מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- איך השם אמי?אסתי25/08/2014
לתינוקת שנולדה בתאריך 14.7.2014, שם משפחה ריער
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איך השם אמי? - תגובה
חנה עטיה26/08/2014לאסתי שלום,
הילדה נולדה ביולי ??
אז השם כבר ניתן.
יעודה מספר 1 - מנהיגות והובלה.
ביכולות יושב מספר 9 - יכולות נהדרות בכל תחום בו תבחר.
ממליצה עבודה על בטחון עצמי ולהאמין בעצמה.
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשם טרם ניתן ואלו תאומים
אסתי29/08/2014רציתי דריה לבת ובעלי סרב באופן מוחלט, אי לכך אני מתלבטת בין כמה:
לבת:
אמי, אמלי, הולי, היילי, ליאם, מיאל, מאלי (לשמות באות הא אני פחות מתחברת)
לבן:
ליאו, אושרי, ברי, גיא, יאיר, יקיר (חשבתי על ליאו אבל רציתי לדעת איך שאר השמות)
תאריך 14.7
המון תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשם טרם ניתן ואלו תאומים - תגובה
חנה עטיה29/08/2014לאסתי שלום,
היעוד מספר 1 - יעודם להוביל ולהנהיג, ליזום, להביא רעיונות, להיות אינדיבידואליסטים, מוחצנים ופחות רגישים.
לבת:
היילי - השם היחידי האפשרי.
הצעת הרבה שמות במספרי 9 - היוצרים כביכול מפה הרמונית, אבל - "הפצע הגלגולי" - סכום הספרות החסרות בשם המלא הוא כמספר היעוד - זה קושי המגיע מחיים קודמים ומקשה בחיים האלה להבין ולהתחבר ליעוד.
לבן:
ליאו - מתאים.
גיא - בסדר.
יאיר - אפשרי אך פחות טוב.
יקיר - בסדר.
חנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשרויות נוספות:
אסתי29/08/2014אודיל, אודליה, אופרי, ליב, לישר, לינס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשרויות נוספות: - תגובה
חנה עטיה29/08/2014לאסתי,
מקווה שמדובר על הבת,
כי ההתייחסות שונה.
אודיל - טוב,
אודליה - טוב.
אופרי - טוב.
ליב - לא טוב.
לישר - לא טוב.
לינס - לא טוב.
אם את רוצה פירוט על שם מסוים, אני לרשותך.
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן התכוונתי לבת
אסתי29/08/2014תודה רבה על התגובה המהירה! לא ציפיתי אז בחנתי בינתים שמות נוספים, ואשמח אם תוכלי לחוות דעתך עליהם:
אלינור, אליס, יולי, מאיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן התכוונתי לבת - תגובה
חנה עטיה29/08/2014לאסתי שלום,
אלינור - מעולה.
אליס - לא טוב.
יולי - אפשרי.
מאיה - אפשרי, פחות מומלץ.
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחנה המון תודה
אסתי30/08/2014אין כמוך על מהירות התגובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לבתמעין24/08/2014
שלום רב,
בתנו השנייה נולדה בתאריך 13.8.14. שם המשפחה הוא ברחק.
השם שאהבנו במיוחד ובחרנו לה הוא יעל. אשמח לשמוע אם השם מתאים לה לדעתכן ואילו דגשים יש לשים על היחס כלפיה בהתאם לו.
תודה רבה!
(וגם - האם יש משמעות ליום הלידה עצמו ולא רק לתאריך הכולל?כי גם אחיה נולד ב13 לחודש... )* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שם לבת - תגובה
חנה עטיה24/08/2014למעין שלום,
בודאי שיש ליום הלידה משמעות רבה.
יום הלידה הוא הכישורים המולדים של האדם ודברים נוספים.
בגלל שהשם כבר ניתן אין לי הרבה מה לומר, רק חבל שלא התאפשר לכם להתיעץ לפני.
יעודה הוא מספר 1 - היא הגיע לעולם להיות מנהיגה ומובילה, יוזמת, מביאה רעיונות, אינדיבידואליסטית, מוחצנת, וכו'.
מאוד ממליצה לכם לאפשר לה להיות כזאת ולא לצפות ממנה שתהיה לרשותכם בבית, כעזרה, כמתחשבת, כמשתפת פעולה.
כי היא באה לעולם להיות אחרת, לדאוג לצרכיה קודם כל ורק אז לאחרים.
אם תאפשרו לה את האינדיבידואליזם הזה, לבחור בעצמה מתי לעזור, ולא תמיד להיות נחמדה, כי כך מצפים, זה יעזור לה להגיע ליעודה ולממש את עצמה. חשוב לעזור לה לפתח בטחון עצמי ולהאמין בעצמה.
בהצלחה בגידולה.
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לבןמירב24/08/2014
שלום
בעז"ה אני אמורה ללדת בן בכור בעוד שבוע ב31.8 (משוער)
אנו מתלבטים לגבי שם:
אילון Elon
יונתן
ינאי
יהל
אור
מה ממליצה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שם משפחה
מירב24/08/2014שם משפחה צברי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם משפחה - תגובה
חנה עטיה24/08/2014למירב שלום,
יעוץ והמלצה לשם מתאים ניתן לתת אלא לאחר הלידה כאשר אדע את תאריך הלידה המדויק.
האם את אמורה לכתוב את השם בעברית או באנגלית, אם כן ההתייחסות שלי תהיה שונה.
אם אתייחס בשלב זה בעברית אומר כך - השמות יונתן ואולי גם אור אפשריים כאשר השאר אינם מתאימים בכל מקרה.
אשמח לעזור לך לאחר הלידה.
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ייעוץ בבחירת שםקרן24/08/2014
שלום רב,
בשעה טובה נולד לנו בן הלילה 24.8.2014 בשעה 2:24.
שם המשפחה פלג.
אנו מתלבטים בין השמות: תומר, עמית ואיתי.
נשמח לדעת איזה שם מתאים מבין שמות אלה.
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ייעוץ בבחירת שם - תגובה
חנה עטיה24/08/2014לקרן שלום,
הילד הגיע לעולם עם יעוד מספר 3 - יעודו להיות אופטימי ושמח, ילדי, רגיש, יצירתי, אוהב אנשים וחברה, אוהב לדבר ובעל חוש הומור.
עם יום לידה 6 נוצר לו עולם פנימי רגיש עם צורך בהרבה אהבה, רגישות, לא להשאירו לבד אם אנשים שהוא אינו מכיר.
חשוב לתת לו שם שיחזק אותו ויוסיף עוצמה וגבריות למפה.
מעניין מאוד שכל השמות שהצעת הם מספר 7 - הם כולם יוצרים אובר מספר 3 ביכולות, דבר העלול להביא לידי ביטוי את השלילי של המספר.
מצד שני זה אומר שאת מצפה שילדך יהיה חכם ובוגר, רציני ומעמיק, איכותי ויחודי.
והוא הגיע לעולם להיות בדיוק להיפך - ילדי ומצחיק, סקרן, פתוח וחברתי, אופטימי, עם כישורים חברתיים וגם תמים.
ממליצה לחשוב על שמות נוספים למען יהיו לילד חיים טובים.
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
קרן24/08/2014חנה שלום, תודה על המענה המהיר ומפורט.
מה לגבי השמות שחר, אייל, עידו או גל?
נשמח לשמוע דעתך.
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
חנה עטיה24/08/2014לקרן שלום,
שחר + גל - יוצר מצב שאין אותיות אהו"י בשם המלא - לכן לא מומלץ.
אייל - מפה מאוד נשית לבן, יכול ליצור בעיות באינטימיות בבגרותו וגם השם עצמו מספר 6.
עידו - הקו המרכזי יעוד - יכולות (תאריך לידה מלא מול שם מלא 70% מהמפה - הרמוני), אך נוצרת דיס הרמוניה משמעותית בתחום התעסוקה, קריירה לימודים. 7-5 - זה צרוף מאוד בעייתי בכל תחום ולכן אם מתייעצים חשוב להימנע ממצב זה. וגם אומר ש - היעוד הרגיש מוקף במספרים היכולים לגרום למצבים ואירועים של בלבול, בלגן, חרדות וכו וכו.
מציעה להכנס לאתר בשם "שם לי" ולחפש שמות פרטיים במספרי - 3, 4, 9.
אך זה לא אומר שכל שם יתאים, אלא אבדוק לעומק איזו מפה נוצרת עם כל שם.
אני לרשותכם.
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ייעוץ שם לבתרעות בן חמו21/08/2014
היי. ביתי נולדה בתאריך 20.8.14 בשעה 14. חשבנו על השמות: אגם תמר יעל ליה. מה הכי מתאים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ייעוץ שם לבת - תגובה
חנה עטיה21/08/2014לרעות שלום,
שם משפחה בן חמו ?
יעודה של הילדה הינו מספר 8 - יעודה להיות השרדותית, מסתדרת, בעלת כושר ניהול וארגון, דינאמית ופחות רגישה.
חשוב למצוא לה שם שיוסיף נשיות ורגישות למפה למען יהיו לה חיים טובים.
השמות שהצעתם לצערי לא מתאימים ואני ממליצה לחשוב על שמות נוספים.
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמות נוספים
רעות בן חמו21/08/2014אכן. שם המשפחה הוא בן חמו. עוד כמה שמות שחשבנו עליהם: לירי ענבר שקד עדי מאיה רומי. תודה על המענה המהיר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמות נוספים - תגובה
שקד - זה השם המומלץ מההצעות שלך.
נוצרת מפה שמשלבת בין גבריות ונשיות, גוף ורגש, משפחה ועבודה. היעוד הדינמי, מעשי ושאפתן מוקף במספרים רכים ונשיים, עם יכולת נתינה, טוב לב, אומנות, אסתטיקה, משפחתיות, הבנה רבה ואחריות.
בהצלחה.
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההערך הנומורולוגי האידיאלי
רעות בן חמו21/08/2014איזה ערך נומרולוגי בשם הכי אידיאלי לחפש? אני רוצה לבדוק עוד אופציות...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההערך הנומורולוגי האידיאלי - תגובה
מספר 8, 2 - אך ממש לא כל שם שתציעי יתאים.
אני צריכה לבדוק לעומק איזו מפה נוצרת עם כל שם.
אני לרשותך.
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברור נוסף
רעות בן חמו22/08/2014חנה שלום, האם השם הדר או טליה מתאים לה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברור נוסף - תגובה
חנה עטיה22/08/2014לרעות שלום,
טליה - נוצר מספר קארמטי 16/7 ביכולות ולכן לא מומלץ. זה אומר כמה דברים - הקארמטי 16 ביכולות יכול ליצור תחושה של תסכול בהוצאה לפועל של דברים, קושי להתעמק ולהיות איכותי. גם נוצרת מפה גברית מדי לבת, כאשר בחשיבה יושב מספר רך, רגשי ויצירתי שלא יאהב להסתכל פנימה ולראות את הנוקשת, פרפקציוניזם, שליטה רגשית. זה נקרא "פחד מאיבוד שליטה". ועוד כמה דברים נוספים.
הדר - נוצרת מפה הרמונית עם מנהיגות מאוד עוצמתית, עם כישורים רבים בעשיה, רעיונות מיוחדים, מפה מיוחדת עם יכולות להגיע בחיים רחוק וגבוה.
חשוב שתהיה לה ילדות טובה, לא לחשוש מעוצמתה, אלא לאפשר לה להתפתח בדרכה עם תמיכה רבה שלכם הוריה. בצרוף מספרים זה חשוב שיבוא לידי ביטוי הצד החיובי של המספרים למען יהיו לילדה חיים טובים.
בהצלחה.
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לבן שנולד ב 18.8.14מירי21/08/2014
שלום רב,
בשעה טובה נולד לנו בן ב18.8.14 בשעה 4:37. שם המשפחה קצרי.
אנו מתלבטים בין השמות: עידו, נדב, אבישי, עומר, מתן, יאיר. נשמח לדעת איזה שם מתאים מבין שמות אלה, ולשמוע הצעות נוספות.
תודה מראש :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שם לבן שנולד ב 18.8.14 - תגובה
חנה עטיה21/08/2014למירי שלום,
יעודו של הילד הינו מספר 6 - יעודו להיות רגשי ורך, מתחשב, חשובה לו המשפחה והקהילה, שואף להרמוניה סביבו, טוב לב, אחריות וכו.
חשוב למצוא לו שם שיוסיף גבריות ועוצמה ליעוד הרגיש.
השם המומלץ הינו עידו - היעוד הרגיש והעדין מוקף במספרים גבריים, השגייים, שאפתניים, עם יכולת עשיה בגדול.
כלפי העולם הוא יהיה נחמד וחברותי, אך יתכן שלא תמיד יאמר מה שהוא באמת מרגיש אלא מה שיחשוב שמצפים ממנו לומר.
חשוב מאוד עם ילד כזה לאפשר לו ילדות עם הרבה מאוד אהבה, תמיכה, הרמוניה במשפחה, אפשרות לבטא עצמו באמנות, בדיבור, ביצירה למען יהיו לו חיים טובים.
בהצלחה
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לבןשירן19/08/2014
שלום,
ילדתי ב19.8 בשעה 7:30 בבוקר
מתלבטת בין השמות רוי,לירוי ואורי (אור שלי)
אודה לעזרתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שם לבן - תגובה
ליאת יוגב19/08/2014מהו שם המשפחה של התינוק ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם לבן
שירן19/08/2014גמליאל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שם לבן - תגובה
ליאת יוגב19/08/2014שירן , השם רוי הוא היותר מתאים , גם כי , נכון יהיה לנסות ולהתחבר לשמות נוספים .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לתינוק שטרם נולדשני12/08/2014
היי
אני נמצאת בחודש שביעי להריון ולא יכולה להפסיק לחשוב על שמות. אני מרגישה שאני צריכה לקרוא לו בשם עם המילה אור בפנים. גם כי אני אוהבת ומתחברת וגם בגלל חלום שחלמתי. מתלבטת האם בכלל בוחרים שם לילד לפני שרואים אותו.. ומה ההבדל הנומרולוגי בין השם אורי (נקודה מעל האות וו)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שם לתינוק שטרם נולד - תגובה
חנה עטיה13/08/2014לשני שלום,
עזרתי לך תוכל להינתן רק כאשר אדע את תאריך הלידה של התינוק, עם שמות פרטיים שאת תציעי ושם המשפחה אליו יוולד הילד.
לכן, מוטב לפנות לאחר הלידה, ועד אז חשבי ונסי להתחבר לשמות שונים.
אשמח לעזור לך לאחר הלידה.
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שינוי שם פרטיאיתי11/08/2014
שמי מלידה איתי והתאריך 5/12/82, ושמתי לב שאני מתרחק ואיטי מאוד בכל דבר שאני עושה וזה פוגע שמהלך חיי.
השאלה שלי שאני כבר שנה מרגיש חיבור לשם נועם ורשמתי אותו במרבה מקומות וזה מרגיש לי נוח ונכון, ואם זה נכון לשנות את השם לנועם כשם חדש ולשינוי חיי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שינוי שם פרטי - תגובה
ליאת יוגב12/08/2014איתי , כדי שניתן יהיה לענות לשאלתך צריכה לדעת את שם המשפחה ...
כאשר, חשוב לציין שזהו פורום לבחירת שמות לתינוקות !
אם תרצה יעוץ , ניתן לפנות למי מאיתנו חנה או אלי ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שם לתינוקלירון05/08/2014
שלום רב,
בני נולד בשעה טובה בתאריך 31.7.14 בשעה 11:55
שמי לירון ריקי גולדפריד
חשוב לי שיהיה בשם שתי הברות לפחות ושתי אותיות אהוי
מתלבטים בין איתי ,ליאם ,יוגב
האם השמות מתאימים ואם לא לפי אילו הנחיות כדאי לחפש שם אחר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בחירת שם לתינוק - תגובה
ליאת יוגב05/08/2014לירון , האם ניתן להבין ששם המשפחה של התינוק הינו גולדפיד , במידה וכן .
השמות שהצעת , אינם מתאימים , בשל היווצרות מפות קונפליקטיות , בכל אחד מהשמות .
נכון יהיה להתחבר לשמות שהערך הגימטרי שלהם 1,4,5 או 6 .
כאשר מספר הגורל הינו 9 , מספר המוכיח על צורך לעשיה בגדול , טוב , הבנה , נתינה , הזדקקות למרחבים ועוד .
חיזרו להתייעץ !!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבחירת שם לתינוק
לירון05/08/2014תיקון שם המשפחה הינו גולדפריד ולא גולדפיד
לפי החישוב שלי גולדפריד = בערך נומרולוגי הינו 4 האם נכון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוספת
לירון05/08/2014האם ההנחיה נשארת בעינה?
הכוונה שסה"כ שם+משפחה יתן את הערכים המספריים שנתת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמספר גורל
לירון05/08/2014עוד שאלה- כשאת אומרת מספר גורל 9 הכוונה לסה"כ חיבור הספרות בתאריך הלידה נכון ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מספר גורל - תגובה
ליאת יוגב05/08/2014לירון , הבדיקה שלי נעשתה על פי שם המשפחה שציינת , גולדפריד .
נכון יהיה לבחור שמות פרטיים שהערך הגימטרי שלהם הוא 1 4 5 6 . כפי שציינתי .
מספר גורל =9 צמצום כל תאריך הלידה , כפי שציינת !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
לירון06/08/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לבןנועה29/07/2014
הי
בני נולד ב 28/7/14 בשעה טובה..
שם משפחה סער
שם פרטי חושבת על עומרי, גיא או עופר
אשמח לתגובתכם בהקדם
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שם לבן - תגובה
חנה עטיה29/07/2014לנועה שלום,
יעודו של ילדך הינו מספר 6 - הוא הגיע לעולם להיות רגיש, מתחשב, חשובה לו הרמוניה ונתינה, אדם החשובה לו המשפחה והקהילה.
עופר וגיא - יוצרים מפות נשיות ורכות מדי לבן.
עומרי - אפשרות אך לא מספיק טובה לטעמי.
כלפי העולם הוא יקרין שהוא גבר, גבר, אינדיבידואליסט, מוחצן, מיוחד. אך הוא הגיע לעולם להיות רגיש ועדין וזה עלול ליצור מצב בו לא יאהב את עצמו ולא תמיד יאמר מה שהוא מרגיש באמת.
חשבו על שמות נוספים.
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שם לבן - תגובה
ליאת יוגב29/07/2014מספר הגורל של התינוק הינו 6 , מספר המוכיח על צדדים רכים ,רגשיים ,צורך באהבה ,הרמוניה , משפחה . כאשר אפשר היה לחשוב שמבין השמות שהצעת , השם עומרי , הוא היותר מומלץ , אך מאחר וגורם מצבים של הדחקות לעולם הרגשות , פחות נכון לבחור בו .
השמות האחרים ,עופר וגיא , יוצרים מפות נשיות רגשיות , מדובר בבן , לכן פחות מומלץ !
נסו להתחבר לשמות נוספים שמות שהערך הגימטרי שלהם הוא 2 או 7 ,
ניתן להיעזר באתר "שם לי" .
חזרי להתייעץ !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שינוי שםקטי29/07/2014
שלום
נולד לנו בן ב- 4.5 בשעה תשע וחצי בבוקר קראתי לו אביב והתלבטנו בין כמה שמות
שאחד מהשמות היה ליאם
וחושבת לשנות את השם לליאם
אני יודעת שהשם הראשון קובע
מה דעתך? ומה אפשר לעשות?
והאם ליאם יותר מתאים לו מהשם אביב
פתאום אחרי שקראתי אביב הצטערתי שלא קראתי לו ליאם
בתודה קטי בן דוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שינוי שם - תגובה
ליאת יוגב29/07/2014קטי , כפי שציינת , קיימת משמעות מאד מאד גדולה לבחירת השם הראשון ,
אין ספק , שהשם אביב , מבחינת המפה הנומרולוגית , מוכיחה על כישורים ויכולות נפלאים כמו גם הרמוניה מירבית .
השם ליאם , פחות מומלץ ,
למרות זאת , מאד חשוב שתאהבי השם שבוחרת .
לשיקולך !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שמות לתאומותורד28/07/2014
שלום רב !
נולדו לי תאומות בתאריך 17/7/14 האחת בשעה 15:41 והשניה בשעה 15:43
מתלבטת מאוד על שמות עבורן . אני רוצה משהו מיוחד אלה תאומות שנולדו לאחר טיפולי פוריות וכמה שנות המתנה...
בין השמות שעלו לי : טוהר (אבל הרבה אומרים לי שאנשים לא מבטאים נכון שם זה ), ענהאל, הודיה, אוריה, אושר , אור..
אשמח לייעוץ.
שמות ההורים ורד והרצל
שם משפחה אביב
שמות האחים דביר, אריאל, ושירז
תודה רבה מראש !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בחירת שמות לתאומות - תגובה
ליאת יוגב28/07/2014מספר הגורל של התאומות הינו 22-4 , מיום לידה 8 (17). מספרים גבריים גם כי , לימים יכולת מנהיגותית ועוצמתית , משום כך , נכון לבחור שמות היוצרים צירופים נשיים רכים במידה רבה . כאשר המספרים 22-4 ו-8 הינם מספרים גבריים .(מדובר בבנות)...
בחנתי את כל השמות , שהצעתם , אך לא אוכל להמליץ על מי מהן , זאת מאחר והמפות המתקבלות , קונפליקטיות או גבריות .
לכן , נכון יהיה לחפש שמות נוספים , שהערך הגימטרי שלהם , 9 , 5 .
השם אור = 9 אלא , שהצירוף המתקבל הינו צירוף קונפליקטי , על הציר שקשור להיבט הזוגי ... לימים עלול ליצור בעייתיות בכל הקשור בזוגיות או נכון יותר בבחירה הזוגית ..
נסו להיעזר באתר "שם לי" ולחזור ולהיוועץ בשנית !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נואשת לשם לבתאביבית26/07/2014
מעוניינת להתייעץ לגבי שם של בת ביתי נולדה ב21.7.014 בשעה 19:48
מתלבטת בין כרמל לאימיליה האם שמות טובים והאם מתאימים לתאריך אשמח לתשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נואשת לשם לבת - תגובה
חנה עטיה26/07/2014לאביבית שלום,
מה שם המשפחה של הילדה ?
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם משפחה...
אביבית27/07/2014משפחת עשור,
יש לי עוד בת בשם עלמא אם זה רלוונטי
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם לרך הנולד - תגובה
חנה עטיה27/07/2014שלום לסיון,
אפרט יותר מאוחר...
השם האפשרי הוא מעין עם "י" אחד - אם מתאים.
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתאים או ללכת לכיוון אחר?
אביבית27/07/2014השאלה אם כרמל מתאים או שעדיף ללכת לכיוון אחר, אני רוצה שתהיה ילדה שלווה
ושהשם יעשה לה טוב לא את ההיפך...תייעצי לי ממש מתלבטת אם כרמל או ללכת לכיוון אחר לגמרי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתאים או ללכת לכיוון אחר? - תגובה
חנה עטיה27/07/2014לאביבית שלום,
את יכולה להציע שמות נוספים במספרי 2 או 6.
כנסי לאתר בשם "שם לי" והעזרי בהם.
אני לרשותך.
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשתי שמות נוספים...
אביבית28/07/2014האם עמנואל או זוהר מתאימים יותר לתאריך לידה???
אם כן אשמח לפרט ומי יותר...
תודה תודה תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם משפחה... - תגובה
חנה עטיה28/07/2014לאביבית,
מצטערת,
יש כאן קצת בלגן כתבי לי את השמות הנוספים אליהם רצית שאתייחס.
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנמחקה לי התגובה...
אביבית28/07/2014רציתי להתייעץ על שמות נוספים זוהר ועמנואל
תאריך לידה 21.7 נולדה ב19:48 משפחת עשור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנמחקה לי התגובה... - תגובה
חנה עטיה28/07/2014לאביבית שלום,
עמנואל - מאוד לא, מפה גברית עם אובר מספר 8 - דבר העלול להביא לידי ביטוי את השלילי של המספר.
זוהר - בתחום בחירות הלב שוב מספר 8 - הגברי, שליטה רגשית, בונקר רגשי לא מתאים.
רוצה להמליץ על זהר בלי "ו" - זאת אפשרות בהחלט שיכולה למתן את היעוד הדינאמי, שאפתן, גברי.
נוצרת מפה עם חשיבה מיוחדת, רעיונות מיוחדים, שאמורים לבוא לידי ביטוי בבגרותה (11/2).
נוסף לכך נוספת למפה קלילות, חברותיות, קסם אישי, פיקחות, יכולת נהדרת בעשיה ובקריירה.
מקוה שהספקת לקרוא מה שכתבתי על כרמל לפני כמה ימים.
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לרך הנולדסיון26/07/2014
שלום,
אני מתלבטת בין שלוש שמות לבן שלי שנולד ביום 23.7.14 :
יהלי, מעיין, נועם.
שמי סיון שם האב לירון
שעת לידה:11:57 בצהריים.
תודה רבה,
סיון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שם לרך הנולד - תגובה
חנה עטיה26/07/2014לסיון שלום,
לאיזה שם משפחה יולד הילד ?
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם לרך הנולד
סיון27/07/2014משפחת לוי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם לרך הנולד - תגובה
חנה עטיה27/07/2014שלום לסיון,
הילד הגיע לעולם עם יעוד מספר 19/1 - זה אומר שיעודו להיות מנהיג ומוביל, יוזם, מביא רעיונות, אינדיבידואליסט, אמיץ, מוחצן, אותנטי וכו'. ה 19 הקארמטי עלול להקשות עליו להגיע ליעודו עד שיתגבר על השלילי של המספר.
השם האפשרי הוא מעין עם "י" אחת.
נוצרת מפת מנהיגות עוצמתית לילד וטוב שכך.
אך - הפצע הגלגולי שזה סכום הספרות החסרות בשם המלא הוא כמספר היעוד - זה קושי שהגיע מחיים קודמים ועלול להקשות עליו להבין ולהגיע ליעודו.
אך כן מציעה לחפש שמות נוספים במספר 8.
אך לא כל שם יתאים. גם מספר 7 אפשרי.
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)