בקושי מצליחה להתיישר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בקושי מצליחה להתיישר
    יפית
    23/07/2012

אני עובדת כ-10 שעות ביום מול המחשב
    בקושי כמה כי לא מתאפשר
    כשאני כבר קמה בסוף היום אני בקושי מצליחה לעבור מישיבה לעמידה
    מרגישה "נעולה"
    האם השיטה יכולה לסייע לי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בקושי מצליחה להתיישר

הוספת תגובה

• להזדקף ולהתכופף בקלילות

איתן לרנר
    23/07/2012

יפית שלום

ראשית גם בישיבה הכי מאורגנת ונוחה מול מחשב אני מקווה שאת קמה מידי פעם ומהלכת בחדר, מעבירה את עינייך על הסביבה ברפרוף ובכלל נחה מהתנוחה הזו.10 שעות מול מחשב הן לא דבר מומלץ בוודאי לא ללא הפסקות. ולשאלתך , השיטה תעזור לך בהחלט ללמוד כיצד לשבת באופן יותר דינמי, כזה המשתף את הגוף כולו ומחלק את העומס על פני כל השלד. תלמדי כיצד לנוע ממצב למצב ללא כאב ובקלות.

להנאתך אפשר להכנס לאתר שלי ולחפש תחת " מגזין פלדנקרייז " את המאמר לשבת מול המחשב ולהשאר בחיים(לצערי לא הצלחתי להדביק את הקישור לכאן) - בו יש טיפים לישיבה נוחה יותר וכיצד לשפר על ידי תרגילים את הישיבה והתחושה

בהנאה

איתן

שבו יש טיפים לשיפור הישיבה ותרגילים שניתן לעשות תוך כדי או בהפסקות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קופאים מול מחשב

דורית דינור
    23/07/2012

שלום יפית. מתברר שהגוף שלנו לא בנוי לשבת ללא תנועה בתנוחה אחת במשך שעות רבות. מקומות עבודה דורשים זאת ואולי יוצרים מוטיבציה לא לקום כלל, אך זה לא אנושי. הדם לא זורם, הנשימה לא מלאה, והחיות נעלמת כך שאת קופאת ולא מצליחה לזוז כשאת כבר גומרת את העבודה. אני ממליצה לך בכל זאת לחשוב על הפסקות, קצרות או ארוכות בהן תזיזי את עצמך בכל צורה, את הידיים, התפיים, הצוואר, הגב, התלעות, הירכיים, הברכיים, הקרסוליים וגם העיניים. אם זה נראה לך ברור, בהצלחה. אם לא, שיטת פלדנקרייז תיתן לך כלים איך לזוז בתוך יום העבודה שלך ומול מחשב. תוכלי לקום לרגע או להישאר לשבת ולא לקפוא. בהצלחה, דורית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה