מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שםאלמוג18/07/2007
מה דעתך על השם תמירה לילדה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא ניתן ללא תאריך לידה
ענת זנזורי19/07/2007אלמוג שלום רב
אין לי אפשרות לתת לך את האינפורמציה לגבי בשם תמירה ,כי לא ציינת תאריך לידה ,במידה ועדין לא ילדתך ,אנא חיזרו אלינו מיד לאחר הלידה עם תאריך עדכני על מנת שאוכל לכוון אתכם
תודה
ענת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תודה על התשובה ויש תוספת קטנהורד18/07/2007
שלום ענת
לא רשמתי כי ליואל יש שם נוסף אשמח אם תוכלי להתייחס לכך גם
יואל ג'ק (Jole Jack)
תאריך הלידה 21.4.02
גם לבנות שלי יש שם נוסף אך הבנתי שאת עונה לכל שם בנפרד.
תודה רבה
ורד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך תשובה
ענת זנזורי19/07/2007ורד שלום ההוספה כבר אינה משמעותית, עידן היא נותנת ליואל רגש ורוך ,יואל ג'ק נותן גימטריה 6 כמו גימטריה 2 ולכן כפי שאמרתי ,היוא יפעל מתוך רגש ואמוציות
תודה
ענת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה ותוספת אחרונה
ורד20/07/2007שלום ענת
תודה רבה על תשובתיך , אשמח לקבל תשובה נוספת לגבי הבנות שלי
האם השם השני שלהן משנה משהוא.
דוראל קמיליה 9.5.04
ענאל יסמין 9.5.04
תודה רבה
ורד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לענת המון תודה על תשובתך- בירור קטןליאורה17/07/2007
הי,
ענית לי בנוגע להרחבת המשפחה...
מהי התקופה של שנת 7? הכוונה ל-2007?
כי גם אם אני אהיה כעת בהריון הלידה תהיה ב-2008...
אשמח אם תבהירי לי את המשמעות של שנת 7...
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לליאורה
ענת זנזורי18/07/2007הי ליאורה
שנה 7 שלך מתחילה מ 12/07 עד 12/08, אם היית נכנסת להריות לפני חצי שנה הכל היה נראה אחרת, אני גם מבינה מדוע את רוצה הריון ,כי כעת את בשנה משפחתית ,אבל כיוון שאת כבר לפני סיומה ואת עדין לא בהריון ,אז אני מעדיפה שכבר תמתיני ,אני לא רוצה שתעברי את כל ההריון בשנה 7 וגם את הלידה ,תמתיני זה יצא טוב לכולם כולל בעלך שייסיים גם את השנה הלא קלה ,האם זה נכון?
ענת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השם רויעדי17/07/2007
שלום,
הינני בחודש שמיני להריוני ובעלי ואני חושבים לקרוא לבננו שיוולד בע"ה רוי, רציתי לדעת מה משמעות השם והאם זהו שם טוב לילד בכור.
אודה על תגובתך,
בברכה,
עדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא ניתן ללא תאריך לידה
ענת זנזורי17/07/2007אני ממש המומנה ,כל השאלות היום הם ללא תאריכי לידה וממש לא ניעם לי להיכנס ולומר לכל אחת שאין באפשרותי לענות ,אז גם לכם ,תחזרו לפורום לאחר הלידה ,אני פה מחכה לכולכם
לידה קלה
ענת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שם לבןיוליה17/07/2007
שלום,
תאריך לידה משוער שלי הוא 16/09/07.
אני ובעלי מאוד מתקשים בבחירת שם לבננו שאמור להוולד בקרוב.
לי קוראים יוליה לבעלי אלכסנדר ולביתנו דניאל.
אנחנו מתלבתים בין שמות: גיא, עידן, אלון, ליאור, יניב או נועם.
האם את יכולה לעזור לנו בבקשה בבחירה.
תודה מראש, יוליה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין משוער ואין בערך
ענת זנזורי17/07/2007יוליה יקירתי
אין "משוער" ואין בערך " אני חייבת במדוייק ,תסתכלי על כל התשובות שרשמתי לקודמותייך ,אין לי אפשרות אני לא קוסמת
שתיהיה לך לידה קלה ותחזרי אלינו מייד אחרי
תודה
ענת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לבןלימור17/07/2007
שלום ענת,
אני אמורה ללדת בערך ב- 10.9.07 בניתוח קיסרי ורציתי לדעת אם השם שבחרתי לבן שלנו (בן אחרי 2 בנות) הוא טוב? חשבנו על איתמר או אוהד
אודה על תשובתך
לימור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין "בערך"
ענת זנזורי17/07/2007לימור שלום רב
אין לי אפשרות לבדוק ללא תאריך לידה מדוייק המילה "בערך" אינה קיימת שמדברים במושגים נומרולוגים ,כל שינוי של יום משנה את כל התמונה מקצה אחד למשנהו ,ולכן התשובה היא לך ולאחרים - אין אפשרות לבדוק ללא תאריך לידה מדוייק
תודה ושתיהיה לך לידה קלה , נשתמע בשלב מאוחר יותר
תודה
ענת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לבקשתך- שולחת שוב עם הפרטים של בעליליאורה17/07/2007
הי ענת,
לבקשתך אני שולחת את ההודעה מחדש עם הפרטים של בעלי...
להזכירך, התעניינתי האם החודשים הקרובים הם תקופה טובה עבורנו לנסיונות בנוגע להרחבת המשפחה (אנחנו די מתלבטים האם לחכות עם זה או לא...) במידה ולא - מתי כן מומלץ?
הפרטים: ליאורה טל (יש לי גם שם שני, במידה וזה משנה: מרים) תאריך לידה: 30.12.77
בעלי - אורן טל. תאריך לידה: 05.02.75
נתון נוסף: מדובר בילד שלישי, יש לנו 2 בנות... מייחלים לבן הפעם... (גם זה דבר שאת יכולה לצפות?)
המון תודה לך...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לליאורה
ענת זנזורי17/07/2007ליאורה שלום רב
למרות שאין זה הפורום המתאים לכך ,אני הענה לך , תראי את נמצאת כעת בשנה של משפחתיות עד 12/2007 כאשר מ 12/2007 את תיכנסי לשנת תיקון וקבלת תשובות גורל (כמו השנה של בעלך כעת) זו שנה קצת עייפה ועם את תהי בהריון בשנה זו הריון יכול להיות מהול בהרבה בדיקות , אני מציעה שתמתינו קצת על מנת שהלידה לא תהיה בשנה 7 שאז הגוף מעט חלש ,תנסי להיכנס להיריון לקראת 8/2008 קצת יותר משנה מהיום ,דרך אגב אם תנסי להיכנס להריון בשנה 7 בהחלט יכול להיות שזה יקח זמן .
אני מאוד מנסה לכוון שלא תלדי בשנה 7 כי לעיתים לגוף קשה להתמודד עם הריון ,מלבד זאת גם בעלך יהיה בעתוי יותר טוב ,השנה הזאת עבורו הינה שנה מאוד עייפה וחסרת כוחות נפשיים ,אל תעמיסי עליו גם הריון
תודה ובהצלחה
ענת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חן חן לךחסוי17/07/2007
אני בכוונה הפרדתי לפי רצונך.
ראיתי בתגובתייך לחלק פרטת וכוונת אותן איך להתנהג עם הילד לפי תכונותיו) אשמח אם גם לי תפרטי קצת יותר על תכונות אופי עיקריות,, מרכזיות ותכווני אותי
אדיר אהרון 22.03.2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהמשך לשאלה
ענת זנזורי17/07/2007תודה לכולם על הפרגון ,על לצערי אינני עושה כאן אבחונים נומרולוגיים מעמיקים אלא מכוונת לבחירת שמות , בהחלט יתכן כי לפעמים חלק מהתשובה תהיה גם טיפו או שתיים להורים אבל כמובן שזו בחירה שלי ,אני מצטרעת שאני אומרת את זה לך כעת ,אתם פשוט השניים שמבקשים שאני ארחיב אודות הילד מבחינת תכונות ,בגלל שעשיתי זתא למשהו אחר ,בזמן שיש די הרבה שאלות בפורום שאנישם ממתינים
בכל אופן אדיר יהיה ילד אנרגטי ועקשן ,אך אני מאמינה שתכונות אלו יעזור לו שיגדל במקומום העבודה ועוד , בסך הכל יש בו גם שילוב שלעיתים הוא יאהב את הפינה השקטה ולא תמיד רעש ,אבל סביר להניח שעד שאתם תחשפו לכך ,אתם תרגישו יותר את העקשנות והאנרגטיות שלו קודם
תודה וסליחה
ענת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לתינוקשרון17/07/2007
שלום עינת,
אני בהריון עם עובר ממין זכר ואמורה ללדת ב"ה בשבוע הראשון של נובמבר השנה.
יש לי התלבטות לגבי 2 שמות :
1. רן
2. ערן
השם רן מאוד מוצא חן בעניי אך מטרידה אותי העובדה שאלה הן 2 אותיות בלבד ולכן חשבתי על ערן.
מה דעתך, איזה שם מתאים יותר בהסתמך על מועד הלידה ?
אגב, שם המשפחה הוא לוי.
תודה רבה.
שרונה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא ניתן לבדוק שם ללא תאריך לידה
ענת זנזורי17/07/2007שרונה יקירתי ,אין לי שום אפשרות לעזור לך כעת מבלי שיש ביידי תאריך לידה מדוייק, הרי הבדיקה נעשית בתיאום תאריך הלידה ,זה שאת אומרת לי בסביבות נובמבר ,כל יום יכול לשנות הכל, ולןכ תהי סבלנית ותצטרפי אלינו מיד לאחר הלידה ,ולכן כל שאוכל לאחל לך כעת הוא לידה קלה
תודה
ענת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעיין אהרון -המשךחסוי17/07/2007
אני רושמת לך שוב את התאריך 14.05.2004 . סליחה על הבורות אבל מזה וורביות ?
אשמח אם תפרטי עוד קצת על תכונות אופי בולטות שלה. אולי אפילו כישורים מיוחדים.(* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהמשך למעיין
ענת זנזורי17/07/2007בהמשך לשאלתך ,המילה וורבליות ,הינה יכולת דיבור מאוד מאוד טובה ,ולכן מעין ניחנה ביכולת זו , מלבד זאת מעין הינה ילדה שמאוד תזדקק לחופש ומרחבים וכן תאהב מידי פעם את הפינה השקטה משל עצמה.
מעיין היבאה לכם הרבה עיסוקים שיש בהם מרכיב חו"ל ולכן במידה ויגיעו הצעות שכאלו אל תסרבו
תודה
ענת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- i am at 35 week, and i want a nameinbal17/07/2007
my date is at 25.8 it is my 5th child, it's a boy
i want to know what do you recomend
i want a name from the bible
at home i have 4 boys named _o_ _ so i want something to fit in
can you help me
p.s.
my Hebrow is not working here but i can read* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בקשת יעוץ בבחירת שם לעובר (שבוע 35)
אמאלוי17/07/2007הי, זו שוב אני, הגעתי למחשב ש"יש בו עברית" אז שוב, אוטוטו הלידה (מעוד שבוע עד 3 שבועות), בבית יש עוד 4 בנים שהמכנה המשותף להם הואשמור הלקוחים מהתנ"כ ובפורמט _ו_ _ : כלומר 4 אותיות, 2 הברות ו' שנייה.
האם תוכלי ליעץ לי על שם מתאים?
אשמח גם לתשובות מכל הגולשות.
בתודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלידה קלה
ענת זנזורי18/07/2007הי ענבל ,אין לי בעיה אם זה שמות מהתנ"ך או לא ,אבל עדין לא ניתן להמליץ כל זמן שאין תאריך לידה ולכן אנא חיזרי אליונ לאחר הלידה
שתיהיה לידה קלה
ענת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה דעתך על נויה?רונה16/07/2007
הי ענת, זה פורום פצצה, בדיוק מתאים לי. השם נויה הפך לנורא נפוץ - מה את חחושבת עליו. יש בו 3 אותיות אהוי, אבל הוא נשמע ככה קצת נובורישי. מה דעתך? תודה, רונה (בחודש 3)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חסר לי תאריך לידה
ענת זנזורי16/07/2007רונה שלום רב
כידוע לך אין אפשרות לבדוק התאמה של שם ללא תאריך לידה , בעיקרון נויה בגימטריה שווה לסיפרה 8 ,המראה על אנרגטיות רבה אצל ילדים , אבל עדין צריך לבדוק תאריך לידה ,ולכן אשמח באם תחזרי אלינו לפורום עם תאריך לידה עדכני
תודה לך
ענת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לענת שלום...אודה מאד על התייחסותך!ליאורה16/07/2007
הי ענת,
הייתי מעוניינת לדעת האם החודשים הקרובים הם תקופה טובה עבורי לנסיונות בנוגע להרחבת המשפחה (אנחנו די מתלבטים האם לחכות עם זה או לא...)
הפרטים: ליאורה טל (שם שני, במידה וזה משנה הוא: מרים) תאריך לידה: 30.12.77
תודה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה עם תאריך הלידה של הבעל?
ענת זנזורי16/07/2007ליאורה שלום רב
אומנם ההריון הוא רובו שלך ,אך עדין אני צריכה גם את תאריך לידתו של בעלך
תודה
ענת
אשמח דרך אגב אם תשלחי לי את זה כהודעה חדשה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השם עומרדוד16/07/2007
בני נולד ב-14.07.07, וברצונו לקרוא לו עומר.
גם האפשרות של עמר ללא ו' היא בסדר.
האם זה בעייתי?
אם כן, על מה כדאי להקפיד בבחירת ב\השם לתאריך זה?
תודה,
דוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספת לשאלה
דוד16/07/2007כתוספת לשאלה - שמי בשימוש הוא דודו, שם אישתי מרי ושם משפחתנו כהן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדיף עומר
ענת זנזורי16/07/2007דוד שלום רב
ראשית השם עמר ללא ו' לא באה בחשבון ואינה טובה, כמו כן השם עומר (עם ו) אינו בעייתי כל כך ,למרות שהייתי ממליצה על שם בגימטריה 3 או 9 , בכל אופן במידה ואתם מעוניינים בשם הזה המסתכם בגימטריה 1 ,הדבר יתן לו תכונת מנהל וראש גדול בתחומי עיסוקו שיגדל, לילדכם יש תאריך עם הרבה חומריות וכספים ואני מקווה שהוא יתעל זאת בעתיד בצורה הטובה ביותר
תודה לכם
ענת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ענת
דוד18/07/2007
טוב שידעת אותנו בנושא ה-ו' בשם - נקפיד לשמר אותה.
לגבי הערך 3 כבר ידענו שהוא עדיף אך לא מצאנו שם ראוי.
אנו נבדוק לגבי הערך 9, אך טוב לדעת שאין רע במועמד המוביל...
אנו מעריכים מאד את התשובה המהירה.
מרי ודודו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה דעתך?רונית16/07/2007
שלום שמי רונית
לבתי קוראים שני וייס
והיא נולדה בתאריך 1.7.2006
מה דעתך על השם מבחינה נורמולוגית?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תאריך מצויין
ענת זנזורי16/07/2007רונית שלום רב
יש לכם ילדה מבורכת ,היא הביאה לכם הביתה המון חומריות וכספים , השם שבחתם לה שני מספכם בגימטריה 9 ולכן תצפו שהילדה תאהב לשיר ,לדבר ,ולצחיק וכדומה ,התאמה ממש מצויינת
תשמרו עליה ..דרך אגב ,תהיה לה נטיה להינס מעט לפחדים ולחרדות ,אז תשתדלו לספק לה את ההגנות המתאימות ולהרגיע אותה מידי פעם ....אבל זה רק שתגדל
תודה
ענת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)