פלדנקרייז ובריחת סידן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פלדנקרייז ובריחת סידן
    רונית
    29/04/2009

אני סובלת מבריחת סידן ומטופלת באקטונל ותוספי תזונה קרוב לשנה
    עד כה עשיתי רק פילאטיס אבל הבנתי שגם פלדנקרייז עוזר, האם זה נכון?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פלדנקרייז ובריחת סידן

הוספת תגובה

• בריחת סידן

איתן לרנר
    29/04/2009

שלום רונית ,

פלדנקרייז בחלק מהשיעורים מתמודיםד עם דחיסה של הכוח דרך עצמות השלד ויש האומרים שזה חשוב לבניית העצם כי הוא מגרה אותה לייצר תאים חדשים.אני נוטה להסכים אם כי איני מכיר מחקרים בנושא לומר שבצורה מובהקת זה אכן קורה כתוצאה מהתעמלות או לאו.כמובן השאלה היא מהי הסיבה לבריחת הסידן .
    זוהי אינה מטרת השיטה אךאני מניח שזה יכול לעזור כמו שיטות תנועה אחרות

בהצלחה

איתן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פלדנקרייז ואוסטאופורוזיס

דורית דינור
    05/05/2009

שלום רב לך רונית
    כמו שאיתן כתב, לא נערכו מחקרים ארוכי שנים על הנושא. מניסיוני וניסיונם של אחרים ידוע לי כי אחרי עיסוק בשיטת פלדנקרייז עולים אחוזי צפיפות העצם. גם אצלי באופן אישי זה קרה. שיטת פלדנקרייז מכוונת אל העצמות ולא אל השרירים בלבד כפי שפילאטוס עושים. לכן, יש סיכוי ששיעורי פלדנקרייז לאורך זמן, בקבוצה או באופן אישי, ישפיעו לטובה. מכל השיטות, אני ממליצה על פלדנקרייז בנושא זה. בהצלחה, דורית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה