מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שם לפני הבריתאירמה26/08/2009
שלום רב
בני נולד ב 09.08.09 בשעה 05:45 בבוקר
השם שחשבנו לתת לו הוא אריאל ,רצינו לדעת האם זה מתאים ?
שם המשפחה שלנו הוא בן יוסף ויש לנו בן נוסף שקוראים לו ליאור
שמות ההורים אירמה ונפתלי
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אירמה
ליאת יוגב26/08/2009השם אריאל עבור בנכם - נפלא
מדובר במפת מנהיגות , צדדים יחודיים אינדבדואליים מול צדדים של טוב הבנה ולמען אחרים .
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הוספת שם בגיוריוליה25/08/2009
שלום,
שמי יוליה ואני כרגע בתהליך הגיור שזה אומר שאני חייבת להחליף\להוסיף שם עברי. אני מאוד אוהבת את השם שלי ולא הייתי רוצה לשנות אותו לכן הבחירה שלי היא להוסיף. השמות שהתחברתי אליהם פחות או יותר זה יעל\יהל\יהלי.. רציתי לדעת מה דעתכם. למקרה שצריך התאריך לידה שלי הוא 18.06.89
תודה מראש :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
יוליה
ליאת יוגב26/08/2009אשמח לענות לך בשיחה טלפונית , האתר מיועד לבחירת שם לתינוק .
להשתמע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום שאלהאנונימית25/08/2009
התל''מ שלי הוא 29.10.09 יש לי בת בבטן ויש לנו שם אחד שכבר כולם כעיקרון יודעים (במשפחה) שככה נקראה לה.. השם שאנחנו נעולים עליו זה דיאנה, שמי עדן ובעלי אנדריי ושם משפחה פומנקו.. האם השם מתאים או להתחיל דחוף לחשוב על משהו אחר ? כי אנחנו ממש נעולים על השם..תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עדן
ליאת יוגב26/08/2009השם דיאנה פומנקו , בשפה העברית ,אלא אם כן חושבים בשפה אחרת , לא מתאים , מאחר ומתקבל מספר קרמטי בעייתי במיוחד , המספר 19-1 המדגיש צדדים קורבניים בדרך החיים , תחושת עליונות או לחילופין נחיתות מסכנות , אז למה לבחור בכזה שם היוצר בעייתיות רבה , בעיה תקשורתית ...
ותרי על השם , נסי להתחבר לשמות אחרים , עד הלידה , מצטערת , אבל עדיף לבחור נכון , כדי להיטיב עם ביתך לעתיד ....להשתמע לאחר הלידה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוף ביעסת אותי..
אנונימית28/08/2009היינו ממש נעולים על השם הזה, ואיך השם אגם או אריקה (erika)?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
עדן
ליאת יוגב28/08/2009יש בעייה גם עם השמות אריקה ואגם . מאחר והשם אגם יוצר מספר קרמה 13-4 - נעילות מחשבתית , חוסר שביעות רצון והרגשת תקיעות ,
השם אריקה יוצר מספר קרמה 19-1 שמשמעותו , מציאות קורבנית לתוך החיים .
ממש לא מומלץ , נסי להתחבר לשמות נוספים עד הלידה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז לפי מה שאת אומרת..
אנונימית29/08/2009אז שום שם שאני ירשום הוא לא מתאים.. בכוונה כתבתי כבר 2 בתקווה אולי אחד מהם כן.. טוב בכול מקרה בעלי והמשפחה נעולים כבר על דיאנה אז לא בטוח שנבחר משהו אחר.. אמרתי לבעלי מה שרשמת והוא אמר שכול זה שטויות (אני דווקא כן מאמינה בזה קצת) טוב ניראה יש לנו עוד חודשיים.. תודה רבה לך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלעדן
שרון בר און29/08/2009שלום עדן, כמנהל נוסף בפורום הזה, אנחנו לא נוהגים להתערב האחד בעבודתו של השני. כל אחד מייעץ לפי הקו שלו והכלים שהוא למד להשתמש בהם. אולם לאור הערתך לליאת אני חייב לומר לך שכדאי שתדעי ששם האדם הינו למעשה ארגז הכלים באמצעותו עתיד האדם לממש את שליחותו המצויה בתאריך לידתו. מספר בעייתי במובן המעשי שלו עלול להיות גורם לנסיגה בהצלחה ובהתפתחות של האדם. חבל שמתחילת דרכה תקשי על הבת שלך. אז אני ממליץ לך מאד להקשיב למה שליאת מייעצת לך.
בברכה חמה,
שרון בר-און, טארונומרולוג, יועץ, מטפל, מנחה ומרצה באמצעות נומרולוגיה, קלפי טארוט, עץ החיים הקבלי, סוד האותיות הקדושות (קודש - אש) ופרד"ס השמות.
054-6281407* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז עם הבנתי נכון...
אנונימית29/08/2009אני כתבתי שהתל''מ שלי 29.10.09 ועם היא תיוולד לפני או אחרי? גם השמות לא מתאימים?וכתבת ששם דיאנה בעברית זה לא מתאים אבל שנינו רוסים וגם הקטנה תהיה אוקראינית מכול הצדדים גם אז השם לא מתאים? יש עוד שם שחשבנו עליו אבל אני לא ממש סגורה עליו כי זה שם של סבתא שלי והיא עדיין חייה השם הוא תמרה או תמר ,והבנתי שאסור לקרוא על שם בן אדם חיי...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
עדן
ליאת יוגב29/08/2009בהתייחסותי לשמות ממש לא יכולתי לשים דגש על תאריך לידה משוער , תשובתי היתה אך ורק בהתאם לשם המלא המוצע ... אם אתם חושבים רוסית ובחירת השם היא בשפה זו , כל תשובותי לא נכונות , כי אז צריך לבחון הכל מחדש בשפה הרוסית , שפתכם . אלא שלא ממש יודעת רוסית ואם כך עליכם לחשב הערך המספרי של השם המלא , וכן להיות בקשר לאחר הלידה ואוכל לסייע בידיכם
בשיחה טלפונית , פחות מכך דרך האתר . להשתמע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי תראי...
אנונימית30/08/2009בעברית השם דיאנה נישמע כמו (daiana) אלה שברוסית היא פשוט diana אז אני מניחה שגם לזה יש משמעות לא?כי זה אותיות שונות בשם...אממ.. ואין לי מוחשג איך מחשבים שמות ברוסית או בכול שפה אחרת,אז כניראה אנחנו ניקרא לה דיאנה בכול מקרה, תודה לך על הסבלנות וסליחה עם שיגעתי אותך... ישר כוח..!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אריאל או אוראל או .... (המלצה)מוניקה25/08/2009
בשעה טובה נולדה תינוקת מקסימה
בתאריך 24.8.2008 בשעה 13:28
שם האם - מאיה
שם האב - אלי (אליהו)
שם המשפחה- אבוטבול טל
אנא עזרתך בבחירת השם המתאים יותר עבורה ..
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מוניקה
ליאת יוגב26/08/2009מתוך הבנה ששם המשפחה של התינוקת הוא אבוטבול טל , הצירוף כולו (תקנו אותי אם אחרת)
השם המועדף ללא ספק , אוראל , המקבל מפה הרמונית במרביתה , כאשר מספר הגורל הינו 7 מספר המייצג עומק , צורך בידע עומק ולמידה , הצירוף המתקבל בעקבות השם אוראל , צירוף של מספרים אי זוגיים ואם כך לא קונפליקטיים , מספרים חברותיים זורמים יותר לצד הכבד של ה-7
צדדים מנטליים חכמה רבה ונפלא
הצירוף על פי השם אריאל - מספרים קרמטיים , בעייתיים במיוחד , מקשה על דרך החיים ומסבך , ללא ספק , ממש לא לבחור בו .
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שם לתינוקתגלי25/08/2009
שלום,
לחברתי נולדה תינוקת ב 23/8 בשעה 4 בבוקר. שם המשפחה הוא הראל.
היא חשבה על מספר שמות ואת כולם פסלו לה.
אשמח לשמוע את דעתך על השמות הבאים: נגה, הילי, ליהי, נויה.
תודה על תשובתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שם ההורים
גלי25/08/2009להורים קוראים יובל וליאורה
גלי
ליאת יוגב26/08/2009מספר הגורל של התינוקת הוא 6 , מספר הזקוק להרמוניה , אהבה , משפחה , כאשר מבין השמות המוצעים , השם המועדף הוא נגה , כאשר צירוף המספרים במפה - זוגיים , מפה הרמונית במרביתה , ומשום כך מעדיפה את השם נגה .
השמות האחרים כל אחד מהם נותן מספר קרמה , קרמה= תיקון מחיים קודמים , מה שיוצר בעייתיות בחיים אלה ... 13-4 בשמות יהלי וליהי ,מה שאומר תחושת תקיעות , חוסר שביעות רצון
השם נויה יוצר קרמה 19-1 מצבים קורבניים .
אם כך , השם המומלץ ללא ספק הוא נגה .
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ייעוץ בבחירת שם לתינוקjekichan24/08/2009
שלום.
שמנו מיכל ואבישי עוקשי.
נולד לנו בן בתאריך 19.8.2009 בשעה 03:12 (לפנות בוקר).
אנו מעוניינים בשמות הבאים: נועם, נעם, איתי ורועי.
אשמח לחוות דעתך מה השם המתאים ביותר עבורו.
אשמח לתשובה בהקדם, שכן הברית תתקיים ביום רביעי.
תודה ויום טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מיכל ואבישי
ליאת יוגב25/08/2009רשמתי הסבר אינסופי על משמעות כל אחד מהשמות שהצעת אך משום מה לא עבר , לכן
אשמח אם תיצרו איתי קשר בבוקר . ואענה לכם על כל אחד מהשמות
להשתמע , מצטערת שלא מפרטת פעם נוספת .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לבן שנולדשירה גורן24/08/2009
שלחום רב
בני נולד ב17/8 בשעה 23:51 ואני מתלבטת בין השמות: עומר, ליאור, בר
אשמח לשמוע את עצתך בהקדם
שירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שירה
ליאת יוגב25/08/2009מבין השמות אין ספק שהשם המתאים ביותר הוא עומר , זאת מאחר ומתקבלת מפה מאד הרמונית , מספרים זורמים פעלתניים , צורך בעניין רב , סקרנות חברה , תוך יכולת מעשית פרקטית במיוחד
בסופו של דבר צירוף מספרים נפלא , הבעיה היחידה הקיימת בשם זה , שמספר הגורל שלו 9 כמו לראות - יעוד לכיוון הבנה נתינה , צורך במרחבים , ליברליות , רצון לבגדול , אך למרות זאת הפצע הגלגולי שלו = 9 כמו לראות שדוקא מה שנועד להגיע ולהיות כאן , בחיים האלה , היה כפצע מחיים קודמים ואם כך , לא פעם קושי למימוש היעוד . הבנה נתינה , למען , תיקון העולם ועוד .
ובכל זאת השמות האחרים מהווים בעייתיות גדולה מזו ומשום כך זה השם המומלץ .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לבןשלי24/08/2009
שלום,
אבקש לדעת האם השם איתי, לבני שנולד בתאריך 04/01/2009 הוא שם מתאים?
שם המשפחה דובדבני.
ההורים: שלי (רחל) ועירן
בתודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שלי
ליאת יוגב25/08/2009השם איתי עבור בנך , יוצר מפה שלפיה - מספר הגורל הינו 16-7 מספר המדגיש רצינות צורך בשלמות עומק איכות , ידע למידה ועוד .
כאשר המספרים האחרים מראים על ילד מאד בוגר רציני (מחשבים) , שיהיה חשוב לו להיראות כלפי חוץ את הצדדים היותר קלילים ילדיים שלו . כמו לראות שפחות יאהב להראות הצדדים הרציניים מדי שבו ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לבננורעות24/08/2009
בני נולד ב 17.8.09 שמי רעות נולדתי 5-6-82 ושם בעלי יניב ב 28-4-78 ומשפחתנו אלטבך חשבנו על השם צוק או ירדן תודה מראש!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
רעות
ליאת יוגב24/08/2009מספר הגורל של בנך הוא 9 , מספר המציין יכולת הבנה נתינה , 9 רצון לבגדול , כאשר יום הלידה הוא 8-17 מכאן שהפנים- מה שנקרא המהות מראה על צדדים מנהיגותיים ,
על פי השם צוק , מתקבלת מפה של פחד מאיבוד שליטה , צדדים רגשיים במיוחד , יכולת הבנה מול זה , מה פתאום ? כמו לומר פחד מללכת עם הצדדים של הנתינה , פחד מללכת עם העולם הרגשי הקיים בו . ואם כך מפת פחד מאיבוד שליטה מביאה לתוך החיים מצבים של הפתעות ...
גם כי כלפי חוץ יהיה חשוב לו להיראות בחוזק חוסן ובלבד שלא יראו את הצדדים הרגשיים הקיימים בו . מה שנקרא - פחות קבלה עצמית .
המפה על פי השם ירדן , מראה על מספרים מאד רגשיים , מספר 2 דומיננטי , מול ה-9 , אם כך מצד אחד יכול להראות על מפת חנק , ה-9 המספר האי זוגי , מול זה ,ה-2 מספר זוגי , ואם כך חנק למקום שנועדתי , ללכת עם הצדדים היחודיים הקיימים בי .
אפשרות אחרת לראות המפה , צדדים אידיאליסטיים , מנהיגות , כאשר מספר השם המלא הוא 11 ואם כך בשילוב עם ה-9 ויום לידה 8 הופך למפה יותר עוצמתית מנהיגותית , אך בשל העובדה שקיים גם 2 , היותר חרד חששן זהיר ואם כך פחד מללכת עם הצדדים המנהיגותיים הקיימים בי , פחד מאיבוד שליטה ,
המפה על פי השם ירדן - מפה רגשית נשית ... אם כל המשתמע מזה , לימים קושי באינטימיות ,
ואם כך לשיקולך ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לתינוקאבי23/08/2009
שלום
הבן הראשון שלנו נולד במזל טוב בתאריך 19.8.09 ב8 בבוקר
אנחנו מתלבטים לגבי שם מבין השמות הבאים לידור,שגיא,תומר,
נשמח לעזרה בנושא שהעדיפות היא לשם לידור.
תודה ויום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
יוסי
ליאת יוגב23/08/2009מהו שם המשפחה של התינוק ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם משפחה
אבי24/08/2009שם המשפחה פרץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ועוד שאלה
אבי25/08/2009תודה על התשובה המהירה אנחנו גם מתלבטים לגבי השם נועם .האם זה מתאים לבנינו
תודה על העזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
יוסי
ליאת יוגב25/08/2009השם נועם , עבור בינכם יוצר מפה שלפיה מי שיכירו מבחוץ לא תמיד יכירו מבפנים , הפנים מאד רגש החוצה יראה יותר נמרץ פעלתן ועם קצב מהיר , כמו לומר אפשר יהיה לראות שני צדדים , גם כי זוהי התבנית המועדפת , אאפשרות נוספת לניתוח , ציר הרצוי מול המצוי , הרצוי בהיבט הזוגי , מספרי 2 6 8 מספרים ההולכים בתלם , לכיוון מאד סטנדרטי , אך המציאות תלמד אותו איך להיות סתגלן , קליל זורם ,תקשורתי קליל , מספר אי זוגי - 5 ואם כך רצוי לכיוון הבטוח יציב סטנדרטי . מצוי - לכיוון היחודי הקליל זורם תקשורתי , מפת רצוי מול מצוי , יכולה ליצור תחושת תסכול , כאשר השאלה הנשאלת תמיד " אם היה לי " .... כמו לרצות לקבל משהו של מעבר ..
עוד תבנית הנוצרת בעקבות המפה זו העובדה שהחוצה יראה מאד חזק מרשים סמכותי , הפנים הוא רך הרבה יותר ואם כך תבנית - פחות קבלה עצמית , למה חשוב להראות החוצה כל כך חזק כשמי שאני - רגיש ורך במיוחד ??
בקיצור קיימים כמה וכמה הסברים על המפה , על פי השם נועם .
אך אולי זהו השם המועדף על פני האחרים . אלא אם כן , קיימות אופציות נוספות ??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לשאלתך
אבי26/08/2009קיים עוד שם שאני רוצה אולי אם יתאים לו וזה לירוי
מה משמעות השם והאם שם זה יתאים לבנינו?
תודה על העזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
יוסי
ליאת יוגב26/08/2009השם לירוי , יכול להיות מתאים , כאשר חשוב לציין , מספר הגורל הינו 11-2 מספר המייצג רגישות רבה , שם מלא 5 , שיכול להיות די הרמוני עם מספר הגורל , אך גם יוצר מידה של חוסר שקט ,
הפנים זקוק מאד להרמוניה שלוה , אך הדרישה יכולה להיות - קצב , קדימה , זאת יקלוט מתוך הורים מורים סביבה חברה .. שחייבים דינמיות קצב , מה פתאום שלוה , מתינות ...
אם כך אפשר לראות זאת כמפת חנק במידה מסויימת .
אך קיימת גם יכולת להזניק במהלך הדרך ולהצליח מאד .
בהצלחה , אלא אם כן קיימים שמות נוספים ???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה והבהרה
אבי27/08/2009תודה על תשובתך אז את ממליצה לנו לקרוא לו לירוי?או לחפש שם אחר
ועוד שאלה למה הכונה מספר מזל 2-11?לא אמור להיות מספר מזל אחד רק?
יוסי
ליאת יוגב27/08/2009כאשר מחברים את כל תאריך הלידה של התינוק 19+8+2009 נקבל תוצאה 11 , 11 משמעותו מספר מסטר , אפשרות להתחבר למקום של רוחניות , יצירתיות , השראה דמיון , יעוד להנחות להורות ללמד ... מול זה אף אדם לא יכול ויודע להשתמש רק ב-11 ובטח לא ילדים ואם כך אם נחבר 1+1=2 ואם כך זוהי משמעות מספר הגורל של בינכם .
באשר לשם לירוי , מסבירה את משמעות השם וכמובן לשיקולכם .
במידה ומעוניינים לבחור שם אחר ,הציעו שמות ואבחן אותם , האם לא כדאי יותר לדבר איתי ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לתינוקת אליגליה23/08/2009
שלום
אבקש את חוות דעתך לגבי השם אלי לתינוקת. נדלקתי על השם במהלך ההריון וקשה לי לשחרר ממנו אף על פי שאמרו לי שמספר השם - 5 - לא אידיאלי יחד עם תאריך הלידה 3.8.2009. היא נולדה בשעה 12:51. שם המשפחה - רוטשטיין. שמי - גליה, שם האב - אסף.
גליה
ליאת יוגב24/08/2009השאלה האם יש משמעות לתשובתי , כאשר את נעולה על בחירת השם אלי לביתך ??
ובכל זאת אומר את "טיעוני" , מאחר ומספר הגורל המתקבל הינו 22-4 המדגיש צורך בבטחון מסגרת יציבות , מידה רבה של אחריות , צירוף המספרים על פי השם אלי רוטשטיין הוא 5 ואם כך מספרים קונפליקטיים במיוחד , כאשר ה- 5 זקוק לחופש ריגוש עניין סקרנות תקשורת , אז מה רוצה ?. אם מה הולכים ?? בעייתי במיוחד , על ציר גיבוש האישיות הקונפליקט הזה הוא ממש בעייתי ולכן פחות אוכל להמליץ על השם ... מצטערת על התשובה ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה בכל אופן
גליה24/08/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה בכל אופן
גליה24/08/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניר דותן עזרה דחוףניר דותן23/08/2009
הי ליאת,
דברתי עם הגרפולוג איילון בן יוסף בפלאפון לפני כמה שעות על השמות שדברנו עליהם:אריאל,איתי,שגיא,ליאור,עופר,יאיר או הראל אז הוא אמר שבשום אופן לא איתי או שגיא,וגם לא הראל.
הוא אמר עדיפות עליונה - ליאור
עדיפות שנייה-יאיר
ועוד 2 שמות שהוא המליץ עליהם הם אלון ואורי אך הדבר לא בא בחשבון כי שני האחיינים שלנו הם אלון ואורי מה עושים ?????????
אודה לתשובתכם המהירה ניר דותן
ניר
ליאת יוגב23/08/2009אין לי ספק , שכל אחד יודע אחרת, אני לא יכולה להסביר את התשובה של האחרים , אילון , שרון ,
על כל פנים השם ליאור מקבל מפה קרמטית מספר 14-5 מאד דומיננטי , משמעות הדבר , צורך תמידי בשינויים גיוון , לא פעם הצורך לאסוף אנרגיות מחודשות ולהתחיל דברים מחדש ...
כאשר הצירוף 3 עם 14-5 יוצר צירוף קליל מדי , אמנם מאד סוחף , אך פחות פרקטי , מידה של קלילות חוסר אחריות ועוד .
השם יאיר , מקבל מפה שיש בה צדדים מאד נשיים והרי מדברים על בן , , גם כי המפה הרמונית , אך הבעייתיות הנוצרת במפה נשית לגברים, היא העובדה ,שלימים קושי באינטימיות , בלבול בזהות המינית ...
ואם כך , אם פונה אלי , זו תשובתי , גם אם תיפנה בדרכך לעוד אי אלו , לא אוכל לשנות דעתי וידיעותי , כך שכל שנשאר הוא להחליט בדרכך , על מי סומך ...
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נעם או נועםמורן23/08/2009
שלום,
בני נולד ב6.8.09 האם נכון לקרוא לא נועם או נעם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שם משפחה של התינוק
מורן23/08/2009פלומן
של של ההורים מורן ואלון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מורן
ליאת יוגב23/08/2009מבין השמות נראה שהשם נועם עדיף על בחירת השם נעם .
צירוף המספרים המתקבל הוא - גורל 7 המדגיש צורך בלבדיות פרטיות , המספרים הינם מספרים אי זוגיים , המדגישים יחודיות אינדבדואליות , מול זה המספר 3 מאד דומיננטי במפה , ואם כך צדדים חברותיים קלילים , ה-7 כבד ה-3 קליל , פשרן רגיש , 7 - מנטלי רציני דורש שלמות
ואם כך , קיים סוג של קונפליקט בצירוף המספרים הנ"ל ובכל זאת זהו השם המועדף .
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם
מורן24/08/2009תודה על התשובה .
האם נועם פלומן זה שם טוב?
האם רון מתאים יותר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מורן
ליאת יוגב24/08/2009השם רון מאד תואם במפה לשם נועם .
ובכל זאת עדיף על השם נועם מסיבה אחת ,
המספר המאד דומיננטי , גם בשם נועם וגם בשם רון הוא 3 , מספר המציין יכולת ביטויית , קלילות זרימה ,(מנוגד למספר הגורל )אך על פי השם נועם זהו גם פצע גלגולי ,כמו לומר מה הכי רוצה - יכול ובכל זאת קושי ...
בשם רון הפצע הגלגולי לפחות לא תואם למספר הכל כך דומיננטי שבמפה .
ויתכן שמשום כך עדיף לבחור בו .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם משפחה של התינוק
מורן23/08/2009פלומן
של של ההורים מורן ואלון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם של תינוקעינב23/08/2009
שלום
בני נולד בתאריך 14.01.2009 ושמו ירין.
שמות ההורים עינב ומנשה דוד.
האם השם ירין מתאים לו?
האם השם טוב?
ומה השם מראה על אופיו?
עינב
ליאת יוגב23/08/2009מספר הגורל של בנכם הינו 8 מספר המייצג מידה רבה של שאפתנות , מטרות , גישה פרקטית מאד
מעשיות , כאשר הצירוף המתקבל הוא מספרים היוצרים , יכולת תימרון , יכולת להגיע להצלחה רבה במהלך הדרך בחיים , צדדים מאד ספורטיביים , חשוב יהיה להפנות אותו לכיוון זה .
מפה שלפיה מי שיכירו מבחוץ לא יכירו מבפנים , החוצה יראה צדדים מאד רכים , כשהפנים יותר חזק כוחני , מטרתי השגי . ועוד .
בהצלחה בגידולו ....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניר דותן שאלה?לשרון וליאתניר דותן23/08/2009
הי ליאת,
בוקר טוב שימי לב לשעה ותביני כמה חשוב לי העניין על בחירת השם.
שאלת שאלה באחת מהתשובות שהשבת לי {האם מי מבניכם הוא עוצמתי כהוריו?}
למה התכוון המשורר? ואיך זה בדיוק קשור לעניין השם של התינוק?
אני ואשתי בני אותו המזל {מאזניים} ושני האבות שלנו הם בני מזל גדי,כך שאין לי מושג מה לגבי העוצמתיות שבצדדים.
אבל בכל זאת הייתי שמח לדעת אם השם" הראל" יתאים.
אודה לך על התייחסותך בברכה ניר דותן.
ניר
ליאת יוגב23/08/2009דבר איתי ואוכל להשיב לך על שאלותיך . ברצון .
052-3431920* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)