ריקודי עם ופריצת דיסק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ריקודי עם ופריצת דיסק
    ניבה שרון
    11/04/2009

ברצוני לדעת עד כמה עלולים להזיק ריקודי עם לפריצת דיסק?

אודה על תשובתכם,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ריקודי עם ופריצת דיסק

הוספת תגובה

• פריצת דיסק וריקודי עם

דורית דינור
    12/04/2009

שלום שרון
    אין לי תשובה ישירה לשאלתך. רק את תוכלי לדעת האם ריקודי עם מיטיבים איתך או מעצימים את הכאבים שלך. בגדול, בזמן הריקודים, את עסוקה בתנועות בקצב ובמוזיקה, גם בחלק החברתי של הריקוד. יש לך פחות הזדמנות להקשיב לעצמך. לכן, את התוצאות תוכלי להרגיש אולי רק אחרי הריקודים. בשיטת פלדנקרייז תלמדי להקשיב לעצמך, לדעת את המידה המתאימה לך, ולנוע בדרכים נוספות.
    בגדול, לרקוד זה כף ואם את יכולה לרקוד, אל תפסיקי. בהצלחה וחג שמח, דורית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פעילות עם פריצת דיסק

איתן לרנר
    12/04/2009

שלום ניבה

אני מבין שאת מודאגת מהפריצה ומה המגבלות שלה.קשה לתת תשובה אחראית ללא מראה עיניים אבל בכל זאת באופן כללי אם את מקשיבה לעצמך ולומדת כיצד לנוע באופן שאינו מגביר את הלחץ על הדיסק אז אפשר לרקוד ריקודי עם. אני ממליץ מאוד ללמוד כיצד לנוע בצורה יעולה ונוחה יותר כך שהבעיה בעמוד השדרה לא תשפיע על אופן תנועתך.לשם כך שיטת פלדנקרייז נועדה ואת מוזמנת לבדוק כיצד היא תוכל לעזור לך. את יכולה לפנות ולשמוע יותר כאן או בטלפון המוצג כאן .

בהצלחה

איתן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה