מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קנאקיםטניה31/10/2012
האם מסוכן להוציא קנקים מהעצמות.. הבת שלי עושה באופן קבוע וזה מפחיד אותי..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קנאקים - תגובה
איתן לרנר31/10/2012טניה שלום
לא ידוע להגיד לך באופן מוסמך אבל הנטייה שלי היא לחשוב שמדובר במתח שמתפרק ולא מזיק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקנאקים -מה מפחיד בזה
דורית דינור05/11/2012שלום טניה
גם אני לא יודעת מהם הקנאקים, ואינני חושבת שמישהו יודע. יש אנשים שיש להם אפשרות להוציא אותם ואחרים שלא. כל פעולה הדורשת הפעלת כוח רב על המפרקים, במיוחד הקטנים של האצבעות, עלולה ליצור עליהם עומס מיותר. יחד עם זאת אין ממה לפחד כאן. אם זה לא היה נעים לה, לא היתה עושה את זה. ייתכן שתפסיק בעצמה אחרי כמה זמן. בברכה, דורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
מטפל סיעודי: איך בוחרים נכון?
איך בוחרים מטפל סיעודי שיתאים ליקרים לנו מכל...כל הטיפים כאן
בחן את עצמך:
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)