שאלה לגבי טיפול בפלדנקרייז

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לגבי טיפול בפלדנקרייז
    רפי
    24/12/2014

אני חולה המון שנים בקרוהן-קוליטיס.
    עקב מודעות מוגברת אני מרגיש שיש מצב שהדלקתיות נובעת מכך שאנחנו כל הזמן שלא במודע מכווצים את המעיים ולא נותנים למערכת לפעול כמו שצריך ולהזרים דם לאיפה שצריך. פרט לכך מרגיש צורך באיזון ברמה האנרגטית של האיברים הפנימיים, במיוחד המעיים.
    שאלתי: האם פלדנקרייז יכולה להתאים לי בטיפול, בפרט בשינוי הרגלים שנובעים מכיוון לא רצוני של עניינים פנימיים בגוף, לאור מה שכתבתי.
    תודה רבה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שאלה לגבי טיפול בפלדנקרייז - תגובה

איתן לרנר
    25/12/2014

רפי שלום ,

להערכתי השיפור הכללי בנשימה והיציבה יעזור לך לך לשמור על פחות לחץ פנימי ואלי בדרך זו יתמוך בתחושה טובה יותר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה לגבי טיפול בפלדנקרייז - תגובה

דורית דינור
    25/12/2014

שלום רפי. יש הרבה חכמה במה שכתבת. אני ממליצה לך לנסות כמה טיפולים ולראות איך זה משפיע עליך. בשיעורים לומדים להפסיק לכווץ את השרירים וזה עשוי להקל עליך.
    בהצלחה, דורית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה