שאלה פלדנקרייז לילד בן 12+

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה פלדנקרייז לילד בן 12+
    נורה
    19/02/2009

האם יש קבוצות טיפול לילדים שכבר לא כל כך קטנים, בשיטה? אני משתתפת בקבוצת מבוגרים וולצערי יש לשיטה דימוי זקן... האם כדי לעזור לילד בכתיבה ובקשב, ((שהכתיבה לא תהייה מאמץ אדיר בשבילו -בעבר כבר טופל בריפוי בעיסוק) יש צורך בטיפול פרטני (יקר) או יש אפשרות לשלבו בקבוצה בשיטת פלדנקרייז. שאלה נוספת האם באיזור המרכז יש מישהו שמטפל בקבוצות ילדים/נוער? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה פלדנקרייז לילד בן 12+

הוספת תגובה

• עבודה עם ילד בן 12+

איתן לרנר
    19/02/2009

נורה שלום ,

אני מטפל ועובד עם ילדים עם עיכובים ובעיות מוטוריות וחושיות. אין לי קבוצה לילדים אך אפשר לחשוב על שילוב בקבוצות קטנות עם מבוגרים. אני עובד בקבוצות מאוד קטנות. נראה לי ששיעור פרטני יכול להתאים יותר ולא בטוח כלל שצריך הרבה כאלה . אשמח להיפגש אם תרצו , לתת כיוון ולראות איך להמשיך משם.

איתן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פלדנקרייז לילדים בני 12 בקבוצה

דורית דינור
    19/02/2009

שלום רב לך נורה. שיטת פלדנקרייז נלמדת בקבוצות למבוגרים וככזאת איננה מתאימה לילדים כלל וכלל. השיעור איטי, ומשעמם לילדים. אשמח להקים קבוצה לילדים בני 12 ואפשר להתחיל קבוצה כזאת בעזרתך. כרגע אין לי קבוצה. מה שצריך זה עוד ילד או שניים כדי להתחיל. היו לי כבר קבוצות קטנות של ילדים. לפני שנה עבדתי עם ילד וילדה בגיל 11-12 בתור קבוצה למשך עשרה חודשים. הילדים גילו עניין רב מאוד והשינוי בהם היה ניכר. השינוי התבטא גם בלימודים, גם בחברים, גם בשפת הדיבור וגם ביציבה. לשיקולך, דורית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה