מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם פלדנקרייז יכול לעזור ?זה אני12/01/2012
יש לי בעיות במערכת העיכול (קרוהן, טחורים פנימיים וחיצוניים) ופיסורה. האם יש שיעורים יעודיים בשיטה לבעיות שלי שיוכלו לעזור לי לרפא את עצמי ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיות במערכת העיכול
איתן לרנר12/01/2012היי דני
בעיות במערכת העיכול כמובן יכולות לנבוע מהרבה גורמים וסיבות. מערכת העיכול מאוד רגישה לשינויים במתח רגשי ואחר בחיינו וכך גם התנועה. בעבודה בשיטת פלדנקרייז ניתן ללמוד לנוע כך שהנשימה הופכת מלאה יותר, הלחץ על האיברים הפנימים קטן ובעיות במערכת העיכול קטנות . אני מאמין שבתהליך ארוך הלוקח בחשבון עבודה נוספת עם גורמי המחלה(למשל :תזונה , רעלים סביבתיים, לחץ ומתח נפשי ) שיטת פלדנקרייז יכולה לעזור לך לשפר את חייך ולשנות את ההרגלים (על כל היבטייהם)הגורמים לך לחלות ולסבול.
ישנם המון שיעורים וכולם פחות או יותר ישפיעו על כל המערכת. ישנם לא מעט שיעורים שאני יכול לחשוב עלייהם שיכולים להיות מNוקדים ומתאמים יותר לאברים הפנימיים.
הדבר האופטימלי בעיניי יהיה לקחת שיעורים פרטניים ולהתחיל במקביל או קצת לאחר מכן שיעורים בקבוצה.
לבריאות
איתן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם פלדנקרייז יכול לעזור למחלת קרוה
דורית דינור22/01/2012שלום דני
אי אפשר להבטיח שתהיה לשיעורי פלדנקרייז השפעה ישירה על המחלה עצמה. אך יכולה להיות לשיעורים הללו השפעה על תפקודים אחרים שמושפעים מהמחלה וממשכה. איתן כבר הזכיר את הנשימה ויחד עם הנשימה יכולה להתשפר גם הגמישות של הגב, יכולת העמידה וההליכה, תפקוד הידיים, הראש ועוד. ככל שהתפקודים הללו ישתפרו, זה ישפר את איכות החיים באופן כללי ואת האפשרות לחיות עם המחלה לאורך זמן.
בהצלחה
דורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)