מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בקושי מצליחה להתיישריפית23/07/2012
אני עובדת כ-10 שעות ביום מול המחשב
בקושי כמה כי לא מתאפשר
כשאני כבר קמה בסוף היום אני בקושי מצליחה לעבור מישיבה לעמידה
מרגישה "נעולה"
האם השיטה יכולה לסייע לי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר להזדקף ולהתכופף בקלילות
איתן לרנר23/07/2012יפית שלום
ראשית גם בישיבה הכי מאורגנת ונוחה מול מחשב אני מקווה שאת קמה מידי פעם ומהלכת בחדר, מעבירה את עינייך על הסביבה ברפרוף ובכלל נחה מהתנוחה הזו.10 שעות מול מחשב הן לא דבר מומלץ בוודאי לא ללא הפסקות. ולשאלתך , השיטה תעזור לך בהחלט ללמוד כיצד לשבת באופן יותר דינמי, כזה המשתף את הגוף כולו ומחלק את העומס על פני כל השלד. תלמדי כיצד לנוע ממצב למצב ללא כאב ובקלות.
להנאתך אפשר להכנס לאתר שלי ולחפש תחת " מגזין פלדנקרייז " את המאמר לשבת מול המחשב ולהשאר בחיים(לצערי לא הצלחתי להדביק את הקישור לכאן) - בו יש טיפים לישיבה נוחה יותר וכיצד לשפר על ידי תרגילים את הישיבה והתחושה
בהנאה
איתן
שבו יש טיפים לשיפור הישיבה ותרגילים שניתן לעשות תוך כדי או בהפסקות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקופאים מול מחשב
דורית דינור23/07/2012שלום יפית. מתברר שהגוף שלנו לא בנוי לשבת ללא תנועה בתנוחה אחת במשך שעות רבות. מקומות עבודה דורשים זאת ואולי יוצרים מוטיבציה לא לקום כלל, אך זה לא אנושי. הדם לא זורם, הנשימה לא מלאה, והחיות נעלמת כך שאת קופאת ולא מצליחה לזוז כשאת כבר גומרת את העבודה. אני ממליצה לך בכל זאת לחשוב על הפסקות, קצרות או ארוכות בהן תזיזי את עצמך בכל צורה, את הידיים, התפיים, הצוואר, הגב, התלעות, הירכיים, הברכיים, הקרסוליים וגם העיניים. אם זה נראה לך ברור, בהצלחה. אם לא, שיטת פלדנקרייז תיתן לך כלים איך לזוז בתוך יום העבודה שלך ומול מחשב. תוכלי לקום לרגע או להישאר לשבת ולא לקפוא. בהצלחה, דורית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)