מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פריצות דיסק חוזרותבני13/11/2011
שלום,
היה לי ניתוח בגב לפני 10 שנים בחוליות L4-L5 ומאז תיפקדתי כרגיל.
בשנה האחרונה אני עובר כבר 3 פעמים התקפים של פריצות דיסק וזה כואב, מתיש ומייאש.
כל התקפה משאירה אותי בבית חודשיים והנזק הכלכלי עצום.
התחלתי לקרוא הרבה חומר והבנתי שכדי לשמור כמה שאפשר על מצב תקין צריך להמנע מביומכניקה שגויה ולשמור על יציבה נכונה וביצוע תרגילי גב ובטן.
השאלה שלי - האם פלדנקרייז יכול לעזור ואם כן, איפה אני יכול להתאמן עם מישהי/ מישהו מוסמך ואחראי ברמת-גן.
ניתן לחזור גם למייל שהשארתי.
תודה,
בני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פלדנקרייז בסביבתך
איתן לרנר13/11/2011שלום בני ,
אני מצטער לשמוע על סבלך. עם זאת כאבי גב ופריצות דיסק אינם גזירת גורל וניתן ללמוד לחיות ולנוע בהנאה וללא מגבלות בשיטת פלדנקרייז.
בעיות גב ופריצות דיסק הן חלק ממגוון בעיות שאנחנו מטפלים ועוזרים בהן בהצלחה רבה מאוד.אני מטפל ומלמד באזור גבעתיים רמת גן,גם בשיעורים פרטניים וגם בקבוצות.
יום טוב
איתן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה רחוק ואין חניה, יש במרום נוה ?
בני13/11/2011תודה רבה על העזרה אבל אני גר באזור מרום נווה.
האזור שלך קצת רחוק ממני וגם אין שם חניה.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה רחוק ואין חניה, יש במרום נוה ? - תגובה
איתן לרנר13/11/2011אם אתה בא במשך היום יש חנייה בשפע.רק בערב קצת קשה וגם אז יש פתרונות. אני לא מכיר במרום נווה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)