קימור בגו

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קימור בגו
    ענת
    04/08/2009

שלום!

מאז שאני זוכרת את עצמי אני הולכת כפוף מעט ויש לי קימור קל בגו שאני חוששת שיהפוך עם השנים לגיבנת. אציין כי אני בעלת חזה גדול וכאבים בשכמות הם חלק בלתי נפרד מחיי. אולם, למיטב זכרוני, ההליכה השפופה מלווה אותי מתקופה צעירה יותר. אודה לכם אם תוכלו להשיב האם השיטה יכולה לסייע לי להשיג יציבה נכונה יותר (מאוד קשה לי להחזיק בתנוחה ישרה הרבה זמן) והאם יש בכוחה להקטין ככל שניתן את הקימור.

תודה רבה,

ענת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קימור בגו

הוספת תגובה

• הליכה שפופה

איתן לרנר
    05/08/2009

ענת שלום

בעבודה נכונה ועם מורים טובים תוכלי ללמוד לארגן את היציבה וללכת זקוף יותר וללא מאמצים ומתחים מיותרים .כאבי השכמות , השפיפה ועוד הרבה דברים אחרים שאנשים מתרגלים אלייהם עד כדי אמונה שהם חלק בלתי נפרד מהחיים ,אינם חלק הכרחי בחיים ותוכלי ללמוד לחיות בלעדייהם או לפחות להקל על עצמך מאוד .בכל מקרה תלמדי להימצא על הצד הנעים והמסקרן של סקלת התפקוד .

לפרטים נוספים את יכולה לפנות כאן או דרך פרטי ההתקשרות

איתן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גב כפוף - מה עושים

דורית דינור
    05/08/2009

שלום ענת
    אני מזדהה איתך באופן אישי. כל תקופת הנערות שלי העירו לי שאני כפופה, בגלל החזה או בגלל דברים אחרים. לא הבנתי למה הכוונה. בשנים האחרונות, אחרי כמה שנים של פלדנקרייז, אני זקופה בלי להתאמץ בכלל, וזה נראה לעין. במילים אחרות, זה יכול להיות תהליך לא קצר, אך תוכלי ללמוד להזדקף. זה לא נעשה בכוח, אלא בתשומת לב, בהקשבה לעצמך, בהנחיה של פלדנקרייז, זה יכול לקרות לך ולאחרים. את כמובן מוזמנת לפנות אלי אם את באזור תל אביב. בהצלחה לך, דורית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה