יציבה לקויה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יציבה לקויה
    אחת
    24/09/2008

איך אפשר לתקן יציבה לקויה? האם יש תרגילים מיוחדים שניתן לעשות לשיפור המצב? אני הולכת מאד כפוף וזה נורא. תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יציבה לקויה

הוספת תגובה

• יציבה לקויה

איתן לרנר
    25/09/2008

לאחת שלום ,

בשיעורי קבוצה ובשיעורים אישיים בשיטת פלדנקרייז תלמדי תהליכים של תנועה המלווה בהקשבה התבוננות ומודעות שישפרו קרוב לוודאי את יציבתך ואני מתכוון ליציבה במובן הרחב : כיצד את נעה ממקום למקום ומתנוחה ומצב לתנוחה ומצב אחרים ובקיצור תלמדי לנוע בצורה נוחה ומהנה . במידה שהכפיפה שלך היא תלויית הרגל ואופן שימוש בגופך אזי מאוד ייתכן שתלכי גם זקוף יותר

איתן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פלדנקרייז ויציבה

דורית דינור
    29/09/2008

שלום אחת
    הפנייה שלך היא התחלת השינוי של יציבתך. אני ממליצה לך לחפש מה יעזור לך לשפר אותה. באופן עקרוני ישנם תרגילים שיכולים לעזור להליכה זקופה. את כותבת שאת הולכת כפופה ושזה נורא. מה מפריע לך, זאת השאלה. האם זה מפריע לך גם בישיבה או בעמידה? אי אפשר לתת לך תרגילים בלי לראות אותך ולהבין למה את מתכוונת. בשיטת פלדנקרייז לא מתקנים את היציבה אלא משפרים אותה בתהליך לימודי. היציבה צריכה להיות דינמית ולהתאים לחיים שלך ולמעשייך. אני ממליצה לך לפגוש במורה לפלדנקרייז ולהתייעץ. יתכן שמתאים לך שיעור אישי או קבוצתי או אפילו מפגש אחד שבו תקבלי תרגילים. בהצלחה לך, דורית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה