מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בבעיה...סיגלית24/12/2012
לפני כ-3 שנים עברתי תאומה "קלה" בה נשברה לי אצבע בכף היד. אחרי תקופת החלמה הייתי צריכה לעשות פזיותרפיה אבל התעצלתי.. אמרתי לעצמי שהידיים כל הזמן בפעילות ואין סיבה להיסחב עד לקופת חולים... בקיצור האצבע לא החלימה כמו שצריך. העצם כן השתקמה אבל אני לא יכולה לכופף את האצבע עד הסוף ופה אני פונה אליכם, האם השיטה שלכם יכולה לעזור לי? אני די מתפדחת לגשת לפזיותרפיסט ולספר לו את זה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבעיה... - תגובה
איתן לרנר24/12/2012סיגלית שלום ,
קשה מאוד לדעת מראש אבל אם יש שיטה שיכולה לעזור זו כנראה שיטת פלדנקרייז. בהנחה שעצם השתקמה ללא מגבלה מבנית ובהנחה שהשרירים והגידים התארגנו אחרת , אני מאמין שניתן לשפר את התנועתיות בכף היד ובאצבע.
כמובן שזה דורש שיעורים אישיים ולא בקבוצה
בברכה
איתן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאצבע חשובה עד מאוד
דורית דינור25/12/2012שלום סיגלית. אני יודעת עד כמה חשובה התנועה באצבע וממליצה לך בחום לטפל בה בכל דרך אפשרית, גם היום, גם עכשיו. אם יכולתי הייתי נוסכת בך אומץ ללכת גם כעת לפיזיותרפיה. לא נראה לי שיכעסו עליך. גם שיטת פלדנקרייז יכולה להועיל לך. זכרי שהאצבע קשורה לכף היד, זו קשורה למרפק, לכתף, לעמוד השדרה וכך הלאה. לכן, תפקוד יעיל של האצבע, כלומר כיפוף שלה מבטיח תפקוד מיטבי של כל השאר. בהצלחה לך ואל תחששי לפנות לעזרה . העזרה ניתנת בכל שלב. דורית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)