שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    אודליה
    23/04/2008

יש לי בן בן חצי שנה ויש לו פנים לא סימטריות. בצד אחד אוזן יותר גדולה ולחי יותר גדולה. היינו אצל רופה והוא אמר שאין בעיה בריאותית.
    אני חוששת שמשהו לא בסדר ולא יודעת מה עלי לעשות כעת. מה דעתך?
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• אסימטריה אצל תינוק

דורית דינור
    27/04/2008

שלום אודליה
    אסימטריה יכולה להיות עניין של מראה חיצוני. אחרי שהרופא בדק את בנך ולא מצא בעיה בריאותית את יכולה להיות יותר רגועה. נותר לעקוב אחרי התפתחותו ולראות האם התפקוד שלו סימטרי לאורך שנות הגדילה שלו. כלומר, האם הוא מסובב את הראש ימינה ושמאלה באותו חופש? האם הוא משתמש ברגליים באופן שווה, בידיים?, האם בעתיד, זוחל באופן סימטרי, יושב והולך סימטרי, משחק, ועוד. אם אינך בטוחה ביכולתך לראות, תוכלי להיעזר במומחים, כמו מורים לפלדנקרייז או לשיטת שלהב במקום מגורייך.
    אם התפקוד סימטרי, וניתן לכוון לכך, הרי שאין בעיה. לגבי החששות, לכל אמא יש חששות ואם תעקבי אחרי התפתחותו, אני מקווה שהחששות שלך יתפוגגו. בהצלחה, דורית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה