מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יציבה לקויהאחת24/09/2008
איך אפשר לתקן יציבה לקויה? האם יש תרגילים מיוחדים שניתן לעשות לשיפור המצב? אני הולכת מאד כפוף וזה נורא. תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יציבה לקויה
איתן לרנר25/09/2008לאחת שלום ,
בשיעורי קבוצה ובשיעורים אישיים בשיטת פלדנקרייז תלמדי תהליכים של תנועה המלווה בהקשבה התבוננות ומודעות שישפרו קרוב לוודאי את יציבתך ואני מתכוון ליציבה במובן הרחב : כיצד את נעה ממקום למקום ומתנוחה ומצב לתנוחה ומצב אחרים ובקיצור תלמדי לנוע בצורה נוחה ומהנה . במידה שהכפיפה שלך היא תלויית הרגל ואופן שימוש בגופך אזי מאוד ייתכן שתלכי גם זקוף יותר
איתן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפלדנקרייז ויציבה
דורית דינור29/09/2008שלום אחת
הפנייה שלך היא התחלת השינוי של יציבתך. אני ממליצה לך לחפש מה יעזור לך לשפר אותה. באופן עקרוני ישנם תרגילים שיכולים לעזור להליכה זקופה. את כותבת שאת הולכת כפופה ושזה נורא. מה מפריע לך, זאת השאלה. האם זה מפריע לך גם בישיבה או בעמידה? אי אפשר לתת לך תרגילים בלי לראות אותך ולהבין למה את מתכוונת. בשיטת פלדנקרייז לא מתקנים את היציבה אלא משפרים אותה בתהליך לימודי. היציבה צריכה להיות דינמית ולהתאים לחיים שלך ולמעשייך. אני ממליצה לך לפגוש במורה לפלדנקרייז ולהתייעץ. יתכן שמתאים לך שיעור אישי או קבוצתי או אפילו מפגש אחד שבו תקבלי תרגילים. בהצלחה לך, דורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)