קבוצות או בודדים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קבוצות או בודדים
    קרן
    17/02/2008

שלום, התחלתי טיפול אישי כדי לפתור בעייה של דלקות גידים, היה לי נורא משעמם ומוזר בשיעור, כך שעזבתי. אני תוהה אם אימון בקבוצה יכול להיות יותר יעיל עבורי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קבוצות או בודדים

הוספת תגובה

• תוהה איך להמשיך

דורית דינור
    17/02/2008

שלום רב לך קרן
    אני ממליצה לך לדבר עם המורה שלך ולהגיד בגלוי שהיה לך משעמם. יש הרבה סוגי שיעורים בפלדנקרייז ויתכן שיהיו לה או לו רעיונות איך לעניין אותך.
    עבורי, שיעורפלדנקרייז זה משהו סןפר מעניין. תוכלי להיכנס לאתר [a href='http://www.feldenkrais4u.co.il' id='link']פלדנקרייז פור יו[/a]
    לגבי קבוצה, אם יש לך דלקת גידים, כדאי לבדוק עם מורה המלמד קבוצה, האם תתאימי לשיעור קבוצתי במצבך. גם שיעור בקבוצה עלול לשעמם אותך אם לא תדעי למה לשים לב ולמה להתייחס בשיעור. כמו שמוזיקה או אמנות יכולים להיות משעממים למי שאינו מתמצא ושיחה בשפה שאינך מדברת לא תהיה לך מובנת, כך גם פלדנקרייז זו שפה וכאשר תתחילי ללמוד אותה, העניין הוא אינסופי.
    המלצתי לך, אל תוותרי אחרי פעם אחת. בהצלחה, דורית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה