מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פריצת דיסק צווארי - האם יש דרך חזרהיעל24/01/2009
יש לי בלט דיסק צווארי ( כנראה) וכתוצאה מכך גובה הכתפיים שלי לא שוות , אני סובלת מנימול בשתי הידיים , סחרוור ו ת וכאבי פנים וראש חזקים ...לצערי, הרופאים לא איבחנו בזמן , וההפרעה של האיזון הגופני מאוד מפריע לי אסתטית ומוריד ממני את הביטחון העצמי ,שום בגד לא יושב עליי יפה , לא יכולה לשים תיק על הכתפ , קושי בלחפוף שיער , ובכל פעולה שמצריכה הרמת ידיים ואני בחורה צעירה!!!! אני מניחה שזה עוד יכול להידרד - הצילו האם יש דרך לחזור לאיזון ושווי כתפיים ? מה אני צריכה לעשות ? איזה טיפולים ממולצים???? האם תרגילי ספורט עוזרים , פלדנקרייז? וה אם בכלל מותר לעשות פעילות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש דרך לשפר ולשנות
איתן לרנר24/01/2009מעיין שלום ,
אני מצטער לשמוע שאת סובלת. אני מניח שכבר בדקת עם רופא ושמעת דעות שונות לגבי האפשרות של פעילות גופנית. בכל מקרה אני איני יכול להמליץ לך ,בוודאי לא מבלי לראות אותך.
באשר לאפשרות לשפר :אני ממליץ לך להיפגש עם מורה מנוסה לשיעור אישי בשיטת פלדנקרייז. תוכלי לקבל מושג מעמיק על עצמך והאופן שבו הרגלי התנועה שלך אולי גורמים לבעיות בצוואר וללמוד כיצד לנוע בצורה שתפחית את המאמצים המיותר ותשתף את כל חלקי גופך בצורה הרמונית בכל פעולה ותנועה.אני עובד עם אנשים עם בעיות מסוג זה וניתן לרוב לשפר בצורה משמעותית את איכות התנועה ולהקל על כאבים.
אשמח להיפגש איתך ולנסות לעזור
בברכה
איתן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפלדנקרייז לפריצת דיסק צווארי
דורית דינור28/01/2009שלום מעיין. אני מבינה שת מחפשת עזרה לבעיות שמקורן כנראה בבלט דיסק צווארי, כאבים, נימול, קשיים בתפקוד הידיים וחוסר סימטריה. אל תאבדי תקווה. להערכתי, יש סיכוי סביר שהמצב שלך הפיך. חלק מהבעיות שאת מתארת יכולות להיות תוצאה של חוסר איזון שרירי בין צד ימין לשמאל, כולל גם בצוואר. החיפוש שלך אחרי עזרה יכול להוביל אותך לשיטת פלדנקרייז. גם בשיעורים אישיים וגם בשיעורים קבוצתיים, תוכלי לברר לעצמך מה עוזר לך. על ידי הקשבה לעצמך, אפשר ליצור שינוי בתפקוד וגם ביציבה. זהו תהליך, כפי שגם התופעות שאת סובלת מהן לא קרו בבת אחת. לכן, יש להתאזר בסבלנות ולהתחיל בשיטת פלדנקרייז באזור הקרוב למקום מגורייך. לשאלות נוספות, אשמח לענות לך כאן בפורום וגם באופן אישי.
בהצלחה, דורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)