פריצת דיסק צווארי - האם יש דרך חזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פריצת דיסק צווארי - האם יש דרך חזרה
    יעל
    24/01/2009

יש לי בלט דיסק צווארי ( כנראה) וכתוצאה מכך גובה הכתפיים שלי לא שוות , אני סובלת מנימול בשתי הידיים , סחרוור ו ת וכאבי פנים וראש חזקים ...לצערי, הרופאים לא איבחנו בזמן , וההפרעה של האיזון הגופני מאוד מפריע לי אסתטית ומוריד ממני את הביטחון העצמי ,שום בגד לא יושב עליי יפה , לא יכולה לשים תיק על הכתפ , קושי בלחפוף שיער , ובכל פעולה שמצריכה הרמת ידיים ואני בחורה צעירה!!!! אני מניחה שזה עוד יכול להידרד - הצילו האם יש דרך לחזור לאיזון ושווי כתפיים ? מה אני צריכה לעשות ? איזה טיפולים ממולצים???? האם תרגילי ספורט עוזרים , פלדנקרייז? וה אם בכלל מותר לעשות פעילות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• יש דרך לשפר ולשנות

איתן לרנר
    24/01/2009

מעיין שלום ,

אני מצטער לשמוע שאת סובלת. אני מניח שכבר בדקת עם רופא ושמעת דעות שונות לגבי האפשרות של פעילות גופנית. בכל מקרה אני איני יכול להמליץ לך ,בוודאי לא מבלי לראות אותך.
    באשר לאפשרות לשפר :אני ממליץ לך להיפגש עם מורה מנוסה לשיעור אישי בשיטת פלדנקרייז. תוכלי לקבל מושג מעמיק על עצמך והאופן שבו הרגלי התנועה שלך אולי גורמים לבעיות בצוואר וללמוד כיצד לנוע בצורה שתפחית את המאמצים המיותר ותשתף את כל חלקי גופך בצורה הרמונית בכל פעולה ותנועה.אני עובד עם אנשים עם בעיות מסוג זה וניתן לרוב לשפר בצורה משמעותית את איכות התנועה ולהקל על כאבים.

אשמח להיפגש איתך ולנסות לעזור

בברכה

איתן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פלדנקרייז לפריצת דיסק צווארי

דורית דינור
    28/01/2009

שלום מעיין. אני מבינה שת מחפשת עזרה לבעיות שמקורן כנראה בבלט דיסק צווארי, כאבים, נימול, קשיים בתפקוד הידיים וחוסר סימטריה. אל תאבדי תקווה. להערכתי, יש סיכוי סביר שהמצב שלך הפיך. חלק מהבעיות שאת מתארת יכולות להיות תוצאה של חוסר איזון שרירי בין צד ימין לשמאל, כולל גם בצוואר. החיפוש שלך אחרי עזרה יכול להוביל אותך לשיטת פלדנקרייז. גם בשיעורים אישיים וגם בשיעורים קבוצתיים, תוכלי לברר לעצמך מה עוזר לך. על ידי הקשבה לעצמך, אפשר ליצור שינוי בתפקוד וגם ביציבה. זהו תהליך, כפי שגם התופעות שאת סובלת מהן לא קרו בבת אחת. לכן, יש להתאזר בסבלנות ולהתחיל בשיטת פלדנקרייז באזור הקרוב למקום מגורייך. לשאלות נוספות, אשמח לענות לך כאן בפורום וגם באופן אישי.
    בהצלחה, דורית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה