מדריך אישי?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מדריך אישי?
    קסבייר
    22/01/2012

אני רוצה להתחיל בפלדנקרייז ומתלבט אם לתרגל בקבוצה או עם מדריך. האם מדריך אישי עולה משמעאותית יותר מתרגול עם קבוצה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מדריך אישי?

הוספת תגובה

• התלבטות בין שיעור פרטני לקבוצתי

איתן לרנר
    22/01/2012

שלום קסבייר,

אני מבין את התלבטותך. כאשר פונים אליי לברר כיצד כדאי להתחיל אני בדרך כלל מנסה לברר מהי סיבת הפנייה. אם התלמיד עם בעיה או צורך בוער מסויימים אני מציע פגישה אישית ראשונה ולאחר שאנחנו נפגשים ואני לומד להכיר את יכולותיו ומגבלותיו אני מציע תוכנית שיכולה להיות אישית, אישית משולבת בקבוצתית או רק קבוצתית. הכל על פי הצורך. אם המצב הכלכלי מאפשראז גם ללא בעיה מיוחדת אני חושב שכדאי לחוות מספר שיעורים אישיים לכל תלמיד. השיעור האישי הוא שיעור בו אני מנחה בידיי ובתנועות עדינות ומדוקייות את התלמיד לעבר היכרות מעמיקה עם דפוסי התנועה וארגון הגוף ומציע לו אפשרויות תנועה חדשות. אם אתה רוצה, ניתן להתייחס לזה כמו אל שיחה של שתי מערכות עצבים בשפה שמובנת למוח - התנועה והתחושה.
    שיעור אישי כמובן יקר יותר משיעור בקבוצה.

אשמח לעזור לך יותר במידה שתרצה לשאול עוד שאלות הבהרה
    איתן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אישי או קבוצתי

דורית דינור
    22/01/2012

שלום קסבייר
    אם אתה מתלבט בין קבוצה לשיעור אישי ויש לך אפשרות כלכלית לשתי האפשרויות, אני ממליצה לך לנסות גם קבוצה וגם שיעור אישי ולהחליט בעצמך. השאלה הזאת היא עניין אישי והעדפותיך הן הקובעות. יש הבדל משמעותי במחיר של שיעור אישי ושיעור בקבוצה, יש גם הבדל משמעותי בגמישות המועד לשיעור, בתשומת הלב וכפי שאיתן כבר כתב, שיעור אישי מלווה במגע מלמד. הרעיון הוא ללמוד על עצמך, על התנועתיות, הגמישות והתפקוד שלך ולשפר אותם. יש הנהנים מאוד משיעור אישי, מהדיאלוג שנותר בינם לבין המורה, ללמידה המיוחדת הקורית בשיעור ומהמגע המיוחד כל כך לשיטת פלדנקרייז. לעומתם, אחרים, אוהבים לבוא לקבוצה, להיות בחברת אנשים נוספים, לדעת שיש להם משהו קבוע בזמן זה נותן להם מסגרת. הלמידה בשיעורי פלדנקרייז יכולה להיות ממושכת, זהו תהליך המתחדש וגורם לשיפור. השתתפות בקבוצה, מאפשרת לכל אחד להתנסות בשיטה החכמה הזאת. אם תרצה להתלבט בעל פה, אתה מוזמן ליצור קשר איתי או עם איתן. בהצלחה, דורית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה