שלום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום
    אביגיל
    09/04/2012

האם השיטה יכולה לעזור לילד ב 1.5 שעדיין לא התחיל ללכת. הרופאים אומאים שהוא בסדר ושהוא ילך בזמן שלו אבל אני מחפשת דקכים לעזור לו
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום

הוספת תגובה

• תינוקות , ילדים ושיטת פלדנקרייז

איתן לרנר
    09/04/2012

שלום אביגיל,

התשובה היא בהחלט כן במידה ואת הולכת למורה שמומחה בעבודה עם תינוקות וילדים.
    אני עובד בעיקר עם תינוקות וילדים ובעיקר במקרים של קושי או עיכוב בהתפתחות. זה אומר שניתן גם לעבוד עם ילד שאין לו בעיות כלל. אשמח לדבר איתך ולשמוע מה הסיבה שאת חושבת שהוא זקוק לעידוד או עזרה. האם כיום הוא זוחל, מתיישב , עומד ורק ההליכה עוד לא נראית לעין ?

את מוזמנת ליצור קשר

חג שמח

איתן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הילד עדיין לא הולך - מה עושים

דורית דינור
    22/04/2012

שלום אביגיל, משאלתך אני מבינה שאת מודאגת מכך שילדך עדיין לא הולך למרות שהרופאים מעודדים אותך להמתין לקצב של ההתפתחות. בשיטת פלדנקרייז, ובמיוחד מי שעודבים עם תינוקות בשלבי ההתפתחות הללו, יש אפשרות לראות את ההביטים הרבים של ההתפתחות, כמו שגם איתן הזכיר לדוגמה את השלבים הקודמים להליכה, כגון זחילה, עמידה על שש ועל ארבע, ישיבה, התהפכות, קשר עין, ועוד. האם כל אלו נמצאים. בהנחה שהכל תקין וההתפתחות מלאה בכל מרכיביה, הרי שההמתנה יכולה להיות מבורכת. אם חסרים מרכיבים בהתפתחות, או שילדך דילג על שלבים אחדים, יש מקום לעבוד איתו. אשמח לשוחח איתך בטלפון. בכל מקרה שיהיה בהצלחה. דורית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה