פיתוח קול

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פיתוח קול
    אפרת
    02/06/2009

שלום.

אני שחקנית ומדבבת בסדרות ילדים. אני מתחילה במקצועי ומצטרדת מאוד מהר לעיתים אחרי יום בו השתמשתי בקול שלי.
    אני כרגע מתחילה פרוייקט חשוב ומאוד מפחדת שאצטרד ולא אוכל להשתתף בו.
    האם שיטת פלדנקרייז יכולה לעזור באופן מיידי? (בהנחה ואפילו משתתפים בשני שעורים שבועיים)
    או שזו עבודה תהליכית ?(שאינני מזלזלת בה כלל ,פשוט צריכה כרגע עזרה מיידית...)

תודה, בשורות טובות.
    אפרת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פיתוח קול

הוספת תגובה

• פלדנקרייז והשימוש בקול

דורית דינור
    02/06/2009

שלום אפרת, בשיטת פלדנקרייז ניתן בהחלט לעזור לך לגבי אופן השימוש שלך בקול. תלמדי להקשיב לקולך, ולדעת איך להשתמש בו כדי לא לאמץ אותו עד הצטרדות וכדי לדבר בלי מאמץ. הידע הזה חינוי עבורך בעבודתך עם הקול. כפי שאת עצמך מבינה זה תהליך. התהליך יכול להיות קצר, זה תלוי בך וביכולת ההפנמה שלך את הכלים שתלמדי. בשיטת פלדנקרייז תוכלי אולי לגלות כי יש קשרים בין אופן היציבה שלך, אופן החזקת הראש, הגרון והצואר, ובין השימוש בקול. תגלי הקשרים בין נשימה ובין הפקת הקול, ועוד.... כיוון שאת רוצה תוצאות מהירות, כדאי לך לשקול לקבל כמה שיעורים אישיים.
    אני מאחלת לך קול צלול וברור, דורית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קול ופלדנקרייז

איתן לרנר
    03/06/2009

אפשרת שלום

למעשה אני עוסק בזמרה וקול בעצמי והעברתי המון סדנאות קול בשיטת פלדנקרייז :וכיצד לשפר את הקול בעזרת שיעורים ותרגילים המפנים את הקשב והמודעות אל הקול והשמוש בגוף בזמן הפעלתו.
    כרגע אין לי סדנאות אך את מוזמנת לבוא אליי לשיעור אישי או מספר שיעורים.גם עבודה עקיפה בפלדנקרייז תעזור לקולך אך צריך גם דגש מיוחד על הקול עצמו וכאמור ,אני אוכל לעזור לך.

בברכה

איתן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה