מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבי צווארמיכל05/01/2012
שלום, אני קמה כל בוקר עם כאבי צואר ושכמות, למרות שיש לי כרית אורטופדית.
האם אתם יודעים למה זה קורה? ואיך אפשר לעצור את זה? ניסיתי שינוי תנוחות שינה ולא עזר..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי צוואר :סיבות ומה ניתן לעשות
איתן לרנר05/01/2012היי מיכל ,
בחירת הכרית והמזרן הם דבר חשוב לבריאותנו ולנוחות שלנו אך הם אינם הגורם היחיד ואפילו לא החשוב ביותר לנוחות בתנועה.
כאבי הצוואר והשכמות יכולים לנבוע מהמון סיבות ולא דווקא בגלל השינה.הם יכולים אמנם להחריף בגלל שינה לא נוחה וכרית מתאימה יכולה לעזור לך למנוע החרפה, אבל לתפיסתי בירור מקיף הנוגע לאופן התנועה והיציבה שלך יעזור לך גם לגלות איך את פועלת ומתנועעת שגורם ללחץ וכאב באזור זה ובעיקר איך לנוע כך שכאבים אלה לא יהיו כורח המציאות.
הצעתי לך היא לקבוע פגישה אישית או שיעורי קבוצה אצל מורה לשיטת פלדנקרייז.
בינתיים , אני מקשר אותך כאן לשיעור קצרצר מצולם שניתן לעשות על כסא ,שיעור שיכול לעזור לך להתחיל את התהליך.
בהצלחה
איתן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבי צוואר - מה הגורמים
דורית דינור06/01/2012שלום מיכל. את שואלה מה יכולה להיות הסיבה לכאבי צוואר בבוקר. יכולות להיות סיבות רבות ואני ממליצה לך לערוך בירור עם הרופאים. אחרי בירור כזה, אם ישללו כל מיני סיבות, אוכל להגיד לך שאצל רבים מהאנשים שאיתם אני עובדת, כאבי צוואר קטנים ונעלמים אחרי שלומדים להשתמש ולהניע את הגב, את עמוד השדרה והצלעות של בית החזה. נוקשות וחוסר תנועה בבית החזה, גורמת לעודף מאמץ בחוליות הצוואר, ולעייפות בשרירים המתבטאת בכאבים. בשיעורי פלדנקרייז, תלמדי להשתמש בבית החזה, הכוונה לחוליות עמוד השדרה, לצלעות ולגב. הלימוד נעשה תוך כדי תנועה והתנסות. אפשר בשיעור אישי או בשיעור קבוצתי. בהצלחה לך, דורית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)