מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קימור בגוענת04/08/2009
שלום!
מאז שאני זוכרת את עצמי אני הולכת כפוף מעט ויש לי קימור קל בגו שאני חוששת שיהפוך עם השנים לגיבנת. אציין כי אני בעלת חזה גדול וכאבים בשכמות הם חלק בלתי נפרד מחיי. אולם, למיטב זכרוני, ההליכה השפופה מלווה אותי מתקופה צעירה יותר. אודה לכם אם תוכלו להשיב האם השיטה יכולה לסייע לי להשיג יציבה נכונה יותר (מאוד קשה לי להחזיק בתנוחה ישרה הרבה זמן) והאם יש בכוחה להקטין ככל שניתן את הקימור.
תודה רבה,
ענת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הליכה שפופה
איתן לרנר05/08/2009ענת שלום
בעבודה נכונה ועם מורים טובים תוכלי ללמוד לארגן את היציבה וללכת זקוף יותר וללא מאמצים ומתחים מיותרים .כאבי השכמות , השפיפה ועוד הרבה דברים אחרים שאנשים מתרגלים אלייהם עד כדי אמונה שהם חלק בלתי נפרד מהחיים ,אינם חלק הכרחי בחיים ותוכלי ללמוד לחיות בלעדייהם או לפחות להקל על עצמך מאוד .בכל מקרה תלמדי להימצא על הצד הנעים והמסקרן של סקלת התפקוד .
לפרטים נוספים את יכולה לפנות כאן או דרך פרטי ההתקשרות
איתן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגב כפוף - מה עושים
דורית דינור05/08/2009שלום ענת
אני מזדהה איתך באופן אישי. כל תקופת הנערות שלי העירו לי שאני כפופה, בגלל החזה או בגלל דברים אחרים. לא הבנתי למה הכוונה. בשנים האחרונות, אחרי כמה שנים של פלדנקרייז, אני זקופה בלי להתאמץ בכלל, וזה נראה לעין. במילים אחרות, זה יכול להיות תהליך לא קצר, אך תוכלי ללמוד להזדקף. זה לא נעשה בכוח, אלא בתשומת לב, בהקשבה לעצמך, בהנחיה של פלדנקרייז, זה יכול לקרות לך ולאחרים. את כמובן מוזמנת לפנות אלי אם את באזור תל אביב. בהצלחה לך, דורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)