מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שם לתינוקתדנה30/07/2009
אשמח לדעת איזה שם מתאים יותר לתינוקת שנולדה ב21/07/09 . אפשרויות שחשבנו: אגם, יולי, גל. פתוחים לעוד הצעות... שם המשפחה גרימברג-דמירל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דנה
ליאת יוגב31/07/2009מבין השמות , מתוך הבנה ששם המשפחה של התינוקת מורכב משני השמות שהזכרת .
השם המועדף הוא אגם , זאת מאחר ומתקבלת מפה שיש בה חלקים מאד אנרגטיים פעלתניים , יכולת ביטויית , זרימה מול גישה פרקטית ומעשית , מפה נפלאה .
חשוב לציין , שבמידה ושם המשפחה לא כמצויין - לא זה השם המומלץ .
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- aoאיריס שושן30/07/2009
השם ליאן שושן 10.11.08
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איריס
ליאת יוגב31/07/2009על ליאן , מספר הגורל שלה הוא 4-13 מספר המציין צורך בבטחון מסגרת יציבות , הקנו לה זאת .
מעבר לכך קיימים צדדים מאד שאפתניים השגיים , שכך נדרש ממנה להשגיות רבה , מי מכם כהוריה , מנהיג עוצמתי וחזק ? הקנו לה הבטחון ופחות דרישה להצלחה והשגיות ,
קיים צד יותר נוקשה , חד , ופחות ביטוי של רגשות , מול זה תלמד להיות יותר פתוחה זורמת קלילות ,מה שנקרא , רצוי מול מצוי , ואם כך לא פעם תחושת תסכול , "אם היה לי " , זה המושג שילווה הדרך .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שם לתינוקאנה30/07/2009
שלום רב,
ברצוני לקבל עזרה בבחירת שם לבני שנולד בתאריך 26/07/09 בשעה 10:18 בבוקר
שמות ההורים:אנה ואורן שלוש.
השמות שחשבנו עליהם הנם : יהלי, אלמוג, ים, שון
אודה על עזרתך בהקדם לפני הברית.
בברכה,
אנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנה
ליאת יוגב31/07/2009מבין השמות המוצעים , השם המועדף ללא ספק - הוא שון , זאת כאשר מספר הגורל של התינוק =8 גם יום לידה =8 ואם כך גישה פרקטית מעשית , מטרות שאיפות , כוח השרדות ועוד . מול זה המספרים האחרים מספרים רכים , הרמוניים , יכולת מנהיגות גם אם לא תמיד ירצה בכך . אך קיימת בהחלט , יכולת פיקודית בהמשך ....
השמות האחרים מקבלים מפות או קונפליקטיות , או קרמטיות ולכן לא מומלצות .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה לגבי שם ליאם או לי-עם
אנה31/07/2009ליאת שלום,
תודה על תגובתך המהירה.
שאלתי הנוספת היא מה לגבי השם ליאם או לי-עם. האם מתאים?
תודה
אנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אנה
ליאת יוגב31/07/2009השם ליאם יכול להיות לא רע , אך קיים מה שנקרא תבנית הפצע הפתוח ,
אסביר , מספר הגורל של התינוק =8 יום לידה 8 ובבחירת השם ליאם השם המלא הינו 3 ואם כך קיים כאן ק צ ב , המדבר על כאן ועכשיו רצון בעניין היסחפות מטרות שאפתנות , אלא שכלפי חוץ חשוב יהיה לו להיראות יותר איטי , אחראי בוגר , ומה פתאום בכזה ספידיות .... ואם כך מה שנקרא פחות לקבל את עצמי , ואם כך פחות אוהבת את צירוף המספרים המתקבל .
השם ליעם בעייתי גם כן .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתייעצות נוספת
דורין31/07/2009ליאת שלום,
תחילה, תודה על הסבלנות והתשובות שלך.
לבתנו שנולדה ב-30.6.09 בחרנו את השם מאיה אולם אינני ממש שלמה עם השם ולא כל כך התחברתי.
האם תוכלי לחוות את דעתך לגבי השמות הבאים ובנוגע להתאמתם לתינוקת המתוקה:
נטע-לי , נטע , אלמוג, שקד ,ירדן וזוהר.
אני ממש רוצה להתחבר לשם המתאים ביותר.
תודה ושבת שלום
דורין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סקרנות...אורית30/07/2009
היי ליאת ...
שמי אורית ילדתי את בני השלישי בתאריך 19/5/09 שמו בישראל שרון רפאל....מה את יכולה להגיד לי על שמו.. שם המשפחה פרינטה.
תודה.... הבכורה ליאור פרינטה נולדה ב- 7/10/99
בתי האמצעית רוני פרינטה נולדה ב- 8/9/02
אם אפשר תרשמי לי גם על הבנות....
תודה רבה רבה...........אורית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אורית
ליאת יוגב30/07/2009בשמחה אענה לך על בנך שרון , רק צייני בפני האם התכוונת בבחירת השם לשרון רפאל או רק לשם שרון ?
על שאר ילדייך , ניתן להגיע ליעוץ אישי , מאחר ומדובר באתר לבחירת שם לתינוק ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשרון רפאל
אורית30/07/2009שרון רפאל שני שמות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוספת..
אורית30/07/2009תוספת השם רפאל (שמו של חמי ז"ל)...לא כל כך רציתי אבל זה מאוד שימח וריגש את בעלי...אז ממש בשבילו.
ליאת תודה על הזמן שאת מקדישה ....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שם לבן לפני הברית ביום ראשוןענת29/07/2009
שלום ליאת,
ילדתי בשעה טובה בן שני בתאריך 25.7.09 ועד לרגע זה לא הצלחנו להחליט על שם.
הברית היא ביום ראשון הקרוב ואנחנו מאד מתלבטים.
השמות שנותרנו איתם לפי סדר העדיפות שלנו: עומרי (או עמרי),תמיר, לירון.
אני מחפשת שם שכמובן אתחבר אליו מאד כמו שהתחברתי לשמו של בני הבכור(עידו), ואת השם עומרי אהבתי מאז ומעולם, אך שמעתי שיתכן וזהו שם לא כל כך טוב כיוון שאיזכורו בתנ"ך הוא של מלך שלא היה טוב לנתיניו. האם יש אמת בדברים לידיעתך?
האם תוכלי להמליץ לי על שם מועדף?
שם המשפחה הוא ינקו.
תודה מקרב לב,
ענת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ענת
ליאת יוגב29/07/2009פחות יודעת להתייחס לעניין התנכי ... אתייחס מבחינה נומרולוגית , באשר לצירופי המספרים , מתקבלת מפה שיש בה חלקים מנטליים , מספרים מאד מורכבים , הילד השואל וחוקר וצריך להבין דברים , יחד עם זאת שאפתנות חשיבה פרקטית במיוחד .
אפשר לראות שמי מההורים ואולי גם שניכם , כאנשים מאד שאפתניים , מנהיגים , האם ?
כשהפנים שלו זקוק למשהו הרבה יותר שלו .
ובכל זאת מבין השמות ,שהצעת , זהו השם המועדף , עמרי ללא האות ו .
אז בהצלחה עם השם עמרי ,
השמותהאחרים , המוצעים , קיימים מספרים קונפליקטיים ובעייתיים שעדיף לא לבחור בהם , באופן החד משמעי .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלת המשך
ענת30/07/2009תודה ליאת על תשובתך המהירה.
רציתי להבין אם השם עמרי שהמלצת עליו הוא שם טוב לבן שלי באופן כללי או שהוא הטוב יחסית מבין השמות שהצעתי?
כי אם הוא רק בסדר בשבילו ולא שם טוב שילווה אותו כל החיים אז אנסה לבחור שם אחר שיהיה לו טוב יותר.
מה דעתך?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהענת
ליאת יוגב31/07/2009מאחר והשם נבחר על ידי אמא , לא אתן דעתי על שמות אחרים ואפשרויות אחרות ,אלא אם כן ,את היא שתציעי השמות הנוספים שאוהבת -מתחברת .
ואם כך , לשאלתך על השם עמרי- בהחלט מתאים , אך ברור שאפשר היה למצוא עוד אופציות , כל שיכולה זה להתייחס לשמות שמציעים בפני ובהתאם לכך להשיב .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שםשירה אבגיל29/07/2009
ביתי נולדה 5.6 ב 4 לפנות בוקר יום שישי
החלטנו לקרוא לה יהלי ,חשבתי לאחרונה להוסיף לה שם שני
חשבתי על השם אנה ,שמה של סבתו של בעלי שנפטרה לפני כמה שנים
בעלי לא כל כך מתלהב מהרעיון ,רצינו לקבל עצה בנושא תודה מראש שירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שירה
ליאת יוגב29/07/2009האם שם המשפחה של יהלי הוא אבגיל , במידה וכך , אין שום סיבה להוסיף שם לביתך .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההוספת שם
שירה אבגיל30/07/2009תודה רבה על התשובה המהירה אני יודעת שכרגע השם יהלי ניתן
ואנו לא מתכוונים לשנות אותו אבל האם הוא מתאים לתאריך הלידה
שוב תודה [האב מיכאל האם שירה מש אבגיל תאריך לידה ה-5.6 ב-4 לפנות בוקר]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שירה
ליאת יוגב30/07/2009מספר הגורל של ביתך הינו 22-4 מה שאומר , שהאפשרות ללכת עם ה-4 היותר מצומצם לכיוון פרטים , התעסקות בקטנות או לחילופין ביום מן הימים יכולת עשיה בגדול , ילדים לא יודעים להשתמש עם ה-22 ולכן כל שזקוקה לו בילדותה , בטחון מסגרת יציבות וזאת צריך להקנות לה , מעבר לכך, קיימים מספרים המוכיחים על יכולת הבנה ורגישות רבה לאחרים ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
שירה אבגיל30/07/2009מודה לך מאוד על האינפורמציה אולי נשתמע בהמשך
אחרי ההנקות והלילות טרופי השינה שירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נסיך קטן...עדי מסיקה29/07/2009
הי,
בע"ה יוולד לנו בן ראשון בקרוב. התאריך המשעור הוא 4.9.09.
אנחנו בשלב חיפוש השמות ומאוד מתלבטים בין כמה שמות כמו: יהל, יהלי, עידו.
רציתי לדעת איזה מהשמות יכול להיות מתאים (אם זה אפשרי לדעת עוד לפניי הלידה.
תודה רבה,
בועז ועדי מסיקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד פרטים שיעזרו
עדי מסיקה29/07/2009עדי מסיקה 12.07.81(שם נעורים קוצ'וק)
בועז מסיקה 28.12.80
שם משפחת הבן- מסיקה (כמובן)
נשמח מאוד לשמוע שמות מומלצים נוספים אם אלה שנתנו פחות מתאימים
המון תודה והערכה על העזרה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
עדי
ליאת יוגב29/07/2009עדיין לא כתשובה סופית , מאחר והמרכיב החשוב ביותר , תאריך הלידה חסר כרגע ..
מבין השמות המוצעים השם יהל הוא הנפלא ביותר .מפה שמראה על קצב , דינמיות היסחפות , ומספרים הרמוניים , מאחר והשמות יהלי ועידו מקבלים מספר קרמטי 13-4 המדגיש , נעילות מחשבתית ,הרגשה של חוסר שביעות רצון , תקיעות ועוד , לא נכון לבחור באלה השמות
חישבו על שמות נוספים שאוהבים ונהיה בקשר לאחר הלידה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לבתשלומית29/07/2009
ב"ה ב-1.8 צריכה להיוולד הילדה
השם שחשבנו זה עדן
השמות הנוספים שחשבנו זה: דפנה ונועה
שמי שלומית והשם של בעלי זה אדם שמואל שם המשפחה בוחניק.
אין לנו עוד ילדים.
אשמח לקבל תשובה לגבי השמות והמלצה על עוד שמות שיתאימו לימים הראשונים של חודש אוגוסט.
דרך אגב אני נגד שמות שהם יוניסקס..
תודה רבה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שלומית
ליאת יוגב30/07/2009השמות שנראים כרגע כמתאימים הם דפנה או נועה ,
עדן פחות מתאים ...
היי בקשר לאחר הלידה , כדי לבחון זאת בצורה מדוייקת ונכונה יותר .
להשתמע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לבת...ליאת29/07/2009
יש לי בן שנולד 8/1/05 שמו אורי...אני אמורה ללדת ב11/8/09 בת חשבתי אל השמות: נועה, שי,עדי ,רוני, אני יודעת שאני צריכה לחכות אחרי הלידה...אבל בבקשה נסי לתת לי תשובה לגבי שם הבן.. לשם הבת לפי תאריך משוער ללידה. תודה רבה ליאת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ליאת
ליאת יוגב30/07/2009מבין השמות , כשעדיין לא סופי , השמות המועדפים הם עדי או רוני ,
על בנך אורי - מספר הגורל שלו הינו 7 מספר המייצג צדדים מאד יחודיים , אינדבדואליים , מול זה הדרישות ממנו שילך בתלם ויהיה הכי בסטנדרט , על פי חוקים ונורמות ,
מפה שיש בה חלקים נוקשים , שיפוטיים מאד , מול זה כלפי חוץ, חשוב לו להיראות יותר פתוח ליברלי קליל חברותי ... ואם כך לא תמיד מקבל את החלקים המאד נוקשים שקיימים בו .
כמו - לומד שהעולם לא אוהב אותו על החלקים הנוקשים רציניים בוגרים מדי שבו ואם כך חשוב להיראות יותר פתוח קליל וזורם .
אפשרו לו את המקום המיוחד שלו , פרטי יחודי ושונה .
בהצלחה ולהשתמע על בחירת השם לבת , לאחר הלידה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לתינוקסיון29/07/2009
יש לי בן שנולד בתאריך 19.11.08 ושמו עילאי גורש, האם השם מתאים לו?
ואני אמורה ללדת בן נוסף בתאריך 17.1.10, על איזה שם היית ממליצה לי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
סיון
ליאת יוגב29/07/2009אם תבחני את תשובותי לאורך הדרך , לא תוכלי לראות שמציעה לאנשים שמות
בחירת שם בוחרת אמא . חשוב שאת היא שתתחברי לשם כזה או אחר .
באשר לבנך עילאי , ילד הזקוק באופן מיוחד לבטחון מסגרת יציבות , וזהו הדבר שצריך להקנות לו
קיימת הרגשה שהדרישות הן לילד שיהיה מאד אוניברסלי , למען האחרים , ומה שהוא זקוק לו באופן מיוחד זה , תחושת ביטחון , מי מכם הוא מנהיג ? מי מכם הכוונה - למי מההורים ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם לתינוק
סיון30/07/2009האמת היא שגם אני וגם בעלי שנינו מנהיגים, לפחות כך אני רואה את זה.
לגבי התינוק שעתיד בעזרת השם להיוולד בינואר , האם מתאים לו השם בר, ליעד, לירז, לירון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
סיון
ליאת יוגב30/07/2009השמות בר לירז או ליעד בהחלט אפשריים , חייבים לבחון זאת ביחס לתאריך הלידה , כך שלא סופי, נסי להתחבר לשמות נוספים , כדי שנוכל לתמרן בין השמות השונים לאחר הלידה ולבחור השם הראוי ביותר .
להשתמע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתלבט בין רועי ואלוןגיא להב29/07/2009
הבן שלנו יוולד ב3 לדצמבר ואשתי רוצה לקרוא לו אלון. אני רוצה לקרוא לו רועי. החלטנו כבר על השם האמצעי שיהיה בר. שם המשפחה זה להב.
תוכלי לעזור לנו לבחור שם בבקשה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
גיא
ליאת יוגב29/07/2009חייבת לראות את הנתון החשוב ביותר - תאריך לידה שהוא מרכיב של 50% מערך המפה
נכון לעכשיו מבלי לראות הנתון העיקרי , השם רועי - עדיף , אך ממש ממש לא סופי .
הכינו עוד שמות עד דצמבר שיכולים להתחבר אליהם .. כדי שנוכל לתמרן בין כל השמות ולהיטיב בבחירה . להשתמע לאחר הלידה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
גיא להב31/07/2009אני יודע שקשה לקבוע לפני הלידה. את עזרת לנו מאד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השם טליה האם כדאי?vered29/07/2009
נולדה לנו ילדה בשעה טובה ואנחנו רוצים לקרוא לה טליה רחל האם זה שם טוב
נשמח לתשובה מהירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך
vered29/07/2009היא נולדה ביום ראשון בשעה 11:34 שעון ניו יורק ושם המשפחה הוא פרץ שמי הוא ורד ובעלי מוטי
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ורד
ליאת יוגב29/07/2009האם בבחירת השם אתם חושבים עברית , והאם מתכוונים לכל השם טליה רחל
או השם הוא טליה ושם שני רחל ? חשוב לדעת זאת, התייחסות לניתוח האדם היא בהתאם
לשם בשפה בה נולד ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטליה -רחל
vered30/07/2009אנחנו חושבים עיברית טליה זה שם ראשון ושני זה רחל עד כמה שאני יודעת צריך להזכיר את השם המלא פעם ביום לפחות אבל שמה הראשון יהיה טליה
אשמח לתשובה מהירה
ורד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאחים ואחיות
vered30/07/2009אחות גדולה קארן-ליאל נולדה ב3-6-05
אמיר -יוסף שלום 9-7-08
פליז תשובה מהירה לפני שבעלי יושפע מאחרים..........* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ורד
ליאת יוגב30/07/2009השם טליה עבור ביתך , מספר הגורל הינו 8 , מספר המאופיין בצדדים מאד חזקים , שאפתנות הצבת מטרות כוח רב , גישה פרקטית מעשית , כאשר גם יום הלידה הינו 8 ואם כך משמעות רבה למספר 8 קיימת בכל המפה .
מול זה על פי השם טליה , שנראה שכבר נבחר , לא כן ? מתקבלת מפה מצד אחד מאד נוקשה , בצירוף מספרים גבריים , אך בחשיבה יהיה חשוב לה לראות עצמה - רכה יותר ונעימה הרמונית ,
ואם כך מצבים לפיהם , פחד מאיבוד שליטה , כי אם אני רוצה לראות עצמי במקום של הרכות אם כך לא מקבלת את הצדדים היותר מדי נוקשים גבריים חזקים הקיימים בי , אולי אף ללמוד שמי מהורי כאדם , דמות נוקשה מדי ואני לא רוצה לראות עצמי ככזו .
צד אחר של המפה הוא העובדה ,שקיימים מספרים זוגיים וזהו עולם הצרכים הקיים בה , אלא שמציאות החיים תדרוש ממנה התמודדות עצמאית , ואם כך מה שנקרא - רצוי מול מצוי
הרצוי להיות בזוגיות שייכות חלק מ... והמצוי - אני מתמודדת בעצמאות רבה .
מה שיוצר תחושת תסכול רבה , וכל הזמן הציפיה "לאם היה לי "....
ואם כך לשיקולכם ,
יודעת שמכבידה משהו בתשובתי , אך כשנשאלת - חייבת להשיב באופן המדוייק ביותר .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ממליצה בחוםאיריס שושן28/07/2009
היום ה-28/7/09 ליאת הקסימה אותנו בנכחותה במעון לגיל הרך בקרית ביאליק ליאת השאירה אותנו פעורי פה וענתה לנו על כל מה שבליבנו כה מקסימה וכה עדינה לכל מי שמעוניין ללכת לליאת אני ממליצה בחום רב אתם תהנו מבטיחה לכם.....
בהצלחה .....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
איריס
ליאת יוגב29/07/2009אוהה , תודה לכן על הזכות ועל כל המחמאות ...
ליאת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שם לתינוקת שנולדה ב21.7עדי נחום-דהן28/07/2009
שלום רב,
הייתי רוצה ייעוץ לגבי בחירת שם לתינוקת שלי שנולדה ב21.7.09.
שמי:עדי נחום-דהן ושם בעלי: מיכאל (מיקי) דהן.
השמות: נועה או נעה (בחולם חסר), עופרי או עפרי (בחולם חסר), הדר, ליאל, שי.
אשמח לתשובה!!!
עדי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גם השם תהל
עדי נחום-דהן28/07/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
עדי
ליאת יוגב28/07/2009האם שם המשפחה של התינוקת הוא דהן או נחום דהן ??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם המשפחה שלה יהיה דהן....
עדי נחום-דהן28/07/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
עדי
ליאת יוגב29/07/2009מבין השמות , קיימות שתי אופציות שי או עפרי , ללא האות ו .
כאשר מספר הגורל של התינוקת הינו 3 מיום לידה 3 מספר המייצג צורך בביטוי ,
חברותיות , שיעור באופטימיות , צדדים ילדיים מאד .
השם עפרי יוצר מפה שיש בה חלקים זורמים רכים , מול זה כלפי חוץ חשוב להיראות יותר חזקה , מרשימה ופחות לקבל את הצד הרך הקיים בה , ובכל זאת , צירוף לגמרי לא רע .
השם שי ,מקבל מפה מאד הרמונית חברותית , מבטאת יצירתית ונפלאה .
כמו שניתן להבין בכל אחד מהשמות קיימים דברים חיוביים אך גם משהו פחות נוח .
כל שאר השמות ממש לא מומלצים .
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי ליאת...
עדי נחום-דהן30/07/2009אני ובעלי מודים לך מקרב לב!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תודהיפעת28/07/2009
תודה עזרת לי מאוד
רציתי לשאול מתוך סקרנות .. מה פירוש 80 אחוז מערך המפה שווה למפה אליה התינוק נולד ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
יפעת
ליאת יוגב28/07/2009כאשר נבחר שם לתינוק , וגם אם לאחר שבועיים מחליטים לשנות השם , אין ספק שבחירת השם הראשון תופסת , ואם כך כשאבוא לנתח את מפתו של התינוק אתייחס קודם כל לשם שהתחברת אליו כבר בתחילת הדרך אם כל המשתמע מניתוח המפה .
לכן קיימת חשיבות כל כך גדולה בבחירת שם בצורה נכונה , כבר בתחילת הדרך .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)