מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שם לתינוקתאילת06/09/2009
ליאת שלום,
בתי נולדה ב19.8, בשעה 9:15, ובחרנו עבורה את השם יובל. שמי - אילת, שם בעלי - ניקו (ניקולס אריאל), ושם המשפחה - גיפס.
האם השם מתאים עבורה? מה דעתך לגבי הוספת שם שני?
תודה,
אילת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אילת
ליאת יוגב06/09/2009מספר הגורל של ביתך הוא 11-2 מספר המראה על צורך בשיתוף זוגיות מצד אחד , בילדות צורך בתמיכה ועידוד , מספר 2 המייצג צדדים רגישים במיוחד , מול זה בהמשך , יכולת ללכת עם הצדדים היותר מיוחדים שהמספר 11 מייצג , יכולת להנחות להורות , להתחבר ליצירתיות או רוחניות ...
על פי השם יובל גיפס , מתקבלת מפה המראה על צדדים רגישים מול העובדה שקיים צד האומר - "מה פתאום "? חייבת ללכת עם הצדדים היותר פרקטיים מעשיים ,מה שנקרא = פחד מאיבוד שליטה ,מה שיכול להביא לתוך החיים - הפתעות .
גם כלפי חוץ יהיה חשוב לה להיראות יותר מעשית ופחות להראות את הצד הרגשי הקיים בה , כמו לראות מציאות של פחות קבלה עצמית , למה צריכה להראות לעולם את הצדדים היותר פרקטיים ,מעשיים ופחות את העולם הרגשי הקיים בה , כמו לראות שהעולם פחות מקבל את אותם צדדים רגשיים הקיימים בה ...
ואם כך פחות קבלה עצמית .
שם שני , אפשרי רק הוא לא ישנה את כל הנתונים שציינתי , מאחר ולשם השני יש משמעות משנית ,
לדעתי נכון אף להוסיף שם פרטי נוסף , כדי למנוע בעיות חיפוש , או בעיות דרכי נשימה , שלא בהכרח צריכות להיות ... ובכל זאת - אפשרי .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לתינוקחיים05/09/2009
שלום בנינו נולד במזל טוב בתאריך 19.8.09 שם משפחה פרץ
השמות שאנו חשבנו עליהם הם:זוהר,תומר,אוהד
נשמח לעזרה בבחירת השם
תודה ויום טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
חיים
ליאת יוגב05/09/2009מספר הגורל של התינוק הוא 11-2 מספר המדגיש צדדים רגשיים במיוחד , צורך בהרבה תמיכה והבנה ,לימים צורך בשיתוף , זוגיות אינטימיות , כאשר ה-11 מספר המדגיש יכולות בכיוון הרוחני , השראה דמיון ויצירתיות
מבין השמות שהצעת , השם אוהד , נראה כשם היותר מומלץ , נוצרת מפה שיש בה חלקים מאד דינמיים פעלתניים , יכולת להיות חזק יותר , למרות הצדדים הרגישים הקיימים בו .
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחיים פרץ מדובב?
איריס05/09/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לבן שנולד ב- 30.8.09אלינור05/09/2009
הי,
אנו מתלבטים בין מספר שמות לבננו הבכור שנולד ביום ראשון (30/8/09) האחרון בשעה 15:20.
שם האב- אסף (חיים) נחום 9/4/79.
שם האם- אלינור נחום (לייב לשעבר) 8/5/81.
השמות הם:
דניאל, עידו, עילי.
תודה
אלינור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אלינור
ליאת יוגב05/09/2009מבין השמות , השם עילי , הוא המועדף , כאשר מספר הגורל הוא 22-4 מספר המדגיש צורך בבטחון מסגרת יציבות , לימים ה-22 מדגיש יכולת לעשיה בגדול , כריזה ועוד , מול זה המספר הדומיננטי הנוסף מתוך השם עילי נחום , הוא 8 מספר מאד הרמוני ביחס למספר הגורל ,
מפה המראה צדדים פרקטיים מעשיים , מידה רבה של מנהיגות ...
קיימת גם בעייתיות מסויימת (קשה למצוא מפות ללא בעיות) העובדה שמספר הגורל =4 וכן זהו מספר המתח , כמו לראות שדוקא הצורך במסגרות הוא הדבר ההכרחי , אך מצד שני קושי בעניין ...
מאחר ו- 4=8-4 , כמו לראות שהדבר שהכי זקוק לו , הוא גם נקודת הקושי ...
אך ללא ספק קיימים דברים בהחלט טובים בשם עילי ... אז לשיקולכם .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שםטלי04/09/2009
שלום,
בשעה טובה ילדתי בת ב - 1/9/09 ב - 2:40.
השם שבחרתי ליאל
שם משפחה ניסימוב
שם אב אסף
שם אם טלי
אודה לתשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
טלי
ליאת יוגב04/09/2009השם ליאל , מקבל מפה שלפיה מספר הגורל הוא 3 , צמצום תאריך הלידה , מה שמדגיש צורך בביטוי , צדדים ילדיים , זרימה , חברותיות , יצירתיות אפשרית , כאשר המפה כולה מראה על צדדים רגשיים רכים , נשיים , מול צד אחר האומר - מה פתאום ? לא רוצה ללכת עם הצדדים המדי רכים הקיימים בי , חייבת להיות מאד בגישה יחודית עצמאית , בזכות עצמי , כמו לומר - פחד מאיבוד שליטה .
אפשרות נוספת לבחון המפה - מפה שיש בה קצב עניין היסחפות פעלתנות ופרטיות , מול חלק אחר המראה על הצדדים המשפחתיים הקיימים בה , כמו לומר , רצוי מול מצוי , היוצר לא פעם תחושת תסכול .עולם הצרכים לפיו תלך על פי הצדדים המאד מיוחדים פרטיים קיימים בה , אך המציאות מראה שחייבת להיות יותר משפחתית והרמונית , קצב אחר ואז נוצרת תחושת התסכול ....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבחירת שם
טלי04/09/2009השם לירון או ליאור?!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
טלי
ליאת יוגב05/09/2009אפשר היה לחשוב שהשם לירון -מתאים במיוחד , כאשר צירוף המספרים הרמוני במיוחד , מספרי 3 ו- 6 מספרים המראים על צדדים רגשיים נשיים , נועם רב , אלא שמאחר ומספר 6 כל כך דומייננטי , בעקבות השם לירון ניסימוב , אלא שהפצע הגלגולי המתקבל גם הוא 6 , כמו לומר , הדבר שיכולה ללכת איתו , הצד המשפחתי , אהבה , מספר זה הוא גם פצע מגלגולים קודמים , מצב שיצור תסכול בדיוק בתחום זה - אהבה ומשפחה ....
השם ליאור מקבל קרמה 16-7 , שיעור במערכות יחסים , וכן מפת פחד מאיבוד שליטה , צדדים רגשיים כל כך , אך מה פתאום ? מה שיכול להביא בתוך החיים למצבים של הפתעות ...
מצטערת , שזוהי תשובתי , אך זוהי גם האמת . נסי שמות נוספים שיכולה להתחבר אליהם .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה
טלי05/09/2009ומה עם שירן, שיראל, לינוי, אורין?!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
טלי
ליאת יוגב05/09/2009השם שירן הוא השם המועדף , כאשר מספר הגורל 3 , מספר המייצג ביטוי זרימה חברותיות , כאשר השם שירן ניסימוב , מאד עוזר לצד זה הקיים בה , צדדים של יכולת הבנה רבה , נתינה , אך גם מפה נשית רגשית , מפה יחודית במיוחד , מספרים אי זוגיים במרביתם , מספרי 1 9 3 הם המספרים הקיימים במפה מה שאומר מפה הרמונית ונפלאה ,
כל שאר השמות ברשימה זו , לא מתאימים , כל אחד וסיבתו .
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה
טלי06/09/2009והשם ירין?
טלי
ליאת יוגב06/09/2009השם שירן הוא המועדף , השם ירין ממש לא מומלץ - מפה עם המון עוצמות רגשיות , צדדים פרטיים , שמירת חיץ מהעולם , גם אם הפנים זקוק כל כך לשיתוף ואינטימיות , כאילו לומדת לשמור חיץ והגנות , תמיד השאלה הנשאלת למה צריך לשמור הגנות ??? האם נפגעת ... ללא ספק זו התשובה . לא לבחור בשם לירן ,
שוב השם שירן הוא המועדף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לבתאולגה03/09/2009
התינוקת נולדה ב12.8.2009, שם המשפחה- חנין, שמות ההורים דוד ואולגה.
עד כמה מתאים לה השם נעמי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אולגה
ליאת יוגב03/09/2009שתי שאלות , האם השם נבחר ? האם חושבת עברית ??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם לבת
אולגה05/09/2009אני חושבת עברית והשם כבר נבחר, אך בכל זאת רציתי לדעת עד כמה השם מתאים ואז לשקול האם להשאיר או להחליף.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אולגה
ליאת יוגב06/09/2009ראשית ,מספר הגורל של ביתך הוא 22-4 מספר המדגיש הצורך בבטחון מסגרת יציבות , חשוב אם כך להקנות לה זאת .. כאשר מי שיכירה מבחוץ לא תמיד יכיר אותה מבפנים , משמעות הדבר - הפנים מאד זקוק לבטחון שיתוף שייכות מול זה החוצה תיראה יותר מנטלית , חכמה , ויחודית בדרכה .
ואם כך , אפשר לראות שני צדדים באישיות ,
העולם הפנימי הוא יותר חרדתי , מול צדדים האומרים שהיכולות הם בכיוון של התמודדות , יכולת לשחרר ,
שיהיה בהצלחה , לא אוכל לומר האם השם טוב או פחות מכך , אלא יותר התייחסתי למשמעות צירוף המספרים המקבלים מתוך בחירת השם - נעמי חנין .
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום לכםמורן03/09/2009
ב"טעות" הגעתי לפורום שלכם, ופתאום מאוד הסתקרנתי- בתי נולדה בתאריך 28-03-07, בשתים עשרה וחמישה בצהריים,ושמה אלה רון... אני יודעת שזו לא עזרה בבחירצ השם, אבל אולי בכל זאת תוכלו לומר לי, מה המאפיינים של המספרים שלה, ובאם מסתמנים אי אלו קשיים שכדאי להתייחס אליהם בהווה או בעתיד... כמו כן, שמי מלידה הוא פלורה מורן טואשי, ומאחר שלא התחתנו לא שיניתי את שם המשפחה שלי.. לאחרונה בא לי לשנות את שמי ל"רון" למען הלכידות- מה אתם אומרים?( אני לא יודעת אם זה חשוב, אבל שמו של בן זוגי,אבא של אלה- עמית רון)
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מורן
ליאת יוגב03/09/2009מספר הגורל של ביתך הינו 4 , מספר המדגיש את הצורך בבטחון יציבות מסגרת , אחריות רבה .
חשוב אם כך לאפשר לה את תחושת הבטחון , ללמד אותה שבכל פעם שרוצה משהו , דוקא במקום "שלא תלך עם הראש בקיר " תרוויח , דלת נסגרת , 2 דלתות אחרות יפתחו ...
זוהי משמעות ה-13 כמספר הגורל שלה, השם המלא של אלה רון הוא 22- מדגיש יכולת עשיה, לימים כמובן , בעשיה בגדול ... כריזמה ועוד .
צורך גדול בביטוי , אפשרי אף להפנות אותה לכיוון זה ... יצירתיות , אופציה ...
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לתינוקת.איריס02/09/2009
הי. שמי איריס וודה. שם בעלי מאיר. ושם הבת הראשונה -שי-לי. אני עומדת ללדת עוד מס' חודשים בת שנייה. התל"מ שלי הוא ב- 28/11/2009 . ואני ממש צריכה עזרה בבחירת שם. משום שאנחנו גרים בחו"ל. ןבבית החולים חייבים לתת שם ממש ברגע שהתינוק יוצא לאוויר העולם.
השמות שאנחנו מעוניינים בהם-הם לפי הסדר:
טליה . ליאן . אליאן .ואני חושבת להוסיף שם נוסף על שם סבתו של בעלי- ג'ולי ( jolie -בצרפתית יפה)האם מתאים השם הנוסף או לא?
מה דעתך על השמות מבחינה נומרולוגית? מה מתאים יותר?
אנא ממך עזרי לנו בבקשה אנחנו ממש מתלבטים.
תודה מראש וסליחה על האריכות - איריס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
איריס
ליאת יוגב03/09/2009האם אתם חושבים עברית ??? נקודה מאד חשובה כדי לבחור שם ,
במידה ואכן חושבים בעברית - השם אליאן הוא היותר מומלץ. אך חשוב לראות כמובן , מהו
תאריך הלידה , כדי לא ליצור קונפליקט , משום כך היו איתי בקשר לאחר הלידה
שוב , במידה וחושבים בשפה אחרת ,צייני זאת .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלליאת שלום.
איריס03/09/2009אנחנו חושבים גם בעברית וגם בלועזית. בגלל שאנחנו בחו"ל (צרפת) היא תיקרא ותירשם כמובן בצרפתית. האם זה עדיין שם שמתאים לה? מה התכונות אופי שיהיו לה עם השם הזה?
והאם כדאי להוסיף את השם ג'ולי כשם שני או לא?
מחכה בקוצר רוח לתשובה... תודה מראש - איריס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוטליה? לא טוב?
איריס03/09/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
איריס
ליאת יוגב04/09/2009מצטערת שמתעקשת על השאלה , כי על פיה אוכל להתייחס לשאלתך ,
איריס ,את יודעת, שיש לא מעט אנשים, שיסעו לחו"ל לשליחות ועדיין , כאשר ,יוולד להם ילד בחו"ל יחשבו עברית . ואם כך השאלה היא האם כאשר בוחרים השם לביתכם בוחרים בשפה העברית , כי זוהי השפה ששגורה בפיכם ואליה מתחברים , או אולי , מאד מחוברים כיום לשפה הצרפתית ,
במידה וחושבים צרפתית , חשוב לי לקבל את השמות בצרפתית כמו גם את שם המשפחה שאליו תיוולד .
רק כך אוכל לענות לשאלתך, עדיין לא סופי בשל העובדה, שאין ידיעה לתאריך לידה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלליאת שלום.
איריס04/09/2009לצערי. השפה הצרפתית לא שגורה בפי-כמעט שלא. אני מדברת עברית בבית ועם הילדה .
לעומת בעלי שמדבר את שתי השפות בבית עם הילדה (הוא צרפתי וישראלי)
אבל- הילדה תיוולד ותגדל בצרפת מה שאומר שכולם יקראו לה בצרפתית וגם חיפשתי שם שיתאים גם בעברית וגם בצרפתית.
אז אם תוכלי בבקשה לעזור לנו נודה לך מאוד. השמות הם:
talia (טליה) . elianne (אליאן) ו- lianne (ליאן) שם משפחה: woda (וודה).
והאם כדאי להוסיף בתור שם נוסף את השם jolie (ג'ולי)?
מחכה לתשובה בקוצר רוח . תודה מראש - איריס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
איריס
ליאת יוגב05/09/2009מתוך התשובה הזו שלך , ברור לי שבעצם המחשבה שלך בלבחור שם לביתך , היא בשפה העברית ,
מכאן שמבין השמות , השם אליאן הוא המומלץ , כרגע , לא סופי , בשל העובדה שצריך לבחון זאת גם ביחס לתאריך הלידה , כמובן ...
השם טלה יוצר בעיה תקשורתית , העלולה להיווצר
השם ליאן יוצר קרמה 19-1 , הרגשת עליונות , או לחילופין - נחיתות , מסכנות ...
נשתמע לאחר הלידה . נסי להתחבר לשמות נוספים , כדי שנוכל להיטיב עם ביתך .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלליאת תודה אבל..עוד משהו
איריס05/09/2009-מה אם להוסיף את השם ג'ולי(jolie ) בתור שם שני?
-ואיזה שם בשפה הצרפתית יותר מתאים לבת?
-ואם אני צריכה לחשוב על שמות אחרים באיזה אות ראשונה השם צריך להתחיל?
ועל איזה כיוון יותר להסתכל?
- והאם את יכולה גם קצת לפרט לי תכונות אופי על אליאן? חשוב לי שהיא תיהיה ילדה אופטימית.
שמחה. אוהבת. שתיהיה מקסימה.
בבקשה תעזרי לנו. מחכים בקוצר רוח לתשובה . תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
איריס
ליאת יוגב05/09/2009לא אוכל להשיב לשאלותייך , מאחר והתינוקת עדיין לא נולדה , אין נתונים . אם כך , איך ניתן לנתח
כאשר גם לגבי השם השני גולי , חייבת לראות את הנתון המשמעותי ביותר - תאריך לידה .
היי איתי בקשר לאחר הלידה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה בכל זאת.
איריס06/09/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעקבות חיפוש שםשירז02/09/2009
שמי שירז מרום כמו שאמרת לי השם גאיה לא מתאים לתלמ משוער ולא לשם משפחה חשבתי על עומר , ליעד, אגם , לירון , תלמ 17.2.2010 האם השם טוב לשם המשפחה וטוב לילדה
ומה את אומרת על השם מיתר תל7.10.2003 מרום י"א בתשרי האם הוא טוב לה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שירז
ליאת יוגב02/09/2009השם מיתר מרום יכול להתאים , מראה על מספרים מנטליים במיוחד ,
חייבים לבחון זאת בצירוף תאריך הלידה .
היי איתי בקשר לאחר הלידה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכבר נולדה בתאריך 7.10.2003
שירז02/09/2009אבל כשם לאחותה שהיה מתאים
עומר או אגם או לירון כווני אותי לאיזה כיוון כדאי לי לבחור
ב"ה תיוולד ב 17.2.2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה -בחירת שם לתינוקנעמי02/09/2009
אחותי מתלבטת אם לקרא לבן שלה יונתן או יהונתן לה קוראים מיכל ולבעלה קוראים שלום ערן
האם יש דרך לחשב מה יותר מתאים לתינוק ואם ישלמישהוא תשובה מקצועית אני אשמח מאוד לקבל אותה תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נ.ב. הוא נולד ב- 27.9.09
נעמי02/09/2009ושם המשפחה הוא הלוי
נעמי
ליאת יוגב02/09/2009ראשית , מבינה שתאריך הלידה של התינוק הוא 27.8 ואם כך מספר הגורל 1 , מספר המייצג צדדים עצמאיים , יחודיות אינדבדואליות , אפשר היה לחשוב שהשם יונתן טוב יותר , אך מאחר ומתקבל מספר קרמה 19-1 משום כך לא אוכל להמליץ עליו , גם אם המפה יותר הרמונית מזו של יהונתן .
ואם כך , למרות שהמפה על פי השם יהונתן פחות הרמונית, אך לפחות לא מתקבלת תוצאה קרמטית בעייתית , כלומר המפה על פי השם יהונתן יוצרת צירוף מספרים מאד פרטי יחודי צדדים זורמים וצורך רב באקשן עניין היסחפות , מול זה צורך להיות יותר ביתי משפחתי , כאשר ברור שגם כאן נוצרת בעייתיות , של מה שנקרא פחד מאיבוד שליטה , צירוף היוצר הפתעות לדרך החיים ,
אם כך , המסקנה - לבחור בשם יהונתן .
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהדנה02/09/2009
שלום רב,
אשמח לדעת מה שניכם חושבים על מחשבון נומרולוגיה ?
האים הוא אמין?
האים ניתן להבין משם האם השם טוב?
בתודה דנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
דנה
ליאת יוגב02/09/2009לא מכירה מחשבון נומרולוגי , ואם כך , לא אוכל להתייחס לדבר שלא מכירה ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שם לתינוקתאלי ורונית גו01/09/2009
נולדה לנו תינוקת בתאריך 1-9-2009 בשעה 16:50 אנחנו מתלבטים ביןכמה שמות
שקד , מעיין , עדן , ליהי , נויה ,
נשמח לקבל את המלצתך לגבי השם המתאים ביותר מהר ככל האפשר בבקשה
בתודה ובברכה
משפחת גור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אלי ורונית
ליאת יוגב02/09/2009מבין השמות אין ספק שהשם עדן הוא המומלץ ביותר ,
זאת מאחר ומספר הגורל הוא 3 מיום לידה 1 , מספרים הרמוניים לכשלעצמם ,
מול זה מספר גורל 3 מדגיש צורך בביטוי צדדים חברותיים זרימה רבה , כאשר השם המלא הוא 9 יוצר הרמוניה עם המפה כולה בצורה נפלאה , מפה הרמונית ונהדרת
השמות האחרים כל אחד וסיבותיו לא מומלצים , בעיקר בשל מספרים קרמטיים , קרמה תיקון מחיים קודמים וקשיים בחיים אלה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם אליאן ! דחוףאסתי01/09/2009
שלום
קוראים לי אסתר , [ כולם קוראים לי אסתי מתוך הרגל ]
השם משפחה שלי הוא שינדלר
ואני רוצה להוסיף את השם אליאן
זה מתאים השם ? לשם משפחה ?
התאריך לידה שלי הוא
11.3.95* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נ.ב - או שעדיף את השם ליאן? למרות ש
אסתי01/09/2009למרות שלשם אליאן אני יותר מתחברת ויותר אוהבת אותו
אסתי
ליאת יוגב01/09/2009בכמה מילים , גם כי מדובר באתר לבחירת שם לתינוק .
החשיבות הגדולה בהסתכלות על שם , זהו השם הראשון שאליו האדם נולד .
לא מוצאת סיבה להוסיף השם אליאן לת. ז.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לתינוקתבלה יעקובי01/09/2009
שמי בלה בעלי פנחס
בתי נולדה בתאריך 15/08/09 בשעה 00:50
עדיין אין לנו שם, אני רוצה שם מהתורה
מה לדעתך על השם אפרת
שאפרת בתנ"ך זאת מרים אחות של משה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בלה
ליאת יוגב01/09/2009מתוך הבנה ששם המשפחה של התינוקת הוא יעקובי ,בכתיב זה ,
השם אפרת יכול בהחלט להתאים , כאשר מספר הגורל הינו 7 מספר המדגיש עומק חכמה ידע למידה , מספר הדורש שלמות ובמידה רבה גם מדגיש צדדים נוקשים ,ואם כך הצירוף של השם אפרת יעקובי , יוצר ריכוך של המפה , כמו לראות הרבה יותר נועם , צדדים שיש בהם יכולת הבנה נפלאה ,
משום כך , בחירת השם יכולה בהחלט להתאים , כנאמר .
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת אם אפשר
בלה יעקובי03/09/2009תודה רבה על תשובתך,
אבא שלי רוצה שניתן שם על שם אמו שלא בחיים, קראו לה סוניה.
האם ישם שאת יכולה להמליץ עליו, מה דעתך על נתינת שני שמות.
ואיזה שם כדי להוסיף לשם אפרת בתור שם שני שיכיל את האות ס.
פרטים:
בלה ופנחס יעקובי
15/08/09
00:50* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בלה
ליאת יוגב03/09/2009החשיבות היא קודם כל בבחירת השם הראשון , כל שם שעולה לך באות ס,
שאלי אותי האם הצירוף כולה מתאים ואענה לך , פחות מציעה השמות , אלא בודקת האם מתאימים ,
אם כך , מתפקידך לציין השם הנוסף , גם כי החשיבות היא כפי שציינתי לשם הראשון ...
וכך אוכל לעזור לך ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהציינתי את שמות
בלה יעקובי04/09/2009השמות בס הם: סביון ,ספיר, יסמין, נרקיס,סמדר
השמח אם תוכלי לומר לי איזה שם מתאים ביותר בתור שם שני.
לצרוף אפרת יעקובי
אשמח אם תוכלי לייעץ לי, מודה לך מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בלה
ליאת יוגב04/09/2009השם סביון נראה כמתאים ביותר ,
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לתינקות קטנהאור01/09/2009
שלום לך,
אשמח לקבל את חוות דעתך;
שמי אורלי קרדי, שם בן זוגי יניב בן ברוך.
בשעה טובה נולדה הקטנה , אפרוח במשקל 2.4 ב 27/8 , בשעה 22:48
שם משפחתה אשר יהיה בן ברוך.
עלפ י סדר העדיפויות , מהי דעתך:
רומי, גיל, נועה ואריאל
עלמה ואמה
אגב , יש לי נטיה בלתי מוסברת להימנע משמות המתחילים ב - א... האם יש איזשהו בסיס לתחושה?
אני מרגישה ששמי נושא מטען כבד, והייתי שמחה לתת לבתי שם קל נושם ...
תודה מראש,
אורלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אור
ליאת יוגב01/09/2009מבין השמות שהצעת השם המתאים הוא אריאל , זאת מאחר ומתקבלת מפה שהמספרים בה הם ההרמוניים ביותר , מספרי 1 ו-9 מספרים המייצגים צדדים מנהיגותיים , מספרים המדגישים יחודיות אינדבדואליות והרמוניה .
השם רומי יוצר מפה קונפליקטית , בעייתי , השם גיל , מקבל מפה נוקשה וגברית והרי מדובר בבת , כך גם לגבי השם נועה .
ואם כך מבין השמות המוצעים , השם היותר מתאים הוא אריאל .
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה..
אור02/09/2009היי תודה.
מה שכן , עכשיו אנחנו דיי בבעיה היות ורומי הוא השם בעל הצליל המעודף..
האם תוכלי לפרט מעט היכן למעשה נוצרת התנגשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה..
אור02/09/2009והאם תוכלי לומר ממש בקצרה איך ניתן למצוא שם נכון יותר במקרה שלנו ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאודה על המשך תגובתך..
אור02/09/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אור
ליאת יוגב02/09/2009על השם רומי בן ברוך , ההתנגשות היא בין מספרי 4 מול 5 , היוצרים קונפליקט , לימים בכל הקשור בבחירת כיוון מקצועי ,מעבר לכך , נוצר מספר קרמה 13-4 היוצר משמעות של חוסר שביעות רצון , נעילות מחשבתית , הרגשת תקיעות ועוד . כמו לראות בעייתיות וקושי לאורך הדרך .
ועוד מפה שקיים בה - פחד מאיבוד שליטה המביא לתוך החיים מצבים של איבוד שליטה והפתעות .
חשוב שתנסו להתחבר לשמות שאוהבים , פחות מייעצת על פי מה ללכת ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שם לתינוקחנית01/09/2009
שלום החמוד שלנו נולד ב28.8 בשעה 8ו20 בבוקר התלבטנו על כמה שמות שלפי הסדר הביקוש
1 הראל
2 אמיר
3 ירין
4 נועם
השם שלי הוא חנית בעלי שי ושני בנים ליאור ומתן שם משפחה עקיבא
תודה על ההתיחסות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
חנית
ליאת יוגב01/09/2009מבין השמות , השם הראל נראה כמתאים ביותר , גם כי ,קיימת בעייתיות במפה מאד רכה והחשיבה האומר "מה פתאום "? חייב להיות יותר יותר חזק פרקטי מעשי ולא להיות מדי רך ...
מה שנקרא - פחד מאיבוד שליטה , כמו לראות מצבים של הפתעות שיכולות להכנס לחיים
צד אחר מספרים שאפתניים מטרתיים יכולת תימרון נפלאה ובעצם מכל השמות - הראל הוא השם היותר מומלץ , בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם תוכלי לפרט לא כול כך הבנתי את
חנית01/09/2009דבריך והאם תוכלי לתת לי שם שהכי יתאים? ומה אם השם מאור
חנית
ליאת יוגב01/09/2009השם מאור לא מתאים בשל מספר קרמה 16-7 בשם המלא , משמעות הדבר , שיעור על חיים קודמים בכל הקשור במערכות יחסים , מצבים של ניתוקים והפתעות , גם בחיים אלה .
אם משהו לא ברור ,דברי איתי ואנסה להסביר .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)