כאבי גב תחתון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי גב תחתון
    נעמי
    24/07/2008

שלום רב. אני עובדת עבודה פיזית מאומצת, וסובלת מכאבים בגב התחתון. אני בת 26 האם וכיצד שיטת הפלדנקרייז עשויה לעזור לי? אני רוצה לציין שאין לי כל כך זמן ללכת לשיעורים, האם אפשר להסתפק בקלטת של תרגילי פלדנקרייז או שבלי מורה אין טעם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי גב תחתון

הוספת תגובה

• פלדנקרייז ללא מורה

איתן לרנר
    24/07/2008

נעמי שלום ,
    לשאלת האם וכיצד: פלדנקרייז תעזור לך ללמוד להקשיב לעצמך ולאופן התנועה כמו גם לאיכותה ותלמד אותך באמצעות מודעות ורגישות שמתגברת , לשנות ולשפר את היכולת התפקודית התנועתית . את יכולה ללמוד לנוע בתחושה של קלות ונעימות ולוותר על מאמצים מיותרים שגורמים בין השאר לבעיות שתיארת( אם כי יכולות להיות גם סיבות נוסםפות לכאבי הגב )
    בשביל לענות לשאלה האם את יכולה לעשות שיעורים לבד אצטרך לראות ולשמוע אותך . יחד עם זה השיטה עוסקת באיכות שונה של תנועה ולכן קשה לי להאמין ובמיוחד כשיש לך בעיות גב וכאבים , שתוכלי להפיקק את המיטב מקלטות . מורה רואה אותך ויכול לשנות את התהליך ולאפשר לך וריאציות של תנועה , הקשב של המורה משחק כאן תפקיד ובקלטת את עם עצמך ולא ממש יכולה לברר האם את פועלת בצורה יעילה . אני חושב שאם כואב לך ואת מעוניינת לשפר את אוכיות החיים , רצוי להשקיע זמן אולי בשיעורים פרטניים אחד על אחד שנעשים באמצעות מגע ו/או לללכת בכל זאת לקבוצה . אם את רוצה לשנות לדעתי תצטרכי להשקיע משהו

את יכולה לפנות אליי אם תרצי לברר דבר מה נוסף

איתן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה