מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בחירת שם לתינוקמאיה16/04/2010
שלום,
צפוי להיוולד לנו בן בניתוח מתוזמן ב- 3/5. שם המשפחה - נסים.
האם השם יואב יתאים בהנחה שהלידה אכן תתרחש בתאריך זה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
יאנה
ליאת יוגב16/04/2010אם אכן חושבים בשפה העברית , כאשר בוחרים השם . השם יואב נראה עם צירוף מספרים מתאים , לפי שעה , כרגע מבלי לראות תאריך לידה מדוייק .(עד שלא יולדים - לא ניתן לדעת בודאות ) ...
נסי להתחבר לשמות נוספים עד הלידה והיי איתי בקשר לאחריה . להשתמע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ממתינים לתשובתךגל16/04/2010
ביתנו נולדה ב 13.04.10
שם המשפחה ישי
ציינת שהשמות רונה, נוגה ונגה אינם שמות מתאימים.
מה בנוגע לטליה, יעל או עדנה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
גל
ליאת יוגב16/04/2010עכשיו רואה את פנייתך הנוספת , כאשר השם עדנה , לא מתאים .
השם טליה אפשרי במידה מסויימת , צדדים רכים מול הצורך בלהיות חזקה , מה פתאום ללכת עם הרכות , פחד מאיבוד שליטה , המביא לחיים צדדים של איבודי שליטה - הפתעות .
השם טליה , מראה על מידה רבה של דינמיות מול החלק הפנימי הזקוק לקצב איטי ושלווה רבה .
כמו לראות , עד כמה מישהו חיצוני לי יוכל להבין את עולם הצרכים הקיים בי ?
שוב , אולי כדאי לדבר ....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשרויות נוספות עליהן חשבנו
גלי17/04/2010שלום שוב,
חשבנו על מספר אפשרויות נוספות, נודה לך אם תתייחסי גם אליהן.
ליהי
לירון
ירדן
עדי
רוני
תודה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
גלי
ליאת יוגב17/04/2010ובכן , מבין השמות השם המתאים ביותר הינו ליהי - זאת מאחר ומתקבלת מפה הרמונית במיוחד , מספרים רגשיים נשיים , יכולת הבנה ועוד
השמות עדי וירדן - תואמים , כמו לראות את אותה מפה בעקבות בחירת שני השמות,
שמות היוצרים צורך בשלווה רוגע מול חלק יותר דינמי הנדרש מתוך הסביבה הורים מורים וכו.
אם כך , אפשר לראות שלא תמיד מבינים את עולם הצרכים הקיים בתוכה לשלוה שנזקקת לה , ובכל זאת אפשר לראות בבחירת השמות הנ"ל ,דברים חיוביים בהחלט
לשיקולך .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבהרה
גלי17/04/2010ראשית, תודה על תגובתך המהירה.
אז רק כדי לוודא שאנו מבינים,
השמות ליהי, הילה, ירדן ועדי מתאימים, וביניהם ליהי הוא המתאים ביותר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבהרה
גלי17/04/2010ראשית, תודה על תגובתך המהירה.
אז רק כדי לוודא שאנו מבינים,
השמות ליהי, הילה, ירדן ועדי מתאימים, וביניהם ליהי הוא המתאים ביותר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשרויות נוספות עליהן חשבנו
גלי17/04/2010שלום שוב,
חשבנו על מספר אפשרויות נוספות, נודה לך אם תתייחסי גם אליהן.
ליהי
לירון
ירדן
עדי
רוני
תודה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
גלי
ליאת יוגב18/04/2010האם אפשר לחזור על הנתונים , שם משפחה תאריך לידה , לפני שאבחן פעם נוספת , מי מהשמות הוא הראוי ביותר ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בבחירת שם לתינוקתגלי16/04/2010
שלום,
אנו מתלבטים בין שני שמות לתינוקת. תאריך הלידה הוא 13.4.2010 בשעה 13:55 וההתלבטות היא בין השמות הילה ומאיה. שם המשפחה הוא אלון.
נשמח לעזרתך,
גלי ואייל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
גלי
ליאת יוגב16/04/2010מספר הגורל של התינוקת הוא 2 - מספר המדגיש צורך בשיתוף אינטימיות , רגישות רבה ,חשוב לתת הרבה תמיכה ועידוד . כאשר על פי השם הילה - מתקבלת מפה רגשית , יכולת הבנה רבה , צדדים המראים על כישורים בכיוון הזוגי , תוך דגש לפרטים מול חלק הזקוק למרחבים , רצון לבגדול , אם כך האם מתעסקת בקטנות או רוצה בגדול ? אך בסה"כ המפה בהחלט הרמונית ..
השם מאיה יוצר מפה לפיה צדדים מאד שיגרתיים , ילדה טובה , הולכת בתלם , מול חלק האומר חייבת הריגושים העניין הסקרנות , הדינמיות , מה שנקרא - פחד מללכת ביתר בתלם , פחד מאיבוד שליטה , המביא לחיים לא פעם מצבים של הפתעות ...
השם מאיה יוצר מפה שהפנים זקוק לקצב איטי , שלוה רוגע מול חיים היוצרים דינמיות רבה ופעילות , אם כך מי נותן לי השלווה והרוגע ?? אם כך עד כמה העולם החיצון יוכל להבין את עולם הצרכים הקיים בי ?
נראה לי , שמבין השמות , השם הילה - עדיף !
אלא אם כן קיימות אופציות נוספות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לבןיפעת16/04/2010
היי ליאת.
שוב יפעת חבני-למרות שאמרנו שנדבר אחרי הלידה קשה לי להתאפק . כאמור שמי יפעת חבני ואני אמורה ללדת בניתוח קיסרי מוזמן ביום 21.4.10.שמו של בעלי- דורון.
השמות שאנחנו מתחברים אליהם הם:
אורי
עידו/עדו
עופרי/עפרי
עומר
כפי הנראה הניתוח יהיה במועדו כי בינתיים אין לי אפילו סימן לציר וכמובן אתייחס להמלצת שם נכון רק אם הלידה תהיה ב21.4
תודה ושבת שלום
יפעת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
יפעת
ליאת יוגב16/04/2010אתייחס כרגע רק לשמות פחות מכך לתאריך הלידה ,
אם כך , מבין השמות השם שנראה כמתאים ביותר הינו אורי .
להשתמע לאחר הלידה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לתינוקרוני15/04/2010
שמות מתאימים לתינוק שנולד ב31.3.10 בשעה 22:00.
שם משפחה עיני
שמות מוצעים:
1. עמית.
2 אביב.
3. גיא.
4.נועם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
רוני
ליאת יוגב15/04/2010נכון שבעבר ציינתי שהשם נועם לא נראה כאפשרי , אך בכל זאת לאחר שבחנתי פעם נוספת צירוף המספרים המתקבל אין ספק שמבין השמות שהצעתם ,השם נועם הוא השם הראוי , זאת מאחר והמפה המתקבלת היא מפת מנהיגות , מספרים מאד עוצמתיים ,ניהוליים , מובילים ועוד .
השמות גיא עמית ואביב - לא מתאימים .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לבתאיילה15/04/2010
שלום צריכה להיוולד לנו תינוקת חדשה במשפחה בתאריך 11.9.10 המשפחה זה אוריאל
חשבנו על: מעיין , ליאור, שירן, ליעד, סתיו
מה השם הכי מתאים לתאיך שלה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
איילה
ליאת יוגב15/04/2010איך נוכל לדעת שזהו אכן תאריך הלידה של התינוקת ?
מבין השמות ברור שהשם ליעד - יוצר צירופים קונפליקטים - לא מתאים .
השם שירן יוצר מספרים מבודדים וגבריים , בעייתי
השם אוריאל - אפשרי , כמובן שחשוב לבחון זאת ביחס לתאריך הלידה .
השם סתיו , מספרים גבריים כמו גם נוקשים .
היי איתי בקשר לאחר הלידה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בת נולדהגל15/04/2010
ביתנו נולדה ב13.04.10
שם המשפחה ישי
אנו מבקשים לקרוא לה: רונה לנה או רונה לינה.
האם מתאים?
אפשר במקום רונה- נוגה או נגה.
במקרה שידרש אפשר גם בלי שם שני.
לתשובתך נודה ונצפה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
גל
ליאת יוגב15/04/2010מספר הגורל של התינוקת הינו 2 , מספר המדגיש צדדים רגשיים במיוחד, צורך בתמיכה ועידוד כילדה
צורך בשיתוף אינטימיות ועוד .
מול זה על פי השם רונה מתקבלת מפה קונפליקטית , מספרי 4 מול 5 המתנגשים במיוחד ויוצרים קשיים בעיקר בכל הקשור לתחום המקצועי , לימים .
השם נוגה יוצר מפה שיש בה צד הפוחד מללכת עם עולם הרגשות מצד אחד , מול חלק אחר המוכיח על נעילות מחשבתית , על תחושת חוסר שביעות רצון ועוד..
השם נגה , מראה על צד הזקוק לשייכות עד כדי טוטליות מול מציאות חיים שלא מאפשרת זאת .
כמו לראות עד כמה העולם לא מבין את עולם הצרכים הפנימי הקיים בה .
אם כך , לא אוכל לאשר השמות שהצעת , פחות מתייחסת לשם שני , מאחר ובבחירת שם ההתייחסות היא קודם כל לשם הראשון שנבחר .
מצטערת , נסו להתחבר לשמות נוספים .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
גל16/04/2010תודה על תגובתך המהירה.
מעניין אותי היכן בשם רונה ישנם מספרי 4 ו 5, כפי שציינת?
האם השם גילי מתאים יותר?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההוספנו
גל16/04/2010הוספנו לרשימה גם את השם יעל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
גל
ליאת יוגב16/04/2010אכן על פי השם רונה - צירוף המספרים המתקבל ,(האמיני לי שלא טועה)... הינו קונפליקטי בין ה-4 ל- 5
(מוזמנת לבוא ללמוד )..
השם גילי ישי יוצר שם מלא 13-4 שמשמעותו מצבים של חוסר שביעות רצון בתחום העשיה הכישורים ועוד
השם יעל מפה עם עוצמות רגשיות מאד רבות - התמודדויות לא קלות , כמו גם צירוף קרמטי 16-7 מצבים של ניתוקים , כמו גם שיעור במערכות יחסים .
אם כך ,השמות לא מתאימים ,
אולי כדאי לדבר בצאת השבת ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שם לתינוקתדינה15/04/2010
היי,
נולדה לנו תינוקת חמודה
ואנחנו מתלבטים לגבי השם.
התינוקת נולדה בתאריך 1.4.2010 השעה 02:23
אפשרויות לשמות שלנו הם:
1.יובל
2. ליה
3ץ דקל
4. רוני.
אני מרגישה שהתינוקת צריכה שם שיהפוך אותה לשמחה.
אני אשמח לדעת מה דעתך.
דינה
ליאת יוגב15/04/2010מהו שם המשפחה של התינוקת ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איתמראבא15/04/2010
לבננו היקר קוראים איתמר שורץ נולד בתאריך 20/6/2007 מה התכונות הבולטות והאם השם מותאם?
אבא
ליאת יוגב15/04/2010האתר נועד לבחירת שם לתינוק , משום כך מזמינה אותך לפנות אלי למייל .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לבןורד14/04/2010
שלום לכולם
בננו המתוק נולד ב5/4/2010 בשעה 19:59
קראנו לו איתמר שם המשפחה דניאל
שמות ההורים רון וורד
האם עשינו נכון?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ורד
ליאת יוגב15/04/2010השם נבחר , אם כך מה השאלה ??
השם איתמר דניאל יוצר מפה שלפיה , נועד להיות ילד קליל זורם חברותי , ביטוי של רגשות ועוד
בבחירת השם איתמר , אפשר לראות צדדים מאד פרקטיים מעשיים , אחריות רבה לעשיה , כמו לומר עד כמה נותנים לגיטימציה למי שאני , עד כמה מישהו חיצוני לי יוכל להבין את עולם הרגשות שלי ??
נסו להבינו למקום הזקוק כל כך לזרום להיות קליל חברותי ושמח !
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לבןקרן14/04/2010
שלום שלום!
שמי קרן נולדתי ב23 ליוני 1975
שמו של בעלי הוא עידו והוא יליד ה13לפבואר1972
אני שוקלת לקרוא לבן שאמור להפציע בכול יום שי לי.
שם נוסף שהוא אהוב עלי הוא ענבר.
מה דעתך?איזה שם טוב ונכון יותר מבחינה נומרולוגית?
תודה מראש,קרן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
קרן
ליאת יוגב15/04/2010נכון לנתונים שניתנו שני השמות אפשרייים , אלא שחשוב לבחון את תאריך הלידה ביחס לנתונים ,
תאריך הלידה הינו מרכיב של 50%מערך המפה .
להשתמע לאחר הלידה , נסי להתחבר לשמות נוספים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודהרבה!
קרן15/04/2010ליאת תודה בינתיים אני אחזור אליך בקרוב מאוד...אחרי הלידה!!כול הכבוד לך על התשובה המהירה.
יום טוב,קרן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שם לתינוקsi14/04/2010
שלום
אני מתלבטת לגבי שם לתינוק
שמי סימה ובעלי ציון
האופציות
איתי
מתן
ירין
לשם איתי אנחנו הכי מתחברים
si
ליאת יוגב14/04/2010מהו שם המשפחה של התינוק ??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבחירת שם לתינוק
si14/04/2010שם המשפחה הוא עידה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
si
ליאת יוגב14/04/2010השמות כולם ,נכון לעכשיו מתאימים , חשוב לבחון זאת ביחס לתאריך הלידה ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבחירת שם לתינוק
si15/04/2010תודה
תאריך לידה צפוי 15/8* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שם לבןאור14/04/2010
בוקר טוב!
בחודש הבא אני אמורה ב"ה ללדת בן בכור,התאריך המשוער הינו 19/5,אני ובעלי מתלבטים בין מס' שמות:אני מאוד רוצה ליאם והוא רוצה לקרוא לו בן,בנוסף חשבנו על אל-ים,אשמח לשמוע את דעתך בנושא.שם משפחתנו הוא שדה.
בתודה מראש:אור
אור
ליאת יוגב14/04/2010נכון לעכשיו , ללא ידיעת תאריך הלידה , שני השמות אפשריים , ליאם = אל ים . מבחינה נומרולוגית .
היי איתי בקשר לאחר הלידה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לתינוקגולן13/04/2010
נולד לנו בן בתאריך 7-4-2010 אנו מתלבטים בין השמות
אלירז,תמיר,סער,אימרי,עמית,
אשמח לקבל ממך יעוץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נ"ב
גולן13/04/2010שחכתי לציין ששם המשפחה הוא ביטון
תודה רבה.......* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
גולן
ליאת יוגב14/04/2010נכון שהצעתם מספר שמות , אך לא אוכל לאשר אף לא אחד מהם .
השם אלירז יוצר מפה קרמטית , קרמה 19-1 חוב מחיים קודמים וקשיים בחיים אלה , בנושא - אירועים קרבניים בתוך החיים .
השם תמיר יוצר מפה קונפליקטית , בין מספר 5 ל- 7 בלבול רב , מצבים של איבוד שליטה בתוך החיים . בעייתי במיוחד .
השם אימרי יוצר מפה שלפיה יש מה שנקרא שינאה עצמית , כי מרבית מספרי המפה הם מספרי 5- 9 מספרים המדגישים חופש ריגושים עניין סקרנות דינמיות , אך לעומת זאת , כלפי הרושם שיהיה לו חשוב לעשות כלפי חוץ לעולם , כמי שהולך בתלם , מסגרתי אחראי , מה שנקרא - פחות קבלה עצמית , עד כמה אוהב להראות לעולם החיצון את מי שאני .... בעייתי .
השם עמית , אולי האפשרי מבין כולם , גם כי , קיים מה שנקרא בעייתיות בנושא של עד כמה אבא יבין את עולם הצרכים שלי ?? כאשר מספר הגורל הינו 5 , חופש ריגושים עניין , מול זה לומד שאבא לא מקבל אותי על פי אותו צורך ... אפשר לראות המפה בכיוון של- מספרים קלילים - חפיפייים מול זה ,חשוב להיות מאד פרקטי מעשי , אם כך , פחד מאיבוד שליטה , פחד מללכת עם החלקים המאד קלילים וזורמים הקיימים בי .
ובכל זאת מבין המפות , אם כל הבעייתיות , אולי זהו השם המומלץ ביותר ...??
השם סער, קונפליקט בין גורל 5 לבין המספר 7 , היוצר בלבול , כנאמר במפה של תמיר .
כמו גם צדדים רכים , אך פחד מללכת עם הצדדים הרכים הקיימים בי , אם כך , מה שנקרא פחד מאיבוד שליטה , המביא לחוויות קשות בחיים ....
לסיכום , מתוך השמות , השם היחידי היותר אפשרי הוא עמית . במידה וקיימות אופציות נוספות , הציעו ואשמח לעזור .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדחוף עוד שעה ברית ועדיין אין לי שם
גולן14/04/2010בראשית ברצוני להודות לך.
אשמח אם תוכלי לעזור שוב,היום הברית של הילד ועדיין אין לנו שם.
השם האחרון שעולה בדעתנו הוא אלון,אשמח לתשובה מהירה נותרה לי
שעה עד לטקס הברית.
תודה מראש ....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדחוף עוד שעה ברית ועדיין אין לי שם
גולן14/04/2010בראשית ברצוני להודות לך.
אשמח אם תוכלי לעזור שוב,היום הברית של הילד ועדיין אין לנו שם.
השם האחרון שעולה בדעתנו הוא אלון,אשמח לתשובה מהירה נותרה לי
שעה עד לטקס הברית.
תודה מראש ....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
גולן
ליאת יוגב14/04/2010מאחר ולא תמיד נמצאת בפורום, ניתן לפנות אלי לשיחה טלפונית ,
האם נבחר שם ??מהו השם ? האם צריכים את חוות דעתי ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משמעות השםליאורה13/04/2010
מה משמעות השם לוטה\לוטי?
ליאורה
ליאת יוגב13/04/2010אין לי מושג .
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)