממש לא .. השם לטם בדרך הזו - לא מתאים ,
לוטם - מפה המוכיח על מידה רבה של אחריות רצינות , מול חלק אחר האומר עד כמה הייתי רוצה לקחת החיים ביתר קלילות זרימה , מה שנקרא מפת פחד מאיבוד שליטה = פחד מללכת ביתר ברצינות הקיימת בי , מה גם שקימת חווית תסכול על המקום של הקלילות הרבה , כי זוהי נקודת פצע גלגולי - פצע שחויתי בחיים קודמים - שמשמעותו , לא ניתן לי מקום לצד הקליל הזורם הילדי שבי .
מה גם שזוהי גם נקודת קושי ,להצליח ללכת עם הדבר שהכי רוצה - במודע שלי .
מה שנקרא קושי , בעייתי
השם אלה , יוצר מפה שלפיה המספרים הם מספרים מרככים את העולם הפנימי ה-4 היותר נוקשה , כמו לומר , לא ממש מכבדים אותי כשהולכת בהיבטים הנוקשים הקיימים בי , מי באמת יוכל להבין את עולם הצרכים שלי ? סיבה נוספת שבגללה קיים קושי בבחירת השם אלה - שם מלא 6 = פצע גלגולי , קיימות יכולות וכישורים בכיוון המשפחתי , אך זהו גם נקודת הפצע , כמו לומר כבר מחיים קודמים היה קושי בלממש צדדים משפחתיים .... הרמוניה .ועוד .
בין השמות , בכל זאת הייתי ממליצה יותר על השם אלה , אלא אם כן קיימות אופציות נוספות , שאשמח לשמוע עליהן .
להשתמע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לתינוקתאורלי09/04/2010
שלום,
בתי נולדה בתאריך 30.3.10 בשעה 10:45
אני אהבתי שני שמות רומי או מיקה
מה יתאים לה יותר?
דחוף בבקשה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שם המשפחה סיני
אורלי09/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אורלי
ליאת יוגב09/04/2010מבין השמות , רומי יכול היה לתת מפת מנהיגות נפלאה , אלא שמספר הפצע הגלגולי תואם למספר הגורל , דבר העלול ליצור בעייה , כמו לומר באתי ליעוד מסויים אך זהו גם קושי שסוחבת אותו מגלגולים קודמים ויקשה עלי להתחבר בחיים אלה , עד כדי קושי ללכת עם היעוד של ה-9
ה- היותר ליברלי , רחב אופקים , הרצון לבגדול , הצורך במרחבים , בהבנה נתינה וללמוד לדעת לשחרר , ממקום שהכל תמיד מסתדר , אך זהו פצע , כמו לומר קושי לממש היעוד ....
השם מיקה יוצר מפה שלפיה המהות , יום וגורל מאד זורמים חברותיים , רגשיים נשיים אך המספרים האחרים יוצרים מידה של נוקשות , דרישה , כמו לא לתת ללכת עם הצדדים בהיבט הקליל שלהם . האם דרישות של מי מכם כהוריה ?? מספרים פרפקציוניסטיים , הם המספרים שתקלוט מתוך הסובבים אותה , כשה-9 יותר מניח לדברים , המספרים האחרים מעידים על כך , שלא ממש מאפשרת לעצמה לשחרר ...
אפשר לראות המפה על פי השם מיקה - כמפה רגשית נשית , אך מה פתאום ? יודעת שחייבת להגיע להשיג לשאוף ולא לוותר לעצמה . מה שנקררא פחד מאיבוד שליטה
לשיקולכם .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיבכת אותי
אורלי14/04/2010ליאת שלום,
אני רואה שלרוב את כן מיעצת איזה שם מתאים. ואילו אצלי הסתבכתי לגמרי עם התשובה שלך
מה לדעתך , השמות לא מתאימים? האם יש שם מבין השניים שמתאים שנראה לך?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אורלי
ליאת יוגב15/04/2010מצטערת שהתשובה המפורטת כל כך מסבכת , אך מאחר וחשוב לי לענות מדוייק במיוחד
זו התשובה , מה לא ברור מתוך תשובתי ???
מבין השמות - נראה נכון יותר לבחור בשם מיקה , גם כי התשובה נשארת בעינה ,
דרישות נוקשות שתהינה מהסובבים אותה ,
חשוב לאפשר ולתת מרחבים , להגיע אליה למקום של התובנה הרבה הקיימת בה .
בהצלחה
נ.ב. נכון שמייעצת איזה שם מתאים , אך קורה ולא פעם , שמייעצת לנסות להתחבר לשמות נוספים , כדי להיטיב עם המפה של התינוק ...
לשיקולך כמובן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעכשיו הבנתי יותר.....רק
אורלי16/04/2010שכבר בחרנו ברומי.... כי הייתי חייבת לבחור לה שם (עבר הרבה זמן מהלידה)
ההחלטה הייתה משותפת לילדי ובעלי והרוב בחר ברומי.
אני הצבעתי פעמיים גם לרומי וגם למיקה
זרמתי עם הרוב
בכל אופן תודה לך מקווה שלא נעלבת
תודה על סבלנותך וזמנך
אורלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לבן - מתוך מספר שמותרון09/04/2010
אשמח לדעתכן בעניין. אנחנו מתלבטים בין מפסר שמות לבן שנולד ב- 05.04.2010 בשעה 19:59
יונתן, ליר, דויד, אמיר
שם המשפחה שלנו הוא דניאל.
תודה
רון דניאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
רון
ליאת יוגב09/04/2010מספר הגורל של התינוק הינו - 3 מספר המדגיש צדדים רגשיים , חברותיות , זרימה , קלילות , צורך בביטוי וצורך להישאר ילד ! מול זה מבין השמות שהצעתם , השם המועדף הינו יונתן , זאת מאחר והמפה המתקבלת מאד הרמונית , מפה שיש בה חלקים זורמים מול גישה פרקטית מעשית במיוחד .יכולות נפלאות ועוד .
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה ליאת. (-:
רון10/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לתינוקתעינת08/04/2010
שלום
ילדתי ביום שלישי, 6.4.10 בשעה 12:15 בצהריים.
השם הכי רלבנטי עבורי הוא לוטם (עדיף עם ו' - אם כי אפשר גם בלי) ושם נוסף רלבנטי הוא אלה.
עדיין לא הענקתי לה את השם כיוון שאני לא במאה אחוז סגורה עליו והייתי יותר משמחה לקבל איזשהו אות שהוא אכן יכול להתאים...
באם צריך עוד נתונים על שמות ההורים או האחים - אשמח לספק.
תודה
אשמח לתשובה מהירה כמה שאפשר
עינת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עינת
ליאת יוגב09/04/2010הנתונים שצריכה - שם המשפחה של התינוקת ??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
עינת09/04/2010שם משפחה: בומש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
עינת
ליאת יוגב09/04/2010שימי לב לתשובתי שניתנה בשעה 15.23, בעמוד למטה ...
אם משהו לא ברור ניתן לדבר איתי , בצאת השבת .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לתינוק שנולדshir08/04/2010
שלום,
תינוק שנולד ב- 3/4
מתלבטים בין השמות אור, שחר ונועם
שם המשפחה הוא גלסמן.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שיר
ליאת יוגב08/04/2010מספר הגורל של התינוק הינו 1 - מספר המדגיש צדדים עצמאיים יחודיים , אינדבדואליים .
כאשדר על פי השם אור , מתקבלת מפה שלפיה כל המפה הולכת בכיוון אי זוגי , דבר המדגיש צדדדים יחודיים במיוחד , ללכת על פי דרכו המיוחדת , אך אפשרות - לבעיה תקשורתית , חברתית , או חברים שהולכים על פי אג"נדה מיוחדת , אחרת , לא סטנדרטיים , או בעייה שיכולה לצוץ (לא אוכל להיות בטוחה בכך ) בהיבט התקשורתי , בשל נקודת הספק בעניין , לא אמליץ על השם .
השם שחר - יוצר צירוף מספרים קרמטי - 16-7 - שיעור במערכות יחסים , מצבים של ניתוקים , בעייתי .
השם נועם , מפה אינדבדואלית מול חלק אחר האומר מה פתאום , כמו לראות פחד מללכת עם הצדדים היתר פרטיים הקיימים בי , אם כך מצבים של פחד מאיבוד שליטה המביא למציאות של איבוד שליטה.נסי להתחבר לשמות נוספים...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמות נוספים
shir09/04/2010תודה על התגובה המהירה (הברית ביום ראשון...)
מה לגבי עדי או יועד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שיר
ליאת יוגב09/04/2010השם עדי , יוצר מפה שלפיה מספר הגורל הינו 1 , אך זהו גם מספר הפצע הגלגולי , כמו לומר מה באתי להיות , ללכת על פיו , עולם הצרכים הפנימי שלי זוהי נקודת פצע עבורי , כמו לומר עד כמה , כבר מחיים קודמים מישהו כיבד את עולם הצרכים שלי ליחודיות עצמאות , פרטיות ועוד .
משום כך , בעייתי .
יועד מפה היוצרת קושי חברתי , תקשורתי , שיכול ליצור בעייה בהמשך , כמו גם פצע גלגולי םהתואם למספר הגורל , תואם לשם עדי .
צר לי , שזוהי תשובתי , אך זוהי גם האמת !
אם תרצו עזרתי, התקשרו עד השעה 16.00 או בצאת השבת -* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לתינוקסיגי08/04/2010
נולד לנו בן בתאריך 8.4.2010 בשעה 1:44 לפנות בוקר.
שמותינו הם איילת ומוטי ושם המשפחה הוא אפנג'ר.
אנו מתלבטים בין השמות: נמרוד, עומר, ניר, זיו, נועם ואייל. איזה שם עדיף?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
איילת
ליאת יוגב08/04/2010מספר הגורל של של התינוק הינו 6 , מספר המדגיש צורך בהרמוניה , אהבה משפחתיות ועוד. מול זה מבין השמות שהצעת , השם הראוי ביותר הינו נ י מ ר ו ד . בכתיב הנ"ל , (כלומר, הוסיפו י ) כי אז הצירוף הרמוני, מידה של שאפתנות השגיות , סתגלנות , מול הצד הרגשי שקיים בו .
או הציעו שמות אחרים, מהסיבה שכל שאר השמות - לא מתאימים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבחירת שם לתינוק
איילת10/04/2010שלום,
נולד לנו בן בתאריך 8.4.2010 בשעה 1:44.
שמותינו הם: איילת ומוטי ושם המשפחה הוא אפנג'ר.
אנו מתלבטים בין מספר שמות. נשמח אם תוכלי לסייע לנו בכך.
השמות הם: הראל, גיא, ירדן, אמיתי, גיל וחן.
איזה שם עדיף?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
איילת
ליאת יוגב10/04/2010מספר הגורל של התינוק הינו 6 - מספר המדגיש צורך בהרמוניה , אהבה , משפחה , מול זה מבין השמות אפשר לחשוב שהשם הראוי ביותר הוא גיל גם קיימת מפה שלפיה עולם הצרכים הוא מאד רגיש מול צדדים אחרים , לפיהם ילמד להיות חזק , מעשי ,כוחני ועוד . מה שנקרא - רצוי מול מצוי , היוצר לא פעם תחושת תסכול .
השמות האחרים , נבחנו גם הם, אך נמצאו כפחות מתאימים .
האם קיימות אופציות נוספות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התלבטות-שם לתינוקתסיגל08/04/2010
שלום, אנו מתלבטים לגבי שם לתינוקת שמותינו אסף וסיגלית כהן , התינוקת נולדה ב-6 לאפריל בשעה 3 לפנות בוקר והאופציות הם: מעיין, נועה, שלג, ליה , ליהיא, מיכל.אודה לך באם תעזרי לנו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
סיגל
ליאת יוגב08/04/2010אקדים ואומר כמה מילים לפני שאציין את משמעות כל אחד מהשמות שהצעת .
ובכן , נכון שקיימות הצעות רבות , בחנתי את כולן , אך בכל אחת מההצעות קיימת בעייתיות .
ברור לי , שלא פעם לאורך תשובותי "לא מאשרת " השמות שמציעים ,אך אין ספק , שאם פונים אלי ורוצים את דעתי המקצועית ,אין לי ספק ,שמתייחסת "למשימתי" זו בדחילו ורחימו .
וצר לי שלא אוכל לאשר השמות ..
מעיין - יוצר בעייה תקשורתית , חברתית , השם מעין - יוצר מפה לפיה פחות תקבל עצמה - מה שנקרא שינאה עצמית . השם נועה , יוצר צירוף קרמטי 16-7 - שיעור במערכות יחסים - בעייתי.
השם- שלג ,יוצר מפה קונפליקטית על עולם הצרכים ולימים , בעייה בבחירת בן זוג .
השם ליה- יוצר בעיה תקשורתית , חברתית , יתכן שמכולם , איך שהוא הוא המומלץ ביותר . גם כי בספק .... השם ליהיא - מפה קונפליקטית ,בכל תחום בחיים עד כדי מציאויות טראומטיות .
נסי להתחבר לעוד שמות ואהיה בשבילך ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך התלבטות
סיגל08/04/2010ערב טוב, חשבתי על שמות כמו נויה, שחר, מיכל, יעל, תמר,ליאן....מה דעתך? תודה רבה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
סיגל
ליאת יוגב09/04/2010בחנתי את כל השמות הנוספים שהצעת , השם נויה הוא האפשרי מכולם , כאשר מתקבלת מפה שלפיה , מספר הגורל 13-4 מספר המדגיש צורך בבטחון מסגרות יציבות , השם המלא הוא 2 - מדגיש את יכולות השיתוף זוגיות אינטימיות , אך מול זה , ה-2 הינו פצע גלגולי , מה שאומר שבחיים הקודמים כל הנושא של אינטימיות היה כקושי , דבר המתקבל מתוך השם נויה , לא בהכרח בכל מקרה ...
לכן אסכם , כל השמות האחרים שהצעת ,לא מתאימים , נויה - אפשרי ובכל זאת לא עד הסוף .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שם לתינוקתדוד08/04/2010
שלום רב,
בשעה טובה נולדה לנו תינוקת, ואנחנו מתלבטים על השם.
תאריך הלידה- 31.3.10
האופציות הן עמית,אליה ונועה
נשמח לתגובה
תודה,דוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
דוד
ליאת יוגב08/04/2010ושם המשפחה של התינוקת הוא ??...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התלבטות לגבי הוספת שם לתינוקתאנה07/04/2010
שלום,
נולדה לנו תינוקת חדשה ב - 28.3 בשעה 13:00. החלטנו לקרוא לה שני, שם משפחה רביזנוביץ. רציתי לדעת אם שם זה מתאים ואם אין איזו בעייתיות מיוחדת?
בנוסף, אני מתלבטת האם להוסיף לה שם שני "רחל", האם זה מתאים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אנה
ליאת יוגב08/04/2010האם שם המשפחה של התינוקת הוא רביזנוביץ , או רבינוביץ ?
על כל פנים , השם נבחר , כך שאין זו שאלה האם טוב ?
אם אכן שם המשפחה הוא רביזנוביץ - עדיף שלא להוסיף השם רחל .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התגובה
אנה08/04/2010אני יודעת שבחרנו את השם, אך אם יש בעיה מבחינה נומרלוגית הייתי רוצה לדעת.
אשמח לתגובתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אנה
ליאת יוגב08/04/2010עדיין לא ברור לי האם שם המשפחה הוא רביזנוביץ ? או רבינוביץ ?
מעבר לכך, לא שומעת שמתלבטים על השם ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם המשפחה הוא רביזנוביץ
אנה08/04/2010נכון, השם נקבע אך בסך הכל התרשמתי מהייעוץ שאת נותנת לגבי השם והיתי רוצה לדעת אם יש נקודות חשובות שעלי להיות ערה להן ואולי אפילו משהו חשוב עד כדי לשקול שינוי.
יש סיבה מדוע עדיף לא לדעת אם השם נקבע כבר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אנה
ליאת יוגב09/04/2010אז ראשית , מאחר והשם נקבע , כל שינוי לא מאד ישנה , מאחר ו-80% מערך מפתו של האדם , זוהי המפה הראשונה אליה נולד .
המפה של שני מדגישה , צד הזקוק מאד לפרטיות , עומק , ידע חכמה , למידה , קצב איטי , מול זה תקלוט מתוך ההורים מורים חברה סביבה , שחייבים להגיע להשיג , להיות בקצב מהיר יותר , כבדו את הקצב שלה !
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לתינוק ויד מכוונתאילנה07/04/2010
שלום בני עוד מעט בן 3 כשנולד בחרתי בשם יהונתן חיים ובברית ברך אותו הרב חיים יהונתן. שם משםחתו שמעיה. בבואי לרשום את שמו במשרד הפנים רשמתי רק יהונתן שכחתי לרשום את השם חיים ובת.ז. מצוין רק יהונתן . לפני מספר חודשים רציתי להוסיף את השם חיים פניתי לסניף בעיר מגוריי אולם נאמר לי כי עליי לנסוע לעיר אחרת כיוון ששם לא משנים את השם. הרגשתי כי יד מכוונת אותי ומונעת ממני בפעם השניה להוסיף לו את השם חיים והפסקתי לקרוא לו כך אלא רק יהונתן. למרות שקראתי לו גם חיים וגם יהונתן חיים.(הלידה עברה בשלום אך הרגשתי לאחר לידתו ש אלוהים נתן לי אותו.)
מה אתם מייעצים לי ? אני קצת חוששת .
שמו יהונתן ושם משפחתו שמעיה . האם צריך להוסיף את השם חיים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תאריך לידתו 9.7.07
אילנה07/04/2010הכל בסדר עם הילד רציתי רק לקבל חוות דעת על השם שלו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לתינוק - דחוף!הילה07/04/2010
שלום, אודה לתשובה בהקדם..
בננו נולד בתאריך 5/4/10 בשעה 14:28 (אם זה רבלנטי..),
אנחנו חושבים על השם "אמיתי". שם המשפחה: אביטל
האם השם מתאים? האם יש לך המלצה לגבי אופן הכתיבה: כתיב חסר / מלא?
תודה רבה,
הילה
הילה
ליאת יוגב07/04/2010מספר הגורל של התינוק הינו 3 -מספר המדגיש צורך בביטוי ,מספר המדגיש חיבור לצד הילדי יותר, זרימה חברותיות , השם אמתי באופן הזה יוצר מפה שלא מאפשרת להתחבר ליעוד , מאחר והמספרים האחרים הקיימים במפה הם מספרים פרקטיים מעשיים , נוקשים עצורים רגשית , כמו לומר עד כמה יצליח להתחבר ליעוד שלו , הצד הילדי הקליל שקיים במספר 3 .ממש לא מומלץ לבחור בשם אמתי ,
השם אמיתי - יוצר מפה שקיימים בה מספרים הרמוניים יותר מספרי 5 9 ו-3 כמובן , כמו לראות מספרים זורמים חברותיים קלילים , אך מה שקורה על פי השם אמיתי מתקבלת מפה שלפיה קיים צד האומר עד כמה לא ממש מקבל את מי שאני , מה שנקרא- פחות קבלה עצמית , כי כלפי חוץ חשוב יהיה לו להיראות יותר תבניתי אחראי , מסגרתי ההולך בתלם . כמו לומר , עד כמה אוהב את מי שאני כאשר רוצה להראות לעולם צד אחר לגמרי באישיותי ממי שאני באמת ...
כמו לראות , את אבא - כדמות יותר ממוסגרת דורשת להיות ילד אחראי יותר .
לא כך ??
אז לשיקולך , האם קיימות אופציות נוספות ??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לבןמ.07/04/2010
ליאת שלום,
אני צפויה ללדת בימים הקרובים את ילדי השני.
יש לי בת בת 6 בשם אגם.
אנחנו מתלבטים בין השמות אופק פלג או יוגב.
שם משפחתנו הוא בלאיש.
אשמח ליעוצך
תודה מראש על המענה.
מ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מ.
ליאת יוגב07/04/2010אין ספק שתשובתי לא סופית , מאחר ותאריך הלידה הינו מרכיב של 50% מערך המפה של האדם ...
משום כך , נכון לכרגע , השם אופק יוצר צירוף מספרים מנהיגותיים-נראה מתאים .
השם פלג יוצר צירוף מספרים רגשיים ,
היי איתי בקשר לאחר הלידה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם מתאים השם אליה לתינוק שנולדמור06/04/2010
ב4/4/2010
בשעה רבע לארבע אחר הצהריים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מור
ליאת יוגב06/04/2010מהו שם המשפחה של התינוק ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבן שושן
מור07/04/2010בן שושן, הוא שם המשפחה של התינוק החדש :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבן שושן
מור07/04/2010בן שושן, הוא שם המשפחה של התינוק החדש :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש פה מישהו שיכול לעזור?
מור07/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מור
ליאת יוגב07/04/2010מספר הגורל של התינוקת הוא 11-2 מספר רגשי במיוחד , צורך בהמון תמיכה ועידוד , על פי השם אליה , נוצרת מפה , המראה על צדדים נוקשים ודרישות רבות, לא תמיד תומכות בעולם הצרכים של התינוקת .. מפה היוצרת - המון קשיים , עוצמות רגשיות רבות בילדות ,בעיקר , שמירת חיץ והגנות שלא להיפגע , על העולם הכל כך רגיש הקיים , מפה סגורה מופנמת, מול זה כלפי חוץ יהיה חשוב לה להיראות יותר פתוחה קלילה חברותית , כמו לראות עד כמה לא תמיד אוהבת את מי שהיא . בעייתי במיוחד .
מספר קרמה 13-4 היוצר נעילות מחשבתית , חוסר שביעות רצון ועוד .
האם אפשר להמליץ על שם היוצר כל כך הרבה קשיים ?? ממש לא .
נסי להתחבר לשמות נוספים ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדבר ראשון תודה
מור07/04/2010דבר שני, השם הוא לתינוק זכר לא לתינוקת
זה משנה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מור
ליאת יוגב08/04/2010גם אם השם אליה נועד עבור תינוק , ניתוח המפה נשאר בעינו .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה עם השם לירון/לירן/ליעד?
מור08/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מור
ליאת יוגב08/04/2010מספר הגורל של התינוק הינו 11 -2 , מספר המדגיש צורך בשיתוף אינטימיות , המון רגש, צורך בתמיכה ועידוד לאורך הדרך . מול זה השם לירון - יוצר מפה קונפליקטית - היוצרת קשיים ,לימים , בכל הקשור בבחירת כיוון מקצועי .. כמו גם מפה קרמטית = חובות על חיים קודמים וקשיים בחיים אלה , הרגשת חוסר שביעות רצון , תקיעות ועוד . השם לירן , יוצר מפה שלא מאפשרת לגעת בעולם הרגשות הקיים בתוכו , כמו לומר , עד כמה מישהו חיצוני נותן לגיטימציה לעולם הצרכים הפנימי הקיים בי ?? בעייתי
השם ליעד , מקבל מפה נשית רגשית , ובנוסף לכך , עד כמה כלפי חוץ חשוב ייהיה לו להיראות יותר גברי , כמו לא לקבל עצמו בצדדים הרגשיים יתר הקיימים בו .
משום כך , לא אוכל להמליץ על השמות שהצעת , נסי להתחבר לשמות נוספים ...
צר לי , שכך הוא הדבר ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)