מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שם לילדה גדולהשני14/07/2007
בתי כבר גדולה אך רציתי לדעת האם השם מתאים:ליהיא נולדה 9.10.03
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשוב להקשיב לה
ענת זנזורי16/07/2007שני שלום רב
בתך ליהיא הינה ילדה מאוד רגישה ומשפחתית, מאוד חשוב לה ההרמוניה בתוך הבית ,שאמא ואבא לא יריבו ושהכל יתנהל בצורה הטובה והרגועה ממש כמו בספרים ,השם ליהא נותן לה עוד קצת רגישות ,מלבד זאת ההתאמה היא טובה ,ליהיא הינה ילדה שמאוד זקוק להביע את עצמה ומאוד חשוב לה גם שיקשיבו לה ולכן קחי את הטיפים האלה ותנסי להתנהל איתם , מלבד זאת הכל בסדר
תודה
ענת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם ומשמעותחסוי12/07/2007
שם ומשמעות לשמות:
מעיין אהרון נולדה ב14.05.04 שעה: 17:05
ואדיר ב 22.03.07. 18:30שעה
אשמח עם הפעם לא תדלגי עליי, תודה תודה מראש .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעיין ואדיר
ענת זנזורי16/07/2007ראשית אני מתנצלת אם דילגתי או לא עניתי ,בכל אופן ובלי שום קשר ,אינני נוהגת לענות על יותר משאלה אחת בכל פניה,,
בכל אופן השם מעיין הוא גימטריה 9 והא די בסדר לבתך ,למרות שתמיד ניתן לכוון ליותר טוב ,מה שכן חשוב לי לומר הוא שמעיין הינה ילדה שמאוד מאוד זקוקה לחופש ,שינויים ומרחבים ולכן במידה והיא לא תקבל זאת ...את כבר תשמעו אותה ,כי יש לה יכולות וורביות מאוד טובות , כל מה שקיים וקבוע עבורה ,אינו מעניין והיא די תשתעמם מהר מדברים ,
לגבי אדיר שהוא בן הגימטריה היא בסדר אדיר בגימטריה שווה ל2 ,אז נכון הוא יהיה קצת רגיש אבל תכונות העקשנות המופיעה בתאריך לידתו תגרום לאיזון בין השניים
תודה על הסבלנות
ענת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שמות ילדיי האם מתאימים נומורולוגית?ליאת12/07/2007
אופיר (בת) - 29/12/93
נועה (בת) - 08/08/98
גיא (בן) - 21/05/03
אשמח לשמוע אם בחרתי ליילדי שמות טובים.
תודה,
ליאת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה לא לשלוח יותר משאלה אחת בפניה
ענת זנזורי16/07/2007ליאת שלום רב
בדיוק מזה חששתי ,אני מתנצלת אך איני מסוגלת לענות על שמות של מפחה אחת , אני חייבת לבקש ממך אנא פצלי את שאלתך ל3 ואני הענה לך בצורה מפורטת על כל אחת
תודה
ענת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם מתאיםקובי12/07/2007
בתי בת השלוש נקראת מיי
נולדה בתאריך: 24 מאי 2004
(לא טעות כתיב ככה אנחנו מבטאים וכותבים את שמה)
בת ה-12 נקראת אם-לי
נולדה בתאריך 01 ינואר 1995
בת ה-13 נקראת רבקה
נולדה בתאריך 22 אוקטובר
1993
האם לדעתך קיימת איזושהי בעיה או שהשמות מתאימים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה את לא עונה?
קובי14/07/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשפחתיות ייתר
ענת זנזורי16/07/2007קובי שלום רב
לצערי אצטרך לדחות כעת את השאלה בטענה שאינני עונה על שאלות של כל בני המשפחה בשאלה אחת ,ותאמין לי זה מניסיון, אנא ממך תשלח את השאלה לגבי כל אחת מהן ואני אשמח לענות לך
בינתיים אני הענה לך על מיי ,מיי הינה ילדה סופר סופר משפחתית, ריבוי מספרי ה 6 בתאריך לידתה הופך אותה לילדה שמאוד תאהב את הסביבה הביתית וכן את הקרב של אמא ואבא , לדעתי נוכחות של 6 אחד בתאריך לידה כבר מספיק ועושה את העבודה (דרך אגב אין לי ספק שהיא תהיה אמא נפלאה) בכל מקרה הלכתם צעד אחד יותר מידי לדעתי וגם קראתם לה מיי ,המסתכם בגימטריה גם במספר 6 ,לדעתי פשוט תצפו שהילדה תרצה להתחתן בגיל יחסית צעיר זו ככל הנראה תהיה שאיפתה ,בכל מקרה עד אז היא זקוקה להמון אהבה ,חיבוקים והרמוניה בבית
תודה
ענת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שמות ילדייורד11/07/2007
שלום לימור,
אשמח לשמוע את דעתך על שמות ילדיי,
יואל נולד בשעה אחת בצהריים יום ראשון ב 21.4.02
התאומות דוראל וענאל שנולדו בשעה ארבע וחצי אחר הצהריים ביום ראשון ב 9.5.04
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סליחה ,השאלה מופנת לענת
ורד11/07/2007כמו כן שם המשפחה הוא קפלן
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיפה התשובה?
ורד12/07/2007שלום ענת,
קיבלתי מייל כי מחכה לי תשובה אך לא כך הוא הדבר,
אשמח לקבל תשובה
תודה , ורד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא התאמה "בשמיים"
ענת זנזורי16/07/2007שלום לך
בעיקרון השמות שבחרת לילדיך אין בהם רע ,אבל עדין תיד יכולה להיות התאמה טובה יותר ואני אסביר : יואל בנך נולד עם תאריך יפה הרבה לימודים וגם כספים , השם שאנו בוחרים לילדינו צריך לעזור לילד לממש את מה שרשום לו בתאריך הלידה ,הגימטריה של השם יואל היא 2 המראה על תכונת רגש ועידנות ,לדעתי גבר שבעתיד צריך לפרנס משפחה ולהיות עם "מרפקים" לא ממש צריך תכונת רגש במיוחד כאשר היא כבר מופיעה בתאריך לידתו ,ולכן שוב ההתאמה אינה "בשמיים" אביל היא בסדר ולא יותר
לגבי התאומות גם דוראל וגם ענאל שניהם מסתכמים בגימטריה7 ,פה לדעתי ההתאמה אפילו פחות טובה, מספרי ה7 הם לעיתים מופנמים ,מאוד אוהבים את השקט והשלווה ,מספר ה7 אינו משרת במעום דבר מתאריך הלידה ולכן תזרמי עם זה וזהו ,זה לא ברמה של להחליף שם ,כל זמן שהכל בסדר , הרבה אנישם מסתובבים עם שמות שלא מתאימים , כמו שאמרתי זה עדין לא ברמה שצריך לרוץ ולהחליף שם
תודה
ענת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הבת שלי כמעט שנה...אורית11/07/2007
הבת שלי כמעט שנה.
שמה ליאן נולדה ב- 22.7.06, האם שמה מתאים לה?
אגב היא עדיין לא זוחלת ממש וגם לא מראה מצב להליכה.
תחזרי אלי בבקשה עם תשובה.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מנהלת קטנה
ענת זנזורי16/07/2007אורית שלום רב
בתך הקטנה נולדה להיות מנהלת קטנה ולכן השם ליאן אכן מאוד מתאים לה ,כי הגימטריה של השם ליאן היא 1 דבר המחזק את רצונותיה בעתיד להיות מנהלת ,אין לי סקפ שהיא תעשה זאת על הצד הטוב ביותר, לגבי הזחילה, אין לך מה לדאוג ,קחי בחשבון שבגלל שמספרי ה 1 "יוצאים לדרכם" בגיל יחסית מאוחר (26) עד גיל זה הם יחסית ילדותיים , וזאת מהסיבה שהגורל אינו מכוון עדין לתחילת הדרך ,בהחלט יתכן כי יהיו כמה שלבים בחייה שיהיו איטיים יותר ,אני לא רואה כל בעיה , הדבר הנכון לעשות לה כעת הוא מעבר חדר ,מבחינת עיתוי זהו מהלך טוב ,ואת כבר תראי שינוי
תודה
ענת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחגה לתשובהחגית10/07/2007
ב-8/7/07 שלחתי שאלה ועדיין לא קיבלתי תשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני שלחתי ב-7/7 ומצפה מאד לתשובה...
ליאורה10/07/2007תודה, ליאורה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדעתי עניתי לך
ענת זנזורי10/07/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחכה לתשובה
חגית11/07/2007לצערי לא קיבלתי תשובה, למרות שכתבת לי שאולי כן.
על כן אני חוזרת על שאלתי.
בני נולד בתאריך 4/3/05 ושמו רוי זימן, לי קוראים חגית
ולבעלי יוגב.
רציתי לדעת אם מבחינה נמורולוגית השם תואם לו.
תודה
חגית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתאמה טובה
ענת זנזורי16/07/2007חגית שלום רב
אכן השם רוי מתאים לבנך מאוד ,גימטריה 9 תספק לו הגנות ושמירה אלוקית והיא אכן המתאימה ביותר ,תודה לך על הסבלנות
ענת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנא ממך שלחי שוב
ענת זנזורי16/07/2007חגית שלום ,במידה ועדין לא קיבלת תשובה ,אנא ממך שילחי שוב ,היתה לי תקלה קטנה בהתנהלות מול השאלות
תודה וסליחה ענת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שמו של בניאילת09/07/2007
שלום
יש לי בן שנולד ב2.1.06 לאורך כל ההריון לא היה שום שם בו רצינו בעלי ואני כך גם לאחר שנולד כחצי שעה לפני ברית המילה מצאנו שם שהסכמנו עלוי מחוסר ברירה [ זה היה השם שהכי נשמע לנו]
שמו של בני הוא הירם [שם משפחה עידן - קומינס]
השמות שלי ושל בעלי אילת וג'ק .
יש לציין שיש לנו בת בכורה שאת שמה ידענו עוד שהייתה בבטן ואהבנו מאד עוד לפני שנולדה.
אני רוצה לדעת האם זה שם טוב לבני מכיוון שהיה חולה מאד מספר פעמים והייתי מוטרדת מדרך בחירת שמו על ידנו
תודה רבה לך ויום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בחירה טובה
ענת זנזורי10/07/2007איילת שלום רב
השם של בנך הינו מצויין ומספר לו הרבה הגנות ושמירה אלוקית, אין גימטריה יותר טובה ממספר 3 במיוחד כאשר מדובר על בעיות,
בלי קשר לגימטריה ,אינני יודעת מההשם הירם מביע ,אך בכל אופן מבחינה גימטרית זה בסדר גמור
תודה לכם
ענת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שםשרון09/07/2007
לתינוק שנולד ב8.6.07 האם השם אביב מתאים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ילד משפחתי
ענת זנזורי10/07/2007שרון שלום רב
בעיקרון השם הוא בסדר גמור ונותן לו תכונת משפחתיות גדולה , לדעתי הייתי בוחרת בגימטריה קצת אחרת וקצת יותר מפרגנת לתאריך הלדיה וזאת כיוון שלבנך יש תאריך לידה עם הרבה כספים וחומריות ולכן על מנת שיהיה לו קל לממש זאת ,הייתי נותנת לו שם עם גימטריה יותר פרקטית וחומריות ,אך עדין השם אביב הוא טוב ,הוא יהיה קצת ילד רגיש ומשפחתי ,,,אז תחבקו אותו הרבה
תודה
ענת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לילד עם עיכוב התפתחותי חמוראני09/07/2007
שלום רב
בני נולד ב 23.6.05
שמו מעין (עם י אחת)
מאז היוולדו הוא היה בבדיקות שונות, כמעט נחנק באמצע הלילה מהתקף סטרידו, עבר ניתוחים ובדיקות בהרדמה
התחיל ללכת ולזחול מאוחר , יש לו בעיות במוטוריקהעדינה וכיום מצבו לא טוב - הוא לא מדבר כלל ולא מצביע
יש חשש לפיגור שכלי
הייתי רוצה לבדוק אם שמו מתאים לו והאם הוא מסביר את הקשיים הרבים שלו מאז היוולדו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ילד שזקוק להרבה מרחב תנועה
ענת זנזורי10/07/2007ראשית מאוד קשה לי לשמוע את הדברים הללו ואני מאוד מקווה שהדברים יסתדרו, לגבי שאלתך, מלבד תאריך הלידה של הילד ,אני צריכה אפילו יותר את תאריך הלידה שלך ושל בעלך על מנת שאני ארה את התמונה בשלמותה.
תראי רואים שמעין הוא דווקא ילד מאוד אנרגטי הזקוק להמון מרחב ותנועה ,אני מקווה שאת לא מגבילה אותו מבחינת מרחב כי אז יכולהלהיות בעייה, מעין אינו ילד של לול ,ככל שתהיה לו סביבה פתוחה ורחבה כך יהיה לו יותר טוב מבחינה התפתחותית
עדין אני ממתינה ממך לתאריכי הלידה שלכם
תודה
ענת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת כל כך צודקת! זה מאוד נכון
אני10/07/2007אנחנו גרים בקיבוץ ויש לו מספיק דשא בריכה ומרחבים
בעלי נולד ב 5.6.74
ואני 15.4.76
ממתינה בקוצר רוח לתשובתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלענת מנסה להעלות שוב את השאלה
אני16/07/2007הנתונים שביקשת בגוף ההודעה הקודמת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לילדלימור08/07/2007
שלום רב ותודה על פורום נפלא!
רציתי לשאול אם נכון לקבל ייעוץ לבחירת שם לילד לפני שנולד.
אני בהריון תאומים בשבוע 20, שני בנים, והתחלנו להתלבט בנושא שמות.
אם אומר מה השימות עליהם חשבתי תוכלי לתת חוות דעת או שהכרחי שיהייה תאריך לידה?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשמח לארח אותך מיד לאחר הלידה....
ענת זנזורי10/07/2007לימור שלום רה ותודה על הפרגון
תקופת ההריון הינו זמן טוב על מנת לחזוב על שמות ,בכל מקרה לא ניתן לבדוק לפני שיש תאריך לידה מדוייק ,ולכל ראשית שתהיה לך לידה קלה ,נשמח לארח אותך לאחר ההריון ולכוון לשם המתאים ביותר
תודה על פנייתך
ענת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- 070707 תאריך לידהאביטל08/07/2007
שלום ענת נולדה לנו בת בשעה טובה אתמול
מתלבטים בשמות אלה/ רומי/ חוה
מה דעתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לאביטל
ענת זנזורי10/07/2007אביטל שלום רב
נתתי לך תשובה מפורטת בפורום דולה ,אנא כנסי ותראי את התשובה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שמות לבתליטל08/07/2007
היי רציתי לשאול לגבי השמות הבאים לבת : אלמוג/מעייין/ירדן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה תאריך הלידה??
ענת זנזורי08/07/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
ליאורה08/07/2007תאריך הלידה המשוער: 13.11.07
השמות שאנחנו מתלבטים לגביהם: ירדן, אלמוג, מעין, מעיין
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבהרה
ליאורה08/07/2007יש לי בעיה עם המחשב ולכן חברה שלי ליאורה (סיון בכינוי) העבירה את הפרטים של תאריך הלידה עבורי...
תודה, ליטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא ניתן לכוון על תאריך "משוער"
ענת זנזורי10/07/2007סיוון חמודה ,אין באפשרותי לענות על תאריכים שהם משוערים, לרוב הם אינם מדוייקים ,והעבודה היא לשווא ,אנא תעזרי בסבלנות ,ונשמח לארח אותך בפורום בשנית מיד לאחר הלידה ועם תאריך לידה עדכני
תודה ולידה קלה
ענת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בוקר טובחגית08/07/2007
רציתי לבדוק שהשם שנתתי לבני טוב מבחינה נומורולוגית.
שמו רוי זימן והוא נולד ב- 4/3/05. שמי חגית ובעלי יוגב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מצויין
ענת זנזורי11/07/2007חגית שלום רב
השם רוי הוא מצויין לתאריך הלידה ,קחי בחשבון שהשם רוי ,ייתן לו הרבה ביטחון מבחינת שטף דיבור וילדך יהיה קצת פטפטן.
בלי קשר רוי הינו ילד שזקוק להרבה חופש ומרחבים ולכן את צריכה לאפשר לו זאת
הכל בסדר תודה
ענת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעניתי לך בשאלה המקורית, תסתכלי
ענת זנזורי11/07/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בוקר טוב ענת...טליה07/07/2007
שלום ענת,
שמי ליאורה, בעלי אורן ושם המשפחה שלנו הוא טל.
יש לנו 2 בנות -
סתיו
תאריך לידה: 27.09.02
כרמל
תאריך לידה: 19.02.05
אשמח לשמוע את התייחסותך
תודה,
ליאורה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בנוסף
טליה07/07/2007
בנוסף למידע על הבנות,אודה להתייחסות גם בנושא הרחבת המשפחה וגם בנושא התעסוקתי של בעלי...
תאריכי הלידה שלנו: שלי(ליאורה)- 30.12.77 של בעלי(אורן)- 05.02.75
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא בפורום זה
ענת זנזורי10/07/2007ליאורה שלום
אין באפשרותי בפורום זה להיכנס להכוונה בנושא תעסוקה ,אשמח באם תצרי עימי קשר ואם ברצונך הינך יכולה לקבוע פגישה מסודרת ,ואז אוכל לתת לך מענה לגבי כל שאר הפרטים
תודה
ענת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ובנוגע לתשובותייך...
טליה10/07/2007הי ענת...
המון תודה על התייחסותך!!!!!
אם מעניין אותך פידבק בתגובה- סתיו היא ילדה נוחה בסה"כ, מאד סקרנית,רגישה חברותית ובוגרת. היא אוהבת להנהיג ולהיות במרכז, יודעת להתעקש אבל לא כמו אחותה הקטנה - כרמל מאד עצמאית, מאד מאד עקשנית ושובבה וכן - מנהיגה קטנה, כמו שאמרת.
למה התכוונת בבעיה עם השם של סתיו ?
תוכלי לענות לי בבקשה רק בנושא הבאת ילד נוסף? אני מתלבטת האם להתחיל "לעבוד על זה" כבר מעכשיו או להמתין מס' חודשים... להלן התאריכים שנית - סתיו טל 27.09.2002
ליאורה טל 30.12.77
תודה, תודה, תודה....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחשוב@יש לי שם שני...
טליה10/07/2007יש לי שם שני - מרים.
אני בטוחה שזה משנה, לפחות לגביי נכון???????
תודה,
ליאורה טל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנראה לי שפיספסת את הפניות שלי...
ליאורה08/07/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לליאורה
ענת זנזורי10/07/2007ליאורה שלום רב
כתבתי לך לפני כיומיים תשובה מפורטת וארוכה ...וככל הנראה המחשב לא קלט אותה
בכל אופן ,אינני רואה חוסר התאמה בולט מאוד ,קחי בחשבון שילדתך סתיו ,הינה ילדה עקשנית ,השמה לב לכל פרט ופרט ולפעמים אולי קצת קשה לך איתה ,כי היא גם מאוד "עונה" אם דברים מפריעים לה ,היא לא נשארת חייבת....
השם כרמל לפי תאריך הלידה מראה על ילדה שהיא מנהלת בנפשה, אומנם השם כרמל יעשה אותה מנהל עדינה ונחמדה ,אך עדין גם כרמל מאוד לא תאהב שיאמרו לו מה לעשות , היא נולדה להיות מנהלת
השמות די גבוליים , אם ישנה בעיה זה עם השם סתיו ולא עם כרמל
תודה
ענת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)