פעוט וקפיצה במקום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פעוט וקפיצה במקום
    זאב
    22/07/2009

שלום וערב טוב.

מאיזה גיל לערך מתחיל ילד לקפוץ במקום מבלי ליפול? האם יש גיל מקסימום לקפיצות, כזה שמעליו אפשר לדעת שיש משהו לא בסדר?

תודה על המענה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פעוט וקפיצה במקום

הוספת תגובה

• קפיצה אצל ילד

איתן לרנר
    26/07/2009

זאב שלום ,

אני מניח שאתה שואל כי ילדך לא קופץ או קופץ ונופל ?בכל אופן לאחר שהילד מפתח את יכולתו ללכת באופן יציב ועובר חניכה עצמית בתחום הוא לומד כיצד לנתק את שתי הרגליים בו זמנית לצורך ריצה וקפיצה.איני יודע לומר לך באיזה גיל הוא אמור לא ליפול כיוון שזה משתנה מילד לילד.לדעתי אם הוא הוא בסדר ויכול גם לרוץ ואז מתחיל בקפיצות באופן כללי לא אמורה להתרחש נפילה כמשהו קבוע.
    אם תוכל להוסיף יותר פרטים זה יעזור(גילו , תיאור של מה שאתה רואה אצלו ) לי לענות יותר מדוייק כי אם יש בעיה היא תתבטא בדברים אחרים שהוא עושה ובאופן העשייה.
    איתן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מתי ילדים מנתרים

דורית דינור
    05/08/2009

שלום לך זאב
    אני מניחה שאתה מתייחס לניתור, שהוא קפיצה במקום עם שתי ברכיים כפופות. לניתור קודמת קפיצה ברגל אחת לפני השניה, לפני שמנתרים ישנם מספר שלבים. אם הילד שלך לא מנתר ואתה מודאג, נשאלות שאלות לגבי ההליכה שלו, הריצה, היכולת לרדת ולעלות מדרגות ועוד. אם תרצה לבוא לשיעור ניסיון, אתה מוזמן ליצור קשר איתי או עם איתן. חבל שתישאר מודאג וכדאי לברר את הנושא. בהצלחה, דורית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה