בבעיה...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בבעיה...
    סיגלית
    24/12/2012

לפני כ-3 שנים עברתי תאומה "קלה" בה נשברה לי אצבע בכף היד. אחרי תקופת החלמה הייתי צריכה לעשות פזיותרפיה אבל התעצלתי.. אמרתי לעצמי שהידיים כל הזמן בפעילות ואין סיבה להיסחב עד לקופת חולים... בקיצור האצבע לא החלימה כמו שצריך. העצם כן השתקמה אבל אני לא יכולה לכופף את האצבע עד הסוף ופה אני פונה אליכם, האם השיטה שלכם יכולה לעזור לי? אני די מתפדחת לגשת לפזיותרפיסט ולספר לו את זה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בבעיה...

הוספת תגובה

• בבעיה... - תגובה

איתן לרנר
    24/12/2012

סיגלית שלום ,

קשה מאוד לדעת מראש אבל אם יש שיטה שיכולה לעזור זו כנראה שיטת פלדנקרייז. בהנחה שעצם השתקמה ללא מגבלה מבנית ובהנחה שהשרירים והגידים התארגנו אחרת , אני מאמין שניתן לשפר את התנועתיות בכף היד ובאצבע.
    כמובן שזה דורש שיעורים אישיים ולא בקבוצה
    בברכה

איתן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האצבע חשובה עד מאוד

דורית דינור
    25/12/2012

שלום סיגלית. אני יודעת עד כמה חשובה התנועה באצבע וממליצה לך בחום לטפל בה בכל דרך אפשרית, גם היום, גם עכשיו. אם יכולתי הייתי נוסכת בך אומץ ללכת גם כעת לפיזיותרפיה. לא נראה לי שיכעסו עליך. גם שיטת פלדנקרייז יכולה להועיל לך. זכרי שהאצבע קשורה לכף היד, זו קשורה למרפק, לכתף, לעמוד השדרה וכך הלאה. לכן, תפקוד יעיל של האצבע, כלומר כיפוף שלה מבטיח תפקוד מיטבי של כל השאר. בהצלחה לך ואל תחששי לפנות לעזרה . העזרה ניתנת בכל שלב. דורית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה