האם זה סוג של פעלות גופנית?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם זה סוג של פעלות גופנית?
    רחלי
    18/06/2008

ממיטב ניסיוני פלדנקרייז כלל לא קשור לכושר גופני, לא מוציאים אנרגיה אלא עובדים על מנחי גוף, יציבה וכו', האם אני טועה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• פלדנקרייז ופעילות גופנית

דורית דינור
    18/06/2008

שלום רחלי. כשאת אומרת כושר גופני למה את מתכוונת? אני מתייחסת לכושר גופני כאל מכלול איכויות הקשורות לתפקוד הגוף, כמו: גמישות, קואורדינציה, שיווי משקל, קלות התנועה, היכולת לבצע מאמץ בלי לגרום נזקים ופציעות, היכולת לנשום באופן מלא והיכולת לנוח ולהירגע. בכל אחד מהתחומים הללו ניתן לחוש שיפור משמעותי כאשר משתתפים בשיעורי פלדנקרייז. שיטת פלדנקרייז עוסקת בתנועה כאמצעי לפיתוח מודעות ולתשומת לב של כל אחד לעצמו. אם תרצי מידע נוסף, אל תהססי לשאול אותי גם בטלפון וגם להיכנס לאתר שלי.
    בברכה, דורית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שיטת פלדנקרייז תומכת בשיפור הכושר

איתן לרנר
    20/06/2008

רחלי שלום ,

השיטה אינה עוזרת להעלות את קצב הדופק ואת הפעילות האירובית (אני מניח שלזה התכוונת בכושר גופני ) יחד עם זאת מתברר שבשיפור היכולת התנועתית , שפור איכות התפקוד בזמן כל פעילות ובכללה פעילות ספורטיבית ,היכולת להגביר את הכושר האירובי ולהגיע להישגים ללא נזקים ופגיעות בשלד ובשרירים ותוך עשיית מאמצים היעילים למטרה ולא מאמצים מיותרים , יכולת זו משתפרת לאין ערוך . מעבר לכך כפי שדורית כבר כתבה המונח כושר גופני הוא מקיף ולמה שקוראים לרוב כושר גופני הכוונה כושר אירובי או סיבולת לב ריאה , שריפת שומנים וכיו'ב .
    נשמח לענות לך במידה שתבקשי מידע נוסף .

איתן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה