מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
רפואה פרטית > פורומים רפואיים > פורום פלדנקרייז, שיטת פלדנקרייז, התפתחות תינוקות >שאלה לגבי טיפול בפלדנקרייז
- שאלה לגבי טיפול בפלדנקרייזרפי24/12/2014
אני חולה המון שנים בקרוהן-קוליטיס.
עקב מודעות מוגברת אני מרגיש שיש מצב שהדלקתיות נובעת מכך שאנחנו כל הזמן שלא במודע מכווצים את המעיים ולא נותנים למערכת לפעול כמו שצריך ולהזרים דם לאיפה שצריך. פרט לכך מרגיש צורך באיזון ברמה האנרגטית של האיברים הפנימיים, במיוחד המעיים.
שאלתי: האם פלדנקרייז יכולה להתאים לי בטיפול, בפרט בשינוי הרגלים שנובעים מכיוון לא רצוני של עניינים פנימיים בגוף, לאור מה שכתבתי.
תודה רבה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לגבי טיפול בפלדנקרייז - תגובה
איתן לרנר25/12/2014רפי שלום ,
להערכתי השיפור הכללי בנשימה והיציבה יעזור לך לך לשמור על פחות לחץ פנימי ואלי בדרך זו יתמוך בתחושה טובה יותר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לגבי טיפול בפלדנקרייז - תגובה
דורית דינור25/12/2014שלום רפי. יש הרבה חכמה במה שכתבת. אני ממליצה לך לנסות כמה טיפולים ולראות איך זה משפיע עליך. בשיעורים לומדים להפסיק לכווץ את השרירים וזה עשוי להקל עליך.
בהצלחה, דורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
מטפל סיעודי: איך בוחרים נכון?
איך בוחרים מטפל סיעודי שיתאים ליקרים לנו מכל...כל הטיפים כאן
בחן את עצמך:
האם אתם אובססיבים?
האם אתם אובססיבים?
מאמרים אחרונים
היועצים שלנו
נטורופת,מומחה לרפואה טבעית(מטפל רב תחומי).דוקטורט(phd)באונ` בירקהם במדריד.מטפל בגוף-נפש בנטורופתיה,דיקור סיני,תזונה,רפלקסולוגיה,עיסוי הוליסטי,שיאצ`ו,פרחי באך,אנרגיה,צמחי מרפא, ארומתרפיה,מדיטציה,נר הופ... קרא עוד
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)