מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם זה סוג של פעלות גופנית?רחלי18/06/2008
ממיטב ניסיוני פלדנקרייז כלל לא קשור לכושר גופני, לא מוציאים אנרגיה אלא עובדים על מנחי גוף, יציבה וכו', האם אני טועה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פלדנקרייז ופעילות גופנית
דורית דינור18/06/2008שלום רחלי. כשאת אומרת כושר גופני למה את מתכוונת? אני מתייחסת לכושר גופני כאל מכלול איכויות הקשורות לתפקוד הגוף, כמו: גמישות, קואורדינציה, שיווי משקל, קלות התנועה, היכולת לבצע מאמץ בלי לגרום נזקים ופציעות, היכולת לנשום באופן מלא והיכולת לנוח ולהירגע. בכל אחד מהתחומים הללו ניתן לחוש שיפור משמעותי כאשר משתתפים בשיעורי פלדנקרייז. שיטת פלדנקרייז עוסקת בתנועה כאמצעי לפיתוח מודעות ולתשומת לב של כל אחד לעצמו. אם תרצי מידע נוסף, אל תהססי לשאול אותי גם בטלפון וגם להיכנס לאתר שלי.
בברכה, דורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיטת פלדנקרייז תומכת בשיפור הכושר
איתן לרנר20/06/2008רחלי שלום ,
השיטה אינה עוזרת להעלות את קצב הדופק ואת הפעילות האירובית (אני מניח שלזה התכוונת בכושר גופני ) יחד עם זאת מתברר שבשיפור היכולת התנועתית , שפור איכות התפקוד בזמן כל פעילות ובכללה פעילות ספורטיבית ,היכולת להגביר את הכושר האירובי ולהגיע להישגים ללא נזקים ופגיעות בשלד ובשרירים ותוך עשיית מאמצים היעילים למטרה ולא מאמצים מיותרים , יכולת זו משתפרת לאין ערוך . מעבר לכך כפי שדורית כבר כתבה המונח כושר גופני הוא מקיף ולמה שקוראים לרוב כושר גופני הכוונה כושר אירובי או סיבולת לב ריאה , שריפת שומנים וכיו'ב .
נשמח לענות לך במידה שתבקשי מידע נוסף .
איתן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)