מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בחירת שם לבן ונומרולוגיהmarishad1306/07/2007
שלום וברכה,
הבן שלנו נולד ב-22.6.07 ואנו רוצים לקרוא לו אלער (שם משפחה אורלוב).
האם זה שם מתאים ויש לו משמעות חיובית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממתינה לך תשובה
ענת זנזורי08/07/2007הי שאלת אותי את אותה שאלה בפורם בדולה, ממתינה לך שם תשובה
תודה
ענת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- =]אלה06/07/2007
הי =]
אני בדיוק לפני הוצאת תעודת זהות...ורציתי לדעת אם אני צריכה שם שני ...
שמי אלה בוטבול ותאריך הלידה שלי הוא 18/8/91* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין צורך
ענת זנזורי08/07/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השם שלייאנה04/07/2007
אומנם אני לא בהריון ובזמן הקרוב לא יהיה לי תינוק...אבל חשבתי שאולי אפשר לבדוק אם השם שלי מתאים לתאריך לידה וכאלה...
קוראים לי יאנה,ונולדת ב14/10/90
תודה (:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שחכתי שם משפחה...
יאנה04/07/2007אובליאניץ'...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתקופה טובה ללימודים מ10/2007
ענת זנזורי05/07/2007יאנה שלום רב
השם שלך ,מאוד מתאים לתאריך הלידה ,הוא נותן לך יצירתיות והגנות והכל ממש בסדר ,בקרוב אני רואה שאת יוצאת ללימודים הדבר נכון לך מאוד,,אכן בקרוב אינני רואה הולדה ,, את צעירה מדי, אך קחי בחשבון שהשנה הקרובה תתאפיין בקצת רצון למנוחה ,ולכן לימודים מאוד נכונים בתקופה זו
שיהיה לך בהצלחה
תודה על פנייתך
ענת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לך :)
יאנה06/07/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
ליאורה08/07/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שמות לתאומייםלימור03/07/2007
היי נולדו לי תאומים ב30.11.07 בשעה 3 לפנות בוקר. אחד קראתי לו אורין. ולשני קראתי ליאם (לי אמא עם הניקוד סגול) לשם ליאם אני מאוד מחוברת וכשאמא שלי נפטרה החלטתיאחל שהילד הכא יהיה על שמה של אימי. ולאורין קראתי כך מכוון שמאוד אהבנו את הצליל. הייתי רוצה לשמוע קצת יותר על התכונות של ילדיי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לדעתי התבלבלת בתאריך הלידה...
ענת זנזורי04/07/2007לאמא של התאומים שלום
לדעתי התאומים שלך לא נולדו בנובמבר 2007 ,כי נכון להיום אנחנו רק ביולי, תחזרי אלי עם תאריך לידה מדוייק יותר
תודה
ענת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת צודקת
לימור05/07/2007הם נולדו 2006
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלימור
לימור05/07/2007שמי לימור ובן זוגי אסי משפחה לוי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתהי רגועה...
ענת זנזורי05/07/2007לימור שלום רב השמות של ילדיך בסדר גמור ,קחי בחשבון שאורין ילד קצת יותר משפחתי ורגשי וליאם ילד קצת יותר פטפטן.. שניהם ילדים מאוד יצירתיים במיוחד בחשיבה ובאופן מילולי, יש להם בתאריך הלידה קצת מכל דבר ולכן השילוב הוא בסדר ,מצד אחד הם קצת עקשנים ,אך מאידך במצבי לחץ הם יכולים להיות מאוד רגישים ועדינים ,אין לך מה לדאוג הכל בסדר
תודה לך
ענת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לתינוק שעוד לא נולדטלי03/07/2007
ענת היי!
אני אמורה ללדת בתאריך5.9.07 בן בעז"ה יש לנו שני שמות אופציונאליים ורציתי לדעת אם הם טובים.הראשון הינו רז והשני גילעד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתן לבדוק רק עם תאריך לידה עדכני
ענת זנזורי04/07/2007טלי שלום רב
מכיוון שתאריכים אפשרים הם לרוב אינם סופיים, אים מה להתחיל לחשב ולבדוק ,אני מזמינה אותך להצטרף אלינו לפורום ממש לאחר הלידה עם תאריך לידה מדוייק ,שמות ההורים וכמובן שם משפחה וכל רשימת השמות שברצונך לבדוק,ואני מבטיחה לבדוק לך כל שם בנפרד ולראות אם יש התאמה
אני מצטערת אבל חבל לבזבז זמן על תאריכים שהם לא עדכניים ,במיוחד שכל סטיה של יום נותנת משמעות אחרת
תודה על פנייתך
ממתינה לך שבו לארח הלידה , לידה קלה
ענת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הבן הבכור שליל02/07/2007
שלום ענת
ב-11/4/2007 ילדתי את בני הבכור וקראנו לו עומר
רציתי לדעת אם השם הזה מתאים מבחינה נומרולוגית
קראתי לו בשמו משום שאני מאוד אוהבת את השם הזה עוד לפני שחשבתי להביא ילדים
הוא לא נבחר מסיבות אחרות אך ורק משום שלדעתי הוא שם יפה
אשמח לקבל תשובה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאמא של עומר
ענת זנזורי02/07/2007לאמא של עומר שלום רב
השם עומר בגימטריה שווה לסיפרה 1 המראה על יכולת ניהול,אסרטיביות ותכונות שמאוד עשויות לעזור לבנך ,אך מכיוון שבמרכיב מזלו בתאריך הלידה ישנם גם דברים אחרים ,הייתי מאוד שמחה לו הגימטריה שהיית נותנת לו היתה מסתכמת ב 3 ולא ב1
עומר הוא ילד מאוד מאוד משפחתי ורגיש ומאוד זקוק לשפחה האוהבת והתומכת , כפי שאמרתי גימטריה 3 יכלה להיות יותר טובה לו ,אך אני מאמינה שהגימטריה שבחרת תהיה לא פחות טובה
תודה על פנייתך
ענת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בוקר טוב .....אשמח לקבל תשובהtiki02/07/2007
כתבתי למטה שאלה ועדיין לא נעניתי
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כמה שורות למטה
ענת זנזורי02/07/2007תיקי שלום תסתכלי רשמת לך הערב תשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם, תאריך לידה ומשמעותפרץ02/07/2007
היי וברכות לרגל פתיחת הפורום!!!!
הייתי שמחה לקרוא כמה מילים ומשמעות עבור הרכה הנולדה בשם: גאיה
תאריך לידה: 22.5.07
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מנהלת קטנה....
ענת זנזורי02/07/2007שלום לכם
בתכם הקטנה שנולדה מאוד יתאים לה שתגדל להיות בכוכב נולד , ואני אסביר ,החלק החזק בגופה יהיה הפה ,ולכן בהחלט יתכן שתשאף לדבר,לשיר ,להרצות ,ללמד וכדומה.כשתגדל רוב העיסוקים שלה יהיהו קשורים או במכירות או בהדרכות ,כמו כן קחו בחשבון שהילדה הביאה לכם עיסוקים הקשורים למבנים וקרקעות ולכן במידה ועדין לא עברתם לבית קרקה -זה הזמן
השם גאיה די טוב לה ,אבל קחו בחשבון שהיא תהיה ילדה עקשנית ,דעתנית ,שלא תאהב לקבל הוראות מגבוה .
היא תמיד תאהב לומר את המילה האחרונה
תודה על פנייתכם
ענת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חברתי ילדה בת ביום חמישי 28.06.07tiki01/07/2007
בשעה 10:00 שם הוריה שי ומאיה איזה שם היית ממליצה לה לתת לילדה שבאה אחרי 6 נכדים במשפחה לילדה יש שני אחים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חסר לי שם המשפחה
ענת זנזורי02/07/2007תיקי שלום רב ומזל טוב לחברתך , אך אנא צייני את שם המשפחה לש חברתך על מנת שלא יחסרו לי נתונים תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבוקר טוב ענת .....
tiki03/07/2007שם המשפחה הוא אסייג...
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגימטריה 8
ענת זנזורי04/07/2007תיקי שלום רב
לחברתך שילדה בת ,הייתי ממליצה לחפש שמות בגימטריה 8 זה הנכון והטוב לילדה , בתה של חברתך נולדה עם תאריך מצויין שיש בו גם כספים וחומריות, וללא ספק גימטריה 8 מאוד תוסיף ומתאימה גם עם תאריך הלידה
בהצלחה
ענת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בוקר טוב!תמי01/07/2007
ענת שלום רב וברכות לרגל הפורום החדש!
אנחנו לקראת הלידה הראשונה עם בן זכר. יש לנו שם שאנחנו מאוד אוהבים, אך כפי שציינת לא נוכל לדעת עד אחרי הלידה אם השם מתאים או לא.
שאלתי היא- האם נוכל לקרוא לילד בשם שאנו כלכך אוהבים, ולהוסיף שם שני במידת הצורך לתיקון כלשהוא?
מתי מומלץ ליצור קשר עם נומרולוג/ית לגבי בחירת השם המלא וכמה הדבר עולה? האם ניתן לקבל תשובות בשיחת טלפון איתך או שחייבים להפגש?
בתודה גדולה מראש, אוטוטו הורים מתרגשים....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לידה קלה
ענת זנזורי01/07/2007תמי שלום
במילותיך גרמת גם לי גם כן להתרגש ואת האמת יש לך סיבה מספקי טובה.
לגבי שם הילד עדיף להתייעץ ממש לאחר הלידה בשיחת טלפון אלי ,אין בעיה 052-8585888
או במייל ואני יוכל לעזור לכם לפחות לאיזה מספר גימטרי כדאי לחפש
שתיההי לך לידה קלה ונשתמע
תודה
ענת זנזורי
נומרולוגית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהענת שלום
תמי02/07/2007תודה לך על תגובתך, אנחנו ניצור איתך קשר בזמן הקרוב. תודה!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מזל טוב לפורום החדש והראשונה לשאולעלה30/06/2007
חברתי עומדת ללדת בעוד מספר חודשים
ואמרה לי שחשבה על השם נועם
לבן רציתי לשאול איך לדעתך השם הזה לבן
היום מקובל אגב גם לבנות
אז שיהיה המשך שבת שלום ותודה רבה על התשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הכי חשוב-תאריך לידה
ענת זנזורי30/06/2007שלום רב
כידוע לך על מנת לבדוק התאמה של שם ,עליך לציין תאריך לידה מדוייק ,שם הוא תכונה הבאה לסייע לתאריך הלידה ולכן בהחלט יתכן שיהיו כאלה שהשם נועם מאוד טוב להם וכאלה שהשם נועם לא יתאים.
אנא חזרי אלי כאשר חברתך תלד עם תאריך לידה מדוייק ,שמות הורים ושם המשפחה ,ואני מבטיחה לעזור לכם בבחירה
תודה ושבוע טוב
ענת זנזורי
נומרולוגית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנועם לבת
המפרגן01/07/2007הכי יפה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממש לא
יערה01/07/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
לילך03/11/2009היי,
תוכלי לבדוק אם השם מתאים לפי ניתוח נומרולוגי של השם.
ניתן לקבל מידע זה ועוד באמצעות התוכנה אורים ותומים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קוראים לה הדס או הדר, מוזראחד29/06/2007
שמות זה אחלהץ החמישייה הפותחת שלי:
מלכישוע, יאיר, אבנר, יפתח וחננאל. סליחה, אבל הייתי חייב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממש לא מצחיק
המפרגן01/07/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מזל טוב לרגל פתיחת הפורוםמערכת BeOK28/06/2007
אתם מוזמנים להתייעץ עם הנומרולוגית ענת זנזורי בנוגע לקביעת שם לילד שבדרך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תודה רבה
ענת זנזורי29/06/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)